|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2006
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mitu'so
Profesja: Elder Druid
Gildia: Project Mayhem
Świat: Thoria
Poziom: 71
Skille: 22/26
Poziom mag.: 53
|
![]() ~Madreth
Mówisz parodia to pokaz swoje ![]() ![]() ![]() ![]() edit ~asdf anonim boijsz sie przyznac kto ty? Te role odwracaja sie od poczatku wojny ![]() cu Ostatnio edytowany przez Mitu'so - 06-05-2006 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Lokacja: Wa-wa
Imię: Hestrial
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 137
Poziom mag.: 71
|
![]() Cytuj:
Ten twoj 30+ to jakis pvp master? Sam go na*****j z sd, jak bedziesz mial 5 bp a nie kilka sztuk :> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Fraten
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
|
![]() Lol, co wy tak patrzycie na lvl zacznijmy od tego, Trevor to byl stary char napoczatku Kyry dosyc ostro nim wymiatalem, ale po 3 tygodniach bylem Retired, jak byl retired mial on 38 lvl.
Trevor to nie byl moj jedyny char, zreszta skad mozesz wiedziec ile osob mnie bilo? Co z tego ze frag jest na 2 najtach? O.o Pvp tibijskie polega na dobrej druzynie a nie kazdy jebie sd kiedy mu sie podoba, albo najt biegnie w linie exevo mort hur. Jezeli was interesuje mialem 84 rp na Trimerze, i 54 rp na Titani, natomiast jezeli pytacie sie o moje pvp hmmm, pokaze wam jakie fragi osiagnelismy w "TEAMIE". Moothonost May 03 2006, 07:18:03 CET Killed at Level 134 by Fociu and by Vastin Avarian May 03 2006, 07:30:05 CET Killed at Level 133 by Avenis and by Xiry Ten ms spadl 4 lvle w dol =p Jest to jeden z ciekawszych fragow jakie osiagnelismy ostatniego czasu, jednak nie powinniscie oceniac ludzi po tym co maja wpisane na Tibia.pl iz nie kazdy czesto tutaj cos komentuje, a dla mnie taka akcja rzeczywiscie jest parodia ![]() Moothonost nie padl na afku ani na zadnych z tych rzeczy, poprostu jego zdolnosc walczenia sorcem byla za dobra, i dal sie ztrapowac przez nasze m walle, co do tego fraga na moim sorcu to bilo mnie z 6 osob iz jestesmy hunted na kyrze, za to ze zabijalismy NG, a pozniej random pking. Zreszta takie 2 najty moga latwo trapa zrobic, wystarczy combo exori i melee i lezysz ![]() Ale widac ze nie masz pojecia o programach typu Ventrillo, Teamspeak.
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 06-05-2006 o 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam Pojecie o programach ventrillo i TS ;] sa na porzadku dzienym.
Moothonost hmm ale to zabijaliscie go w grupie MS bez many = dead;] pozatym po co m walle jak na bramie edron byla ztrapowana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poprostu nie umiesz sie zgodzic ze swoimi bledami, i nie komentuj tego jak nie wiesz jak moon padl, a nie glupoty wypisujesz zeby wyjsc z krytyki jak najlepiej.
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak Dla mnie moje pvp wystarcza;] co ide pokogos pada.. moze z 1-2 osoby nie udało mi sie zabic co uciekła;] Tak wogule skaczmy juz to i comment tylko o filmie a nie o innych pierdołach.
;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie rob jazdy, i przyjmuj krytyki innych odpowiednio, nazwales mnie noobem bo zobaczyles "Trevora" w moim profilu, a ja jak zobaczylem twoj zalosny post i twojego kolegi typu "Mam cie na sd nubku" "2 najty zabili 38mastera a taki master ma 325hp!" Jaki z ciebie pro ze wiesz ile hp ma master, wow.
Gratulacje za wiedze, ale co do twojego pvp to nici z tego. A tutaj 2 ssy z cama jak padl Moot~. http://rapidshare.de/files/19760096/moot1.JPG.html http://rapidshare.de/files/19760315/moot2.JPG.html Enjoy. Nastepnym razem przyjmuj krytyki odpowiednio, jednak moja krytyka moze duzo cie nauczyc poprzez odpowiednie wskazanie bledow. A gadki typu "Masz 38msa, rzeczywiscie z ceibie wymiatacz" naprawde nic ci nie dadza, iz pokazujesz swoj brak inteligencji. Ten owner 38msa, mogl kierowac innymi charami, lub posiadac inne chary w tibi. ![]() Edit: Jezeli zabijales wszystkich na thori, to albo trafiales na samych noobow albo poprostu szedles w pare osob jak sie powinno robic, a poza twoim niskim ilorazem inteligencji oraz wymadrzania sie "nie wiadomo czym", to nic szczegolnego w tobie nie widze. Kazdy moze zrobic 100lvl, wystarcza checi lub czas, a wymagania na 100lvl sa niskie, iz wymagany jest dobry Net. To tyle co mam do powiedzenia, jak chcesz zobaczyc drugiego fraga moota to poprostu napisz ![]()
http://photobucket.com/albums/c139/Trevorrr/ Ostatnio edytowany przez Madreth - 06-05-2006 o 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Lokacja: Wa-wa
Imię: Hestrial
Poziom: 137
Poziom mag.: 71
|
![]() Prawda jest taka,że trapniety najt uha sie duzo czesciej niz taki co ucieka wiec przy 2 sderach w trapie byloby trudno mu defa przelamac. Co innego z magiem, jego trapujesz bo wiesz ze zejdzie na 1 ture >.>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: WuWua
Imię: Xarturo
Poziom: 130
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2006
Lokacja: Giżycko
Poziom: 106
|
![]() Zgadzam się z "Madreth" ;] Wogóle Mitu'so z tego co pokazywał na filmikach to zabija za nic,a potem pisze na forum reasony typu :Zabił mi kumpla to padl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Paul Korwitz
Profesja: Knight
Gildia: Bros
Poziom: 21
Skille: 49/46
Poziom mag.: 3
|
![]() @up, nie wiem jak Ty ale mnie nie cieszy jak ktos mi kumpla zabije... co Ty robisz z takimi osobami? idziesz im sie pucowac, placisz mu za to zeby nie zabijal kumpla wieciej? ja tam z reguly ide takie osoby zabic... ale coz sie spodziewac po Polaku ktory wciaz gra na Pandorii... zaczynales na tym swiecie od poczatku, czy moze stal sie Twoim swiatem po tym jak byla wojna SWE vs PL ? bo jak brales w niej udzial to ciekaw jestem ile zaplaciles zeby grac tam dalej...
@Madreth, mam tylko jedno pytanko, o tego rp na Trimerze, bylbym wdzieczny za nicka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Ładny filmik, fajne kombosy pod koniec szły
![]() ![]() Nie miał aimbota, po prostu się dobrze naumiał trafiać runami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() cholewka! napisalem ladnego posta o tym ze wcale nie potrzeba miec zadnego powodu do zabijania kogokolwiek, rozprawke na temat chwalebnosci cynow mitusa, jak to zwykle bywa pocisnolem mnostwu ludzi.. ehhh, juz nic mi sie nie chce dzisiaj pisac!
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Maras Heart, w sumie ten char byl praktycznie od poczatku trimery, poniewaz Titania niezbyt mi sie zpodobala i pocisnelem z 2 kumplami na Trimere, oczywiscie sprzedalem postac iz nie byla mi potrzebna a dni pacc nic na niej juz nie mialem :<
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 04 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Paul Korwitz
Profesja: Knight
Gildia: Bros
Poziom: 21
Skille: 49/46
Poziom mag.: 3
|
![]() @Up, nei kojarze niestety, mimo ze siedzialem na trimerze dosyc dlugo...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |