|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm ta opowiesc o bosalu przypomina mi troche ...
hp ![]() No cóż - szkoda, e bosal odszedł, moze go za bardzo nie znalem, ale wszyscy mówią, że jest fajny więc chyba tak jest.
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Myśle, że dzięki temu, że troszke namówiłem Doba, żeby napisał coś wielu użytkowników zrozumiało sytuację w jakiej znalazł się tibia.pl team. Mam nadzieję, że nie będziecie mieli do nas pretensji (też uczestniczyłem w tej rozowie na IRCu... ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
|
![]() No szkoda, szkoda.
b osal pozostanie w naszej pamięci. Mamy nadzieję że jeszcze do nas wrócisz. [ALIGN=center]HAIL BOSAL! [/ALIGN] |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
![]() |
![]() dzieki bosal za wszystko bez ciebie by nie bylo tej strony szkoda ze odszedl tworca strony to troche nie fair
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Ale to smutne... bosal odpoczywaj w domu w spkoju
![]() R.I.P |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() popieram.....
ale myśle że uczciwie i to bardzo uczciwie było by aby Bosal dostał rangę moderatora (przynajmniej) a jeszcze coś ten kto wygra ten konkurs z layoutem i reklamą czy coś takiego niech zrobi bardzo ładną tabliczke upomiętniającą dla Bosala achhh..... i jeszcze coś: zrubcie nowy dział zasłużone osoby.... bo i kiedyś i tak wy pewnie odejdziecie z tibia.pl team i nieupierajcie się! bo jeżeli nie swoją wolą to i nawet siła zeczy!!! aaa i zapomniałem może zrobić tak: głosowanie na następnego właściciela Domeny i na drugiego Admina (premiera) (pierwszy to prezydęt) niom..... ale trudno... Ja poprostu lubie demokracje ![]() EHH a jeszcze pare słów do Bosala: HAIL BOSAL!!!! |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Tak wogóle to admini sie pokłucili czy BOSALOWI sie znudziła Tibia?
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najpierw przeczytaj uważnie potem zadawaj głupie pytania. A tak na przyszłość: Użuwaj opcji szukaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Wyrazy szacunku dla bosala- założyciela najwspanialszej strony poświęconej tibii i pierwszego głównego jej administratora...!!! Myślę,że dla ludzi zasłużonych,którzy przyczynili się do rozwoju tibii powinno być przeznaczone jakieś honorowe wyróżnienie... coś w stylu honorowy administrator,badz przyjaciel tibii itp. 8)
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() Nie bede dociekał z jakiego powodu to się stało, ale to już nei będzie ta sama stronka. Może nie często oglądałem jego komentaże ale wiem co zrobił dla tibia.pl,
a ten kto postanowił, że BOSAL musi odejść powinien to kilka razy przemyśleć... |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Odszedł tylko dlatego że neta niemiał ? Bo nadal nie czaje o co chodzi nikt nie napisał konkretnie... a na Ircu nie wiem co sie działo bo tam nie bywam
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
TO musiało się stać prędzej czy poźniej, a zaręczam że źle to nie zrobi dla strony, chciałoby się powiedzieć że nawet lepiej, ale niewypada ![]() Zamykam, MatKus wejdzie, odpisze, i zakończymy ostatecznie temat ![]() |
|
![]() |
![]() |
#54 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Sorry, dobo, ale jeszcze na moment otworze temat i dodam swoją odpowiedź.
Nie wiem czemu tak źle mnie osądzają coponiektórzy. Pewne nieporozumienia wewnętrzne pojawiły się już około grudnia. Nie chcieliśmy Was tym niepokoić, bo i po co, to sprawy wewnętrzne. Co nieco o tym napisął już Dobo, nie bede sie powtarzał. Ostatnio jednak nie wytrzynałem i napisałem, że odchodzę z Tibia.pl. Uznałem, że po pierwsze, to bosal jest ownerem domeny, więc pewnie nie odejdzie, a po drugie to on zalozyl strone itd. wiec to jego strona, wiec raczej ja powinienem odejsc. Zaczelem szukac sobie hosta, i nawet juz znalazlem. O 2 w nocy zadzwonił jednak do mnie bosal, i gdy mu powiedziałem, że odchodzę z tibia.pl bo nie chcę z nim współpracować, to on zaproponował swoje odejście z serwisu. Jak sam powiedział, on nie ma czasu zajmować się tak dużą stroną, a lepszej załogi od nas nie znajdzie nigdzie, dlatego dla dobra strony postanowił przepisać domenę na fpp.pl i odejść. Wielki szacunek dla niego nalezy się za to, ze zostawił nam stronę, za to, że ją założył, ale mam nadzieję, że bez niego strona będzie nadal się rozwijać i w przyszłości stanie się najpopularniejszą stroną o tibii na świecie.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |