|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() od pewnego czasu coraz bardziej zaczyna mi dokuczać mój zywot rookstayera.....gadki typu :
-cze,czemu nie idziesz na maina? -siema,a wiesz ze jest cos takiego jak main? cho pokaze ci gdzie -Why you dont go on main? -LooooLLL 23 lv NOOOB! huahuhauhauhauhauh -ALE noob,23 level,pewnie nie iwe ze z rooka da sie wyjsc hahahah nooob -Masz hunted!! Jestem Tetro aurelius ty Ku**WO!! zobaczymy na mainie! I wieeeeele wieeeele innych. Czasem ponosża mnie nerwy lub sięodzywam na to mówiac : Wiesz kto to rookstayer? -nie? to taki który celowo zostaje na rooku -aha,a po co? no bo tak lubie -a czemu tak? inne gadki które mnie jeszcze gorzej wpieniają to cos takiego : -ej,a dasz mi cos? -fri itan bllllx -Ej,Ej....a jak sie uzywa pochodni? -ej,byłem w jaskini ze szczurami i nagle mnie wylogowało i sie znalazłem w swiątyni,co jest? -Ej X 100000 -pomozesz wykonac copper shield questa? ty zabijesz potwory a ja wezme item oki? Edytuję dzisiaj post bo wkurza mnie jeszcze jedna rzecz-nooby z ponad 8 levelem...twierdzący ze są rookstayerami bo na rooku grają. Ale nimi nie sa bo kradną mi loot...gdy ja sobie bije ladnie minoska to taki idiota podejdzie,zabije moim kosztem (bo ja go blokuje) a potem tylko cos takiego "uhhahahahahaha" to nie jest rookstayer,dobrze było to opisane w poradniku pewnego jegomoscia i on doskonale wytłumaczył co o znaczy.. Napewno was tez to gryzie,wydaje mi sie ze gadki tego pokroju naleza do 12 latków którzy grają w tibie od niedawna;/ szczególnie denerwuje mnie outfit knighta dla facc (taki robocop) w połączeniu z tym ej albo "hahahaha noob" to mnie bardzo gotuje. Co wy robicie w takiej sytuacji? ja zazwyczaj nie odpowiadam na zaczepki...ale czasem wychodze z siebie. Ostatnio edytowany przez Hybryda - 19-05-2006 o 14:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() kup pacc i idz na pacc area albo na salomon quest i tam chodz raczej ani na pacc area ani na salomon qust nie ma noobkow a jak chcesz fajnie pohuncic na rootach to wio mi na katanke quest ale nie 1 jaskinia ale ta 2 za hmurkami posiona naprwde pomaga bo 0 noobow a jak jakis przyjdzie to pewnie nie ma antidote rune i masz z niego loota
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2006
Imię: Rookmaster Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 13
Skille: 17/20
|
![]() No to denerwujące wszyscy ci krzyczą aa nie wie jak na main przejść noob
albo jak stalem z kolegami ja 11lev koledzy 10,18,18,26 noob:ej co tkaie ywsokie levy robia na rooku a moja kolezanka:z maina wrocilismy ob mamy buty do chodzenia po wodzie i wszyscy też chcieli nooba nabrać i mówili właśnie i coś w tym stylu a on sie dał nabrac |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yimanaye
Profesja: Sorcerer
Gildia: Fall Of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 32
Skille: 22sheld
Poziom mag.: 35
![]() |
![]() LOL Ja Mam tak samo Juz mnie ten nooby wymiataja
![]() ![]() Ale Jak Mówil Kolega Na salmon quest albo katana room jest spoko i w mino hell ![]() ![]() ![]() Pozdro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() mnie najbardziej denerwujom te nooby którzy nie wiedzą co to gp !! albo zaczepiaja że czemu nie ide na maina myslą że się boje a ja się nie boje tylko chce wyjsc na niego z lepszym lvl !!
