![]() |
#881 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Rób tak dalej, a skończysz jak twoja Kafejka ![]()
|
![]() |
#882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Poznań
Imię: Pollbull
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 121
Skille: 91-85
Poziom mag.: 7
|
![]() ![]() dostalem ujota bo jak ten gosc przylazl to zjechalem go do reda...po czym on sobie postrzelal z 3 min. i nie chcial przestac ![]() Yavimava nie rozsmieszaj mnie twoimi grozbami ![]() Gadaj zdrow dalej...to potrafisz.
#883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Jestescie jak dzieci obydwaj.Skonczcie tu sie przehukiwac na forum zrobcie sobie duela i wyjasnijcie to sobie miedzy soba.Ciekawe ktory w koncu okaze sie madrzejszy bo narazie sie nie zanosi zeby ktorys z nich okazal sie posiadaczem pewnej czesci ciala--mozgu.
Wyglada to tak narazie ta piaskownica jest moja--nie moja ---moja---moja 10 razy bardziej niz twoja. |
![]() |
![]() |
#884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Chyba by się tak do us...nej śmierci ( której byśmy nie doczekali )"duelowali", bo jakoś sobie nie wyobrażam solo
![]() No chyba, że na 36` palku :>
#885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Gammbler
Feb 24 2006, 18:15:14 CET Killed at Level 80 by Cozmetic Jonez and by Ziriks Ghazali Feb 24 2006, 23:08:51 CET Killed at Level 74 by Tano Anarchos Feb 24 2006, 23:48:11 CET Killed at Level 86 by Xaviour and by Tano Filmik z Anarchosa- pot za plecy pod domkiem i taniec z Vision ![]() http://rapidshare.de/files/14062849/...rchos.rec.html Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 25-02-2006 o 00:39. |
![]() |
![]() |
#886 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Nie wazne czy sa filmy z deada Corsa czy nie,prawda jest taka ze Gammbler pada jak ostatni noob co chwila.Reszta Wanted typu Dalipi ,Radzikk,Marjola,Riklos,Lyoth czy innni tez padaja jak ostatnie nooby daja sie lapac w jakies dziwne i frajerskie trapy jak dzieci ktore po raz pierwszy graja w tibie.Vision ma taka przewage ze nie daja sie lapac w free fragi taka jest ich poprostu przewaga doswiadczenia.
|
![]() |
![]() |
#888 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
tak wojny nie wygraja |
|
![]() |
![]() |
#889 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
![]() |
#890 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Cytuj:
Thx Cors za filmik, dzieki temu pokazales nam siebie w calej okazalosci, tak jak cie opisuja szwedzi - "Cors wchodzi nam bez wazeliny" ![]() 11:56 Cors Ent: again youurs 11:56 Cors Ent: this is your night dude A tak btw, skoro to Vision rzadzi itp to dlaczego sznaowny panie Corsie chowacie sie jak tchorze w hg po zakonczeniu akcji?
12:37 Wycaz: gazetka tibijska why is she hunting? |
|
![]() |
![]() |
#891 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#892 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zreszta Tano nie bardzo wiedzial co Cors ma na mysli, co nasz Clown zakonczyl krotkim "nvm" ![]()
|
![]() |
![]() |
#893 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Sierput
![]() tak jestem asslickerem wydało sie ![]() zapłaciłem 200k zeby przyjeli mnie do gildi, potem kolejne 100k jako rekojmia mojej lojalnosci, w zamian za co dali mi adres ventrilo zebym wiedzial kiedy sie logowac. ale mimo wszystko oni chyba wciaz mi nie ufaja ![]() chyba niedlugo znow bede musial im zaplacic ale jako ze nie mam pieniedzy to wlaze im w tylek ile sie da to moze troche opoznia mi termin ![]() licze na ich wyrozumialosc, to dobre chłopaki a nikt ich nie lubi ![]() ![]() ![]() Ps. Sierput - kolejny gosc ktory nie ma nic do powiedzenia ale na sile stara sie zwrocic na siebie uwage czymkolwiek sie da co bedzie nastepne? jakim odkryciem nas zaszczycisz " A Manur była kobieta! " ?? |
![]() |
![]() |
#894 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-> "Milczenie jest zlotem"...
|
![]() |
![]() |
#895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() 11:14 Xyro: 23:49 You see Tulion Rhukosa (Level 34). He is a paladin. He is Debowe of the Craze Beer Drinkers.
11:14 Cors Ent: passe me 11:14 Cors Ent: he is hunted 11:14 Cors Ent: utani hur eheh 0 reakcji z ich strony widac ze licza sie z twoim zdaniem 11:16 Cors Ent: or ok 11:16 Cors Ent: nvm najlepiej udac ze tego nie mowiles dobra taktyka ^^ |
![]() |
![]() |
#897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Imię: Astaroth Silverwind
Gildia: Wanted
|
![]() Dzialania Corsa pozostawie bez komentarza
![]() Zmieniając nieco temat: kto to naprawde jest ten tulion rhukosa? Widzialem jak latal z rs, pozatym zabil kilku znajomych. Nie wiem czy to nie provoke char dlatego pytam. |
![]() |
![]() |
#898 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pk charek dzieciaczków z Elblag Cafe
tam od adiego, zuremigo, lasta, anarchos ich tam jakis znajomy - do tego char przechodni z tego co wiem taki tam pk charek ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Użytkownik Forum
|
![]() Manticor
Feb 26 2006, 23:46:08 CET Killed at Level 85 by Urbexx Gadzin Feb 27 2006, 10:07:43 CET Killed at Level 66 by Yavimava and by Shanoz 10:07 Warning! The murder of Gadzin was not justified.
#900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|