Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-03-2006, 08:06   #1121
Franco
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Rochdale-Uk

Stan: Na emeryturze
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Azura
Franco ma numer GG 5046234
Domyślny :p

Dobra styka moich odpowiedzi na posty juz mnie reka boli od tego klikania heheh

Pozdro dla all

Franco
Franco jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-03-2006, 13:38   #1122
Top Secret Name
Użytkownik Forum

Top Secret Name's Avatar

Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: Mama Chcesz trochę?

Stan: Tutor
Imię: Ronaldinho
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Barca xD
Świat: Ziemia
Poziom: 200
Skille: best
Problem Drazharm Zabija Za Niewinność :(

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco

Staz hmm-Draz,Mina,Falzer,Farmazon,Drago,Urbexx,Abu,Sirmaci ek,Ice'crow-chyba nikogo nie pominolem jak tak to sorry-reszta nie ma pojecia o tej wojnie nic, a jesli juz ma to od tego roku wlaczyla sie do wojny to all
w 100% sie z toba zgadzam reszta jest jak mięso armatnie a największym kawałkiem jest Gammbler

A teraz Przywódca widać mu się nudzi, a może chciał się wyładować… Co draz?

Mar 20 2006, 12:47:44 CETKilled at Level 46 by Grothnir

Grothnir jak można zauważyć to drugi char Drazharma… A teraz pytanie do ciebie El Drazo co on ci uczynił?

Być może drazharm lubi pokazać jaki to on jest świetny i zabijać ludzi za darmo 
Top Secret Name jest offline  
stary 20-03-2006, 14:23   #1123
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

No nie wiem czy tylko Draz~ zabiaj za nic,sa jescze inne inne talenty z Wanted.
Franco taaaak urwałem sie z choinki
Mrok jest offline  
stary 20-03-2006, 15:31   #1124
Top Secret Name
Użytkownik Forum

Top Secret Name's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok
No nie wiem czy tylko Draz~ zabiaj za nic,sa jescze inne inne talenty z Wanted.
Franco taaaak urwałem sie z choinki

wiesz wiem ze 99% wanted to takie talenty hehe aż szkoda pisać na tym forum cos o wanted szkoda palców a jak sie macie pytac dlaczego sie nieujwanie? odpowiedz prosta ;] padl bym odrazu bo wam niemozna powiedziec słowa prawdy! o macie juz odp wiecej niepytajci
stary 20-03-2006, 16:35   #1125
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
Domyślny

Gimli przyjdzie pora ze sie ujawnie jak juz pisalem w moich wczesniejszych postach Narazie nie widze zadnego sensu aby sie ujawnic . A piszac, ze piszemy glupoty, to juz zesmy rozmawiali na ten temat ... I jak wiem prawda w oczy kuje.

Sathan~ mam napewno wiecej do powiedzenia w tym temacie niz ty bo gram tu o wiele dluzej.

btw.
Wracajac do tematu, jak widac swe nie graja juz zbyt duzo oprocz Xajakiego i Corsa to rzadko mozna kogos zobaczyc z Vision, wiec moim zdaniem jest juz po wojnie.
A wanted znow robi to co wczesniej. Czyli zabija nuetrali, tlumaczac sie ze albo byli pijani, albo pomylil im sie nick. (przyklad Arthadix zabity przez Falzera).
Ciekawa tez jest ostatnie akcje Minavanda, ktory lata po thais i leje wszystkich (poczynajac od skuli,rsow konczac na ludzi bez skuli ;p ) przyklady : Allbi reszty nie pamietam

Dobra starczy tego rycia,
Tylko nie tlumaczcie zara ze na tym gra polega bo
swe tak robili to zescie tez narzekali. Moze czas
najwyzszy zmieniec ten server ? Buheaa jak ch**
tajemniczy111 jest offline  
stary 20-03-2006, 20:36   #1126
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franco
Dobra styka moich odpowiedzi na posty juz mnie reka boli od tego klikania heheh

Pozdro dla all

Franco

dobra franco i tak wszyscy wiemy co tak naprawde robiles ta reka

Tajemniczy kto cie uczy polskiego? A co do serwera to taaa. Racja. Azura rzadzi tyle emocji ze az ciezko tu sie nudzic ;]
wr00n jest offline  
stary 20-03-2006, 20:38   #1127
Top Secret Name
Użytkownik Forum

