|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
|
![]() Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-02-2007 o 03:38. Powód: Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
I co moze, wg. ciebie nie nalezy tego pietnowac i scigac? Do twojej informacji: nawet polowa tibijczykow nie dzieli kont. Ze wzgledu na to, ze polowa nie ma nawet ponad 30 poziomu ![]() Jednak osoba z nawet 8 poziomiem, nie dzielaca konta ma moj wiekszy szacunek niz gnojki co w 2-10 osiagneli 1337 poziom. To jest po prostu zalosne, do tego dzielenie na non pvp juz totalnie mija sie z celem, no bo po co? Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Lokacja: Carlin/Celesta
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() Bosman przekupko! xd Znowu bedzie awantura i masa skasowanych postow ^^ to co przeczytalem skomentuje krotko.... ;s....
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() ![]() thirsten czy jakos tak jakies dziecko co jedzie po wszystkich, mysli ze osiagnal jakis 100lvl to boss ? a grac wogole nie umie gra se na faccu pada itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: Londyn~Gdynia~Everywhere~
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mastereczkka
Gildia: Tormentors
Poziom: 50
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Bosman .. wychodzi na to, że tobi nie można zaufac .. każdy powiedział tobie jakąś tajemnice .. a Ty je tutaj opublokowałeś ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
Tak wiem..Mam szacunek to takich ludzi jak ty.. Skoro mowisz ze ja grac nie umie, to byłbys tak dobry i zakupił mi inny net niz neostrada? a to ze zachowuje sie tak jak nie inaczej swiadczy o tym ze mam humor.. popytaj moich Dobrych ale to dobrych kumpli, raz potrafie byc mily, pomocniczy a raz jak kogos nie lubie proboje mu cos nawywijac. Nie ma sensu dalej pisac postów, bo przeciez i tak kazdy ma racje tylko nie ci co zostali wymienieni w tym opowiadaniu Nie kryje sie z tym ze vall wszedl sobie na mnie i sprzedał loot u djina gdy nie mialem czasu, nie kryje sie dlatego bo nie uwazam tego za shar.. Zreszta bosman opisal nas w sposob cyniczny, my mu sie zwierzalismy, zaufalismy a on z nas szydzi na kazdym kroku.. Pamietaj bosman ze zapomniałes wymienic duzooooo ale to duzoo rzczy o sobie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Barlinek
Imię: Thal Therdo
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 40
Poziom mag.: 38
![]() |
![]() Cytuj:
Kiedy lurowales do miasta cyklopy Kiedy na 50 lurowales gsy Juz nie pamietasz? Znam Cię na wylot koleś... Byłeś najwiekszym noobem na Celescie, i chyba Ci do teraz zostało... Powiadasz 10 lat? hah ty dorośnij szczyciż sie 100 lvlem i co? Pare słow do Bosmana Poznałem go w "biedzie" na początku,zaqmplował mnie z NIM Lerek chodz to była taka więź Cześć - Cześć Co tam itp Jak dobrze pamiętam przez rok grania na Celesćie Bosman nikogo nie tyrał ,poprostu żył w zgodzie Co do Valla i Coltta i może to prawda co napisałeś,ale to sąmoje ziomki ;p co nie Coltt jak laga na dlu dostałeś i padłęm ;p Pozdr
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() No to napiszmy troche o tak chwalonym tutaj Bosmanie. Pamietasz Rafal, jak to sie stalo ze Bubu Tao zostal shakowany? Ohh nie? Pamietasz pamietasz, Ty go shakowales, i zjechales z 100+ do okolo 40lvlu i pasy ludziom dawales, a mnie od hakerow wyzywasz, choc ja Adika nie ruszylem nawet, i on juz o tym wie. I kto jest wieksza swinia? Ty Ty Ty! HAKERZE! Zazdrosciles mu ze mu to zrobiles czy jak? Rafal, dlaczego nie piszesz o sobie com? :>. Tak dales mi char, nabilem 3 lvle, raz padlem na rehemosie, owszem hmmy zwastowalem z 20bp, na dragonach, nie ukradlem ich jak Ty twierdzisz na swoja postac. Duzo rzeczy strasznie przeinaczasz, zeby wyszlo ze Ty jestes super, a inni to zwykle "banany". Wpierw sobie przypomnij co Ty zrobiles ludziom zanim zaczniesz oceniac innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Imię: Makaroneczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Force of Darkness
Poziom: 117
Skille: 96
Poziom mag.: 20
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ps. Mistic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Lydia Davemport
Gildia: Davemports
Poziom: 107
Poziom mag.: 73
|
![]() Przeczytalam Twoj post Bosman i zastanawiam sie w jakim celu go napisales. Nawet jesli to wszystko prawda, co chciales osiagnac piszac o tym na tym forum?
Po pierwsze: To tylko Twoje slowo przeciwko ich slowu. Zadnych dowodow. Po drugie: Jesli chciales "sprawiedliwosci" nalezalo napisac o tym na Gamemaster Forum na Tibia.com i poprzec to dowodami. Po trzecie: Ty tez nie jestes swiety i nie sadze bys mial prawo krytykowac innych za "niemoralnosc". Wniosek: Chciales tylko przyciagnac uwage i zrobic szum wokol wlasnej osoby. Po co? Zgadzam sie, ze dzielenie konta, uzywanie botow/macro, kupowanie/sprzedawanie postaci jest zle. Jest to zlamaniem zasad Tibii i kazdy kto to zrobil, ma swiadomosc ze moze byc zlapany i ukarany banem. Tylko jakos nie chce mi sie wierzyc, ze Ty, ktory dzieliles postac z bratem i probowales/sprzedales Bosmana miales na celu napietnowanie tego typu zachowania. Ja osobiscie bardziej brzydze sie zlodziejstwem i brakiem honoru. Gdy Dura i Draz zamienili sie postaciami, a pozniej byly Dura odzyskal chara, okradajac przy tym Anielska - nie moglam uwierzyc ze Polak potrafi zrobic takie swinstwo drugiemu Polakowi, swojemu "kumplowi". Wcale nie jestem pewna czy to co zrobiles dzis Ty nie jest gorsze - ujawnienie "prawdy" to jedno, wykorzystanie powierzonego Ci zaufania - to juz zupelnie inna sprawa. Mam nadzieje, ze dobrze sie bawisz. Nikogo nie bronie, nikogo nie osadzam. Kazdy ma swoj rozum i robi to, co uwaza za sluszne. Milej polemiki zycze ![]() Lydia |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
![]() Wiec dodam swoje 3 grosze znowu
Kenuy dzieciaku te informacje byly ogolno dostepne , Ne'rooxa i twoja Historie kazdy znal a o jego acc sharowaniu malo kto , Kotra i Oxiego tez duzo osob znalo , Thristen sam biegal i sie darl zebym zakladal temat na forum bo mu DH ukradli , i odrazu mowie ze wszystko co tu napisalem niewiedzialem tylko ja , to bylo ogolno dostepne wiec juz niemowic ze to swinstwo to co zrobilem bo te tajemnice chodzimy sobie pomiedzy kazdym juz od dawna tylko niemowilo sie o tym na oficjalnym forum. o co mi chodzilo zakladajac taka dyskusje ? o pokazanie czarnej strony h-leveli , tzw swiata opanowanego przez Polakow ktorzy nawzajemnie robia syf sobie , coz npvp . Co do Bubu Tao - nie hacknolem go ja , za to passy dostalem w ramach edukacji jak nabijac szybko lvle tylko w inna strone. ![]() a co do tego rooka to czemu Majkel nie powiedziales ze rowniez Ne'roox i wielu innych rokowalo Bubu np ty ? Acha i dlaczego mi sie chwaliles ze masz super keylogera ktorego nawet Norton 2006 nie wykrywa a na 2 dzien hacknoles Adika? Lydio mialem o tobie napisac dzis bo swieta tez niejestes jak i Mozq bo to co pisze jest o lamaniu Tibia Rules przedewszystkim a nie o moralnosci Mystic Bosmana ktory ujawnia to co wiedzial xD I JESZCZE RAZ POWTARZAM - TE INFORMACJE OPROCZ MOZE 20% SA OGOLNO DOSTEPNE WSROD LUDZI NA CELESCIE A NIE ZE JA UJAWNIAM COS CO MI MOWILI NA UCHO. Ps. zgadnijcie jaka 2 postac byla na mc xD Ostatnio edytowany przez Mystic Bosman - 28-12-2005 o 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Gildia: Holy Dragons
|
![]() Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-02-2007 o 03:37. Powód: Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Szkoda że u mnie same buraki co w Tibie nie umieja grać. Też bym posharował konto i 100lvl jak nic <lol>. (sam świety niejestem, patrz chociażby sprawa z Danig'iem, za co mi zlekka wstyd).
Ogólnie temat istnie ciekawy, pokazuje kilka rzeczy o "haj-liwelach". Powiem tylko tyle od siebie, że to wasza sprawa czy sharujecie czy hakujecie siebie nawzajem, ale to świadczy tylko o was i o tym jak was ludzie postrzegają (może dlatego Polacy są postrzegani źle na świecie, nie tylko w Tibii). Niestety szkoda, że to sie tyczy czesto całej nacji a nie pojedyńczych jednostek ![]() Pozdrawiam i życze powodzenia w dalszej grze...... G. PS. Zanim mnie pojedziecie, że c***a wiem itp. wiedzcie, że w tym kraju każdy ma prawo głosu i wolnej wypowiedzi (ofkoz kulturalnej ![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl Ostatnio edytowany przez Grue - 28-12-2005 o 14:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Bosman, zawiodles mnie, nawet nie umiesz powiedziec prawdy, tylko dalej klamiesz, powiedz choc raz prawde o sobie a nie pierdzisz ciagle klamiac, az zal dupe sciska.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
PS: z tym banowanie to byla ironia ? wiesz co to znaczy ? nie sadze.... polecam taki wynalazek jak slownik wyrazow obcych [ty masz w ogole jakies ksiazki w domu ? jak nie to moge ci pozyczyc] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() lol!!!
dodam cos od siebie ![]() kotr ![]() oxi: tez lubi lurowac sam sie o tym przekonolem -.- 2 gs na klacie ![]() nerox:kolejny boski lurer na d lair mi lurnol 2 dragi ale to ze jestem boski blokerem bloknolem to ![]() mistic:zdawal mi sie kulturalnym czlowiekiem ale po tym co tu przeczytalem to n/c mialem kiedys jego boski anni -.- szkoda ze juz go nie mam :/ ps:Slyszalem czesto texty typu "zobaczysz jakie bedziesz mial lury kozaku " miedzy innymi od oxiego ,neroxa,facculta I NIC !! PANOWIE CZAS SIE POSTARAC !!! platonikus: czy ty przypadkiem tutorem niejestes?? moze czas najwyrzszy zagdac do gm zeby wsztkim sprawidzl nie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
Poziom: 150
|
![]() nie gram na celeście i nie wiem kto mowi prawde, kto nie i kto ma wine a kto jest czysty...
mój morał z wypowiedzi znajdujących się wyżej mojego posta i na wcześniejszych stronach: to co tu przeczytałem namieszało mi tak w bani.....że poprostu n/c @EDIT tak sobie myślalem ze dodam jeszcze pare slow...zobaczcie...pozornie w 100% nieszkodliwa gra.....a ludzie w rl nie maja takich klopotow co ci co tu na celescie narozrabiali....tzn. ...... jeszczce tylko brakuje zebyscie sie wszyscy gdzies spotkali i pozabijali o tibie...albo chociaz zrobili z siebie kalekow....Jezu takich problemow dorosli niemaja a wy w tym wieku....ehhh szkoda gadac....
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd Ostatnio edytowany przez Delarev - 28-12-2005 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Zastanawiam sie czemu sie nieznalazlem w tym zestawienu przeciez jestem huntowany przez polowe celesty.Twórco tego artykulu napisz cos o mnie bo tez chce sie znalezc w tym slawnym gronie.
Hail Riders of Apokalypsa Sobi Tyron lvl 53 Ostatnio edytowany przez Sobi Tyron - 28-12-2005 o 20:57. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Mystic napisz w koncu to co obiecales bo niemam co czytac
![]() Pozdro G.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |