|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie znam Tetra, nie wiem ilu ma ownerów. lotto mi to szczerze, ale jedno muszę napisać, TRAPNĄŁ GO KAKTUS CZY WY TEGO NIE WIDZICIE?????
Niezły lamer omg.
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
|
![]() "Bawicie mnie do łez jak Lui Devouiness"
Tak na serio to chciałem napisać, że Tetro został trapnięty przez.. KAKTUSA! HaHaHahAHAHAHAHAH bawi mnie to, jeśli was nie? to mnie to ***ie.
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Dobrze dla rogacza
![]() Za to że ze swe trzyma ![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zazdroscisz mu lvlu? Wiesz wogole co to jest noob?Jestem pewny ze Tetro ma lepsze pvp od Ciebie(chociaz go nie znam) A co do autora tematu czemu napisales "znowu" czy on tak czesto padal? Bozee nienawidze ludzi ktorzy wyzywaa innych bo sami nie umia zrobic takiego lvlu... albo im poprostu zazdroscza ! Moze i Tetro sharuje ale to ****a jego piepszona sprawa !! I pamietajcie czlowike sie uczy na bledach. |
|
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
moze ****a siediec piepszone 24/7 i to jego sprawa ty martw sie swoim zyciem. Sorki za double post Edit, Tak czytam te wasze posty i polowa z was to jakes dzieci ktorzy zazdroscza ale polowa to normalni ludzie i sie ciesze z tego z chociaz oni rozumia ze nie wszytko w zyciu jest idealne ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Msl - 02-03-2006 o 22:18. |
|
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() "Czy on miał lag(y), czy dał ciała w takim momencie ???"
"Jeżeli 116 Master sorcerer daje się w taki sposób ztrapowac, to jakiem cudem ma 116 poziom ???" "W takim momencie pozostaje tylko to: n/c."
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 22:24 Tetro Aurelius: wruc
On chyba rzucił szkołę na rzecz Tibii. Co do jego pvp, to nie każdy ma talent. On umie tylko expić... Jedno słowo: own3d. |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
popieram. w 4 miechy klepnalem 72 lvl na galanie gdzie jajko(xeretza) sharowal. Mial wtedy 130 dla porownania ![]() sprawa inna ze najszybszy czloweiek na serwie potrafi dac sie strapowac i to w tak infantylny sposob to normalnie sie sikac ze smiechu chce ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze Jeji sie z Toba pobawi :> nawet jestem tego pewien |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() 22:30 Tetro Aurelius: I NOT STUPID XERETZA ;]
1 co chcialem powiedziec to gz dla tetra za jego ang ![]() 2 co chcialem powiedziec to gz dla tetra za jego pol ![]() 22:36 Tetro Aurelius: wruc Poza tym patrze tak sobie co piszecie. I tak. Jedni twierdza ze tetro ma x ownerow. Drudzy twierdza, ze tetro to nub bez rl life. Trzeci go bronia i mowia ze "zazdroscicie mu". Jeszcze jedni mowia, ze wisi im ile tetro siedzi dziennie przy pc czy ilu ma ownerow. Ja choc sam naleze do tych ostatnich, chce zwrocic uwage, ze w jaki sposob on mogl nabic ten 100 lvl w troche powyzej miecha nie sharujac, albo nie grajac jak maniak? Gral na odleglosc? Telepatia? Zazdroszcza mu lvlu? Czego tu zazdroscic? Sucha liczba expa. Nie wszyscy graja w tibie dla lvlu, poza tym jedyne co daje tetrowi lvl to sila sd, bo dostaje fragi w trapach. Co ci po lvlu jak nie masz skilla!? Czy tetrus ubil kogokolwiek 50+ lvl solo? Po ogladnieciu tych 2 filmow jak padal smiem watpic ^.-. Klocicie sie jak banda kretynow czy sharuje czy znacie go na rl omg KOGO TO OBCHODZI?! Jak sharuje to mozliwe ze ktorys z owner kiedys zjedzie chara i bedzie mial zaplate za nieuczciwosc, jak gra maniakalnie bedzie mial zaplate w rl life (albo juz ma). No to tyle nie bede sie wiecej rozpisywal bo mnie glowa boli ;P Signed Hell~
-nZo- mą jedyną miłością... -nZo- mym przeznaczeniem... -nZo- mym jedynym pRo klanem... Powiem Wam coś w tajemnicy... NIECH ŻYJE ODBYT !! Ostatnio edytowany przez Hellraider - 02-03-2006 o 22:56. |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Cytuj:
![]() Dzięki, że mnei popierasz. To ja ziom wiesz : Tezi~, Nim~ z Galany fajnie, że masz podobne zdanei bo ja się na Galanie "wychowałem". pozdro Szkodi. ![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Popełnił jeden fatalny i krytyczny błąd który zaważył o fragu. Kiedy odepchnął Xoreso mógł sie odsunąć i dopiero utani gran~ i zwalać a ten stoi przy kaktusie, puszcza utani gran hur i dopiero próbuje uciekać dał dużo czasu innym na ponowne wepchnięcie go w "kaktusowy trap".
Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 03-03-2006 o 12:57. |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() Gz zawsze wiedziałem że to noob , ale tak paść to pokój z tobą , nie to że dzieliłeś konto grając 23:30 na dobe z kolegami to jeszcze grać nie umisz gratuluje mistrzu, a tak wogule co ty sobą reprezentujesz hahahaha
![]()
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O tak bardzo przepiękny post poprostu nic dodać nic ująć ![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
![]() ![]() |
![]() Lord Motizu
i to mowi osoba ktora Cytuj:
----------- swiadcza w pewien tajny i nieodgadniony sposob o mozliwosciach percepcyjnych posiadacza tego konta, no niestety w "HAKI" to ja przestalem wiezyc po 2 tyg od grania w tibie, i jedyna haknieta osoba byl janosik ![]() Ostatnio edytowany przez emilok - 03-03-2006 o 11:27. |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
Po pierwsze bylem noobem bo mialem jakies gowniane antywiry Po drugie nie Twoj ineteres btw. Co maja te hacki do postu? ...
ŁKS Teofilów Sialalalala! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Motizu - 03-03-2006 o 11:21. |
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Lokacja: HeLL
Imię: Radosny
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 27
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a po ktores tam z kolei to 2 link to QS ![]() pff i make some shit in my spodnie xD
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|