Top Secret Name's Avatar

Dumny

@tajemniczy~

Vision oto chodzi zeby wanted najpierw bilo neutrali a potem wanted sie rozpadnie... Vision zrobi mass logi i bedzie sie dzialo... Oj będzie sie działo

Zabawa znowu się zacznie nie Cors?

hehe jeszcze przyjdzie taki czas ze wanted dostanie kopa w dupe zobaczycie
stary 20-03-2006, 20:55   #1128
_Mioduch_
Użytkownik Forum

_Mioduch_'s Avatar

Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Mioduch
Profesja: Sorcerer
Poziom: 45
Skille: 20/26
Poziom mag.: 49
_Mioduch_ ma numer GG 1039874 Send a message via Skype™ to _Mioduch_
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Gimli przyjdzie pora ze sie ujawnie jak juz pisalem w moich wczesniejszych postach Narazie nie widze zadnego sensu aby sie ujawnic . A piszac, ze piszemy glupoty, to juz zesmy rozmawiali na ten temat ... I jak wiem prawda w oczy kuje.

Sathan~ mam napewno wiecej do powiedzenia w tym temacie niz ty bo gram tu o wiele dluzej.

btw.
Wracajac do tematu, jak widac swe nie graja juz zbyt duzo oprocz Xajakiego i Corsa to rzadko mozna kogos zobaczyc z Vision, wiec moim zdaniem jest juz po wojnie.
A wanted znow robi to co wczesniej. Czyli zabija nuetrali, tlumaczac sie ze albo byli pijani, albo pomylil im sie nick. (przyklad Arthadix zabity przez Falzera).
Ciekawa tez jest ostatnie akcje Minavanda, ktory lata po thais i leje wszystkich (poczynajac od skuli,rsow konczac na ludzi bez skuli ;p ) przyklady : Allbi reszty nie pamietam

Dobra starczy tego rycia,
Tylko nie tlumaczcie zara ze na tym gra polega bo
swe tak robili to zescie tez narzekali. Moze czas
najwyzszy zmieniec ten server ? Buheaa jak ch**

koniec wojny ?? Ile Ty grasz na azurze??? Wojna jest tu odkąd gram... czyli z 1,5 roku.... szwedzi sie nie logowali przez pol roku a jak zaczeli wanted lac(jak było SF vs Wanted) to było z***anie... gdzie sie nie ruszyłeś ktos cie lał z tych debili(Swe) wiec ja nie wyobrazam sobie grac z nimi na jednym servie
_Mioduch_ jest offline  
stary 20-03-2006, 21:21   #1129
Venture
Użytkownik forum

Venture's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2005

Domyślny

Nie narzekajcie na Azure, bo jeszcze tak zle nie jest ze Polacy bija sie miedzy soba (ponownie ...)
A jezeli myslicie ze ze Szwedami bedzie lepiej, to sie mylicie, z tego punktu widzenia wszystko wydaje sie rajem, a moze okazac sie pieklem ...
Terazniejszy abusing Wanted to nic w porownaniu ze Szwedami, ktorzy w czasie ostatniej wojny (Dof + Swe vs Wanted) wyludzali tyle kasy, ile niektorzy z tego forum uzbierali w ciagu calej gry w Tibie ... Wiec nie mowcie " ze Szwedami bedzie lepiej " ... A z Wanted i tak nic nie zrobicie - niestety

@Mioduch
Agree (Ale z " Hail Wanted " to troche przesada)

Ostatnio edytowany przez Venture - 20-03-2006 o 21:25.
Venture jest offline  
stary 20-03-2006, 21:44   #1130
wr00n
Użytkownik Forum

wr00n's Avatar

Data dołączenia: 18 11 2005

Stan: Początkujący
Gildia: Synergy
Świat: Xerena
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
Domyślny

Dzisiaj moj kolega zostal shackowany ,nie dosc ze stracil kase eq itp to jeszcze na domiar zlego hacker zabil jakiegos 25 ms i on ma hunta za to. Gdy rezygnowal z gry na serwerze i rozdawal gowniane itemy ktore przetrwaly , kohl zaczal go atakowac i pisac give free items for me . Wiec zaczeli sie wzajemnie wyzywac . Final jest taki ze moj kumpel ma tyle hunotw ze juz na 100% nie pogra na tym serwie nawet jakby zachcialo mu sie wrocic . Oto krotka historia ktora jest przykladem na ciekawosc azury i zarazem na to jak latwo mozna dostac hunta.

@Edit

Glownie to kohl wyzywal najwieksza obelga jaka uslyszal kohl pod swoim adresem to : nerd .

