![]() |
#461 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 10 2005
Lokacja: Sky
Świat: Azura
|
![]() Cytuj:
![]() BTW Kiedys sie dowiesz, bo mnie sie niechce tego tobie tlumaczyc xD |
|
![]() |
|
![]() |
#462 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#463 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() re up
Co racja to racja, cierpi na tym w sumie cala Azura, nie ma to, ze DoF nietykalny czy cos bo chyba juz nie ma takiej osoby, ktorej by nie zabili kogos bliskiego, mi juz zabili 2 osoby z rl i pare osob znajomych z Tibii. |
![]() |
![]() |
#465 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Dragoholikus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wanted
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
|
![]() Dec 08 2005, 06:05:17 CETKilled at Level 65 by Drazharm and by Palli from the past
#466 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Adi Gotti Dec 08 2005, 13:49:50 CET Killed at Level 126 by Dowir Da'Loy and by Exmind Zuremi Dec 08 2005, 13:49:16 CET Killed at Level 115 by Exmind and by Hawek |
|
![]() |
![]() |
#467 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Dragoholikus
Gildia: Wanted
Poziom: 137
Skille: Dist 99
Poziom mag.: 22
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#468 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin City
|
![]() Drago~~ nie lepiej by bylo gdybyscie poszukali jakis sojusznikow??
Moim zdaniem Wanted jest narazie na straconej pozycji(takie jest moje zdanie). |
![]() |
![]() |
#469 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Poziom: 111
Skille: 90/82
|
![]() Cytuj:
Wszyscy wala drzwiami i oknami |
|
![]() |
![]() |
#470 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: :P
Imię: Parric
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 40
Skille: 77
Poziom mag.: 15
|
![]() kurde niby tyle się dzieje na Azurze a ja nigdy nie mialem szczęścia tego widzieć, może kiedys 50 lvl
![]() Ostatnio edytowany przez Amolen - 10-12-2005 o 00:07. |
![]() |
![]() |
#471 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Nowe głosowanie:
Dlaczego Cors Enta wywalono z gildi, a w commencie na stronie ma napisane "sh*t happened" (ale się podnieciłem, co? ![]() a) "Wewnętrzne sprawy gildii" - zbieg niefortunnych zdarzeń doprowadził do smutnego rozstania. b) Cors Ent odszedł sam - poczuł, że jest na tyle fajny, że nie potrzebuje już Silent Force. c) Taktyka - nie wiem, "stratedzy wojenni" na pewno coś wymyślą. d) Wywalono go z innego powodu - można się podniecać bezpodstawnie, że szwedzi zaczęli eksterminacje (głupota to głupota, oczywiście głosującego, nie szwedów, ich rozumowanie nazwał bym raczej idiotyzmem), nie lubią Corsa bo ma brzydki outfit etc. Głosowanie uważam za otwarte do czasu kiedy w opisie Corsa Enta pojawi się "retired". Btw. Moim zdaniem Wanted powinno wykorzystać czas kiedy SF nie chce Corsa i zrobić mu kuku. Taka mała sugestia. W końcu okazja znalazła się jak znalazł. EDIT: @Down Czemu mówisz, że masz nadzieję, że Szwedom nie odbije? Mi się wydaje, że jakieś powody takich obaw muszą być. Ciekawe jakie. Ostatnio edytowany przez Thero - 11-12-2005 o 09:46. |
![]() |
![]() |
#473 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak szwedzi (bo od czasu do czasu slysze wlasnie takie gadanie) zaczna zabijac Polakow z SF to myslisz ze nie zbuntujemy sie?
Kto wie jak bedzie wiem jedno ze jak szwedzi przesadza to bedzie nowa wojna , ale mam nadzieje ze nic im do glowy nie strzeli. Moze i dojdzie do tego ze znowu bedzie gildia złączona ze starych sil allianckich i Azura wroci do korzeni wojny czyli jakby zacznie ja od nowa i po dlugich staraniach szwedzi znowu zostana wyrzuceni bez mozliwosci powrotu. Pisze to bo nie chce zeby oni zrobili nam swinstwo i zaczeli nas zabijac. Jak zaczna napewno sprawy nie zostawimy oni beda walczyli na 2 fronty.
![]() |
#475 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH spadłem z krzesła ze smiechu po 1 nie wywalono mnie, a sam wyszdłem po 2 nie wyszedłem bo sie na kogos obraziłem / powyzywałem z kims i nie chce grac po 3 ten opis zdziwił mnie bardziej niz wszystkich innych ![]() po 4 pewnej nocki nieco za duzo wypiłem i nastepnego dnia rano obaczyłem ze jestem poza gildia i z takim fajnym opisem ![]() z tego co mi przebłyska w pamieci to chciałem isc do Jackan United- ale nie jestem pewien ![]() w kazdym razie nie ma mowy o " nie chcianiu mnie przez SF- albo co lepsze moim retired " - od zwykły pijacki wybryk ![]() ale teorie tego typu wyssane z palca świadcza o tym ze niektórzy naprawde bacznie intersuja sie moim charem - jego gildiami i opisami i do kazdej najmniejszej zmianny kreuja włąsne historie ja tez was lubie ![]() Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 11-12-2005 o 21:52. |
|
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @Up
Starałem się uchwycić wszystkie możliwe możliwości. Trzeba było dodać jeszcze puknt "Nawet największa pijacka gra zaczyna się od jednego łyka", huehue. Współczuję ci, Bóg jeden wie co ty im tam nagadałeś. Btw. Powinieneś się już nie rewanżować butelce. My wiemy, że uczestniczenie w tej wojnie na trzeźwo jest torturą, ale jednak... EDIT: Zła wiadomość Cors Ent. Popełniłeś błąd rodem z podstawówki tj. "Rzadnym". Ha..ha... zwracaj na takie wyrazu uwagę bo wydajesz się być panem ortografkiem. ![]() Ostatnio edytowany przez Thero - 11-12-2005 o 15:13. Powód: czemuspacjimusiakuratterazodbijać?;/ |
![]() |
![]() |
#477 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Tylko, że wtedy trzeba będzie iść znowu po blessy, a nie dopiero ogłaszać bunt, Nosso ![]() Ja póki co zostaje w jaskiniach, expiąc po cichutku, bez żadnych Mpa i z ciekawością zobaczę pierwszy krok kolegów zza morza ![]()
![]() |
#478 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak zrobią nam psikusa to tego pewnie pożalują bo Polacy słynną z tego że się nie poddają tak łatwo
![]() Hail _/
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Odnosnie tego postu o drzwiach i oknach : Ja wejde chocby kominem
![]() A pan corsik to chcial robic expansje na nowy serwer.Czyzby cos szlo nie tak? |
![]() |
![]() |
#480 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Nie poddają się, ale ich siła drzemie w jedności... a kiedy szwedzi zaczną zabijać polaków utworzą się trzy obozy ? Wanted, polskie Sf i szwedzkie Sf ? ~nowy świat? a gdzie znajdzie tyle emocji co na azurze ![]()