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Pod mostem
Imię: Vialix
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura (war)
Poziom: 11
Skille: 18\20
|
![]() A mnie smieszą nooby:
-Ej pojdziemy na orci Spidermany i zdobedziemy Spajk Słorda bo widziałem jak ktos mowil ze chce isc. Albo: - Huj! ----->noob - Ech a ty co? ---->ja - No bo mi zabierasz światło z pochodni! Tylko ja chcę świecić ty sobie idź! albo: Pay brass arm in huntłed |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Pod mostem
Imię: Vialix
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura (war)
Poziom: 11
Skille: 18\20
|
![]() Cytuj:
LOL!!! Przecież jka wyjdziesz z rooko na 10lvl a nie na 8 to bedziesz mieć mniej Cap mniej hp itp!!! Wyjdz na 8! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London
Stan: Niegrający
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Stan: Niegrający
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Popieram w tej kwestji Sirblaze ale najlepszym rozwiazaniem dla mnie jest opcja ignore. Jesli agent zdenerwowal mnie w znaczacy sposób przewaznie konczy sie to dla niego smiercia. Kazdy kto zostaje rookstayerem musi miec na uwadze ze to jest tak naprawde noobland trzeba sie przyzwyczaic do hordy noobów ^^ oraz newbie (choc tym z kolei staram sie pomuc przynajmniej na ile jest to mozliwe)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław, Polska
Imię: Immortal'Eye
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
![]() ![]() |
![]() Eh...
Takie jest życie Rookstayera... Staram się nie zwracać uwagi na te zaczepki. Najbardziej śmieszy mnie fakt, że gościu nie zdaje sobie sprawy z tego, że mogę w każdej chwili wyjść z Rooka i skopać mu tyłek. Nie raz miałem taką ochotę ;P.
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Imię: Neuroactive
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Dlatego ja zrobiłem paladynka do zabijania noobsów z rooka...wystarczy 15-16 level....zeby zapolowac na 8 kilka razy.....mówie ci fajna zabawa,spróbuj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Lubań
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() moze ja nie lubie rooka ale nie jestem noobem zeby sie wysmiewac z rokslayerów (jesli cos zle napisalem szczeze sorry)
ja ich nawet podziwiam bo moze nie jestem noobem ale mi tródno bic lvl to zwsze dochodzilem do 15 i zmienialem swiat wiec ja ich nawet podziwiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() ja nie mam nic do rookstayerów ale to naprawde trzeba miec stalowe nerwy i wytrwałośc
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Tym postem mnie zdenerwowales.. nienawidze jak ktos mówi ,, 12 latek noob ahahaha" uwierzcie mi ze nie wstzcy 10-13 latkowie to pierod**one nooby które nie umieja grac w tibie ja jak mialem 12 lat (dosc dawno) to sam wytrenowalem 50 elite knighta i wcale nie bylem noobem.. wiedzialem o tibi niz 80% calej tibi.. a co do tematu to jest jedna rada: nie zostawaj na rooku. Niestety nic nie poradisz na to ze na swiecie sa nooby.. =)
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() najbardziej mnie denerwuje jak jakis noob podaje nick jakiego h lvl np 100lvl+ i mow ze to jego postac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Najlepiej dac ignored albo sie z noobka posmiac po powiem szczerze ze coraz wiecej dzieci gra w tibie co angielskiego nie znajom i psujom dobrom opinie Polaków.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Szczerze powiedziawszy tez dobijaja mnie tego typu odzywki, ale najlepsza sytuacja w ktorej uczestniczylam toczyla sie na mino kolo Bear roomu. Dwie dziewczyny (polki) zabily mi minosa wiec zaczelam sie narzucac. Jedna miala 4lvl a druga 2 (nie wiem jak zdolaly go ubic no ale dobra...). W pewnym momencie ta z 4lvl nie mogla mnie 'sluchac' i zaczela mnie straszyc swoim rzekomym chlopakiem, Archer de'sade (66lvl Pandoria). Ja oczywiscie zaczelam plakac ze smiechu po tym jak laske zgasilam faktem ze jestem rookstayerka (nawet nie wiedziala co to
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 01 2006
|
![]() Lol też tak mam xD Często jak se stoje na terenie facc podchodzi do mnie noob i "Czemu nie jesteś na mainie?" albo "Ej jak iść na maina?" Pffff...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
|
![]() No niestety tak bywa Panowie
![]() ![]() ![]() |