![]() |
#902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Sulechów
Świat: Azura
|
![]() Od niedawna do Wanted dołączył zacny mag Shanoz, który zaczyna się rozkręcać i nabijać troche fragów.Dołączył do Wanted po tym jak ziomki z jego miasta uknuli na niego haniebny akt zagłady. Shanoz nie przejmując się tym faktem dołączył do Wanted i pomaga w tym aby szwedzi nie pustoszyli azury i nie nadużywali PA. W pare dni zrobił więcej niż niektórzy, którzy byli w Wanted od początku wojny.
Good luck Shanoz Wierzę w ciebie, tak dalej trzymaj. Wpadnij kiedyś pogadać. P.S. Tylko nie nabij sobie reda. |
![]() |
![]() |
#903 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Profesja: Elite Knight
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
#904 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem od neigo z real, i wiem że na gc mówili żeby tego zioma ubić więc wiesz jako lojalny member Wanted wykonał wyrok nad nim. ;p
|
![]() |
![]() |
#905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Szkoda tylko ze draz nic nie wiedzial ze maja mnie zabic i mnie zaraz po tym incydencie odhuntowal... A shanoz to rl kumpel mojego ziomka z gildi. Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczeinei ale ja bym nie zbaijal kumpli moich kumpli .
|
![]() |
![]() |
#906 |
Użytkownik Forum
|
![]() btw. z tego co wiem to mówił ,że niby miałeś hunta od Wanted, a w ilu wpadli to nie wiem.
|
![]() |
![]() |
#907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() To narpawde bardzo dziwne ze taki lojalny zolnierz nie skonsultowal rozkazu z dowodca. I jak moj brat sie pytal grimma co i jak to grimm na to ze 30k bedzie trzeba zaplacic ale jak powiedzialem drazowi to jakos sie okazalo ze nic nie trzeba placic . I jedynie grimm z tej calej ekipy byl w porzadq .
|
![]() |
![]() |
#908 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to ziomek nie wiem o co biega może ktoś z nich miał powód żeby cie u***ać a, że fraga nabił mój kumpel to niejego winna.
|
![]() |
![]() |
#909 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() No wiesz wron to napewno nie jego wina... misclicka mial ;/
Albo moze liczyl ze wypadnie Ci , ktorys z twoich "rarow" ![]() btw. Shanoz pochwal sie swoim mlvl ![]() POZDRO : DREAM TEAM ;p HAIL WANTED |
![]() |
![]() |
#910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Shanoz leci aktualnie na 4 ownerach, jego mlvl jest conajmniej smieszny. A ze sie chlopaki rozkozaczyli to inna sprawa, kwestia czasu az ktos im wymierzy kare.
12:37 Wycaz: gazetka tibijska why is she hunting? Ostatnio edytowany przez Sierput - 28-02-2006 o 00:39. |
![]() |
![]() |
#911 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Stan: Na emeryturze
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() Cytuj:
Masz jakies dowody ze Shanoz ma kilku ownerow-jesli mi je przedstawisz to ok koles straci u mnie w oczach , ale jesli ich nie posiadasz poprostu sie zamknij stary bo jak czytam twoje wypowiedzi to az mi zal ciebie-serio.Mama cie nie kocha albo porzucila jak znam zycie ehh... kolejny trudny przypadek dzieciaka z zespolem dauna omg:S(przykre) Franco |
|
![]() |
![]() |
#912 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zgadzam się z Franco, czytając posty Sierputa mi również chce się żygać.
Sierput - wszystko wiedząca encyklopedia tibii. |
![]() |
![]() |
#913 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() nie sharuje i nie potrzebuje sharowac
zeby miec dobry lvl tzreba dobrze zaplanowac sobie gre a jezeli chodzi o moj mlvl to ja nie siedze nigdy przed dp bo wole isc expic na expie 10x szybciej leci mlvl pochwal sie jaki twoj facc maker ma lvl a jaki ja lvl jest wazniejszy mlvl da sie nadrobic na expie nie bede robil 60 mlvlu przed dp majac 40lvl jezeli moge zrobic ten 60 mlvl na expie majac 90lvl a jezeli ktos nam ma zamiar wymierzyc kare to ja watpie w to sam juz zaczelem robic nowego chara kiedy nie moge expic i moi kumple robia nastepnych 3 sorcow Ostatnio edytowany przez Eldyn - 28-02-2006 o 07:59. |
![]() |
![]() |
#914 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#916 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Odpowiedz prosta - Miala Rsa
![]() Jak widac zaczyna panom brakowac pieniedzy, narazie graja jeszcze szwedzi to wanted ostro nie pkuje ale jak wojna sie skonczy znow zaczna sie komentarze na forum "za co mnei zabili". Wiem co mi odpiszecie, ze szwedzi tez tak robili ale dopoki w wanted bylo te "10" osob a Dof byl nuetralny i powstala DoFA to na serverze byl spokoj a teraz kazda gidlia ktora nie jest z drazem ma przesrane. btw. Shanoz srututu uwazaj z tymi z swoimi gadkami co nam kto zrobi ![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Buahahahahahha Gimlii.Jak chcecie sie dowiedziec czy Shanoz sharuje konto zapytajcie sie kogos z DOF, to jednak w poprzednich postach mialem racje DOF ma jednak monopol na prawde , chlopaki wszystko wiedza nie wiecie czegos pytajcie kogos z DOF.Gimlii poprosze o jutrzejsze wyniki TOTKA.
Co do tego ze juz grupa zaczyna marudzic ze jak byl DOF aca to bylo lepiej ,DOF aca istnieje dalej i nie marudzcie ze jest tak i tak przypomnijcie sobie co robili szwedzi i skonczczcie plakac.Seya padla bo robila pa i pkowala nie tych co trzeba proste i o nieodpowiednim czasie. |
![]() |
![]() |
#918 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
I taka mala rada - nie podniecaj sie az tak ta gra, naprawde, nie jest tego warta. |
|
![]() |
![]() |
#919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Prosze o definicje slowa Drazoludek bo ja go nie rozumiem a co do podniecania sie ta gra to odnosze zupelnie inne wrazenie-- kto tu sie podnieca.Wy DOFowcy macie chyba jakies kompleksy z tym Drazharmem wszyscy co sa w Wanted to Drazoludki oni sa beee.Wy jestescie Polludki i ja wiem nie mam racji zawsze ktorys z was ma racje i to wy mozecie obrzucac wszystkich epitetami smiac sie z wszystkich i racja jest zawsze po waszej stronie nawet jak nie jest patrz obok.
Co ma Franco do mojego poprzedniego posta. Ostatnio edytowany przez Najwyzsza prawda - 28-02-2006 o 13:00. |
![]() |
![]() |
#920 | |||
eX Moderator
![]() |