|
|
#1 |
|
Nikt ważny
|
hmm też będę się bawił w to czasami ale rewelacji tu raczej nie znajdziecie
![]() na początek pewna historia zalogowałem się na anticy bo czasami trzeba się oderwać od Vienia szedłem własnie po parcele żeby wysłać plony potem ale nagle zobaczyłem jak gonią playera.. hmm i poszedłem dalej wychodzę potem z depo, patrzę i oto co zobaczyłem:Tibia 7.26 kill_redskull_by_hegemmon.rec mam jeszcze ss ale chyba film wystarczy )jakby coś było więcej to dam See You in TIBIA!! DOWN: a to już nie ma ego dziadostwa (to_moze_byc_trojan)?? hmm w takim razie zmieniłem edit: drobna literowkaw wersji tibii ![]() Filmów w topicu - ~4~
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
|
Hmm.... ja sie nameczylem by odszyfrowac twoj link wiec daje go by inni sie nie meczyli
![]() TU Edit: Filmik średnio ciekawy.
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
Jak dla mnie fajny... Każdy film z zabijaniem to dla mnie jest fajny - gram na non-pvp więc rozumieta
No i jeszcze Vie.. Hegemona (nigdy nie wiem gdzie jest to podójne m czy n)znam w w tibii ![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
|
Zaje***te
![]() podoba mi siebardzo ![]() spoko filmik takich wiecej ![]() ![]() |
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
Ciekawe jakie z niego rzeczy spadły
fajnie by było jakby przyszli qmple tego co był bity faja bitwa by mogła się rozegrać ;] |
|
|
|
|
#6 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
VNM (VeryNiceMovie)
Może uda ci się niedługo nakręcić coś lepszego ![]()
|
|
#7 |
|
Nikt ważny
|
coś tam mówili o b robe ale nie wiem nic
![]() potem widziałem jak ta kolesiówa padła kilka razy... po jakimś czasie ide sobie a ona mi z red hp z przeciwnego kierunku to ja ofcors sie wystraszyłem bo głupiego hmm nie miałem ale ona na szczęście o tym nie wiedziała więc zwiałą przede mną potem zrobiłe mz 7 hmm i włączyłem nagrywanie żeby nakręcić jak ja ją wraz z innymi klepie ale niestety przed depo ją złapali coś tam pogadali bla bla bla i ona zrobiła logout.tak poza tym to dlaczego oni zawsze ze świątyni próbują biec do depo?
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
|
za.....ty film
I dobrze ty zafajdanym PK !
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytuj:
edit: teraz lepiej ![]() |
|
|
|
#10 |
|
Nikt ważny
|
wpadłem na pomysł stworzenia pewnej zabawy
oto film. Na początku mówię o ulepszeniu zabawy poniewaz nakrecilem wczesniej film z wilkami i bez boksu (tego na górze) ale nie ma sensu go pokazywać ogólnie to się dużo naśmiałem przy tej zabawie.. dużo osób mnie widziało/bawiło się ze mną ![]() wczesniej zrobilem z parceli "my little kingdom" nawet 80lvl co szedl z treningu nazwal mnie królem mam kilka pomysłówna inne zabawy, które zrealizuje niebawem ![]() coment plz Edit: film, na ktorym buduję moje małe królestwo 8)
|
|
|
|
#11 |
|
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
|
Hehemmon, ciągle mnie zaskakujesz pomysłami
Niezły ten filmik Zabawa1 tylko czemu beary ?? weż coś trudniejszego np z orc warriorem ![]()
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
szczerze powiedziawszy nie zachwycily mnie te filmiki. pk jak pk oberwal i tyle (widzialem lepsze akcje i sam uczestniczylem). co do zabawy to troche dretwa,musialo ci sie strasznie nudzic.
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
Szkoda tylko że nie pomogłeś bić PK
![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
Jednak SD'ki to moc
![]() Film nawet nawet ![]()
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
Hehe, boks z niedzwiedziami jak w ruskim cyrku
![]() |
|
|
|
|
#16 |
|
Nikt ważny
|
a teraz film na którym ja z bebilonem okładamy bk trzy razy(terroryzowaliśmy go
) film trochę nudny ale macie okazję zobaczyć co się dzieje kiedy na bk idzie się z biiig freezami ( o ile się nie mylę to freezy bedą tutaj niewidoczne ale te red hp to miałęm zawsze od freeza i zawsze od zielonego zycia :/ ) niestety loot żałosny (szczegóły pod koniec filmu ^^ więc czytajcie uważnie )
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
|
Musze wiedzieć kiedy i na jakim kanale leciały gwiezdne wrota, chodzi mi oto czy to normalny film leciał, czy na jakimś kanale poza HBO leci serial "Star Gate" plx powiedz.
A filmik jest spoko(Sporo sie nachodziłeś przy tym 1 BK), a no i mylisz sie, freezy są widoczne na filmiku ![]()
|
|
#18 |
|
Nikt ważny
|
aha no to macie okazję zobaczyć jakie ja katusze musze znosić
(potem w nocy z tym samym osobnikiem poszliśmy do dragon lai- ubiliśmy gróbo ponad 100 zielonych i bebi musiał mnie 3 czy 4 razy uhnąc bo miałem red hp i nawet o tym nie wiedziałem :/)a co do filmu to leciał on chyba na Polsacie, silm jest dość stary ale fabuła oryginalna, efekty stapiają się z resztą a tem maski mimo że są trochę wieśniackie( wielgie głowy mały tułów) to fajnie wyglądają kiedy znikają ![]()
|
|