|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() NIE DA sie dojsc do bazyliszka,tak samo jak zdobyc butów do chodzenia po wodzie,lawie czy po czymkolwiek co jeszcze wymyslicie. I NIE DA sie zrobic spike sworda na rooku. Jedyne boots of waterwalking leżą w ank w pomieszczeniu z djinem i NIE DA sie ich zdobyć tak samo jak na rooku. Wiec przestancie ciagnac ten temat i wyciognijcie jakies wnioski z tego ze od paru lat ludzie próbują zrobić ten quest i NIKT go nie zrobił. Pamietam jak były tematy o tym ze da sie zdobyc warlord sworda "lecąc" na miotle albo ze bubble jest żoną gm'a czy juz zupełnie absurdalny temat o tym ze EO ma bp golden helmetow
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2005
Lokacja: Wawa
Imię: Xantarek
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: 45
Skille: 73/71
Poziom mag.: 5
|
![]() @up 2x
pff... Spike sword na rooku chyba zostal zdobyty ale nie wiem... była gdzieś tu jakaś fota a pozatym wg. mnie każda zagadka jest do rozwiązania i niczego nie można być pewnym...
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Zkąd wiesz że sie nie da zdobyć?? Dostałeś jakieś tajne wieści od CipSoftu??
Nikt tego niewie ale założe się że w krótce ktoś rozwiąże tą zagadke!! Ale przed tym możemy sie tylko sprzeczać kto ma racje!
BARÇA!! BARÇA!! BAAAARÇA!!!! ![]() 14:27 Mycha odwarzny: a jak sie zdobywa premium actep czy jakos tak <potrzebne do czaruw> |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
Pisze się "skąd" , wracając do tematu , spike sworda mają tylko nieliczne osoby które grały z 2-3 lata temu w tibie i pokonały na rooku mno maga .. co do bazyliszka nie ma do niego dojścia .. btw. co do bubble to jest żoną (dziewczyną ? ) gm'a Nietzsche .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2005
Imię: Ro-Xon
Profesja: Knight
Poziom: 26
|
![]() Ludzie, cały ten temat to jeden wielki domysł !!!! Ja szczerze w to wierze, że spike sword i bazyliszek istnieją,ale też nie koniecznie. W tej grze Bogiem jest Cip Soft i wszystko jest możliwe!!.............Wzruszyłem się
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 11 2005
Lokacja: Carlin Lub Venore xD
Stan: Aktywny gracz
Imię: Af Nero
Gildia: Destruction Squad
Poziom: 63
Skille: 78/76
Poziom mag.: 6
![]() ![]() |
![]() Powiedzmy prawde sobie i innym nikt jeszcze nie odkryl drogi do bazyliszka.
Więc niema co sie nad tym tematem roztkliwiac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Neno the druid
Profesja: Druid
Gildia: Yakuza
Poziom: 23
Skille: 19/26
Poziom mag.: 31
|
![]() jezu spytajcie sie GM'a albo napiszcie list do CipsCoftu czy jakoś tam oni odpowiedzą kurde będą się kłucić ale dsl ma 1 osoba w tibi za nabicie 200 lvl jako pierwszy dostał je bubble
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() W końcu Bazyliszek też jest w jakimś celu... Może komuś sie uda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 121
Skille: 89/84
Poziom mag.: 8
|
![]() na forum jest filmik "na tibie 7.4" jak ziomek pokazuje dsl'e na trade...
oto on: http://maxrazel.byethost15.com/ax/DSL.rec |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() @up
przed naswa nia ma "a" ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Malsumis
Gildia: Aquarious Oyster
Świat: Berylia
Poziom: 65
Skille: 80-75
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() a przed ktora nazwa legow masz A ?
16:08 You see plate legs (Arm:7). -.- myslcie ludzie albo uczcie sie jezykow -.- Ostatnio edytowany przez Malsumis - 06-12-2005 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
|
![]() Cytuj:
taa tyle ze już ktoś dawno mówił ze to ots był z tymi dsl .. nie wiem czy to prawda ale ja temu filmikowi nie wierze .. btw. a co do tego że bubble dostała dsl za to ze jako pierwsza osoba miala 200 lvl to moim zdaniem to gówno prawda .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Imię: Druidunio
Gildia: Legendary Souls
Świat: Galana
Poziom: 42
Skille: 68/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Moim zdaniem do Bazyla nie da się dojśc, aczkolwiek jeśli ktoś mi udowodni, że się da, to zły na niego nie będę^^.
Ostatnio edytowany przez Lass - 07-12-2005 o 05:39. Powód: zgubiłem przecinek =( |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Kazordoon
Stan: Na emeryturze
Imię: Felux Zarius
Gildia: Brotherhood
Świat: Isara
Poziom: 65
Skille: 84/51
Poziom mag.: 17
|
![]() Bazyliszek jest to NPC
Słyszałem ze +100 lvl polak z antica wykonal go. Tylko mozna u niego sellować Pieces of Irons(czy cos takiego ;s) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() Wszystko ok ale gdzie to jest? Koło jakiego miasta? A ten Bazyl, co on robi tak w ogóle?
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie gratz dla ciebie ze nie zachowujesz sie jak debil i nie expisz tylko z tibia gg lub z tbi robisz mlvl. Ciesze sie gdy widze osoby które probuja troche pomyslec nad tą grą
![]() Zycze tobie zeby udalo ci sie rozwiazac zagadke bazyliszka ![]() up@ Master mind psujesz zabawe z gry ..... wlasnie dzieki takim tajemnicom gra jest najfajniejsza po tym jak piszesz widac ze jestes maniakiem siedziacych kilkanascie godzin przed tibia i tylko expisz expisz i dlaczego uwazasz ze nie da sie tam dojsc ?? dasz nam jakis dowod ? czy tylko bedziesz bezsensu caly czas pisal to samo twierdzenie bez uzasadnienia Ostatnio edytowany przez Miszczu - 29-12-2005 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2005
|
![]() Sprawdzilem to. Nie masz do konca odkrytej mapy i nie zgadzam z twoja teoria. Ale cos w tym jest.Mysle ze w jakims z miejsc na tibi jest teleprt ktory teleprtuje cie do tego miejsca i odzrazu wpadasz do dziury z bazyliszkiem. To sa tylko przypuszczenia. Mam nadzieje ze ktos w koncu tam dojdzie. Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Cidry!!
Stan: Niegrający
Imię: Dap-galotij
Gildia: -
Świat: Pacera
Poziom: 19
Skille: 54/52:(
Poziom mag.: 3
|
![]() Jeśli bazy naprawdę istnieje to pewnie da się do niego dostać. Nie sądze żeby to było tak że tylko największy lvl może tam się dostać. Uważam że to coś jak ze skarbem templariuszy-żeby go odnaleźć trzeba użyć rozumu.
|
![]() |
![]() |