Ostatnio edytowany przez wr00n - 20-03-2006 o 21:50.
wr00n jest offline  
stary 20-03-2006, 22:23   #1131
Freaqs
Użytkownik Forum

Freaqs's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dezerteer
Gildia: Sky
Świat: Inferna
Poziom: 99
Freaqs ma numer GG 3216016
Domyślny

Grajac na Azurze mozna spotkac parapety (Drazharm) i ludzi (Dazo Warchief naprzyklad).
Na azurze gram od czasu jej powstania , widzialem Nitrosa na rooku i wiem co to znaczy przezyc na azurze jakis czas.
Mialem tu 20, moze 30 charow. Kazdy dobre skille / lvl (minimum 20 , maximum 50) , skille minimum 65/65 , mlvl minimum 35 (sorc/drut) , niestety każdy char szybko przestawał być użyteczny przez PA... takich jak Drazharm , Adi Gotti i inne zaczepne mendy z azury.
Dopiero gdy zawarłem znajomości z Doom Brigade , byla ona najlepsza gildia na swiecie - wkoncu byl w niej Zeus Roz*******acz (tak!tak! jego prawdziwy nick! R-O-Z-P-I-E-R-D-A-L-A-C-Z).
Lecz nie trwało to też długo ... następne wojny nie dawały expić , siedząc na rotach co raz to przybiegał jakiś Palladyn (czas wspaniałych palladynów) i bił SD + power bolty ... traciło się MAAASE KASY ! Przez samo PA.

Btw. dzieki namefakingu nicka Drazharm (Drazherm , Drezharm , Drezherm) odrabiałem straty od PA... pisało się do ludzia na trade "pay with those knight legs or you are hunted". A wtedy k-legi to jeszcze ok. 25-30k : )
Freaqs jest offline  
stary 20-03-2006, 22:49   #1132
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Mioduch_
koniec wojny ?? Ile Ty grasz na azurze??? Wojna jest tu odkąd gram... czyli z 1,5 roku.... szwedzi sie nie logowali przez pol roku a jak zaczeli wanted lac(jak było SF vs Wanted) to było z***anie... gdzie sie nie ruszyłeś ktos cie lał z tych debili(Swe) wiec ja nie wyobrazam sobie grac z nimi na jednym servie
hm... okolo 1,5 roku a co ? I znow przyklad skrajnego idiotyzmu "z tych debili(Swe)" jak mozesz wyzywac caly narod, skoro "zle" Ci zrobilo paru swe ;/ Chyba ze jestes rasista ?

Wron Mr.Koniecko a co ? ;p
stary 20-03-2006, 22:52   #1133
zeus1985
Użytkownik Forum

zeus1985's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Opole

Stan: Na Emeryturze
Imię: Yavimava
Poziom: 131
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freaqs
Grajac na Azurze mozna spotkac parapety (Drazharm) i ludzi (Dazo Warchief naprzyklad).
Na azurze gram od czasu jej powstania , widzialem Nitrosa na rooku i wiem co to znaczy przezyc na azurze jakis czas.
Mialem tu 20, moze 30 charow. Kazdy dobre skille / lvl (minimum 20 , maximum 50) , skille minimum 65/65 , mlvl minimum 35 (sorc/drut) , niestety każdy char szybko przestawał być użyteczny przez PA... takich jak Drazharm , Adi Gotti i inne zaczepne mendy z azury.
Dopiero gdy zawarłem znajomości z Doom Brigade , byla ona najlepsza gildia na swiecie - wkoncu byl w niej Zeus Roz*******acz (tak!tak! jego prawdziwy nick! R-O-Z-P-I-E-R-D-A-L-A-C-Z).
Lecz nie trwało to też długo ... następne wojny nie dawały expić , siedząc na rotach co raz to przybiegał jakiś Palladyn (czas wspaniałych palladynów) i bił SD + power bolty ... traciło się MAAASE KASY ! Przez samo PA.

