|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Lubań
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Anarchius a przeczytałeś wszystkie posty w tym temacie radze przeczytac i sie zorientować że ten ziomek jak sam napisałzrobił głupi kawał i dednął na mainie na ghulu i wrócił na rook
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
|
![]() Ten 6 lvl to mój kolega z RL. wytłumaczył już że był to Fake. Poprostu padł na Mainie na 6 lvl przez ghula i rooked XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
![]() |
![]() Cytuj:
Pewnie 1lvl. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ale pacca za free na zawsze to napewno niedostala tyle wiem cya xDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Mnie troche dziwi to z spike sword ? przeciesz jak na jakimś tam ss na www.tibianews.net ze ktoś tam miał te buty do chodzenia po wodzie a przeciesz jak przeszedł kamienie z ogniem -.- wszystki takie ss to fake czasami CipSoft robi żart że ktoś zabrał spike sword
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() jeny, ale wy wszyscy jestescie! Kłócicie sie o byle co w kazdym temacie o Rooku. Jaki temat nie wlacze, a tam: nie ma spike na rooku, a ja ci mowie ze jest, a ktos mi mowil ze ma to i tamto. Ludzie! Opanujcie sie! Zamiast sie klocic, to moglibyscie sobie zebrac ekipe 100 noobow na rooku i pojsc sprawdzic wszystkie te "prawdy i mity". A co do poison dagerra, to na pewno wypada z mino na rooku, ale chyba nikt nie zauwazyl jednego szegółu: wypada bardzo bardzo rzadko. A jesli wypada bardzo bardzo rzadko to nie znaczy ze ci wypadnie z co 10 mino, tylko moze z co 100 mino a moze nawet z co 1000. Naprawde, musze to napisac, wasza glupota nie zna granic, nie obrazajac nikogo. I tak zaraz wszyscy bedziecie na mnie klac, ale jest tak, jak napisalem wczesniej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Rookstayer
Imię: Askara Rook
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie Formalna Guilda
Świat: Askara
Poziom: 10+
Skille: 20/20
![]() |
![]() ![]() Nie wiem co o tym sadzic zdjecie z dnia 10 01 2006 godzina 23 15~. Askara !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() @up
Spike Sword czasami znika. Albo robota gm'ów albo poprostu znika co losową ilość czasu. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Imię: GrSetan Elvenblade
Świat: Guardia
Poziom: 13
Skille: 41/32
Poziom mag.: 7
|
![]() spike sworda teraz napewno sie nie da zdobyc. A te cale zdjecia to sa po to zeby zmusic ludzi do bycia rookstayerami
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() Co od tematu z mino i poision daggerem to nie wiem... niby z trola wypada Silver Amulet a wypadl wam na rookgardzie??:> bo mi nigdy a na mainie jak wbijam przykladowo 15 lvl na trolach to wypada czasesto... loot na rookgardzie a na mainland wyglada wg mnie zupelnie inaczej z potworow....
Slyszallem ze da sie kupic u wiedzimy gdzies miotle i mozna na niej latac.... to prawda?:| niby ze za dzuo kasy ALE mozna kupic ta umiejetnosc... slyszal ktos z was o tym? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
zmusic kogos zeby zostal rookstayerem......
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Co to pedofil jesteś?
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ashas'Atar
Gildia: Tibians Rook Team (FOREVER)
Świat: Vinera
Poziom: 21
Skille: 20/2419
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() widzielem, ze jeden gosciu mial na vinerze poison daggera. ,,Bardzo rzadko" oznacza to, że ja rozwaliłem w zyciu ze 150 walkiri i tylko raz dostałem plate armora. Albo ze rozwalilem ze 100 dwarfów i tylko jeden dwarfen ring. To tak jak żeby z elfa wypadł łuk.
Ghoul nie istnieje. Koniec z tym. Stop z wbijaniem biednym n00bom do głowy, że ghoul jest i mozna z nim walczyc. Brass armor - niby jest, bo jest mino mag, ale go nie ma, bo nikt nie rozwalil mino maga. Raz myslalem, ze bylem w mino hell i ktos walczyl z nim i byly otwarte drzwi, ale to bylo w okresie uzaleznienia od tibi i mialem fajny sen ![]() Scale Armor tak samo. Bronze i Silver Amulet istnieja, wypadaja rzadko, ale ludzie je sprzedaja na rooku. Miotly na rooku nie ma, bo zadnej wiedzmy tez nie ma. Teleporteru do Mintwalin tez nie ma, bo byloby glupio, jakby n00bki szly se do mintwalin, dostawaly od kumpli z maina dobry eq i wracaly z plate setem? Spike Sword - juz pisalem ,,najskromniejszy dostanie"
![]() |
#34 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() @UP
Widziales typka?? tak?? Podaj jego nicka, musze zobaczyc to na trade......
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Zabrze
Stan: Rookstayer
Imię: Askara Rook
Gildia: Nie Formalna Guilda
Świat: Askara
Poziom: 10+
Skille: 20/20
![]() |
![]() Cytuj:
Hmm jesli on nie istnieje to na co ja patrze stojac w Katana Room i lokajac w jaskini obok na stojacego hmm Ducha ?? PS> Nie mowie ze jestem z nim w jednej jaskini, pisze tylko ze ON jest na rooku ale nei ma sie jak do niego dostac ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49
Skille: 23/30
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
EDIT: troche go przyciołem ma teraz 240kb ![]()
Ostatnio edytowany przez Gold Raven - 12-01-2006 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() cip nieskasowal zadnego questa tylko on jest bardziej trudny do zrobienia ;/ nierozumiem czemu tak napisales ja mysle ze te questy by niebyly utrudniane
ale sa poniewaz cip nieprzewidzial rookowcow rookmasterow roostyerow czy jak wy to nazywacie ![]() ![]() Rook Wyspa skarbow |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() na tym screenie ktorego pokazuje Maciekpkk widac ghula a nie tak jak sam tworca mowi.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Po pierwsze chciałbym się przywitać (po ponad półrocznej przerwie)
![]() ![]() A po drugie to myślę, że ta bzdura o wychodzeniu z rookgaardu tunelem wzięła się z tąd, że "rookgaard" to nazwa i wyspy, i wioski. A że z rookgaardu-wioski da się wyjść tunelem (nawet jest film o tym w jakimś temacie) to w końcu poszła plotka, że "da się wyjść z rooka tunelem, ale po drodze są straszne potwory" - tyle, że chodzi o wyjście z wioski na 1 levelu, a "straszne potwory" to trolle i poison spidery (dla 1lvl rzeczywiście dość niebezpieczne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
Lokacja: Chrzanów
Imię: Gold Raven
Gildia: Storm (już nieistniejącą :/)
Świat: Danubia
Poziom: 49