|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Powiem tylko jendo...
It's about bloody time! Czym więcej tym lepiej. PS jakoś nie spodziewam się takiego entuzjazmu jaki zapowiadacie. Sprawa się gotowała w przypadku Xadama przez nędzne kilka dni...
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2006
|
![]() heh Game master 1 lvl
Senior Tutor Ocera Rookgard kto wynalazł takiego gm współczuje ocerze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2006
|
![]() moze ta nowa piątka bendzie lepsza niz ta cala reszta o*******ajaca sie na maksa po co nam GMy jak nic nierobia
Ostatnio edytowany przez Wampi - 05-04-2006 o 19:16. |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Nataniel De'lavier
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 100
![]() |
![]() Ta opcja gm'ow slabo sie spisuje lepiej by bylo gdy by kazdy serwer mial swojego gma ( bardziej by sie obchodzil co sie dzieje na serwerze) a tak to wszyscy przesiaduja na non pvp i banuja maco.
|
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Naucz sie czytac ze zrozumieniem -.- Dabek napisal ze jest to najprawdopodobniej nowo stworzony char poniewaz osoba chce byc anonimowa.. @Topic No moze bedzie mniej cheaterow etc.. : ) Pewnie sie przydadza nowi GM'owie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() ja gram w to badziewie prawie 3 lata i od początku jade na tibia gg,mc,macrach różnych i jakoś do tej pory nie dostałem bana, więc co to za różnica 5 GM mniej lub wiecej? skoro i tak nic nie robią
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łomża
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rycerz Piekla Rodem
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 37
Skille: 74/74
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Polska pobije cały Świat. Już podbiła Tibie ,a teraz chce podbic stanowiska GM'ów
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
a, co ty myslisz że każdy GM będize równocześnie na kązdym świecie zalogowany w dodatku jak takie osoby jak (zapewne) ty spamuja mu że prawie cały czas GM musi ignorować PM, w dodatku GMy też ludzie! przecież nie będzie Ci siedział po 24h 7 dni w tygodniu...przeczytaj sobie kommenty niektórych GMów... albo myslisz że GM ma łatwo? -GÓWNO ![]() najpierw sie zastanów co ty gadasz a nie piszesz bezmyślnie pfff-.-
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Cytuj:
Mówisz tak bo grasz na pvp, ja na non-pvp i widze raz na rok~ gm-a -.- wiec n/c. A co do topicu to: TRZYAMY KCIuKI DABEK ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
![]() no no... w takim tempie to za 4 lata i my zostaniemy gmami
![]() Nie pozostalo nic innego jak tylko pogratulować.
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Stan: Niegrający
Imię: Rysio Resoraczek
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Arcania
|
![]() Nowi GMi ?? Ale czy to rzeczywiscie tak super jak bedaGMy Polacy? Przeciez i tak gadac beda po angielsku, a wiecej banow sie posypie bo beda rozumiec po polsku. Jak sie "fajnie" nazwiesz to ci postac zablokuja...jak powyzywasz n00ba to ci sie przyczepi... itd. Oczywiscie jak go spotkasz bo ja gma tylko raz widzialem(co starczylo zebym bana dostal-za glupi nick, od tamtego czasu nazywam sie tylko po polsku)
moze nie wszyscy tak uwazaja, ale takie jest moje zdanie |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Secura
|
![]() Oby byli oni jacys normalni a nie... fajnie jak by burt z secury zostal :-)
|
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: <Carlin,darasia>
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dramara
Profesja: Knight
Gildia: Ekipa Herganona :D
Świat: Harmonia
Poziom: 20
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja jestem pewny ze jednym z gm'ow zostanie CICHY MAC ! on sie zna na tibi jak nikt inny.Kiedys krazyla plotka na harmoni (jakis rok temu) ze Cichy to sam Guido z kompani Cipsoftu!A wiec jak mowilem w tej piatce gm'ow bedzie CICHY !!
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coraz wiecej tych pier-dolonych(czemu tu do chu-ja jest cenzura?) zlamasow. Nie dosc ze psuja tibie upgradami , to banuja ludzi za to ze niechca siedziec przy Tibii 15/24 tak jak inni.
Ostatnio edytowany przez Freaqs - 05-04-2006 o 22:35. |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u
Stan: Usunięty
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
|
![]() Cytuj:
Nastepna porcja darmozjadów których nigdy niema online ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Żychlin
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 36
Skille: 79/54
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() [quote=pendus]Nowi GMi ?? Ale czy to rzeczywiscie tak super jak bedaGMy Polacy? Przeciez i tak gadac beda po angielsku, a wiecej banow sie posypie bo beda rozumiec po polsku. Jak sie "fajnie" nazwiesz to ci postac zablokuja...jak powyzywasz n00ba to ci sie przyczepi... itd. Oczywiscie jak go spotkasz bo ja gma tylko raz widzialem(co starczylo zebym bana dostal-za glupi nick, od tamtego czasu nazywam sie tylko po polsku)
Dla mnie to obojętne czy Gm'y będą polakami czy też nie, jedno jest pewne - dobrze, że jest ich coraz więcej. Jeśli twoim zdaniem name typu ,,Nazista'' albo ,,Sperminator'' bo takiego kolesia też raz widziałem ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Gostynin (\m/)
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Pomyłka. Ten Amethyste to nie nowy GM, pod taką ksywą będzie znany ten Elucidatus. Tak pisze na www.tibia.com.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |