|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @up
Przyganiał kocioł garnkowi Cytuj:
@topic Mógłbyś podać przybliżoną datę premiery kolejnego odcinka? Bo się doczekać nie mogę ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: pod mostem...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kangur Gabryś
Profesja: Knight
Gildia: bad boys
Świat: Jamera
Poziom: 16
Poziom mag.: 3
|
![]() zgłosiłem sie na rolę w fake jako drugi mysle wiec ze przemyslisz to i zrobisz mnie plzz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() No fajnie się zapowiada ale początek troche przynudza( ostatni zachciało mi się krwi)
Ocena od razu ogólne 8/10 Jak byś chciał to mnie umieść w faku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Przasnysz
Imię: Lusia Marcelusia
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 43
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Jak na razie fajnie to wygląda.Jestem ciekawa jakie będą następme odcinki i o czym?Czy wystąpi w nich DRoN lub Ja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Część 2
Odział delta został zaatakowany w jednej z "ocalałych" dzielnic. Odział alfa wyruszył na pomoc. Troche faktów:Dron to bezmózgi robot strzelający do wrzystkiego "bez pulsu" ale poruszającego sie wyposazony jest w laserowe dzialo i karabinek. Ma wbudowane nokto i termo wizory.Posiada 3 ampułki serum.Istnieje również Dron Elite ale o tym pozniej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s wielkie dzięki dla<bez nich niebyło by tej cześci> Baradaxa za rady Ryhy(a??)za wsparce na duchu.
![]() LOL!! kobieta lekkich obyczajów ROX NOWA MOŻLIWOŚĆ!! WYSYŁAJCIE DO MNIE PRYWATNE WIADOMOSCI Z PYTANIAM <o mnie XD>a nagram wywiad i na nie odpowiem <wywiad w mp3> Ostatnio edytowany przez R4z0r - 30-01-2006 o 14:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
![]() |
![]() Razor nie ma sprawy moge cie wspierac i podpierac na duchu ile zechcesz pisales mi na gg ze juz nie chcesz robic dalej fake ;p
a jednak i mowiles ze sie beda smiac a widzisz ktos zeby sie smial? lookaj ile obejzen bylo ;p ------------------------------------------------------------- za brak polskich znakow odpowiada przyzwyczajenie do pisania w tibi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Żeby podnieść cię na Duchu powiem szczerze że Fejk jest Dobry, fabuły narazie za mało przedstawione aby ocenić, ale ta narazie przedstawiona daje duże możliwosći. Z grafą zadużo nie powiem, prucz tego że mi się podoba.
Ogólnie fejk będzie mógł być ciekawy ![]() WIęc pracuj dalej nad nim. I tak przy okazji mógłbyś mnie dodać w tym Fejku ![]()
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Lusia Marcelusia
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
Poziom: 43
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ten Robot DRoN jest genialny.Będzie 3 część?Umiesz wymyślać histroryjki.GZ również dla współpracowników.Jest SUPER.Oby tak dalej.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Iława
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dawaj mi tu 3 część. Świetny fake!!! gratz rób dalej
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() MORE PLS!
Daj 3 część... JA TEŻ CHCE BYĆ ŻOŁNIEŻEM!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
|
![]() Cytuj:
Fajne , tylko krótkie troche. Ale mam fajną role ![]() Cytuj:
Ip , to jedyne co nas łączy (no i komputer). Ps. Jakich współpracowników? Sam to R4z0r robiłeś? Mi się wydaje , że moja siora jak zwykle pieprzy głupoty. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Akcja się rozkręca... zawsze piszę żeby czekać do gdzieś tak 3 odcinka z oceną i tym razem wyjątku nie zrobię. Błędy które dostrzegłem:
1: Pociski jakieś dziwne; 2: Zombiaki są identyczne; 3: Crowal na jednym screenie nie ma maski a na drugim już ma; 4: Na pierwszym screenie z Crowalem nie ma koło ołtarza nic obok niego a na drugim są tam jakieś szczątki; 5: Żywe zombiaczki są zielone a martwe zwykłe; 6: Na 4 screenie znikł Avager(może to te szczątki koło Crowala?); 7: Jeden z Dronów strzela w ścianę; 8: Zombiaki przechodzą przez ścianę czy mi się wydaje?; 9: Ten Dron który wali w ścianę nie ma celownika laserowego. Błędy ci wytykam nie dlatego że cię nie cierpię (bo tak nie jest) ale po to żebyś ich już nie robił. Następną część już ocenię, więc się postaraj! ![]() ![]() @LolnY Zauważyłem to ![]() ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-01-2006 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Iława
![]() |
![]() GRATZ fak'u mnie też możesz umieścić w nim? jak coś to nick : Murtaghl. No to cześć
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Mam takie pytanie. Czy wszystkich zgłoszonych (przynajmniej tych przed drugą częścią) umieścisz w fake? Bo ja tam się zgłosiłem na jakiegoś snajpera albo rzołnieżyka normalnego.
A co do drugiej części to mi się nie podobają te outfile. Lepsze normalne, stare Tibijskie outy. Ale widać że wkładasz dużo wysiłku. Licze na kolejną część. Narazie to masz 4+ jako ocene cząstkową. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Z takim nickiekm? : o Co do tematu: Te drony, eeeee. troche nie tego. Zrob troche wiecej detali itp. Tak to dobrze! ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Tak z takim nickiem
![]() @Alphadron Heh ja nawet nie wiedziałem że ty mnie porpnowałeś na dowódce oddziału. Bo ja zawsze najpierw oglądam fake, potem komentuje a na końcu inne posty. Ale widze że już zapamiętał ktoś mój nick xD. Heh a ty masz już role. Przeczytaj dokładnie swój nick. alphaDRON. Ostatnio edytowany przez LolnY - 30-01-2006 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
|
![]() Great work, mate!!! Bardzo mi się podoba. Taki trochę Resident Evil połączony z Warhammer'em 40k i F.E.A.R. jestem naprawdę pod wrażeniem i stoje za tobą murem! Podobało mi się dosłownie wszystko i nie potrafię znaleźć jakichkolwiek zastrzeżeń. A to udaje sie nielicznym, bo mam dość "czepialską" naturę. Ty mnie oczarowałeś swoim dziełem. Efekty świetne, dialogi wpasowane w sytuację. MIODZIK! Gdybyś jeszcze poświęcił jeden odcinek na pokazanie świata (tzn. ruin, trupów, okolic bazy ludzi) to nikt nie czepiałby się braku fabuły. Wtedy dałbym 10/10, a tak jest 9/10. Mam nadzieję, że będe mógł postawić ci w przyszłości maksymalną ocenkę.
Przyznaję również, że nie mogę doczekać się udziału mnie samego w tym fake'u... Oby mnie tylko za szybko nie wykończyli ;P I nie proszę o jakiś konkretny przydział, gdzie mnie dasz, tam będe. Jeżeli chcesz, to możesz skrócić nick do samego Ignatius, badź Fireblade... Ah, i btw. ranny Crowal to masterpiece, powiedziałbym nawet, że wyglada, jakby siedział oparty o ławkę. A to już duża sztuka. Oby tak dalej!
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Hmm, ladne, ladne. Wiecej detali plx. Jakos pusto w tym miescie. Jak kolega na gorze powiedzial, pokaz jak swiat teraz wyglada po ataku Zombie, to by bardzo powiekszylo ocene odemnie
![]() Te Drony sa Ble ;P 75/100
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() I co ja mam powiedziec...?
Wszytkie słowa mi Ci pierwsi zabrali... 6+/10 |
![]() |
![]() |