|
|||||||
| Notki |
| Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#62 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
|
dokładnie hehehe
![]() |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
|
Lydio i po co klamiesz skoro kazdy wie ze Marcus to byl kiedys Mozqito itd , moze sie teraz odmienil kontem , i o to chodzi ? dobra nie bede juz wiecej nic pisal , pewna osoba slusznie tu napisala na forum , wystarczy cos zaczac a sami skonczycie niektorzy pozytywnie niektorzy nie , czasem lepiej sie przyznac do bledu , na tym forum sie koncze osobiscie wpisywac z pewnego wzgledu pod nazwa Mystic Bosman. see ya xD
Emce. |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F
Stan: Na emeryturze
Imię: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Gildia: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
|
Ale BIGOS
![]()
|
|
|
#65 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Piła
Imię: Bomaw Tyron
Profesja: Elite Knight
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
Poziom: 111
Poziom mag.: 7
|
Cytuj:
Najlepsze jest to z Yvem "postac ktora zmienia ownerow jak rekawiczki". Czyja zmienia to zmienia prawda Bosman? Napislabys wkoncu cos o sobie ale jestes poprostu zwykla szują i boisz sie do tego przyznac Wali mnie to co pisales o mnie ja wiem swoje, moi znajomi wiedza swoje wiec ja nie widze zadnego problemu? A iz trafil nam sie na Celescie taki baran jak ty to chyba nie nasza wina? Wiec na zakonczenie radze Ci lepiej abys przestal w to grac bo widze ze ta gra Ci niezle zrysowala i tak juz zrysowana banie Hail Me! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Duszpasterz rydzyk
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 8
Skille: 37/37
Poziom mag.: 2
|
Wiecie co ludzie przez takich jak wy którzy obrzucają sie błotem nawzajem i na dodatek cheatują w grze celesta schodzi na psy
. Zastanówcie się po co to wszystko? to jest gra!!!! To wy grajcie w gre nie pozwólcie żeby ona grała wami!!! Ostatnio edytowany przez LiSu CzArEk - 03-01-2006 o 17:41. |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
|
Ahh jak ja lubie jak stara ekipa sie kluci xD
gralem tam kiedy i niestety Musze przyznac ze wiekszosc tych zarzutow jest prawda (przynajmnie byla za czasow gdy ja gralem )Co do bosmana to chodzily pogloski ze sprzedal chara jednak kilkukrotnie z nim pozniej gadalem i moim zdaniem to wciaz ten sam stary emce chociaz i on nie jest swiety xD pamientam jeszcze jak raz gadalem z bosmanem raz z lerkiem... XD Ale prawda jest taka ze Co bylo minelo a Tibia to tylko ***owata gra liczy sie to co jest teraz i juz Get a life XDanyway nie przeszkadzajcie sobie i kluccie sie dalej ![]() Ostatnio edytowany przez Advocate - 03-01-2006 o 19:16. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Użytkownik forum
|
Celesta to świat non-pvp a więc SŁUCHAJCIE!!!! jeżeli chcecie się obrzucać błotem to polecam inferne!!! grałem tam kiedyś i chciałem po roku gry tam zaznać spokoju na jakimś non-pvp jednak jak widać każdy serw ma swoje wady a 50% z was to wady!!!! nie mówie o wszystkich bo naprzykład wypowiedz Lydi Davemport jest sensowna i przyznaje jej troche racji
. Jedyne co wiem napewno to to że Kotr to lurer i tyle ale ja nie wypłakuje się na forum że tamten zrobił to a tamten to !!!!!! Nauczcie sie żyć ze sobą !!!! Chęć posiadania,zazdrość i bezkarność to wasze wady a więc zatanówcie się nad sobą... dzieciaki Cya in Game Edit: Advocat jak się chcecie kłucić to sobie zróbcie chata albo przez gg sie zmówcie i się możecie klucic do woli!!!!!! Ostatnio edytowany przez LiSu CzArEk - 03-01-2006 o 21:31. |
|
|
|
|
|
#69 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
|
Przez gre byście najlepiej wojne domową rozpętali. Żałosne...
Jak chcecie sie bić to na PVP idzcie Albo zróbcie sobie odwyk od Tibii ![]() Pozdro dla równych i równiejszych ![]() G.
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Użytkownik forum
|
GZ Grue wreszcie znalazł się ktoś kto ma podobną filozofie jak ja i popieram go w 100%!!!!
tak trzymaj |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Kto tu jest dzieckiem lol |
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
Co ??? Faucoltt jest w to zamieszany ??? Jak...jak...czemu ??? Dlaczego ???
to niemożliwe !!!! Faucoltt zawsze grał fer (z tego co ja wiem).Nieużywał macro ani nic poprostu miał z tego satysfakcje że grał a tu nagle bum !!! jakiś tekst że jest zamieszany w jakąś Afere .Niekapuje itak nieuwieże że on jest w to wplątany ![]() @edit gildia Davemport to że tak powiem "Nooby" kilka osób używa macro wymieniają się postaciami jeszcze do tego tutorzy są w gildi.Dlamnie takie coś to kpina łamią "Tibia Rules: i nawet bana niedostaną niedorzeczność !!! ![]() Ostatnio edytowany przez fluid - 04-01-2006 o 08:15. |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Idz na swoj server ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Guest
|
Cytuj:
A Ty złodziejem nie jesteś? ja nie zapomnę jak Zenciowi eq ukradłeś low lvl noob który jak mu się lvl zwiększył, to zaczyna szpanować co to nie on. Ale mimo wszystko Ty jeszcze byłeś spokojny jak Thristen bluzga.. ten to się powstrzymać nie może. Żal mi go. |
|
|
|
|
#77 |
|
Guest
|
Zróbcie lod4 i będzie zgoda... xD
Ehhhhh tak ten temu zaj3bal a tan tamtemu lurna.... no i ? |
|
|
|
#78 | |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Imię: Ka sia czek
Gildia: Brave Forks
Poziom: 666
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Holy Dragons
|
Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
Ostatnio edytowany przez tkcolt - 21-02-2007 o 04:33. Powód: Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać. |
|
|
|