| 
 | |||||||
| Notki | 
| Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  04-05-2006, 23:16 | #21 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 05 2006 Lokacja: Warszawa Posty: 79 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Druid |   Mnie najbardziej denerwują sytuacje. Ide sobie na targ, kłade jakiś item np. katane a gostek ctrl + q to klonowanie, no normalnie mi nerwy puszczaja. Ktos wspomnial o tym outficie knighta jak mnie to denerwuje to szlak trafia, taki poje**any outfit, i jeszcze koles krzyczy ci NOOB !!. Najlepsze sytuacje to w mino hell. Czekasz na respa minosów (bo tam jest quest z carlin swordem). I nooby wlaza, a nagle minotaur sie respi. Niektorzy to zamiast uciec z tamtad wychodza na exicie. Z niekórych mam naprawde polewke. Raz sobie bije potworka, powiedzmy że trolla, bije sobie go zostalo mu okolo 10 hp. Noobek podbiega zabija mi go, ja oczywiscie zabieram mu loot, a on do mnie ""Noob", No juz mnie szlak trafia. Raz spotkalem takiego nooba, pytal mnie sie jak coś zabić. Dobra nie będe się rozpisywał     Ale sam powiem że mam słabego rookstayera 6 lvl dopiero  ale posiada bardzo dobre eq, brakuje mu tylko copper shielda. | 
|   |   | 
|  | 
|  07-05-2006, 05:54 | #22 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 07 05 2006 Posty: 5 Stan: Początkujący Imię: Piti Narl Profesja: Sorcerer Świat: Refugia Poziom: 11 Skille: 15/16 Poziom mag.: 3   |   Jak na razie mam tylko zamiar być rookstayerem ale juz 2 nooby mnie zaczeły zniechęcać. Miałem cieńko z życiem (4 punkty życia) i wtedy te nooby wkroczyły do akcji. chciałem jakiegoś krulika upolować aby mieć mieso, to gdy tylko coś upolowałem to odrazu mi to zabierali. To naprawde denerwujące!!!!! mam nadzieje że jakoś sie przyzwyczaje i zostane. | 
|   |   | 
|  07-05-2006, 21:40 | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 07 2005 Lokacja: Raszyn Wiek: 34 Posty: 115 Stan: Na Emeryturze Imię: Karmazynowa Mysz Profesja: Rookstayer Świat: Malvera Poziom: 32 Skille: 21/27   |   Hehe, nie ma to jak słyszeć codziennie "eq pls", "lol 26 lev, lol you are crazy", "hej, ja też zostane rookstayerem, moge razem  z tobą expić?" albo "czemu jesteś na rooku?"   
				__________________ Koniec z Tibią! | 
|   |   | 
|  08-05-2006, 17:10 | #24 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 01 05 2006 Lokacja: Pustków City Posty: 10 Stan: Na emeryturze Profesja: Elite Knight Świat: Lunara   |   Dołączam sie dowas .. a po tym jak tvn zaczoło tibii nawijać nastąpił napływ noobków | 
|   |   | 
|  09-05-2006, 22:29 | #25 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 05 2006 Posty: 22 |   Tak jest nooby opanowuja tibie ;/;/. A tak wogule to po co oni sie pytaja czemu z rooka nie wychodzisz hyba chca zacynic ze oni wiedza jak wyjsc z rooka xD | 
|   |   | 
|  02-06-2006, 00:55 | #26 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 31 05 2006 Lokacja: hell gate Posty: 18 Stan: Aktywny gracz Imię: Neonix Neonix Profesja: Knight Świat: Zanera Poziom: 17 Skille: 42/40 Poziom mag.: 2   |  eh.. te nooby Racja te nooby też mnie zaczynajom dobijać chciałem zostać rookslejem, ale jak miałem 13 lvl przestałem wieść życie rooksleja dlaczego? ponieważ każdy napotkany noob ( czyli prawie wszyscy  ) gadali do mnie tak: noob-pomożesz mi na quest katana ( miał 6 lvl ) ja-tak ( ja 12 lvl ) poszli my a nawet sie nie obejrzałem już dedlem ( przez rota ) bo mnie zablokował     albo: noob- idź z tąd ja-czemu noob-masz deda !!!!!!!!aaaaaaaa hunter!!!!! mam 100 lvl na mainie ja- jak sie nazywa?? noob- nie powiem ja- bo nie ma noob - jest. potem dałem mu ignore ale rżnoł chyba na mnie dalej i chodził aż do Mino hell ale tam dedł  takich co powyżej sytuacji miałem codziennie po kilka razy ale jakoś nikt mnie jeszcze za to nie dednoł      | 
