|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do reszty się zgadzam. -Diam~ |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ale Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Polacy mówią na nasz naród narodem nOObów,ale mówią to tylko dlatego,że nie chcą wyjść na rasistów(tak to się pisze?)Polacy wcale nie stoją w tyle za innymi,poprostu inni wyrażają swoje poglądy normalnie,czego nie robią polacy.Z tąd to zamieszanie. Ja rozumiem już wszystko,idziemy na kompromis,bo właściwie każdy ma troche racji. Pozdrawiam,i przepraszam za marnowanie cennego czasu na spory ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Świat: Aldora
|
![]() Fakt faktem jest, że (tylko wg mnie) 80% populacji polskiej w tibii to nooby/thiefy, którzy nie mają więcej niż 13 lat.
EOT. -Diam~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() Cytuj:
A teraz proszę o zamknięcie tematu, bo to miało być zachęcenie do gry na Nebuli, a nie kłótnia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() gadacie o jakichś pierdołach
![]() ps. poszedłem na nebule ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Lubie czytac, jak sie ktos kloci, gorzej, jak dojde ja do klotni
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Elmer, mowisz tak ze szybszy resp/lepsza gospodarka etc., a reszta Ci nie robi roznicy bo :
1) Przepelnione expowiska - zawsze mozesz kogos wy..... bo jestes w Vanum. 2) Lagi - masz zapewne dobry net. 3) More PK & PA - jestes w Vanum. Ale pomysl o zwyklych graczach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
@up Myślisz, że jak jestem w Vanum to wy*******am ludzi z expa? Otóż nasz lider trzyma nas za pysk i nie ma tak łatwo. Z tego co pamiętam tylko raz wyjebałem typa z kopy bo zabił mojego kolegę. Dziś np cały dzień czekałem w kolejce na Necro. Mógłbym wyjebać typa, ale po co mi to? Co do neta to raczej więcej ludzi online lagów nie robi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() @elmer
zgadzam sie z toba i nie zgadzam poniewasz jestes jednym z najuczciwszych graczy na nebuli i budujesz sobie pozytywna reputacje a cybe nie patrzy czy kogos dlugo zna czy nie tylko wywala tak jak to sie stalo z mele nie wnikam za co wyleciala ... nie zgadzam bo wos mi opowiadal jak to wszedles na dragi w ank i polecialo sd w typa ktory expil i kazales mu spierda... bo on padnie nie wiem jak bylo ale to mi wos opowiadal i mwuil ze to nie jedyna taka sytulacja @Webi no nie neguje tego ze cie z ratow wywalili zwlaszcza ze jeden rat daje 5 expa a to strasznie duzo no i ze Frida to typowy PA ale to mu muwil wos a ze wos klamie to jest inna sprawa bo wychodzi ze to nie jest pierwsza jego sciema tylko ktoras z koleji
Ostatnio edytowany przez Dregar - 18-04-2006 o 00:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() No Friida to PA, kiedys jak byl najazd ratow na thais to mnie wywalil z miasta bo mowil ze on tam expi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() @webi
Teh pwnin' one! @friida Czyli sciagasz ludzi po to zeby czekac 2 dni na necro? "Z tego co pamiętam tylko raz wyuwielbiam jeść bananyałem typa z kopy bo zabił mojego kolegę." Hmmmm, zabil Ci kolege i tylko go wyrzuciles z expowiska? ^.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2006
|
![]() gram na nebuli i są tam jeszcze resztki swe trafisz w złe miejsce o złej porze i leżysz.noi polakom zaczyna sie nudzić w kaz stoi wieczorem po 20 osób i jak ktoś im nie pasuje to go kill. server jak inny zresztą.a chcą zeby grali nowi bo mają dużo lota na sell a nikt nie kupuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2005
|
![]() Dochodzę do wniosku, że Nebula jest światem o "zaostrzonym rygorze", przeznaczona jest dla graczy doświadczonych, potrafiących już grać w Tibie. Zeby na niej grać trzeba mieć stalowe nerwy albo dobrego pro. Powiem jeszcze, że 37 leveli zrobiłem sam. Nie miałem kolegów, którzy by mnie ochraniali, ani żadnych przywilejów, po prostu nie wchodziłem nikomu w drogę i jak ktoś powiedział "i was first here" to szedłem na inne expowisko. Więc nie radzę przychodzić na ten serwer osobom, grającym w Tibie dopiero kilka tygodni.
Zróbmy z Nebuli porządny świat bez noobów! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() @bobcio
wyszedles dla tego ze on mial wiekszy lvl czy dlatego ze jestes sprawiedliwym graczem. Jezeli dla tego ze jestes uczciwy i doceniasz to ze jest ktos pierwszy to szanuje ciebie ale jezeli zaluzmy bylo to 10 lvl i by powiedzial "i was first here" to bys wyszedl ? @djmtv ok ty wychodzisz i pare innych osob tez ale sa ludzie ktorzy wbijaja sie w exp i expia nie zaleznie czy ktos ma mniejszy lvl czy wiekszy i co z takimi zrobic. albo Bjaczna expila sobie od 2 h na ktorejs Tombie i przyszedl Cano'ac i "leave now or die" nawet nie zdarzyla zabrac lootbaga
Ostatnio edytowany przez Dregar - 20-04-2006 o 07:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
Świat: Nebula
|
![]() ja mam 47 i wychodze ?
a bronic mnie ma kto ![]() jestem tez w rebirth ale jakos tego nie wykorzystuje na nebuli 2 razy wyjebalem ludzi z expa (nie zabilem) ale w obu sytuacjach ja bylem 1 na miejscu ![]() zeby bylo smiesznie pomagam noobkom jak moge ![]() i tak dawno temu poznalem tert`a pomoglem mu jak mial cos kolo 20 lvl poczym przestalem grac na nebuli gdy wrocilem to tert mial 70lvl i byl 1 w skillach ![]()
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 20-04-2006 o 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() @ Topic
A ja sie chyba skusze na Nebule =]
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Daleko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ja aktualnie gram na Morganie (Polecam Morgane).Kiedy gralem na nebuli ruszyć sie nie moglem (bo mnie jusz z 8 levelem zabili z 5 razy) łazilem po depo i po świątyni (bo tam nie mogo atakowac) jesli ktos chce grac na Nebuli radze znaleść przyjaciul higchleveli.
![]()
![]() ,,Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.'' Albert Einstein Zarób do 100 k dziennie na małym lvl jezeli myslisz ze tam jest keylogger to sie grubo mylisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |