|  07-04-2006, 18:50 | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   taaaaaaaaaaaaak na jednym jest zamek smok i paru gosci co z tym smokiem walcza  ale na 2 to czy ja wiem czy tam sa same guny moim zdaniem jest jeszcze pare mieczow ale to tak dziwnie wyglada bo to jest best players. na 1 poziomach wyglada sie w miere normalnie a nie jak strongmeni w zbrojach 300 kilowych 
				__________________  I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. | 
|   |   | 
|  | 
|  07-04-2006, 20:10 | #22 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 11 2005 Lokacja: wawa Posty: 72 Stan: Zbanowany Świat: zanera Poziom: 51   |   Jesli ona jest platna to ja sie zabije bo mam juz 3 %   Jak nie jest platna to moge walic pytania narazie nie mam pytan jeszcze nie sciagnelem xD 
				__________________ "Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery   tez sie przyłącze    Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze  Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake   Prolog-50 screen | 
|   |   | 
|  07-04-2006, 20:19 | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   ona z tego co iwem nie jest platna przez 1 miech chinskie biosfear nazwane laghaim nie jest chyba platne albo platne calkowicie ale ten 1 miech mozna pograc potem sie zobaczy 
				__________________  I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. | 
|   |   | 
|  07-04-2006, 20:20 | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 11 2005 Lokacja: wawa Posty: 72 Stan: Zbanowany Świat: zanera Poziom: 51   |   aaaaaaaaa! moge cie nacieszyc miechem ale w coja bede grac po miechu     
				__________________ "Niech mówią że to nie jest miłość, że tak sie tylko zdaje nam " "Miłość jest piękna nawet przyjemna lecz tylko wtedy kiedy wzajemna " Chyba ide w wyższe sfery   tez sie przyłącze    Zapamiętaj to: ę,ą,ż,ź,ć,ń,ó,ś,ł też służą naszej erze  Ale ja i tak ich nie używam xD tworze fake   Prolog-50 screen | 
|   |   | 
|  07-04-2006, 21:01 | #25 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   ja polecam terra world albo kup se diablo 2 i graj assko hybrid na bn ciekawie i wymagajaco a jak ktos ma dobre itemki to full wypas 
|   |   | 
|  07-04-2006, 22:06 | #26 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 11 2005 Lokacja: wawa Posty: 72 Stan: Zbanowany Świat: zanera Poziom: 51   |   dobra 99 % juz   Bede gral w RL tibie albo otsy      
|   |   | 
|  08-04-2006, 01:50 | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 07 2005 Lokacja: Tczew Wiek: 35 Posty: 128 Stan: Aktywny gracz Profesja: Master Sorcerer Świat: Celesta   |   Jakoś ta gra do mnie nie przemawia..... RYL i tak górą   | 
|   |   | 
|  08-04-2006, 08:31 | #28 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   to po co sie wypowiadales -.- a tak ogulnie to ja happy 59 lvl 
|   |   | 
|  08-04-2006, 10:13 | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 11 2005 Lokacja: wawa Posty: 72 Stan: Zbanowany Świat: zanera Poziom: 51   |   u mnie uptading wlasnie leci ale bedzie zabawa   
|   |   | 
|  08-04-2006, 11:11 | #30 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 11 2005 Lokacja: wawa Posty: 72 Stan: Zbanowany Świat: zanera Poziom: 51   |   k***a uptade na srodku mi sie wylacza mogliscie mnie ostrzec ze ta p*****a gra bedzie taka fajna       
|   |   | 
|  08-04-2006, 19:18 | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   ehh wlasnie ten up loading to cierzka sprawa ale tylko na paczatku tak za 5 razem pojdzie(mi poszlo) i tak mniej wiencej 3 godz trwa 
|   |   | 
|  08-04-2006, 19:29 | #32 | 
| Manga & Anime Data dołączenia: 25 01 2005 Wiek: 36 Posty: 1,795   |   smieszna ta gra , nie sciagam ... 
				__________________ Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "   | 
|   |   | 
|  08-04-2006, 21:23 | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   ja **************************************************  ** i wiele by bylo gwiazdek jeszcze ale nie chce mi sie ich wciskac czy to tak trudno zrozumiec jak mowilem ze jak masz cos do wypowiadania sie ciekawego o grze to wal smialo ale jezeli piszesz post tylko po to zeby byl to wyjdz i nie wracaj znaj moja łaske ze mozesz nie wrucic(a nawet blogosławieństwo i krzyżyk na droge) 
|   |   | 
|  08-04-2006, 21:52 | #34 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 11 2005 Lokacja: wawa Posty: 72 Stan: Zbanowany Świat: zanera Poziom: 51   |   Omg 0.o czy na tym forum możnaa takie nooby spotkać jeszcze w ,,RPG" to juz naprawde sie dziwie 
|   |   | 
|  08-04-2006, 22:05 | #35 | 
| Manga & Anime Data dołączenia: 25 01 2005 Wiek: 36 Posty: 1,795   |   /\ od noobow dziecko to starego mozesz wyzywac \/ taa ? a co przeszkadzi ci ? nie podales wieku bo co boisz sie ze cie wysmieja ? nastepnym razem pomysl zanim cos palniesz. JAk mi sie zdaje w regulaminie napisane jest ze nie mozna bluzgac zbereznymi slowami wiec przepros wszystkich i wyjdz. 
				__________________ Autor tego posta otrzymał pochwałę " Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "   Ostatnio edytowany przez ..::QRAS::.. - 08-04-2006 o 23:53. | 
|   |   | 
|  08-04-2006, 22:27 | #36 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 23 11 2005 Lokacja: wawa Posty: 72 Stan: Zbanowany Świat: zanera Poziom: 51   |   LoL na 17 lat zachowujesz sie jak 10 latek z lalką u boku -.- Czasami można spotkać tutaj takich ludzi -.- sam nie bede noobem i nie bede naliczac sobie postów LOL? 
|   |   | 
|  12-08-2006, 00:07 | #37 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2004 Posty: 32 |   Przepraszam że odświeżam temat, ale chciałbym spytać o kilka rzeczy: 1.Widziałem że inni gracze mają zwierzątko. Jak je mieć? 2.Jak czarować? Są skille czy czary? Jak je używać? | 
|   |   | 
|  13-08-2006, 10:21 | #38 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   |   1mpytanko mozna miec zwieze ale cholernie drogo kosztuje i kupe czasu trzeba spędzic zeby sie wogole wykluło 
|   |   | 
|  31-08-2006, 20:44 | #39 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 12 2004 Posty: 32 |   Sorry że odświerzam temat, lecz chciałem spytać jak używa się skilli? | 
|   |   | 
|  07-09-2006, 18:40 | #40 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 27 01 2006 Lokacja: Daaaaaleko.... Wiek: 32 Posty: 550 Stan: Na Emeryturze Imię: Azin Therano Profesja: Rookstayer Gildia: Rozpadła się :/ Świat: Lucera Poziom: 10 Skille: 18/18 Poziom mag.: Bd     |   Sorki, że odświeżam, ale to chyba lepsze od nowego tematu. Otóż nie mogę się zarejestrować :/. Klikam na "Register", czekam i po chwili : Kod HTML: Przekroczono limit czasu połączenia
Serwer secure.biosfear.tiscali.de odpowiada zbyt powoli.
    *   Witryna może być tymczasowo niedostępna lub zbyt obciążona. Spróbuj ponownie za kilka minut.
    *   Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.
    *   Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę ogniową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem. | 
|   |   |