|   |   | 
|  02-06-2006, 23:10 | #27 | |||||||||||
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 05 2006 Lokacja: Zapomniałem Posty: 121 |   Cytuj: 
   Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 Cytuj: 
 | |||||||||||
|   |   | 
|  08-06-2006, 21:23 | #28 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 04 2006 Lokacja: Hajnówka Posty: 6 Stan: Rookstayer Profesja: Brak (Rookgaard) Świat: Danubia  Poziom: 14 Skille: 18/20 |   duzo ludzi lazi za mna i naokraglo : -zostaniesz moim przyjacielem? i lazi za mna.to jest denerwujace a na odczepnego mowie dobra.idziemy za brame i na orki spearmany: ja: bloknij te orki, ja je rozwale n00b: ok 3 strzaly on dead on uczy sie szacunku dla starszysz(wyzszych lvl) podzielam zdanie wielu osob,ale powinni zrobic wyspe dla rookstayerow(oddzielna) i oddzielna dla n00bow.tak w rzeczywistosci warto pomagac tylko dla newbie bo nie sa chamscy.ja sie ich z lekka przycisnie  to oddadza rzecz, zrozumieja blad i wiecej juz go nie popelnia  | 
|   |   | 
|  08-06-2006, 21:44 | #29 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 09 2005 Wiek: 37 Posty: 155 Stan: Niegrający Imię: Edek Rozprowacz Profesja: Rookstayer Gildia: AvE MoR Świat: Aurea Poziom: 44 Skille: xx/xx Poziom mag.: xD |   Cytuj: 
 Reszta sie zgadza   Moim sposobem na noobków jest moja szybkosc i umiejetne wykozystywanie potworków przeciwko boguducha winnym noobkom hehe | |
|   |   | 
|  10-06-2006, 17:09 | #30 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 06 2006 Lokacja: Jelenia Góra Posty: 3 Stan: Rookstayer Imię: Rookslayerka Moli Profesja: Brak (Rookgaard) Gildia: Rookgaard Circle Świat: Elysja Poziom: 40 |  Hehe rozumiem Ciebie Mnie najbardziej denerwuje jak jakis noobek napisze: plx Free Items!! OMG krew sie we mnie odrazu gotuje co oni sobie mysla ze ja nosze itemy specejalnie dla nich przy sobie :/ Znalazlam wyjscie z tej sytuacji xD Do you want free items? Msg Santa CLaus!        ______________ Nick:Rookslayerka Moli LvL:28 <rosnie> Swiat:Elysja | 
|   |   | 
|  10-06-2006, 19:10 | #31 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 11 2005 Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows Wiek: 34 Posty: 942 Stan: Na Emeryturze Profesja: Rookstayer Gildia: Patrz nick. Świat: Antica Poziom: N/A Skille: Zmienne Poziom mag.: .. |   Takie jest życie Rookstayera. Ciągle albo "LOL lvl x on rook noob hahahahaha", "wylaz na maina cioto bo cie tam zabije bo jestes cienki", "hahahah mine loot hahahahah noob hahahahah" (chodzi o thiefów) itp.. Wkurzające, fakt. Ale niestety nie ma na to innego sposobu niż: 1) Trap 2) Zadźganie gnoja na mainie 3) Ignore 4) Tekst typu "Go to hell and never come back. I was here first", w przypadku odmówienia postraszenie kolesia trapem lub huntem na mainie od second chara/protektora/noobkillera. 5) Olanie kolesia 6) Wyśmianie gościa na game chacie/jakimś forum/na Defaulcie wrzasnać jego zbłaz. Oczywiście każdy ma swoje sposoby których nie wymieni. Tak jak ja. 