Btw. dzieki namefakingu nicka Drazharm (Drazherm , Drezharm , Drezherm) odrabiałem straty od PA... pisało się do ludzia na trade "pay with those knight legs or you are hunted". A wtedy k-legi to jeszcze ok. 25-30k : )
Namelock boli...
DB na azurze było 2 razy, za każdym razem główny skład był ten sam. Ale to stare czasy, jeśli kiedykolwiek powstanie DB na Azurze ( w co wątpie ) to już nie w tym składzie co dawniej.
Retired.
zeus1985 jest offline  
stary 21-03-2006, 08:07   #1134
Freaqs
Użytkownik Forum

Freaqs's Avatar

Domyślny

Up@
No przeciez wiadomo , ale jak istnialo DB to serwer byl fajny

Edit@
Killed at Level 51 by Ulfmaa and by Morson Mayon

Za***iscie nie ?
Miałem wczoraj hacka , hacker zabil 25 ms i prawie 48 eldera (Ulfmaa). Chcialem dzis isc pozbierac miesko na rotach. Wybiega Elfmaa , napisalem do Shanoza "help" i chcialem dac look na Ulfmee , ale dalem attack (przez przypadek). Przybieglo jeszcze pare osob (Morson Mayon),reszty nie pamietam. Wiec zaczalem sie bic... bo i tak bym dedl. Stracilem 3 bp uh , pare gfb,sd i bp mf (wypity prawie caly =P)

Dlatego żegnam się z Azura , zawsze chcialem przestac tu grac , lecz nigdy mi sie to nie udało , bo mam tu kumpli. Lecz teraz to juz byla przesada. Naraska

Moj nick w grze: Tandrion

Ostatnio edytowany przez Freaqs - 21-03-2006 o 09:09.
Freaqs jest offline  
stary 21-03-2006, 12:07   #1135
_Mioduch_
Użytkownik Forum

_Mioduch_'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
hm... okolo 1,5 roku a co ? I znow przyklad skrajnego idiotyzmu "z tych debili(Swe)" jak mozesz wyzywac caly narod, skoro "zle" Ci zrobilo paru swe ;/ Chyba ze jestes rasista ?

Wron Mr.Koniecko a co ? ;p

nie lubie ich i dla mnie to są z***y i nic nie zmieni mojego zdania...
_Mioduch_ jest offline  
stary 21-03-2006, 12:53   #1136
Freaqs
Użytkownik Forum

Freaqs's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie lubie ich i dla mnie to są z***y i nic nie zmieni mojego zdania...
Szwedzi sa lepsi niz polacy. Zeby nie PA polakow , to nie byloby PA szwedow.
Zeby nie byloby PA szwedow , PA polakow i tak by bylo.
Freaqs jest offline  
stary 21-03-2006, 13:02   #1137
_Mioduch_
Użytkownik Forum

_Mioduch_'s Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freaqs
Szwedzi sa lepsi niz polacy. Zeby nie PA polakow , to nie byloby PA szwedow.
Zeby nie byloby PA szwedow , PA polakow i tak by bylo.

..... nie pamietam zeby polacy mnie zabili lub wymuszali albo huntowali zanic... a swe ? Grudzien 2005 całe dnie na guardach pekowali...
_Mioduch_ jest offline  
stary 21-03-2006, 16:10   #1138
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

Cytuj:
..... nie pamietam zeby polacy mnie zabili lub wymuszali albo huntowali zanic... a swe ? Grudzien 2005 całe dnie na guardach pekowali...
No jak ludziom z Wanted tyłek liżesz.Ale to nie na tym polega.
Mrok jest offline  
stary 21-03-2006, 16:32   #1139
Xavery
Użytkownik Forum

Xavery's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica

Profesja: Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok
No jak ludziom z Wanted tyłek liżesz.Ale to nie na tym polega.
Dokladnie. NIe znalem Mioducha zbyt dlugo, ale tyle ile mialem ta watpliwa przyjemnosc mi wystarczylo. Przyklad cfaniaczka, ktory mysli ze mu wszystko wolno bo ma protekta ( wtedy u Urbexa teraz nie wiem).
A co do Szwedow to nie wiem czemu wiekszosc jezdzi po calym narodzie (przyklad rasizmu?). To ze w Tibii graja jak graja, to nie oznacza ze wszyscy sa tacy. Tibia to nie zycie.
Xavery jest offline  
stary 21-03-2006, 23:32   #1140
tajemniczy111
Użytkownik Forum

Domyślny

Dokładnie, a nie ktorzy ludzie o tym zapominają. Wcale bym sie nie zdziwił jak za kilka lat w telewizji bedzie trabione,ze zabil kolege bo ten mu ukradl eq.

Ta gra was omamia, nie widzicie tego ze po drugiej stronie monitora zasiada tez czlowiek i posiada takze uczucia.
Niech se kazdy przemysli to co wyzej powiedzialem i niech nei pisze komentarzy tutaj, lecz zachowa je dla siebie.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania