|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() powiem tak:
1. pomysł na 4+ końcówke zrombałeś bo większość z "graczy" nie wiem nawed że cip soft jest w Niemczech nie wspominając o adresie 2. wykonanie jak na początek to dam ci 4= bo mugł byś dać więcej animacji (np.: ruszanie ręką, tak wiem że to trudniejsze bo modele trzeba wykonać itd ale ładniej wtedy wygląda) 3. ocena ogólna.. aaa... niech strace na reputacji bezdusznegi i niwzruszonego dam ci 5 Czekam na więcej części z zniecierpliwieniem PS.: Uchachałem się jak cholera xD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
|
![]() To co robicie jest chore nie tylko ze wzgledu ze nie umiecie sie wyslawiac ale tezke dlatego ze pokazujecie tym wasz iloraz ingetigencij.To cos co nakreciliscie nie bylo nawet przez moment smieszne to bylo zalosne.. i pomyslec ze wy jestescie przyszloscia Polski....nie reprezentujecie niczego pozytywnego waszymi postawami w tym filmie moze tylko wywnioskowac ze jestescie tak samo glupi jak bohaterowie tego filmu.Jak dla mnie to bede szczesilwy jak nie zobacze nastepnych czesci tego pozal sie boze filmu..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: tee.. chyba w tym.. no.. śmietniku
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Slime
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ruthless Order
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 71/63
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Koleś a co do tego tekstu "Chyba stara cie nie kocha" to ja myśle że ty masz jakieś kompleksy. ;p
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
|
![]() @ nashroxor czy jak ci tam
to już któryś post w którym piszesz ze my jestemy głupi itd. nie podoba sie to nie pisz albo jak juz piszsz raz a nie 1000 razy ale jeszcze musze cie zasmucic poniewaz 3 czesc juz wkrotce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Użytkownik forum
|
![]() No coz taka prawda jestescie glupi..prawda boli eh ? probujecie nam pokazac wasze przezycia z rodzinnych domow ? to jest naprawde smotne wspolczuje wam.Ja proponuje wam przylozyc sie do nauki niz tracic czas na ta gre zreszta i tak w nia nie umiecie grac. Co do tej 3 czesci tego filmu napewno jej nie zobacze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Agna de'Vrie
Profesja: Knight
Gildia: Brak.
Świat: Luminera
Poziom: 12
Skille: 48/48
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Venore
Stan: Niegrający
Imię: FBOLT NIT'RO
Świat: Trimera
Poziom: 33
Skille: 70/60
Poziom mag.: 14
|
![]() Ponownie pisze ze ani ja ani nikt z ekipy NIE MA TAK W DOMU ANI NIC Z TEGO FILMU NIE PRZYPOMINA naszej sytuacji w domq.To juz jest nudne jezeli myslisz ze mam tak w domu to jestes w bardzo DUZYM bledzie!!!!!!
Inne negatywne coment "mile" widzane ale niechcial bym zeby ktos pisal ze mam tak w domu ... Moze ty masz takie doznania ale napewno nie ja !!!! Kapujesz ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem jak masz naprawde w domu..ale tym filme dales kazdemy do myslenia ze tak wlasnie wyglada twoja sytuacja takze nie miej do nikogo zalu ani pretensji tylko do samego siebie. Moze jak byscie uzyli takiego czegos jak mozg w tworzeniu waszego filmu co niektore wypowiedzi wygladaly by inaczej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Venore
Imię: FBOLT NIT'RO
Świat: Trimera
Poziom: 33
Skille: 70/60
Poziom mag.: 14
|
![]() Juz wreszcie UKAZALA SIE CZ 3 FRANKA !!!
Milego ogladania ... http://rapidshare.de/files/11421119/Film3*****.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie mow mi ze tak wlasnie chcieliscie zrobic ten film poprostu nie stac was na nic wieszkego.Macie za malo rozumu w glowie. Poprostu dajcie temu spokoj powinniscie zajac sie czyms innym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik forum
|
![]() Jupi wkońcu 3 część wyszla zachęcam wszystkich userow do scaigania poniewaz z 3 i zarazem ostatniej czesci naprawde da polac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() Film fajny!!! Więcej Franka! I więcej głupoty jego Starej!
Gdyby cały świat był tak delikatny jak podmuch wiatru w moich dłoniach Gdyby wszystkie dni nie były policzone dla tych, Którzy chodzą bez celu po ulicy Gdyby przestrzeń między nami nie była tak trwała jak to czuję Nie byłoby smutnej piosenki |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nash~~ rozumiem ze ci sie nie podoba bo według mnie tez to za super nie jest ale nie musisz im o tym caly czas przypominac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() ZNOWU WY?!
3 część przekracza wszelkie granicę denności ;s
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 3-ka troche slaba ale jedynka wymiata ;]
Ja tam potrafie odroznic fikcje od rzeczywistosci ^^
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() Powiem tak .... filmiki sa zajefajne bardzo mi sie podobaly oby takich wiecej !!!! a pozatym to .... stara cie nie kocha
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja bym prośł was o więcej komentów co do 3 części filmu ! Może nawet pomysly na inne przygody franka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 84
|
![]() Nieno poprostu wymiatacie chlopaki wasze filmy sa zajefajne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() chyba was stare nie kochaja jak nie zrobicie 4 czesci!
|
![]() |