![]() |
#541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Ja bym powiedział, że jeżeli Szwedzi wypowiedzą wojnę i zrobią parę fragów więcej na początku to będą bardzie pewniejsi siebie. Lecz jak mówisz Nosso: Szwedzi zawsze zaczynali wojnę, lecz Poalcy zawsze ją kończyli. Wystarczy, że Poalcy będą się trzymać razem na ewentualnej wojnie z nimi to i tak wygrają. Sam DoF i Polacy z Deathmetal są liczniejsie niż ci szwedzi, którzy się liczą w tej wojnie...
|
![]() |
|
![]() |
#542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() DoF czesto zmienia swoje poglady
najpierw była zemsta na swe potem zemsta na drazach teraz kazdy sobie rzepke skrobie ale co dnia słysze od memberow DoFu z jaką to łatwościa potrafili by mnie zabic Generalnie zapytałem praktycznie kazdego z " byłej sfowej " czesci DoF- po co zaczynalismy te wojne? zeby przez 3 tyg pozabijac sobie wanted a potem sprzedac sie za 1 mln i zostawic wszystkich tych ktorych wciagnelismy? na zostawieniu ich samych sie nie konczac - spekulacje o docelowym sojuszu dof z wanted trwały od poczatku ich negocjacji zapytałem wiec kazdego - o co chodzi? o ten milion? o narodowosc? o pare incydentów które powstały ? sensownej odpowiedzi nie udzielił mi nikt. ja w kazdym razie zaczne chyba zbierac awaryjny milionik w depo - na wypadek jeslibym kiedys potrzebowal wsparcia... |
![]() |
![]() |
#543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() ![]() ![]()
Retired. ![]() Ostatnio edytowany przez ZrembAzura - 06-01-2006 o 10:58. |
![]() |
![]() |
#544 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Zapytaj sie sam siebie czemu chciales pokoju z Wanted jeszcze pare dni/godzin przed swoja smiercia, i nie pieprz tutaj farmazonów. Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#545 |
Użytkownik Forum
|
![]() hahahah zadko tu zagladam ale chyba zaczne czesciej. cors jest mistrzem w robieniu z siebie posmiewiska.
jak sam Hawek z Manurem powiedzieli "Cors is cool but we laugh at him, not with him" tak na dobra sprawe to fajnie miec takiego clowna w gildzie, ktory rozluznia atmosfere ![]() miales cors szanse zalapac sie uklad jaki zawarlismy z liderami DoFu ale ja odrzuciles, pare godzin pozniej padles jak mucha i zaczelo sie lamentowanie. co bedzie to bedzie ale nas (wanted) nikt z azury nie wywali, a szwedzi predzej czy pozniej sami cie zabija za twoje wozenie sie i struganie gangstera. bedziesz wtedy zdany na nasza laske, a raczej nielaske. nikt za toba nie zaplacze ![]() Ostatnio edytowany przez Drazharm - 06-01-2006 o 16:36. |
![]() |
![]() |
#546 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
|
![]() Myli sie cala gildia , to ja sie myle razem z nia
![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Elysia
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Więc o co chodzi z tym DoF'em. Wiem, że na pewno paru członków tej gildi, lecz nigdy nie widziałem jak DoF idzie praktycznie całą armią na bitwę... Czyżby byli podzieleni?
![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie zmieniłem zdania po zgonie - a to ze decyzje podjeli Poll i Jameha sami w 2 to inna rzecz
o tym ze mam gdzies uklady z wanted i zeby wogle mnie nie liczyli przy negocjacjach bo i tak zostane w deathmetal powiedziałem Przemowi na 2 dni przed negocjacjami i moim zgonem Zordan ( kanik rzecz jasna) tez sie z koncepcja pojednania nie zgadzał i wtajemniczeni wiedza co sie stało... ja sie z tym nie zgadzałem i teraz to ja jestem zdrajca??!! przepraszam was ale do k.. cos ustalilismy zanim zaczelismy wojne z wanted, cos przyrzeklismy, a teraz pare browarów i 500k az tyle zmienia? i kogo tu nazwac zdrajca - jednego dnia po stronie wanted, drugie bija sie w pierś ze to była pomyłka i juz nigdy z drazem- i kazdy mozliwy sposób zeby draza wyrzucic z azury a trzeciego przyjmuja draza kase - [ktora miech wczesniej sam im kradł] - i twierdza ze teraz pora zbic szwedów określił bym to identycznie jak Piłsudzki nazwał polski sejm - ale nie moge zacytowac bo regulamin forum nie pozwala co przyrzekłem 1 dnia odchodzac z wanted to wypełnie Z przyczyn niezwiazanych z tibia- tzw "Poznań Team" uległ rozpadowi teraz wiele rzeczy sie zmieniło - ale mimo to nie widze powodów zeby za drazowa kase ktora kradł miedzy innymi mi i tym z dof co byli w wanted i sf nagle zmieniac poglady ci z sf co doszli do dof są hipokrytyczntni wzgledem samuch siebie ale mnie to juz malo obchodzi - niech sobie powtarzaja to 1000 razy- moze w to uwierza co powtarzaja bez konca w kazdym razie - skup sie draz bo narazie ta wojna badz co badz - mimo tej wielkiej pewnosci siebie nie idzie ci najlepiej Cors btw jak narazie draz - to za toba nikt nie placze |
![]() |
![]() |
#549 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Fea Umarth
Skille: 90/82
|
![]() Cors ty chyba bredzisz...przeciez to kwestia czasu jak sie obudzisz z manurowa lokowka w d*pie .I po co ta leperiade odstawiasz.Przeciez szwedzi po wanted wzieliby sie za nas.I nie pisz tych glodnych kawalkow ,ze zdradzilismy kogos czy cos.Oni sami do nas przylaczyli sie o nic ich nie musielismy prosic
|
![]() |
![]() |
#550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() Cors dlaczego skasowales moja wiadomosc ?? Wlasnie ze miala duzo wspolnego z topicem
![]() ![]() ![]()
Retired. ![]() Ostatnio edytowany przez ZrembAzura - 07-01-2006 o 09:37. |
![]() |
![]() |
#551 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Iława
Stan: Zbanowany
Imię: Nosso Mc'Furry
Poziom: 81
Skille: 90/60
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Kto oglosil publicznie ze odchodzi z Azury jakis czas temu?
