![]() |
#521 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Lokacja: Szczecin City
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#523 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() HrHr zostawcie spekulacje i domysły bo generalnie ani jedna nie jest zgodna z prawda
co ma byc to bedzie ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Herubiin
Profesja: Sorcerer
Poziom: 21
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() lol tylko ze bez corsa i innych sf niema juz jak mialo takiej przewagi liczebnej a sf wlasnie dzieki niejmialo przewage a nawet jesli cors jest w dofie to i tak ise liczy ze nie ma go w sf
#525 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() a może po prostu ta informacja nie ma być znana szerszej publiczności |
|
![]() |
![]() |
#526 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Silent Force, Jackan Unit i Effe~ upadaja bo swe robia nowa gildie
oni co chwila robia nowe gildie mozecie sie powstrzymac z swoimi spekulacjami kto jest z kim, kto ma przewage i kto wygra czy ktos poweidział ze nie jestem z swe? ze jestem neutralny? ze jestem z wanted? jakos nie widze - wiec spekulacje sa bezcelowe |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() No, tak. Szwedzi stworzyli nową gildię: Deathmetal.
W jej skład głównie wchodzą dawni członkowie SF i JU. To, że postała nowa gildia to nie oznacza, że wojna się skończyła ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Na to on odpowiedział ze "Czemu by nie?" Sam widzisz że Polacy też są w tej gildii więc? Poznałem kilku szwedów bliżej i widać że spoko z nich ziomki. Pa to Pa typowie dla większości hlvli, ale to juz nie moja sprawa. Dobrze mi się z nimi gra , dobrze mi się gra jak jest teraz. Może innym gorzej, ale swojego czasu jak Drazharm był większość była za tym żeby szwedzi wrócili więc nie rozumiem po co ta dyskusja. Pozdrawiam Nosso
![]() |
![]() |
#530 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nosso, mi nie chodzi o to, że jeżeli Szwedzi zrobili gildię to odrazy chcą sami żądzić i odwrócić sie od DoF i SF. Mi chodzi tylko o to, że oni tworzą cały czas nową gildie, więc dla innych może się już mieszać czy wojna nadal trwa, czy SWE się od polaków odwrócili itp. Widziałem już skład tej gildi i widziałem, że jest tam już pare polaków co było w SF więc raczej nie podejrzewam by chcieli sami żądzić. Dyskusja? To ci mówie, że ludziom mniej doinformowanym może się mieszać. Oni nie koniecznie śledzą bardzo dokładnie sytuacje Azury więc dyskusja może sie wydawać nie bez sensowna. ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dyskusja jest bezsensowna
Dla Swe nie na najmniejszego znaczenia jaka to jest gildia, nawet to co zawsze było zmora starego SF i Wanted - Kanał gildiowy do komunikacji u naszych swe cos takiego jak kanal gildiowy jest nieuzywane cala komunikacja odbywa sie i tak na ventrilo wiec nikomu nie chce sie pisac ma to swoja genialna strone ze nawet jak ktos z nich nie jest zalogowany to zebranie całej ekipy trwa dosłownie kilka minut - o czym przekonał sie Drazharm w swoim drugim zgonie - na Edron a jaka gildia? co za roznica czy dopisek ma sie deathmetal, sf czy jakikolwiek i tak wiadomo kto politycznie jest z kim w koalicji ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Angel'ek
Profesja: Knight
Gildia: Mystical Brothers
Świat: Eternia
Poziom: 25
Skille: 66/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Z tego wszystkiego wynika , że Drazz jest PA, ci polacy ktorzy graja uczciwie, dolaczaja do szwedow i chca u***ac Wanted, a moim zdaniem , po mysli Szwedow jest, ze na poczatek wykoncza Wanted, a potem reszte polakow.
Najlepsze wyjscie? Drazharm odchodzi z Azury, polacy sie lacza w jedna porzadną Gildię i zamykaja rozdział wojny ze szwedami.
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Slyszalem ze draz wpadl do polski , prawda to ?
|
![]() |
![]() |
#535 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Poziom mag.: 64
|
![]() Tak, przyjechal na swieta do rodziny
![]() |
![]() |
![]() |
#536 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie, nie sądze by szwedom znów woda sodowa uderzyła do głowy... Teraz przy tym sojuszu to nawet jeśli by chcieli wykończyć polaków to i tak by się spotkali na bardzo silny opór ze strony DoF <nie wiem czy o nich zapomniałeś> teraz, bez Wanted polacy mieliby bardzo wygórowane szansę. A zresztą jak zauważyłeś nawet najwięksi wrogowie łączą się ku wspólnemu wrogowi. Dawne sojusze wygasły pomiędzy DoF, a Wanted, lecz skąd wiesz czy nie zjednoczą sie przeciwko Szwedom kiedy będzie trzeba? Myślisz, że Draz sobie postanowi: "A wyjdę z głupiej Azury"? Nawet jeśli to wróci po paru dniach. Przecież ile razy Szwedzi "odchodzili" z tego serwa? A co do nich to oni są tu głównie z powodu wojny. Praktycznie żaden z nich nie expi: Manur, Mataca, Rulabim, Ambellyn, Treavelyn itp. (chodzi mi tu o daaawne Divinitius). Zresztą Draz to nie jest całe Wanted. Jest Urbexx, Adi Gotti, Dragoholikus, Minavand, Falzer i jeszcze kilku. Pożyjemy zobaczymy.... ^^ Ostatnio edytowany przez Arbalest - 03-01-2006 o 21:16. |
|
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() A ja sram na Deathmetal. Myślicie ze jestescie niewinni i ze tylko Wanted chodza i zabijaja low lvl ? A pan Exmind lata sobie z redem i nabija UJ na lvl ~20. Chyba cos mu sie po.....ło z glowie. Zobaczysz Cors ze szwedzi was zaczna tepic i wtedy bedziecie chcieli sojuszu z Wanted ;]. No to tyle mam do powiedzenia. A jak walczyc ze szwedami to odrazu. Ja nie powalcze bo mam 30 lvl ;/. CyA.
#538 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A myślisz, że Polacy nie pekowali? Gdy juz niby wygrali alianci wojnę Draz i paru jego koleszków chodziło po całej mapie tibi wymuszając kasę od innych również Polaków. A Exmind pekował już od dawna jeszcze zanim nie było sojuszy Polaków ze Szwedami więc się nie dziw... A nawet jeśli pk'uje to już ma oznaczać, że soujsz zostanie usunięty i szwedzi jak mówisz będą tępić DoF? A gdyby rzeczywiście tępili (w co mało wierze) to i tak bym się zastanawiał dość długo czy Szwedzi by wygrali z DoF. Polacy są silniejszi niz ci się wydaje więc nie mów, że Szwedzi nas złoją...^^ |
|
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() nie chodzilo mi o tych z DoF tylko o tych co weszli do Deathmetalu. wiadomo ze z DoF nie maja szans. Wiem ze Polacy sa silni nie musisz mi mowic ;]. Ale od poczatku tej wojny bylem za Wanted i tak bedzie. Nienawidze szwedow i nic na to nie poradzisz.
Retired. ![]() Ostatnio edytowany przez ZrembAzura - 05-01-2006 o 10:12. |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Gadałem w tej sprawie z kilkoma osobami z Defenders Of Fangron i jeden mianowicie Przemo Ent powiedział mi takie słowa.
My nie zaczniemy nowej wojny A jeśli szwedzi ją zaczną to my ją skończymy (coś podobnego grunt że jest zachowany główny wątek) Jest w tym dużo prawdy bo w końcu my zawsze kończyliśmy wojny ze szwedami, a oni zawsze je zaczynają. Z tego co zauważyłem nikt ze starego SF oraz z DoFu w którym są skupione wszystkie największe siły Polskich graczy z Azury nie obawia się że szwedzi wypowiedzą wojne. Będzie wojna, będziemy walczyć. Pozdrawiam Nosso