|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Fallen Angel
|
![]() Tana, tylko jedna mała uwaga. Roku szkolnego do 30 czerwca jeszcze nie zdążyliśmy przecież przeżyć, to był chyba ostatni pomysł minister Łybackiej jeśli dobrze pamiętam...a teraz wraca to do poprzedniego stanu, a my tu czapki zgłów przed ministrem, święto we wsi, psy szczekają, menele mają powód do picia...
|
![]() |
#22 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gangrell@
To, że nie przeżyliśmy nic mnie nie obchodzi. Ważne jest to, że i tak mamy ponad rok w plecy. Tym bardziej, ze materiał wcale sie nie zmniejszył.
![]() |
#23 |
Fallen Angel
|
![]() Ale tego Ci nie wynagrodzi żaden tydzień nauki, i to w czerwcu. Poprostu mniej godzin nieusprawiedliwionych których i tak nikt nie policzy.
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() Póki co jestem za, a w liceum pomyślę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2006
|
![]() moim zdaniem nie powinniście marnować żadnego cennego dnia nauki i rozwijania siebie !! protestujcie!! żądajcie nauki do lipca
![]() ps kończę 28 kwietnia ![]() ps2 osobiście uciełabym ostanie 2 tygodnie wakacji i przeniosła je w okres roku szkolnego ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() 1. zabrałA
![]() 2. czytaj ze zoruzumieniem...nie mówię o odebraniu wam 2 tygodni, ale przeniesieniu...np drugie dwutygodniowe ferie w trakcie roku szkolengo, bądź 2 razy 7 dni ![]() mi sie też należy odpoczynek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Konoha Vilage!
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 08 2005
|
![]() Ja uwazam ze wszystko dzieki czemu mniej szkoly jest boskie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: OpolE
Stan: Na emeryturze
|
![]() Kaziu power!!!!
Ma sie konczyc 2 tygodnie wczesniej Ale powinien jeszcze wczesniej, bo nie ma klimy ![]() ps. Nie chce widiec czegos w tym stylu Cytuj:
![]()
<podpis przekraczal 20 kB> qrde... niepamietm linka do userbara ![]() Ostatnio edytowany przez Asalath - 07-01-2006 o 09:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() 1. czy w polowie sierpnia dalej odczuwasz szkolne zmeczenie? czy czujesz nad soba ciezar sprawdzianów, zadań domowych...ewentulanie martwisz się czy twoja frekwencja osiągnie 50%? 2. jaki jest twój zapal do nauki np na poczatku listopada (ponad 2 miesiace nauki (jezeli nie zapał to przyswajanie wiedzy) bez żadnej dluzszej przerwy, a jaki np po wakacjach (feriach czy też przerwie światecznej)?? ja wiem, ze we ciezko uciec od "polskiego" myslenia...o tak, drugie ferie ok, ale nie kosztem wakacji...one mi sie należą! amerykanom też wiele rzeczy się należało. dziś w highschool wybierają kursy (ot, uczmy się rzeczy praktycznych...po co mi ta chemia organiczna)...np "kurs szycia plecaków" czy też "prostytucji"...nie wspomnę już o tym, że grubo ponad połowa amerykanów nie jest w stanie wypełnić poprawnie przekazu bankowego (tzn analfabetyzm wtórny) ![]() jaki z tego wniosek? cieszcie się każdym dniem w polskiej szkole...bo może nudna, ale nawet jeżeli nie wierzycie to ustrzeże was przed życiowym noobstwem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() a bylem poltora roku temu we francji i wiecie jak mieli?
Jak bylem tam dwa tygodnie to w jedna sobote musieli isc do szkoly - oczywiscie my sie wszyscy smialismy bo jak to? w sobote do szkoly? Ale jak przyszedl czerwiec i oni przyjechali do polski to oni sie z nas smiali. Bo dzieki temu ze co dwa tygodnie jedna sobote poswiecali na szkole to nie musieli chodzic do szkoly w czerwcu i koniec roku byl 31 maja. Moze uwazacie ze to glupie ale nie myslicie ze lepiej np. poswiecic te 2 soboty w grudniu, styczniu, lutym (zimowych miesiacach) bo i tak w zime co robicie? Jezdzicie na rowerze? Plywacie? A w czerwcu jest o wiele wiecej mozliwosci.
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() to poprostu powrót do starego systemu....owszem dobra decyzja
"dobry kaziu" , "brawo PiS"... ![]() niedajcie sobie mydlić oczu drogi przeciętny polski ciemnogrodzie
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() @vallo W sobotę jestem zmęczony. A szkoła przez 5 dni w tygodniu i tak mi daje możliwości rekreacji po lekcjach i w weekend.
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDAŃSK
Imię: Boryna Wielki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 101
Skille: 20/25
Poziom mag.: 66
|
![]() Cytuj:
nie narzekaj ;] jeszce bedziesz płakał jak skończysz liceum i wtedy dopiero zobaczysz co to znaczy brak czasu
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2005
Lokacja: Z nienacka
![]() |
![]() Cytuj:
A tak btw. To rok szkolny będzie się kończyć w pierwszy piątek po 18 czerwca w tym roku wypada akurat 23 czerwca. ;D
![]() |
![]() |
#38 | |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
1. odchodzi czas, kiedy inne roczniki maja matury - wtedy poprostu nie ma zajec. czyli od razu ucina ci to conajmniej 2 miesiace. 2. odlicz sobie od tego wszystkie przerwy. 3. Uczyć, to ucze sie sama, ale niektore rzeczy poprostu musisz uslyszec. Sa rzeczy, ktore trzeba tlumaczyc jak krowie na rowie, bo inaczej sa problemy. Nie chodzi o to, ze mi zle z dluszymi wakacjami (no bo komu niby jest), ale to wszystko jest jakos malo przemyslane.
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2005
Lokacja: Kraków/
![]() |
![]() Szczerze mówiąc nie wiem co was tak podnieca... wiadomośc, że będziemy tydzień mniej obijać się w szkole??
Cytuj:
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() hehe a ja mam rok szkolny krótszy o 2 miesiące kończe 28 kwietnia, potem tylko 7 mało ważnych sprawdzianów zwanych maturą i LB do października. Mimo to uważam że ten tydzień daje dużo, to zawsze tydzien mniej siedzenia w klasie gdy za oknami trawka sie zieleni, sloneczko przygrzewa i aż sie prosi o wyjazd gdiześ nad jeziorko z dziewczyną i całą paczką, tak na marginesie to i tak 90% z nas i tak by pojechała ale przynajmniej mozna legalnie. Tydzień to tydzień cieszcie sie czym macie bo do 30 czerwca chyba by nikt nie wytrzymał
ps. nekromato drogi nie wszystkie szkoły decydują sie na fakultety, tak było kiedy były 4 klasy i było dość czasu na przerobienie materiału ale nie teraz kiedy są tylko 3 a własciwie 2,5. ja fakultetów nie mam a szkoda
"Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają...." "płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie" ![]() Ostatnio edytowany przez Pacek - 08-01-2006 o 19:58. |
![]() |
![]() |