|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Co sądzisz o grupie? | |||
Super. Niech powstanie ,chętnie się przyłącze. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
29 | 32.22% |
Może być...Mi nie przeszkadza. |
31 | 34.44% |
No i po co:/?? |
30 | 33.33% |
Głosujących: 90. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Moim zdaniem to nie wypali z różnych powodów, m.in. jest już ogrooomna ilość for o tej tematyce i ludzie, którzy chcieliby się zapytać o jakiś prosty problem natury technicznej mają utrudniony dostęp, bo trzeba się zarejestrować, potem dostać do grupy, itd.
Ale z drugiej strony fajnie byłoby mieć pod nickiem 'Engineer' ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Cytuj:
I rozumiem, jaki jest cel tej grupy, tylko wg. mnie jest on zbyt płytki na ilość osób na tym forum, które mogłyby się tam czynnie udzielać. Dlatego powinna być także dla tych, którzy są nowi, mają problemy techniczne, itp. Lecz sama idea grupy nie pozwala im na dołączenie i dlatego ta grupa nie wypali. Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Cebix - 01-03-2006 o 18:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm..
W sumie grupa wydaję się fajna, lecz chciałbym zobaczyć jak to się wszystko rozwinie.. PS: Oldschool też się mają dobrze.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
_________ juz niedlugo mgr inz
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() a niechaj powstaje a gdy już powstanie przy przychylności adminów, sprzyjających wiatrach i ciężkiej rzecowej pracy userów jestem chętny do przyłączenia sie. Uważam że to dobry pomysł gdyby grupa zrzeszała wszystkich ludzi z jako takim zacięciem technicznym (imformatyków, inżynierów, architektów, matematyków i fizyków). Jako człowiek który od października ma zamiar rozpocząć nauke na politechnice jestem jak najbardziej za. Było by to szczególne miejsce dla ludzi skaż(rz)onych ścisłym umysłem. Teraz wszystko w rękach władców forum.
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() {Zawartosc postu}
Ostatnio edytowany przez Progmast - 17-02-2009 o 20:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() :< Już potterowców jest więcej niż "inżynierów"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Jako przyszly technik elektronik (only two goddamn years...) mowie grupie nie. Od rozmow technicznych sa specjalnie stworzone do tego fora, nie widze celu zakladania dzialu stricte technicznego na forum, ktorego grupa docelowa wynosi 14 lat...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2004
Lokacja: Tomaszów Maz.
![]() |
![]() jestem zdecydowanie za
![]() |
#31 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
|
![]() qrcze za dużo kombinujesz gdybym mial tak zakladac ts. to by go nie bylo powchodzilo by pare osob "wplywowych inaczej"zmieszalo z blotem i czesc.a dzis
grupa trzyma sie dobrze.dlatego mogles skladac podanie o grupe bez tego tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() hmmz.
ja nie bede ocenial czy ta grupa jest potrzebna czy nie. afair od tego jest admin, i powinienes do NIEGO pisac a nie organizowac szopke na forum -.-' Jak Drom/MaTKuS zdecyduja ze grupa moze byc to stworzy i uzytkownicy znajda do niej droge. Nie sadzisz ze tak byloby lepiej, jak dla mnie temat bez przyszlosci i do zamkniecia
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Mimo wszystko, jednak bylbym za powstaniem tej grupy. Taka tematyka znalazla by wielu zwolennikow, a poza tym jest to taki typ zainteresowan, ktory ma w sobie ciagle nowinki, wiec grupa ''nie przestala by kwiczec''.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Pisałem PW do dr. Omadera ale bez rezultatów. Postanowiłem zdobyć poważny "argument" do stworzenia tej grupy. Chciałbym ,żeby administratorzy dali szanse an tą grupę.
@up Mądrę słowa ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Chessterr - 04-03-2006 o 09:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
![]() |
![]() Ja pomimo, że się tym nie interesuję wogóle, to popieram ten pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Najlepszym dowodem na to, aby grupy nie zakładać jest post dap-galothij'a..
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Tak jak u góry ;p. chociaz bardziej by mnie interesowala grupa "moli książkowych"
![]() |
![]() |
![]() |