|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Braincreature
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 30
|
![]() Zapraszam do obejrzenia naszego najnowszego filmiku PK, w którym pekowalismy ekipa 6 osob, 4 sorcow 20+ z mnóstwem runek, oraz 2 noob-desperatów, fragów jak sami zobacyczycie jest sporo i level jakie padają są bardzo różne, filmik naprawdę godny uwagi
![]() Moja wersja (rekord unjustow i piekne zakonczenie ![]() http://rapidshare.de/files/13737753/lutyheh.rec.html Wersja kolegi, (raz dojezdza kolesia solo, czego nie ma na moim filmiku i pod koniec swietna zabawa z 63msem - sami sprawdzcie czym sie zakonczyla ![]() http://rapidshare.de/files/13738364/wschodnia.rec.html link do tibicams http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5915 Licze na feedback ![]() Pozdro z od 6 desperatów z nebuli! ![]() Ostatnio edytowany przez Braincreator - 22-02-2006 o 01:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Na emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() HRHR jestem pierwszy MUKA <(^.^)>
GOGOGO NEBULA !!!! ![]() 02:20 Royal'Paladinos: loga dalem bo namnie poleciala <- a tego pana to ja jeszcze pamietam hmm dlatego gram Refugi zeby mnie jakis nobek z inymi nobami nieubil czasem ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cecar__4 - 21-02-2006 o 02:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() Hauhauahau nigdy nie lubiłem oglądać pekowanie low lvl ale ten filmik jest naprawde nice. Co się uśmiałem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
|
![]() Filmik dosc zabawny, ale wasze zachowanie jest dosc zalosne, niestety
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
|
![]() ...nigdy mnie to nie bawi bo ofiary nie stawiaja oporu, uhnie sie maximum 3 razy albo ma uhy i sie nie uhnie co zdarza sie czesciej, takze filmiki nie sa super ciekawe
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() LOL Filmik wymiata
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Prosze o rehosta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() link w 1 poscie =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: KrK
Stan: Niegrający
Imię: Shadow'blade Knight
Świat: Lucera
Poziom: 78
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Jak dla mnie filmik jest zalosny... Po 1 wiekszość kolesi jakich zabiliscie wogole nie wiadomo jakie lvle... Wypadalo by najpierw pokazac wyszystkim kogo lejecie. Po 2 nie widzialem wogole zebys wogole pokazal jak Loot z Deda... Do tej pory wogole nie wiem jaki loot... Po 3 jak ma sie lagi to sie nie powinno krecic filmikow... Poprstu nienadazales nad swoimi kumplami i malo bylo widac... Jak dla mnie gdyby filmik byl krecony z perspektywy innej osoby moglo byc ciekawie a tak to mi sie wogole nie podoba. Ocena 4/10
Each step, each turn, each swing a test, Young bodies strain, to limits pressed. Through beauty, courage, strength and grace They summon others in their place. Thus blackest Death and fiery Rage Find avatars on marble stage, And mortal souls succumb to trance So gods may join in their Shadow Blade Dance. ¨´*•*´¨¨´*•*´¨¨´*•*´¨¨´*•*´¨¨´*•*´¨¨´*•*´¨ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() i wlasnie po to powstał film kręcony przez Gee Ricka..
![]() thx za wpis.. a co do loota i leveli, nie bardzo mnie obchodzily.. najwazniejsze zeby se u***** noobka i tyle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: tee.. chyba w tym.. no.. śmietniku
Imię: Sir Slime
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ruthless Order
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 71/63
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Nice........
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() @up
jak takiś mądry to Zorganizuj pking i zobaczymy jak ty sie wykazesz. Poczekam aż zrobisz i wtedy sie pośmieje jak swoim 12 leevlem zabijasz 9 -.- pozatym mozesz powiedzec że niekręci cie zabijenie low leveli a nie odrazu gadać, że szczyt noobstwa -.- mi sie film podobał ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2005
Lokacja: Konin
Imię: -----
Profesja: Knight
Świat: Kyra
|
![]() Sory ale mi szkoda fragow na lvle ponizej 15...jak bym miał taka ekipe na 20 lvlowcow to bym wolal 30+ zabijac...... a tak wogle to mi szkoda mojego najta ( 55 lvl a nie 12 : >) moge kiedys pokaze jakis filmikk z pkowania ale to zapewne bedzie moj noob char. nie kreci mnie zabjanie low lvli bo pol moze to była newbie nie wiadomo szkoda mi poprostu małych lvli ....
Ostatnio edytowany przez Bokser - 23-02-2006 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Go Go Power Rangers! Xd
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Pfff... żałosne... nie wiem jakie mieliście wszyscy levele, ale z levelem tego pana, który film robił, to ja solowałem takie levele jak tam w 6 tłukliście >.< No i "hahahahahaha 30 sorc hahaaha", ja z kumplem zabiliśmy 30 palka w teamie sorc lvl 16 i palek lvl 11 >.>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hail our ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ostre!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() spotkajcie sie za tydzień, jak ktoś tam mówil :>! |
![]() |
![]() |