| 
 | |||||||
| Notki | 
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  25-01-2006, 04:26 | #1 | 
| Administrator Data dołączenia: 05 01 2004 Lokacja: Happyland :) Wiek: 39 Posty: 4,290 Stan: Na Emeryturze Profesja: Master Sorcerer Poziom: 104 |  Zdjęcie dnia! Zamieść swoje zdjęcie na tibia.pl! Widziałeś coś ciekawego co miało miejsce w Tibii? Zdążyłeś uchwycić ten moment swoim aparatem? Tak? Więc na co czekasz!? Umieść swoje zdjęcie w serwisie www.foteka.pl i pokaż je na forum.tibia.pl! Jeśli zdjęcie sprosta naszym oczekiwaniom trafisz do zdjęcia dnia! Swoje propozycje można składać w tym temacie. Radzę przeczytać regulamin umieszczania zdjęć zanim je się zamieści, konsekwencje jego złamania będą srogie. Komentować zdjęcia już wybrane na zdjęcie dnia można w tym temacie. Jednocześnie informujemy, iż mamy pewne problemy z stroną, jak pewnie wielu z was zauważyło. Pracujemy nad rozwiązaniem tych problemów. Pamiętaj, że kupując Premium account przez tibia.pl nie tylko dostajesz 100% pewne konto, które umożliwi Ci poznanie całej Tibii od larv pod piaskami Daramy poprzez wioski małp i jasczuro-ludzi, aż do możliwości zmierzenia się z potężnym Orshabaalem, ale także wspierasz przez to rozwój tibia.pl.  Jak kupić premium account przez tibia.pl dowiesz się z tego tematu. | 
|   | 
|  | 
|  25-01-2006, 05:25 | #2 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 02 2005 Lokacja: Łuków/Jungle Wiek: 37 Posty: 439 Imię: Elveth Profesja: Elite Knight Świat: Askara Poziom: 108 Skille: 86/83 Poziom mag.: 7 |   Bardzo ciekawy pomysł z tym ss'em dnia   . Tibia.pl cały czas się rozwija, oby tak dalej! 
				__________________ "I ain't happy I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on" www.mangacity.go.pl | 
|   | 
|  25-01-2006, 08:06 | #3 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 11 2004 Lokacja: Siedlce Wiek: 37 Posty: 472 Stan: Aktywny Gracz Imię: Niat Luza Profesja: Elite Knight Świat: Harmonia Poziom: 89 Skille: 78/76 Poziom mag.: 7 |   Bedzize mozliwosc ala TibiaNews z wczesniejszymi i wogule ? Spoko podoba mi sie ten pomysl jestem za 
				__________________ [Harmonia] Niat Luza's Thread. who | grep -i blonde | date; cd~; unzip; touch; strip; finger; mount; gasp; yes; uptime; unmount; sleep | 
|   | 
|  25-01-2006, 10:00 | #4 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 12 2004 Lokacja: Skąd Wiek: 33 Wpisy bloga: 1 Posty: 82 Stan: Aktywny Gracz Imię: Feniks Rook Guard Profesja: Rookstayer Gildia: Guardians of Rookgaard Świat: Celesta Poziom: 12 Skille: 17/20   |   No, no... bardzo dobry pomysł podoba mi sie   Oby tak dalej... a możebyście pokazywali też częściej ssy z advancami itp itd...?  Ogólnie pomysł mi sie podoba bo czegoś takiego brakowało a ludziom poprawi sie humor jak zobaczą siebie na ssku dnia  
				__________________ Obrazek w podpisie przekraczał 20KB. | 
|   | 
|  25-01-2006, 10:35 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 12 2005 Lokacja: Kraków Posty: 149 Stan: Aktywny gracz Imię: Pior'firebladde Profesja: Elite Knight Gildia: Observators Świat: Thoria Poziom: 48 Skille: 73/70 Poziom mag.: 5 |   Ja mam pytanie czt zdjęcia muszą być dawane pszez fotka.pl nie może byc photucent?? Ciekawy pomysł , przynajmniej cos się dzieje!!  | 
|   | 
|  25-01-2006, 10:53 | #6 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 01 2006 Lokacja: Nie napisze:) Posty: 3 Stan: Początkujący Imię: Fizio Dark Gildia: Jeszce nie jestem w żadnej Świat: Refugia Poziom: 7 Skille: 12/15 |  praca Ja myśle że powinni jeszcze popracowac nad stroną bo jak się wejdzie są gdzie są bronie czyli: obuchowe ,   dystansowe, miecze , topory i różdżki to nie ma broni tylko jest napisane waga i nazwa i nic więcej  | 
|   | 
