|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() a teraz pytanie za 1.000.000 do obu panow powyzej...
Wy umiecie czytac ? Znacie anglika ? Jak byk jest wczesniej napisane ze platna jest Closed Beta niestety... CZyli jesli nie masz platnego konta na File planet (Najgorszej stronie na swiecie)... to nie pograsz sobie w CB i trza czekac na OB . |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() *BUMP*
Chcialem cos powiedziec, Fileplanet.com wkoncu otworzyl rejestracje KEY'a dla wszystkich (czyt. Jest juz za free). Wiec, Zdobywacie key'a... Aktywujecie go Czekacie do 19, czasu polskiego Dajecie Ikonke gry, by wlaczyc Logujecie sie na otwartej stronie Po zalogowaniu dajecie START I gracie... Thats all :> . Niestety, Grac mozna tylko od 19:00 - 7:00 Czasu polskiego, kazdego dnia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Imię: Ka sia czek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Immortal Fighters
Świat: Celesta
Poziom: 77
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() czemu tak dziwnie z tymi godzinami ?
Tzn mi tam nieprzeszkadza ... bo i tak gram niewczesniej jak okolo 20 ;p. Ale troche moze wnerwiac np w sobote rano na mega kacu jak reszta kompanow z imprezy jeszcze spi i niema z kim kaca leczyc :d. No nic ide po kluczyk ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
Closed beta nie bedzie trwac dlugo...w sumie zostalo z 3-4 dni... a minely 3 dni juz CB. Potem bedzie (o ile sie nie myle) Open Beta, z wyzerowaniem postaci + dodaniem Extra itemkow do postaci ktore braly udzial w CB . |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to trzeba w te ostatnie dni Cb sprawdzic wszystkie postacie, choc wydaje mi sie ze spearmen bedzie wyjatkowo overpowered.
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2004
Lokacja: 6l1w1c3
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
No to dalej mam racje, nie znasz anglika... Jak bys znal to do cholery bes wiedzial ze Serwery sa wlaczone od 10am - 10pm GMT-8 , a jak bys byl na poziomie zaawansowanym (czyt. podstawowym), to bys wiedzial ze Polska jest w strefie CET ktora ma GMT+1 Roznica miedzy tymi strefami to 9 godzin, czyli 10 am = 19 10 pm = 7 rano Czyli w inne godziny jak przeciagu tych 19-7 nie wejdziesz do gry bo bedzie ci sie te okienko pokazywalo... Wystarczy pomyslec... Jesli jednak logowales sie w czasie gdy byl czas bety, to takze moglbys poczytac ich forum,.... i zobaczyc ze nie tylko ty miales takie problemy -.- P.S. NuP . |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ps. raczej newbe bo w gry mmorpg zaczolem grac od niedawna ![]() ps 2. n00blet ![]() ps 3 edit: mozemy polemikowac nad tym jak chcesz;d
Natłok myśli, to mnie niszczy, trzeba walczyć, wygrać, zniszczyć to co boli, niepokoi, mieć oparcie w kimś kto koi. Signed. Wee Man Ostatnio edytowany przez FLO - 27-04-2006 o 18:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() jak chcesz forum, to wchodz na to http://www.areslegends.com/forums/index.php
Co do Anglika...no coz, newsow nie czytales to mam argumenty bo: a) Bo jesli nie znasz anglika to po co masz sie wogole brac za ich czytanie ? b) Jestes tak leniwy ze szkoda gadac ;P Co do matury... Pfff...czym sie chwalic ? Sam bede pisac Podstawowy + Rozszerzenie ... :? Matura z Anglika jest banalna..z tego co slyszalem i z tego co widzialem (krotkie filmiki z matury na plytkach od anglika... kolesiowka z anglika nam je wlaczyla i mielismy poogladac i takie tam). |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Jest 19:05 i dalej mam to okienko.-,-
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Cytuj:
@Down Jaki LOL z ciebie ja juz z kumplem gram
![]() Ostatnio edytowany przez Zylkolak - 27-04-2006 o 20:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() 19:23 dalej nie ma!-,-
![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A tak btw. sorry za zamieszanie ^^
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 12 lvl, chyba koncze na dzis bo troche montowne.
-Zabjasz potworka , kradna Ci lota -Zabjasz potworka , kradna Ci lota -Zabjasz potworka , kradna Ci lota -Zabjasz potworka , kradna Ci lota -Zabjasz potworka , kradna Ci lota -Zabjasz potworka , zabierasz loota ( najslabsza rozdzke albo eliksir) -Zabjasz potworka , kradna Ci lota -Zabjasz potworka , kradna Ci lota -Zabjasz potworka , kradna Ci lota Itp. Cale szczescie ze sa bitwy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up:
To wyjdz z "Rooka" xD . |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gra mi sie nie podoba usunałem ja.
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() JA tam poczekam na Wojne ... jak bedzie fajnie to zostawie ;p .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jednym slowem : Ubolewam ! Gra zapowiadala sie dobrze, ale tą grafiką i sterowaniem spaprali wszystko. To jest cos jak gorszy Silk Road, ale na innych zasadach ( tam byly 3 zajecia / zawody, tutaj sa 2 nacje / rasy ). Archer strzela w moba ze smiesznej odleglosci ... a ciagla ucieczka jest niemozliwa bo wtedy noobki zucaja sie na potwora. W wojnach bedzie wygrywala nacja, ktora bedzie miala wiecej magow. Bo ci na wyzszych lvlach wymiataja z Aoe.
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Mi sie podoba wszystko jest doskonale tylko ze ludzi w chu** i trzeba mobkow szukac ale tak to spoks