![]() |
![]() |
#552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Pollbull
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
|
![]() Cors~
Po pierwsze to decyzja byla podejmowana nie przez bola i mnie, tylko rozmawialismy o tym od dluzszego czasu, na zawsze tworzonym channelku...a brali w nim udzial ci ktorych zawsze beda razem i maja cos takiego jak rozum... Przemo, Heg, Fea~ , Vorn~ , Benisario~, Gimli~, Mebi, Mexenoth~, Jameha i Ja... Oczywiscie ciebie tam nie bylo z wiadomych wzgledow...kto gra na azurze ten wie co to "pajac", Zordana takze nie bylo, nie potrzebowalismy raportowania do swe~ kazdej msg... Nie bede tlumaczyl dlaczego, co i jak bo kto ma wiedziec ten wie... Faktem jest ze z drazhem sie dogadalismy i ta Opcja DoFowi najbardziej pasuje, z takich i innych wzgledow... A uklad zawierali osobiscie: Jameha, Ja, Vorn~, Fea~, Drazh, Urb~, - oczywiscie all ustalone wczesniej z reszta....(bez pajacy). Btw. ten kawalek z tym ze swe sie smieja z ciebie a nie z toba...to zordan ci jeszcze tego nie mowil ? Cheers Polli~ |
![]() |
![]() |
#553 |
Użytkownik Forum
|
![]() nosso dla wlasnego dobra w ogole sie lepiej nie wypowiadaj na tematy zwiazane z wojna tak jak cie Przemo poinstruowal
takich jak ty to ja zjadam solo na sniadanie wiec nie zgrywaj jakiegos kozaka ktorym nie jestes, tylko dlatego ze fraga na mnie nabiles i skoncz prawic swoje wyssane z palca madrosci. dobrze ci radze - zaknebluj sie jeszcze 2 dni temu mnie nazywales noobem na forum tibia.com jak ja jestem noobem to kim ty jestes? Ostatnio edytowany przez Drazharm - 07-01-2006 o 19:14. |
![]() |
![]() |
#554 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poll po cyrku jaki dzis odstawiłes wczoraj i dzisiaj w cafe nie mam ci ani słowa do powiedzienia wiec twojego posta nawet nie przeczytałem
co to relecji moich i zordana z swe - we are blood brorhers, a draz beee wiec robimy co robimy |
![]() |
![]() |
#555 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Moze nie bedzie to mialo scislego zwiazku z tematem, ale musze stwierdzic, ze powoli z azury robie sie to, co dzialo sie z Iridia po upadku Triady (i sojusznikow, a co!), a przed czasem panowania Arc~.
|
![]() |
![]() |
#556 |
Użytkownik Forum
|
![]() “There is no avoiding war; it can only be postponed to the advantage of the enemy."
wiemy jak sie skonczylo na elysii, iridii itp itd da sie szwedom palec to wezma cala reke. predzej czy pozniej Ostatnio edytowany przez Drazharm - 07-01-2006 o 21:53. |
![]() |
![]() |
#557 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() Rasizm Drazharmie, uprzedzenia i ciemnota =p
A jak zakonczylo sie na Furorze? Duzo lepiej? =) |
![]() |
![]() |
#558 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#559 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 40
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() No no, rozkrecacie sie chlopaki
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jinikao
Świat: Iridia
|
![]() xD Draz jestem całym sercem po twojej stronie
![]() @Adolphus Nie mozesz wiedziec wszsystkiego jak bylo po upadku Triad poniewaz malo grałeś i byłes retired z tego co pamiętam. |
![]() |