|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() No to Bethesda spłodzi kolejnego gniota, który rozejdzie się jak świeże bułeczki przez graczy, którzy kupią go dla grafiki i złudzenia wolności. Czasy Fallouta i Planescape Tormenta, wróćcie...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() Cytuj:
Gra na dysku potrzebuje 4,5 giga i karty graficznej przynajmniej 128 mb. Sam mam Athlon 2,6 GHz, 256 Ram ( ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Kupilem orginał i tak pograłem, że nawet intra nie obejzalem :/ Musze na nowego kompa zbierać
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
![]() |
![]() Mm ja tam nie narzekam, jestem wprost zdziwniony, wprawdzie troche pozmienialem w oblivion.ini i ustawieniach ati tray tools, ale było warto.
Moj komp to Athlon 2400xp (2.0ghz) (OC 2200) na asusie a7n8x 1gb ram i powolne ati 9550(250/400) chociaz takze przetakowane na (340/470). U kumpla na 6600gt pIV 3.0 z 1gb ramu na abit fatality chodzi podobnie a wyglada gorzej, także Outdoor mam od 10-25fpsow wiec da sie grac. a jakby co to tutaj 4ssy. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Mam Edycję Kolekcjonerską Obka i jestem jak na razie bardzo zadowolony.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radovan Beanre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Rowniez gram battlemagem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() Ja zaczałem grac witchhunterem
![]() ![]() Dodatkowo zainstalowalem sobie kilka modkow, jeden zwiekszajacy bonusy do skradania (ostatni perk nie dziala), modzik dzieki ktoremu z ciala mozna wyciagnac wiecej strzal (75% a nie 50% jak normalnie bylo) i mod urealniający obciązenie postaci (overecumbered), najpierw jak za duzo dzwiga to wolniej sie porusza, a powyzej jakiejs granicy kladzie sie na ziemi z wycięczenia ![]() fajne nawet. a co o fpsów to w rozdzielczosci 1024x768, detale medium minimum mam jakies 18fpsow, ogolnie niezle nawet chodzi, ale chyba przejde do 800x600 :/ i taki maly myk dla osob ktore nie wiedza jak wlaczyc wyswietlanie fpsow: wciskajasz tylde ~, wpisujesz tdt pykasz w enter i voila EDIT: 800x600 nie zmienilo za wiele. Mniej wiecej tyle samo fps. Zostaje przy tej okraglej liczbie 1024 ![]() Ostatnio edytowany przez LaM4 - 13-04-2006 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Edit:
Jeeeezu, jakie to krótkie. Bez wykonywania pobocznych questów gra starcza na 5-7h. Ukończyłem ją na 5 lvl'u (lol). Grałem wymyśloną przez siebie profesją (mój hero specjalizuje się w walce mieczem, w magii i w skradaniu). A co do gildii - Dark Brotherhood rox ![]()
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 26-04-2006 o 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() I tak "Buggerfall" jest the ebst ;-) Btw. jutro jade do sklepu po Obliviona ^^
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie, a nie lepiej pościągać pluginy do Morrowinda z netu, nowe tekstury, Better Bodies i inne modele? Będziecie mieli to samo (prócz broni wyglądających jak plastikowe zabawki), co w Oblivionie, a za darmo.
![]() |
#33 | |
pokrzywa
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Napisałem że gra jest denna, ponieważ do szewskiej pasji doprowadza mnie interfejs, wtórność lokacji [wszystkie lochy są zbudowane wg bardzo podobnych schematów, "klocków"], fast traveling, strzałka na mapie, okrojenie gry z 40% atrybutów, dostosowywanie poziomu wrogów i łupów do naszego poziomu postaci, naiwny wątek główny, cały kontynent wygląda taksamo, dialogi są czytane wszystkie, zato poza postaciami głównymi cała reszta npc [kilkaset postaci] mówi głosem kilkunastu aktorów, wszędzie jest jakby tak samo, niema unikatowego klimatu poszczególych miast. Mam wymieniać dalej? ------ Oki, według mojej subiektywnej oceny gra jest słaba, wg Twojej gra jest dobra . ![]() Ale musisz przyznać, że na każdym kroku, zza każdego winkla wyskakuje mega konsolowatość produkcji. Ostatnio edytowany przez emilok - 13-04-2006 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
większość z tych niedogodności załatwisz modami (zreszta tak jak w morku). Nie zebym strasznie bronil obliviona, ale wole go od morrowinda, tylko co z tego jak i tak ostatnio tylko w tibie pocinam ![]() EDIT: nie rozumiem dlaczego na tym forum pisze sie @down. kufa przeciez posty czyta sie od gory do dolu, i czyta sie je raz ! ludzie, po to jest forum zeby konwersowac a takie dzialanie nie pomaga, jakies pojeb.ane przyzwyczajenie, wchodze sobie do panelu subskybowane, patrze, nikt nic nowego nie napisal. A luz. A tu sie okazuje ze jakies ludzki skomentowaly moa wypowiedz, i co? mam od nowa czytac 200 postow??? chore. Edita sie uzywa do tego zeby nie pisac 2 postow pod rząd, a nie zeby komentowac cos ponizej, kufa to nie jest nabijanie postow. Netykiety sie nauczcie ludzie. Wracajac do tematu, to produkcja jest kolosalna, tak jak morrowind i dagerfall, w koncu 4 lata powstawala ta gra, nie da sie ukryc. Ale powtorze sie, modki wszystko (no w wiekszosci ![]() kurde d mi sie czasami nie wciska :/ Ostatnio edytowany przez LaM4 - 14-04-2006 o 10:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jedno pytanie dotyczące gry,a mianowicie:
Czy jeżeli już jestem w Blades'ach to czy moge przyłączyc się jeszcze do np. Fighterów albo Thieves Guild ?
![]() |
#36 |
pokrzywa
![]() ![]() |
![]() LaM4 popatrz na ostatnie trzy posty, tu się dopiero można zakręcić.
http://forum.tibia.pl/member.php?fin...poster&t=69723 |
![]() |
![]() |