|  25-01-2006, 11:00 | #7 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 12 2005 Lokacja: Kraków Posty: 149 Stan: Aktywny gracz Imię: Pior'firebladde Profesja: Elite Knight Gildia: Observators Świat: Thoria Poziom: 48 Skille: 73/70 Poziom mag.: 5 |   UP: Też to zauważyłem..., i to wszystko po odnowie stronki. UP UP: Masz hasło i numer -cz masz dobre?? -jak kupiłeś może hack )to jest nielegalne) -może capslok masz włączony? Nie wiem co jeżcze sprawć all możliwości             PS; sorki za ortografię!!!! | 
|   | 
|  25-01-2006, 11:09 | #8 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 24 01 2006 Lokacja: Nie napisze:) Posty: 3 Stan: Początkujący Imię: Fizio Dark Gildia: Jeszce nie jestem w żadnej Świat: Refugia Poziom: 7 Skille: 12/15 |  odpowidż na pytanie może poprostu za dużo ludzii jest na Tibii albo zle wpisujesz numer i hasło | 
|   | 
|  25-01-2006, 15:26 | #9 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 11 01 2006 Lokacja: Żary Posty: 7 Stan: Aktywny gracz Imię: Sith Qeton Profesja: Paladin Świat: Astera Poziom: 25+   |   Ciekawy pomysł z SS'kiem dnia   GZ Niedługo dodam własnego ss'ka  Ale dopiero w weeken, ograniczenia  Mam małe pytanko... CO Z KONKURSEM?  Jak narazie takie osoby jak ja nabijają tylko ilość odwiedzin (o co pewnie też po drodze chodzi). Może jakies wskazówki? Pozdro! | 
|   | 
|  28-01-2006, 05:59 | #10 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 01 2006 Lokacja: Bydgoszcz Wiek: 33 Posty: 4 Stan: Aktywny gracz Imię: Surbitols Profesja: Knight Gildia: Generation Świat: Secura Poziom: 35 Skille: 69/69 Poziom mag.: 5   |   hehehe... coś w stylu tibianews.net   Good IDea  gz pomysłu | 
|   | 
|  28-01-2006, 21:52 | #11 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 01 2006 Lokacja: MMz Posty: 212 Stan: Niegrający Profesja: Knight |   zaśmiecanie strony .............. 
				__________________ retired | 
|   | 
|  30-01-2006, 11:44 | #14 | |
| Master Alucard |   Cytuj: 
 W SS dnia liczy sie wasz wklad. Jak wy nie potraficie zrobic ciekawych screenow i dajecie jakies chlamy to nie nasza wina. Zobaczcie screeny na tibianews.net i prownajcie z tymi, ktore dajecie wy. Czujecie roznice? 
				__________________ A Mind is a Terrible Thing to Waste... ††† In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ††† I am the pure flame that burns I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One | |
|   | 
|  30-01-2006, 12:46 | #15 | 
| CS Tibia.pl Team Data dołączenia: 06 09 1970 Lokacja: Gliwice Wiek: 34 Wpisy bloga: 1 Posty: 8,453 Stan: Początkujący |   Nom, ssy z tibianews net sa naprawde dobre, widac ciekawe pomysly, inwencje tworcza   i takie tam, ale to moze przez to ze ss dnia z tibianews jest bardziej popularny i naplywa wiele wiecej prac, bo te co sa na naszym forum to nawet zal opisywac | 
|   | 
|  30-01-2006, 13:00 | #16 | |
| Master Alucard |   Cytuj: 

__________________ A Mind is a Terrible Thing to Waste... ††† In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ††† I am the pure flame that burns I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One | |
|   | 
|  30-01-2006, 18:28 | #17 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 09 2005 Posty: 159 |   Ja bym proponował możliwość oceny screenshoota dnia, 1 raz z jednego ip dziennie. Np w skali 1-6 albo 0-10 . I na koniec każdego miesiąca pokazywać screen miesiąca, czyli ten , który w poprzednim miesiącu był najwyżej oceniony przez użytkowników forum tibia.pl    Co o tym myślicie? ; o Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 01-02-2006 o 17:24. | 
|   | 
|  13-02-2006, 15:42 | #18 | 
| Guest Posty: n/a |  Bezradny Próbuje dodać ssa do servisu foteka.pl ale za każdym razem pisze że obrazeg nie został dodany...  |