![]() |
#301 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zdolnyśląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Nova
Poziom: 32
Skille: 56/52
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dużo by tu wymieniać ale te najważniejsze to:
Mnie wkurza to, że jak nie masz kumpli hi lvl to nie możesz spokojnie w to grać!!! Nooby. Boshe kto ich stworzył. PK nie każdy zły jak go malują. Przekonałem się o tym!!! Ostatnio wogóle cała Tibia zaczyna spadać na psy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#302 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Andrychów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Waleczne'Serce
Profesja: Paladin
Gildia: Nie Mam
Świat: Grimera
Poziom: 8:)
Skille: 39/38
Poziom mag.: 2
|
![]() Mnie najbardziej wkurza podlizywanie sie slynnych noobków do wiekszych
leveli. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]() Mnie najbardziej wkurzaja nooby które sypią takstami w stylu:free items plx,
i was hacked itp. noobki tego typu występują głuwnie w thais dp ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
Imię: maro silo
Gildia: himeran mafia
Świat: chimera
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() albo zpekowalem kolege ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() A mnie wkurza cos takiego. Stoje w depo, za mna staje jakis kolo:
-pl? -tak -dasz cos ![]() ![]() ![]()
![]() |
#306 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
pl? no ^^ i po robocie xD
![]() |
![]() |
#307 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 10 2005
Stan: Na emeryturze
Świat: Xantera
|
![]() proste nooby
|
![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2005
Imię: Wasal'Xantix
Profesja: Sorcerer
Gildia: szukam nowej
Świat: Obsidia
Poziom: 28
Poziom mag.: 3*
![]() |
![]() Dla mnie najbardziej denerwujące są noobki, które mają kumpli high lvli. Przykład : Expie sobie na katedrze, przychodzi jakiś 15 lvl i mi wybija stwory bierze lootbaga, a jak mówie żeby mi mojego respa nie bił i oddał lootbaga to odzywa się jego kumpel high lvl, straszy itd, a jak zignoruje to przychodzi do katedry. To mnie najbardziej dobija, już wole noobkow bez kumpli. No i oczywiście to co wymieniali już inni. Pzdr...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lotyhan the knight
Świat: Chimera
Poziom: 16
Skille: 51/51
![]() |
![]() Mnie to dedy jak np masz jakis dobry lot i nagle kick lub źle rozegrasz akcje i ded
a i ci wypadnie jakis lot i jak wrucisz to sie sempi fulla ludzi na twój lot i masz zonka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Xanzer
Profesja: Paladin
Gildia: Great Ancients Guild
Świat: Chimera
Poziom: 9
Skille: 45/36
Poziom mag.: 3
|
![]() Mnie najbardziej denerwuja nooby...
typu.. -Mój kolega ma 70/70 skille na 15 lvlu. -Nie wierze ci. to mnie denerwuje ![]() Noob plax. |
![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Guest
|
![]() Mnie wkurza parę rzeczy... Pomijając żebraków, PK, złodzieji w depo (jakiś ciul ma drugie konto na którym siedzi tylko w depo i kradnie...), hackerów, itd. irytuje mnie to, że nie istnieje żaden pierścień dla palków (np. aim ring) albo że ci co wybrali cluby nie mają żadnej przyzwoitej broni jednoręcznej (dwuręcznej zresztą też). A do tego club ring jest różowy! Głupi kolor ;D. Dodatkowo złości mnie też postawa GM - jakoś nie chce im się zareagować na hackerów, złodzieji. Raz patrze na trade a tam jeden gościu reklamuje super stronke o tibii skąd można ściągnąć program do auto expienia i auto lootowania (rotfl) - wiadomo, hacker. Mija pare minut a do trade pisze 2 innych gości pisząc dokładnie ten sam tekst co ten pierwszy. Weszli na stronkę przez ich głupote ale gdyby GM zareagował może by tego uniknęli. Zerknąłem na stronke - mieli coś około 25 lv. Gościu pisze już ten "spam" o cheatach już od tygodnia na trade ale jakoś nikt go nie zbanuje...
|
![]() |
![]() |
#312 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() @Up
Kiedyś sobie gram, koleś wysyła adres strony z cheatami. GMi są ślepi, trzeba im na tacy podać, tj. skopiować (Hacker: www.stronazcheatami.pl), nacisnąć ctrl + r i wysłać to. Ja raz tak zrobiłem i po jakiejś godzinie pojawił się taki oto napis: Thanks, he's banished. ![]() @Sorki za offtop@ |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Katanna
Świat: Pacera
Poziom: 24
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Rzeczy wkurzających mnie jest tyle, że wymienię 10:
Miejsce 10: brazylijczycy - jak się jest bardziej dynamicznym to tak nie irytują, co prawda jak się stoi pare godzin pod depo to potrafią w kośc dać, czasem ma się wrażenie że mają jakiś zlot czy cos takiego. Miejsce 9: ogolnie rzecz biorąc iberojęzyczni - tacy czasem znają po angielsku jedno słowo - huntet (specjalnie nie napisałam hunted). Pyta się mnie taki o coś po hiszpańsku. Znam hiszpański, ale nie chce mi się gadać, wiec odpowaidam: No habla Espanol (nie mówie po hiszpańsku). Reakcja tegoż gościa:hunteT n00b... krew zalewa jak tą priesteskę na avatarze. Miejsce 8: O noobstwie może nawet pisać nie będę, bo gdybym zaczęła wylewać swe żale, to by ksiązka powstała... Miejsce 7: Wszelkie lagopodobne rzeczy - mi na przykład postac chodzi dośc wolno i tak to wygląda jakby pływała. Niezbyt miłe. Miejsce 6: Gdy ktos włazi mi na expowisko i mówi "Leave 'cos its mine place" zarąbałabym gdyby nie to, że atakuje graczy tylko w obronie życia... Miejsce 5: Wszelcy tacy, co powodują, że ekran mi sie staje wręcz żółty, bo oni sobie muszą robić obrazki ze znakow przestankowych i nie można nic zobaczyć z ofert handlowych (ale to zabrzmiało ![]() Miejsce 4: Odzywki: br? pol?(przeciez mam nick po polsku, nie?) i taka, od której ręce i nie tylko opadają: PAY OR DIE! Miejsce 3: Ludzi, którzy na widok mojego nicka zmieniają outfity na różowe... Miejsce 2: Szeroko pojęci PK, podziele ich na dwa podpunkty: a) Ci, ktorzy biją tak po prostu b) Ci, którzy biją, bo lubią różowy (grający na Iridii zapewne znają niejakiego Rauera...) ...i Miejsce 1: PACC!!! Nie będę się rozpisywać w tym temacie... dośc że powiem, że odkąd babcia mojego chłopaka zafundowała mu rocznego PACCa to bardzo często robie sobie na nim testy run... Wyplułam trochę trucizny. Już mi lepiej... ![]() Ostatnio edytowany przez Priestesss - 07-02-2006 o 18:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Silvera
Imię: Detemix
Świat: Silvera
Poziom: 9
Skille: 30/30
|
![]() Mnie Wkurza Jak Koleś Podchodzi Do Ciebie I Zaczyna W Ciebie Walić.
Taki Typ To Mnie Dopiero Wkur...czia ![]() ![]() ![]() No I To To ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Użytkownik Forum
|
![]() no wieC czaS na moJą wyPowieDz;]] no wiec...mnie wkurzają nOoBy ktore łażą do Ciebie 10 razy z pytaniem " dasz cos za free" , a jak dasz mu robaka albo jagódke to groża ze powiedzą znajomym i Cie zabiją xPP no i gLupie niCki
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez pamelka - 12-02-2006 o 19:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: Polska/Ulanów
Stan: Początkujący
Świat: furora
|
![]() mnie wk*****ją takie debile co mowia "free items plx" lub "plx 6 gp"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]() pk mnie nie wkurzają bo nie mam z nimi do czynienia - gram na serwerach non-pvp
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a nie gram na serwerach pvp bo "w tej grze i tak jest ciezko zdobyc lvl a widmo stracenia go przez jakiegos barana jest dołujące" |
![]() |
![]() |
#319 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon
Imię: Zirgin
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
|
![]() Mnie denerwują brazyle. Kiedy byłem w trakcie wycieczki krajoznawczej po bagnach Venore (a wcześniej to samo było w jaskiniach koło Thais) i lezie jakiś "Menello di Srello di Nuubo de Brazyllo" i nawija coś do mnie po brazylijsku czy po jakiemu oni tam mówią. Ja do niego "I don't understand" a on dalej nawija. Wkurzyłem się trochę i powiedziałem "nie rozumiem". Dopiero wtedy wydusił z siebię "i hund here". W sumie nie było by w tym nic aż tak dziwnego, gdyby nie to, że gdy go zobaczyłem to zaraz zawróciłem, bo co mu będę expowisko zajmował. A koleś lazł za mną i nawijał po brazylijsku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#320 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Solec Kujawski
Stan: Niegrający
Imię: Przestałem Grać
Gildia: ...
Świat: RL
Poziom: .
Skille: -.-
Poziom mag.: ?
|
![]() Cytuj:
![]() @topic. 1. br? swe? pl?(tego to ja juz najbardziej nienawidze, nick mam "Dziadek Zenek" a polak ma jeszcze czelność pytać pl?) 2.Moj tata to gm... 3.leave! 4.you lose 100 hitpoints by attack cachero ![]() 5. PA 6. Lenistwo gm'ow, na na thori to gm albo ma refleks szachisty albo afkuje.... 7. Hamstwo POLAKÓW 8. polak vs. polak ? nic nowego hmm to chyba juz wszystko jak se przypomne to dam edita xD Cytuj:
![]() A co do 6 gp to zawsze daje bo to sie nazywa uprzejmość. Być może Ty kiedyś bedziesz potrzebował pomocy a ten co dales mu kase udzieli ci jej ![]() Pozdro
"Fortune favors the Bold" - Virgil, The Aeneid Ostatnio edytowany przez geni_666 - 13-02-2006 o 14:26. |
||
![]() |
![]() |