|
|
#461 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
Cytuj:
2. Spis wszystkich części umieściłem w poście numer. 1. 3. Jak jesteś taki mądry, to przeczytaj cały temat. -.-, powiedziałem coś kilka razy, a tego już nie chce mi się powtarzać. Myślę że od niedługa będziecie czekać o wieeeleeee dłużej... Gdyż chyba lepiej żebym robił raz, jak naprawdę mi się zachce, niż wogóle nie robił... -.-, albo robił siągle i bez sensu. Zepsuł cały Story.
|
|
|
|
|
#462 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
Pisze posta żeby było widać powyższą wiadomość...Jest na dość ważna żeby odświeżać
|
|
|
|
|
#463 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Krasni F
Stan: Na emeryturze
Imię: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Gildia: S.P.R.Z.E.D.A.N.O
Świat: S.P.R.Z.E.D.A.N
Poziom: OMG
Skille: 3*up
Poziom mag.: 4*
|
Niewiem jak mogles wytrzymac tyle odcinkow robienia i wogle 10/10
![]()
|
|
#464 |
|
Użytkownik Forum
|
Swietne to Twoje opowiadanko! Nie czytalam wszystkiego, bo to troche duzo, ale juz po pierwszym odcinku uwazam ze jest super!!
![]() ![]() pozdro
|
|
#465 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
Cytuj:
2. Wiem i często go używam gdy np. pokazuję twój fake rodzeństwu. 3. Czytałem cały, ale i tak jakoś nie wiem go miałeś w tym punkcie na myśli(tzn. domyślam się że chodzi o problemy przy robieniu takiego fake'a ale pewny nie jestem).Poza tym nie chciałoby mi się przekopywać przez około 400 postów pełnych spamu typu "gratz, za***isty fake". A ja myślę że masz rację. tylko szkoda że będzie trzeba czekać... ale czekanie wynagrodzi jakość twojego fake'a. //EDIT// @down mam nadzieję że 5/5?
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 07-01-2006 o 07:29. |
|
|
|
|
|
#466 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eggzorcysta
Profesja: Druid
Gildia: Ice Fenix
Świat: Calmera
Poziom: 33
Skille: 20/22
Poziom mag.: 37
|
Crowal powinienes sie pojedynkowac z Avagerem na fak'i
jestem ciekaw kto by wygral ![]() Ale takto ocena 5 ![]() _________________________________ TOiPPŻNJZ - Tylko Osiedle i Przyjaciele Pokazuja Że Nie Jestes Zerem @ All right's reserved By Tefe |
|
|
|
|
#467 |
|
Guest
|
to sa mistrzowskie zdjecia.Czemu ja tak nie mam
a wogole to ja jestem pragnienie a ty sprite ok? nawet jesli nie to trudnohttp://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon9.gif Król |
|
|
#468 | ||||
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po drugie : takie sprawy na priv. Człowieku przeczytaj Regulamin bo zbliżasz się do bana @down Drugi? Ale się zgadzam
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 09-01-2006 o 15:04. |
||||
|
|
|
|
#469 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
Crowal na prezyzenta
Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta Twoja obietnica wyborcza może być taka: "Jeśli mnie wybierzecie na prezydenta to ęe robił nowe fake'i" Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta Crowal na prezyzenta
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 08-01-2006 o 18:04. Powód: błąd rzeczowy |
|
|
|
|
#470 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
Crowal szczerze powiem, że twoje fake`i są w sumie najlepszymi fake`ami jakie widziałem... (a widziałem bardzo mało
) gratuluję "talentu?" albo "tego czegoś, co sprawia, że twoje fake`i są tak... tak... ZA***ISTE!" wiem, że to głupio pisać takiego posta, ale nie mogłem sie powstrzymać od 20:00 (kiedy zacząłem czytać temat) nie mogłem się zatrzymać czytając kolejne części... obawiam się, że nie będziemy musieli długo czekać na następną część (chyba, że potrzebujesz pomocy to moge wysłać parę propozycji)... mam nadzieję, że dzisiaj zasnę @up CROWAL NA KRÓLA FAKE`ÓW!! __________________________________________________ ________ pozdrooo i nie mogę się doczekać!! |
|
|
|
|
#471 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Polska!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Waligrucha
Profesja: Druid
Gildia: Asteryjanscy Wymiatacze
Świat: Astera
Poziom: 37
Skille: 22/25
Poziom mag.: 43
|
Historyjka luzik, pomijając to że orc wchodzi kolesiowi za 30hp oraz to że speary lecą z nikąd i kilka jeszcze innych drobiazgów, ale ja sie nie chcę czepiać. Ogólnie spoxik.
![]() |
|
|
|
|
#472 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
#473 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Imię: Darterac Dain
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: 21
Poziom mag.: 21
|
Słuchaj Crowal. Czy ty te Fake'i robisdz za pomaca Tibia Sprite Editor? Jeśli tak to powiedz skąd można go śćiągnąć bo Dl na tibii org nie dziala ??
|
|
|
|
|
#474 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2006
|
Podoba mi się, ale pisz bez błedów
![]() |
|
|
|
|
#475 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: tymczasowo Carlin
Stan: Początkujący
Imię: Bip Isara
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: a po co mi ona
Świat: Isara
Poziom: Ści
Skille: 9999;-)
|
Moim zdaniem nie możesz zejść z honorem twoje fake sa coraz gorsze . Postaraj się może będą lepsze.
![]() |
|
|
|
|
#476 |
|
Guest
|
Daj spokój.....
Cały czas odświeżasz ten temat a tak w ogóle to nic nie dodajesz..... |
|
|
#477 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
|
|
|
#478 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie gadaj tylko rób nowe fejki xD
|
|
|
|
|
#479 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
|
Cytuj:
Taki fake wymaga czasu i checi, a ja mysle ze on ma wiecej spraw na glowie niz siedzenie i sklejanie kilku pikseli. ...
|
|
|
#480 |
|
Guest
|
Heh niezłe
![]() |