![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() Ja wiem. Dała go przeceż mnie! I ja wiem że ilekroć pociągniesz dźwignie dostajesz 1 MLS, 1 MPA 1 DSL, PACCa za friko i inne pierdołasy. Boże, jak ja mam takich dość.
To zapewne kolejna "ozdoba" taka jak ghoul, wszystkie przedmioty nad i pod budynkami w miastach na mainie (myśle teraz glównie o veno) itp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @top Ludzie drodzy... Ghoul,Mino Mag,Spike Sword-przedsmak maina! To jest po to, aby ludzie sie nie zniechęcali r00kiem i żeby mobilizowalo ich to do wyjscia na main- żeby ktos z cipsoftu 5lat temu wiedzial ze rook to bedzie miejsce dla rookstayerow, którzy biją po 50lvl tam to by zrobili ogrniczenie jakies;]- Max 10 lvl CipSoft jest przeciwny rookstayerom!
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
Lokacja: Nisko
Stan: Aktywny gracz
Imię: Royal Koniu
Profesja: Paladin
Gildia: narazie żadna xP
Świat: Calmera
Poziom: 47
Skille: 82/55
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() heh też sie temy kiedys przyglądałem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: powodzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() ludzie ja wiem do czego jest ta dzwignia... mialem keya od kumpla (swiat elera) odslonilemdzwignie bo coz poczebowalem wiaderko i zauwazylem dzwignie i pojawil sie komunikat jakis tam mino mage room it's open czy cos takiego wiec poszlem z kumplami (mialem 5lvl sam niepokonalbym minosow) i drzwi bylo otwarte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
![]() I tak nawet jesi jest to prawda to nikt nie będzie wierzył ![]() i jeszcze jedno skad wziąles ten klucz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() ludzie czy wy nie widzicie ze to maly koles jakis 8 latek ktory juz napisal w temacie podejrzane i dziwne cost tam zwiazane z rookiem zobaczcie sobie jego jak to powiedzial "10 tajemnic tibi"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
Lokacja: Lipsk n/d Biebrzą
Imię: Rallashas Reluxus
Profesja: Knight
Gildia: ----
Świat: Refugia
Poziom: 16
Skille: 42/38
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Dzwignia jak dzwigna... Upiększenie gry. JEŚLI JAKIŚ ITEM JEST WAŻNY NIGDY W ŻYCIU POD ŻADNYM POZOREM GO NIE ODDAWAJ, NIE WYRZUCAJ ANI NIE SPRZEDAWAJ!!!!!!! Sam tego doznałem na własnej skórze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a tak wogule pytałem toma. Ale on wciąż gada o jakichś martwych śmieciach... I nie odpowiada na Quest, Mission, Levar, Levar on your room.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() @karcio 1212
Naucz sie pisac albo nie pisz wogole! Czy ty wiesz ze mogles zamiescic to wszystko w jednym poscie?? "JEŚLI JAKIŚ ITEM JEST WAŻNY NIGDY W ŻYCIU POD ŻADNYM POZOREM GO NIE ODDAWAJ, NIE WYRZUCAJ ANI NIE SPRZEDAWAJ!!!!!!! Sam tego doznałem na własnej skórze..." Ze co?? O co ci chodzi czlowieku?
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A jeśli to jest niezgodne z regulaminem to bardzo przepraszam. Teraz będe pisał w jednym ciągu. PS. A jeśli nawet otwiera mino maga to tak szybko tam nie dojdziesz... Już ktoś bedzie chciał go zabić |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 09 2005
|
![]() ja niemam 8 lat sorry ze to pisze mam 13 lat kurde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
![]() |
![]() Gz odkrycia !!!!
Kurde nigdy tam nie widzialem jej bo sie nie przygladalem ale faktycznie to tam jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zabita Dziura
Stan: Rookstayer
Imię: Yqq
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: brak ale próbuje sie załapać
Świat: AZURAAA!
Poziom: 7
Skille: 19|17
![]() |
![]() Przeczytajcie mój post ''Podumowanie'' a dowiecie sie czegoś o sekretach an rooko. Niestety niewiem dokładnie nic o dźwigni Toma oprócz tego że tylko tom ją może przesuwać!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gdansk-oliwa
Imię: Czekoladowy Baron
Świat: patrz na postać
![]() |
![]() Cytuj:
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! ___________________________________ Ładowanie reszty cebuli do wora ![]() use the magic power of "Szukaj'' ![]() [CHAR]Czekoladowy Baron[/CHAR] my char ![]() Serv:Celesta mlv:34 lvl:31 Ukryty tekst:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Jana Pawła ll
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tagos Troe
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaard Friends
Świat: Elysia
Skille: 19/22
|
![]() Ja nie lubie takich co próbują zamknąć tematy bo w to nie wiezą ale wszystko jest możliwe. Wszystko może się zadażyć.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() zdaje mi sie ze ona otwiera te kraty do tamtego pokoju obok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Nowy Sacz
Imię: Stokrotka of Celesta
Gildia: --
Świat: Celesta
Poziom: 10
Skille: 24/22
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() czesc
Jeszce nie bralam udzialu w tej aferze bo nie bylam zalogowana ale we mnie tez wzbudzilo to zaciekawienie wiec poszlam zobaczec na ta dzwigdzie faktycznie jest ale z pierwszej chwili wydawalo mi sie ze to torch ale torch jest z tej strony ciemny. oto ten wywiad. 13:46 Niezapominajka of Celesta: hello 13:46 Tom: I'm Tom the Tanner. How can I help you Niezapominajka of Celesta? 13:46 Niezapominajka of Celesta: You room 13:46 Niezapominajka of Celesta: you house 13:47 Niezapominajka of Celesta: lever 13:47 Niezapominajka of Celesta: Quest 13:47 Niezapominajka of Celesta: bye 13:47 Tom: Good hunting, child. nic o swoim pokoju i nic o dzwigni moze to poprostu zagadka do nie rozwiazania? Problem Cipsoftu? nie wiem ale to bardzoo dziwne i podejrzane... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: pokój>biórko>forum.tibia.pl
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() kazdy kto zostal powyzej 8 lvl na rooku napewno wie gdzie jest taka wiezyczka z minotaurem do ktorego da sie dojsc po skrzynkach .. pod nia jest takie wejscie, niestety zasloniete kamieniem .. i moze ta dzwignia przesuwa ten kamien a gdy sie tam wejdzie bedzie tunel do spika, mino maga lub ghoula ;>