				__________________  Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) | 
|   |   | 
|  10-06-2006, 19:26 | #32 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 03 2006 Lokacja:  ►Aktywacja◄ Teleportacja to miodzio akcja grunt to git lokalizacja. Wiek: 60 Posty: 190 Stan: Aktywny gracz Świat: Arcania |  Są ludzie i parapety Heh nie denerwuj się tak   Ja takie osoby po prostu ignoruję. Poza tym nowi gracze tak zwane "Noobki" potrafią nieźle rozśmieszyć. Kiedyś do mojej córki zagadał pewien bardzo dziwny gracz  : Noob: hi Relid: hi Noob: dawaj kase albo masz hunta na mainie! Relid: a wpadles na taki pomysl ze ja nie ide na maina? xD Noob: zrookuje cie Relid: jak mozna zrookowac rookstayera? Noob: masz hunta od fosfika i tak dalej  | 
|   |   | 
|  14-06-2006, 00:36 | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 01 2006 Lokacja: KrainaNibyNiby Posty: 252 Imię: Eternia eht tseb Profesja: Rookstayer Świat: Eternia Skille: 26 fist |   .......... Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 25-01-2009 o 18:50. | 
|   |   | 
|  14-06-2006, 01:34 | #34 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 24 01 2005 Lokacja: Świebodzin Wiek: 34 Posty: 645 |   Cytuj: 
 A słyszałeś o opcji "ignore" ? Mnie mało obchodzi, co sobie o mnie myśli osoba której nawet nie znam. Niepotrzebnie przejmujesz się takimi bzdurami. | |
|   |   | 
|  14-06-2006, 19:23 | #35 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 01 2006 Lokacja: KrainaNibyNiby Posty: 252 Imię: Eternia eht tseb Profesja: Rookstayer Świat: Eternia Skille: 26 fist |   .......... Ostatnio edytowany przez Ciufcia - 25-01-2009 o 19:00. | 
|   |   | 
|  18-06-2006, 11:36 | #36 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 13 06 2006 Posty: 23 |   Boze, ale wy macie problemy. Miejcie zawsze w backpacku 2 boxy i jak noob za wami chodzi na follow to go prowadzcie w slepa uliczke i zastawcie boxami. Po takim trapie bedzie przez ~10 minut "plaxowal" o przejscie a pozniej sie wyloguje i macie kolesia z glowy.   | 
|   |   | 
|  18-06-2006, 23:58 | #37 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2006 Posty: 162 Stan: Aktywny gracz Imię: Aynahanir Profesja: Sorcerer Poziom: 39 Poziom mag.: 45 |   wiecie jak można się z takimi uporać? to dosyć wredne ale daje satysfakcję. 1. upewnij się że NIE grasz na serwerze Non-Pvp 2. używaj opcji Look na każdym noobi który cię wyśmiewa 3. jeśli ma ponad 8 lvl to możesz zaczynać 4. pozwól mu się wyśmiewać aż powie coś w rodzaju "Nie wiesz jak iść na maina" albo "Boisz się iść na maina?" 5. Odpowiedz że tak. 6. Powiedz żeby ci pokazał jak iść na maina (oczywiście ty wiesz) 7. powiedz żeby poszedł pierwszy 8. idź na to miasto co on 9. już po nim   najpierw upewnij się że według siebie jesteś gotowy żeby wyjść z rooka. jeśli nie to skorzystaj z pomysłu kogoś z poprzedników żeby zapędzić go z respa potworków i czekać aż dednie. oczywiście "zaopiekować się" jego rzeczami  
				__________________ Cytuj: 
   | |
|   |   | 
|  19-06-2006, 00:01 | #38 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 16 06 2006 Posty: 162 Stan: Aktywny gracz Imię: Aynahanir Profesja: Sorcerer Poziom: 39 Poziom mag.: 45 |   wiecie jak można się z takimi uporać? to dosyć wredne ale daje satysfakcję. 1. upewnij się że NIE grasz na serwerze Non-Pvp 2. używaj opcji Look na każdym noobi który cię wyśmiewa 3. jeśli ma ponad 8 lvl to możesz zaczynać 4. pozwól mu się wyśmiewać aż powie coś w rodzaju "Nie wiesz jak iść na maina" albo "Boisz się iść na maina?" 5. Odpowiedz że tak. 6. Powiedz żeby ci pokazał jak iść na maina (oczywiście ty wiesz) 7. powiedz żeby poszedł pierwszy 8. idź na to miasto co on 9. już po nim   najpierw upewnij się że według siebie jesteś gotowy żeby wyjść z rooka. jeśli nie to skorzystaj z pomysłu kogoś z poprzedników żeby zapędzić go do respa potworków i czekać aż dednie. oczywiście "zaopiekować się" jego rzeczami  
				__________________ Cytuj: 
   | |
|   |   | 
|  19-06-2006, 17:25 | #39 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 02 2006 Lokacja: Rybnik Wiek: 36 Posty: 166 Stan: Aktywny Gracz |   Cytuj: 
 Vantage mówi: BREDZISZ 
				__________________ Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.  William Shakespeare Ostatnio edytowany przez Vantage - 19-06-2006 o 17:29. | |
|   |   | 
|  19-06-2006, 19:53 | #40 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 11 2004 Lokacja: Ruda       Śląska Posty: 612 Stan: Niegrający |   Cytuj: 
 | |
|   |   |