|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki
|
![]() hmm
powiem tak 1. gdybyscie nie rozebrali tej misternej konstrukcji do uwiezienia wchodzacych to byscie nie padli 2. gdybyscie sie nie zawahaliu przy pero i spolce tylko bili jak xzina to oni by dedli jak xzin i dorota i nikt by was wiecej tu nie niepokoil (ani manow ani dorpaz nie raczyl by was tu nachodzic) a poza tym moim zdaniem zrobienie trapa w taki sposob to zadne pvp, tylko trap ktory uniemozliwia ucieczke a summony dokonaly wyroku poprostu nikt w takich warunkach nie moze walczyc i wygrac. (mozliwe nawet ze za to grozi ban) wiec nie przesadzajmy z umiejetnosciami tych panow bo nie sa az takie duuuze bo gdyby byli dobrzy w te klocki to nie dedli by jak nubki tylko czekali i walczyli do konca z za barykady) ![]() ![]() dobrze ze xizin padl bo to niemily typ teraz zapolujcie na kirojka i muatora bo to jeszcze wieksze dupki ![]() zycze powodzenia szczeze wam zyczliwy i obserwijacy was z nieco wyzszego levela .... ..... ..... ![]() ps Xziin The first female on Obsidia to reach level 100. wyglada na to ze zabiliscie na smierc dziewczynke ![]() prosze zrobcie to jeszcze raz D: a i jeszcze jedna sprawa Bez urazy ale Napoleonem to wasza banda nie jest poniewaz jedyne co potraficie to napasc w kilku na jednego i to w taki sposob zeby ten biedaczek byl trapniety bez mozliwosci ucieczki a to zadne cudo militarne. Dla mnie Napoleonem jest Don Zasa - gdy zostala mu wypowiedziana wojna przez gildie Triad zdolal w 3 dni rozbic Triade do tego stopnia ze prawie wszyscy z tej gildii uciekli a nalezy przypomniec ze Triada miala przewage liczebna i levelowa (Zasa mial z 50+ podobnie jak cala jego gildia a Yunichi chyba 97 MS i katmai chyba 95 EK) Ostatnio edytowany przez strazak - 21-04-2006 o 02:16. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maggus, Berss
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Anti NG
Świat: Obsidia
![]() |
![]() no i stul pysk kim ty jestes? jak mamy walczyc z 110 palasami jak sami mamy 30-50lvle? kim ty jestes ze tak cwaniakujesz....100% jestme pewnien ze to 10 letni koles ktory expi na snakach kolo venore i nie ma pojecia o zabijaniu..jak jestes taki kozak to dam ci maggusa i wyslouj mentora pajacu...wez sie pier...w glowe;/
16:38 Kleyton: SELLING BP P LEGS 5K ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze ssreb ze zetelna krytyka zabolala
![]() i bardzo dobrze bo nieco sie przeceniasz a co do mnie i mojego lev to zdziwil bys sie ale zostawmy to niech twoja wyobraznia pracuje. ![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 22-04-2006 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Maggus The Wolf
Apr 23 2006, 10:08:14 CET Killed at Level 33 by Fenros Horra and by Varral Horra Apr 23 2006, 10:22:20 CET Killed at Level 15 by Varral Horra and by Enidio Haknieto cie bo uzywales brzydkich programikow, i wlasnie takie jest twoje PVP oparte na brzydkich programikach. I bardzo dobrze bo ja jade na czystej tibii i wkurza mnie ze dupki uzywaja wspomagaczy typu cavebot lub aimbot. gratuluje glupoty zarowno tobie jak i yunichi i katmai. I nie tlumacz sie jak tamci ze nie uzywali "takich rzeczy" tylko ktos mial pasy i pewnie ten ktos mial trojana, bo wszyscy wiedza ze Yunichi uzywal aim bota podczas wojny tak samo jak Ty przy pkowaniu ![]() Ostatnio edytowany przez strazak - 23-04-2006 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 64
|
![]() Rehost plx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Niezleee wymiataja
![]() ![]() Wiecej taki Filmikow plxx ![]() Ruch In Heart ... :* K.S Ruch Chorzow!! |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ty koles jestes noobem...wez przyjzyj sie na filmach ze wiecej nie trafiam jak trafiam jebanymi sdkami..-.- co za przyglub...je***nij sie w glowe...hack to hack nie wiem jak....ale nie pie***ol ze mam bota zal.pl ;/ zazdroscisz mi pvp ?:/
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Arides
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sixth'Sense
Świat: Xerena
Poziom: 17
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Rehost Plxxxxxxxxx
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Jeśli mówicie, że można było lepiej to zróbcie filmik w lepszym wykonaniu. Ja sie nie czepiam, wiem że trudno ucieka się przed takimi lvlkami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |