![]() |
#1121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk
Stan: Na emeryturze
Imię: Franco De'lago
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Azura
![]() |
![]() Dobra styka moich odpowiedzi na posty juz mnie reka boli od tego klikania heheh
Pozdro dla all Franco ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: Mama Chcesz trochę?
Stan: Tutor
Imię: Ronaldinho
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Barca xD
Świat: Ziemia
Poziom: 200
Skille: best
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() A teraz Przywódca widać mu się nudzi, a może chciał się wyładować… Co draz? Mar 20 2006, 12:47:44 CETKilled at Level 46 by Grothnir Grothnir jak można zauważyć to drugi char Drazharma… A teraz pytanie do ciebie El Drazo ![]() Być może drazharm lubi pokazać jaki to on jest świetny i zabijać ludzi za darmo |
|
![]() |
![]() |
#1123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() No nie wiem czy tylko Draz~ zabiaj za nic,sa jescze inne inne talenty z Wanted.
Franco taaaak urwałem sie z choinki ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wiesz wiem ze 99% wanted to takie talenty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Gimli przyjdzie pora ze sie ujawnie jak juz pisalem w moich wczesniejszych postach
![]() Sathan~ mam napewno wiecej do powiedzenia w tym temacie niz ty bo gram tu o wiele dluzej. btw. Wracajac do tematu, jak widac swe nie graja juz zbyt duzo oprocz Xajakiego i Corsa to rzadko mozna kogos zobaczyc z Vision, wiec moim zdaniem jest juz po wojnie. A wanted znow robi to co wczesniej. Czyli zabija nuetrali, tlumaczac sie ze albo byli pijani, albo pomylil im sie nick. (przyklad Arthadix zabity przez Falzera). Ciekawa tez jest ostatnie akcje Minavanda, ktory lata po thais i leje wszystkich (poczynajac od skuli,rsow konczac na ludzi bez skuli ;p ) przyklady : Allbi reszty nie pamietam ![]() Dobra starczy tego rycia, Tylko nie tlumaczcie zara ze na tym gra polega bo swe tak robili to zescie tez narzekali. Moze czas najwyzszy zmieniec ten server ? Buheaa jak ch** |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
dobra franco i tak wszyscy wiemy co tak naprawde robiles ta reka ![]() ![]() ![]() Tajemniczy kto cie uczy polskiego? A co do serwera to taaa. Racja. Azura rzadzi tyle emocji ze az ciezko tu sie nudzic ;] |
|
![]() |
![]() |
#1127 |
Użytkownik Forum
|
![]() @tajemniczy~
Vision oto chodzi zeby wanted najpierw bilo neutrali ![]() ![]() Zabawa znowu się zacznie nie Cors? ![]() hehe jeszcze przyjdzie taki czas ze wanted dostanie kopa w dupe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mioduch
Profesja: Sorcerer
Poziom: 45
Skille: 20/26
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
koniec wojny ?? Ile Ty grasz na azurze??? Wojna jest tu odkąd gram... czyli z 1,5 roku.... szwedzi sie nie logowali przez pol roku a jak zaczeli wanted lac(jak było SF vs Wanted) to było z***anie... gdzie sie nie ruszyłeś ktos cie lał z tych debili(Swe) wiec ja nie wyobrazam sobie grac z nimi na jednym servie |
|
![]() |
![]() |
#1129 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Nie narzekajcie na Azure, bo jeszcze tak zle nie jest ze Polacy bija sie miedzy soba (ponownie ...)
A jezeli myslicie ze ze Szwedami bedzie lepiej, to sie mylicie, z tego punktu widzenia wszystko wydaje sie rajem, a moze okazac sie pieklem ... Terazniejszy abusing Wanted to nic w porownaniu ze Szwedami, ktorzy w czasie ostatniej wojny (Dof + Swe vs Wanted) wyludzali tyle kasy, ile niektorzy z tego forum uzbierali w ciagu calej gry w Tibie ... Wiec nie mowcie " ze Szwedami bedzie lepiej " ... A z Wanted i tak nic nie zrobicie - niestety @Mioduch Agree (Ale z " Hail Wanted " to troche przesada) Ostatnio edytowany przez Venture - 20-03-2006 o 21:25. |
![]() |
![]() |
#1130 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Dzisiaj moj kolega zostal shackowany ,nie dosc ze stracil kase eq itp to jeszcze na domiar zlego hacker zabil jakiegos 25 ms i on ma hunta za to. Gdy rezygnowal z gry na serwerze i rozdawal gowniane itemy ktore przetrwaly , kohl zaczal go atakowac i pisac give free items for me . Wiec zaczeli sie wzajemnie wyzywac . Final jest taki ze moj kumpel ma tyle hunotw ze juz na 100% nie pogra na tym serwie nawet jakby zachcialo mu sie wrocic . Oto krotka historia ktora jest przykladem na ciekawosc azury i zarazem na to jak latwo mozna dostac hunta.
@Edit Glownie to kohl wyzywal najwieksza obelga jaka uslyszal kohl pod swoim adresem to : nerd . Ostatnio edytowany przez wr00n - 20-03-2006 o 21:50. |
![]() |
![]() |
#1131 |
Użytkownik Forum
|
![]() Grajac na Azurze mozna spotkac parapety (Drazharm) i ludzi (Dazo Warchief naprzyklad).
Na azurze gram od czasu jej powstania , widzialem Nitrosa na rooku i wiem co to znaczy przezyc na azurze jakis czas. Mialem tu 20, moze 30 charow. Kazdy dobre skille / lvl (minimum 20 , maximum 50) , skille minimum 65/65 , mlvl minimum 35 (sorc/drut) , niestety każdy char szybko przestawał być użyteczny przez PA... takich jak Drazharm , Adi Gotti i inne zaczepne mendy z azury. Dopiero gdy zawarłem znajomości z Doom Brigade , byla ona najlepsza gildia na swiecie - wkoncu byl w niej Zeus Roz*******acz (tak!tak! jego prawdziwy nick! R-O-Z-P-I-E-R-D-A-L-A-C-Z). Lecz nie trwało to też długo ... następne wojny nie dawały expić , siedząc na rotach co raz to przybiegał jakiś Palladyn (czas wspaniałych palladynów) i bił SD + power bolty ... traciło się MAAASE KASY ! Przez samo PA. Btw. dzieki namefakingu nicka Drazharm (Drazherm , Drezharm , Drezherm) odrabiałem straty od PA... pisało się do ludzia na trade "pay with those knight legs or you are hunted". A wtedy k-legi to jeszcze ok. 25-30k : ) |
![]() |
![]() |
#1132 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wron Mr.Koniecko a co ? ;p |
|
![]() |
![]() |
#1133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
DB na azurze było 2 razy, za każdym razem główny skład był ten sam. Ale to stare czasy, jeśli kiedykolwiek powstanie DB na Azurze ( w co wątpie ) to już nie w tym składzie co dawniej.
![]() |
#1134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@
No przeciez wiadomo , ale jak istnialo DB to serwer byl fajny ![]() Edit@ Killed at Level 51 by Ulfmaa and by Morson Mayon Za***iscie nie ? Miałem wczoraj hacka , hacker zabil 25 ms i prawie 48 eldera (Ulfmaa). Chcialem dzis isc pozbierac miesko na rotach. Wybiega Elfmaa , napisalem do Shanoza "help" i chcialem dac look na Ulfmee , ale dalem attack (przez przypadek). Przybieglo jeszcze pare osob (Morson Mayon),reszty nie pamietam. Wiec zaczalem sie bic... bo i tak bym dedl. Stracilem 3 bp uh , pare gfb,sd i bp mf (wypity prawie caly =P) Dlatego żegnam się z Azura , zawsze chcialem przestac tu grac , lecz nigdy mi sie to nie udało , bo mam tu kumpli. Lecz teraz to juz byla przesada. Naraska Moj nick w grze: Tandrion Ostatnio edytowany przez Freaqs - 21-03-2006 o 09:09. |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nie lubie ich i dla mnie to są z***y i nic nie zmieni mojego zdania... |
|
![]() |
![]() |
#1136 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Zeby nie byloby PA szwedow , PA polakow i tak by bylo. |
|
![]() |
![]() |
#1137 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
..... nie pamietam zeby polacy mnie zabili lub wymuszali albo huntowali zanic... a swe ? Grudzien 2005 całe dnie na guardach pekowali... |
|
![]() |
![]() |
#1138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1139 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
A co do Szwedow to nie wiem czemu wiekszosc jezdzi po calym narodzie (przyklad rasizmu?). To ze w Tibii graja jak graja, to nie oznacza ze wszyscy sa tacy. Tibia to nie zycie. |
|
![]() |
![]() |
#1140 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokładnie, a nie ktorzy ludzie o tym zapominają. Wcale bym sie nie zdziwił jak za kilka lat w telewizji bedzie trabione,ze zabil kolege bo ten mu ukradl eq.
Ta gra was omamia, nie widzicie tego ze po drugiej stronie monitora zasiada tez czlowiek i posiada takze uczucia. Niech se kazdy przemysli to co wyzej powiedzialem i niech nei pisze komentarzy tutaj, lecz zachowa je dla siebie. |
![]() |