|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hupe - 11-05-2006 o 09:00. |
|||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Szyfrowanie szyfrowaniem ale to w miare oczywiste że każdy idiota potrafi ustawić własnoręcznie zrobione makro [chociażby Taskera albo coś w tym stylu...] na Anni~ albo do robienie run...
Nie wiem jak działają Aimboty [największy problem :/] więc prosiłbym poisonera [ty o botach wiesz wszystko, lata praktyki...] o krótkie wytłumaczenie :> Ostatnio edytowany przez hide - 11-05-2006 o 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#64 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
btw. ban dostaje osoba, nie konto, więc bądz tak dobry i nie zakładaj 40 kont aby tylko móc sobie wkliknąć 50 razy 'cytuj'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Poisonerr |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
Powód: Nie karmić trola
|
![]() |
#65 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@topic: nie wierze, ze boty przestana dzialac. Nie ma takiej mozliwosci, nawet w przypadku omawianego szyfrowania. @Scor: nie ma w licencji MS niczego o tym, ze akceptujac warunki zgadzam sie na grzebanie w moim kompie (vel wysylanie jakichkolwiek informacji z mojego kompa nie zwiazanych z procesem aktualizacji).
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() (np. Knightsolo jak wszedł w bande i bot się ściął :<)
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
|
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
Powód: prowokator.
|
![]() |
#68 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ale wiedziałem o tym i 19 druidem zabiłem 22 elder druida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BOTY TRZEBA TĘPIĆ Ostatnio edytowany przez bombek - 12-05-2006 o 15:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Wpierw odnajduje się osobę na battle liscie np zaznaczoną jaki cel do ataku albo po name. Potem mając juz x,y,z osoby wystaczy na niej urzyć runy wysyłając odpowiedni pakiet. Myślę że jak pokaże ten pakiet to się nic nie stanie bo ten kto ma zrobić bota to i tak będzie umiał, a reszta i jak nic z kodu nie zrozumie. Kod:
procedure UseItemAtPosition(Item: Integer; Backpack: Integer; Slot: Integer; ToX: Integer; ToY: Integer; ToZ: Integer); var Buffer: array [0..18] of Byte; begin Buffer[0] := $11; Buffer[1] := $00; Buffer[2] := $83; Buffer[3] := $FF; Buffer[4] := $FF; Buffer[5] := $40+(Backpack-1); Buffer[6] := $00; Buffer[7] := Slot-1; Buffer[8] := Lo(Item); Buffer[9] := Hi(Item); Buffer[10] := Slot-1; Buffer[11] := Lo(ToX); Buffer[12] := Hi(ToX); Buffer[13] := Lo(ToY); Buffer[14] := Hi(ToY); Buffer[15] := ToZ; Buffer[16] := $63; Buffer[17] := $00; Buffer[18] := $01; sendPacket(MProcessID, @Buffer, 19); end; ![]() ![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Programy symulujace ruch kursora z powodzeniem zastapia uhboty i afktrainery. Z przeprowadzonych przez mnie testow wynika ze odpowiednio skonfigurowane moga zastapic tez aimboty dopoki celem nie bedzie 150 ms z gran hurem. Mozna byc jednak pewnym ze przynajmniej caveboty na jakis czas znikna ze sceny. Stworzenie takiego bedzie wymagalo albo podpiecia sie do Tibii jakims dll i uzycie wewnetrznych funkcji klienta albo odnalezienia w pamieci klucza szyfrujacego. Wraz z nadchodzacym updatem zapowiada sie bardzo ciekawe wyzwanie dla programistow... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Nie łudzcie się, boty były, są i będą po kres tibii.
Z kazdym updatem wchodzą nowe anty botowe zabezpieczenia, i z kazdymi zabezpieczeniami wchodzą nowe boty omijające je. Czemu dalej nie mialo by tak być? Puki spleen (hail) na strazy boty będą!. Zresztą nie wiem oco wam lazi z tymi botam, ja uzywam tbi do jedzenia fooda bo mi sie nie chce klikac i czasami jak torch zniknie to swiatlo włączam. (torch-lepszy efekt) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Hupe - 14-05-2006 o 19:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Skoro nie da sie uzywać botów (przynajmiej narazie) to moze usuną soule (które guwno dają) i zmiejszą poziom potrzebny do czarów na wcześniejszy?!?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() Jak uzywalem bota to tylko do swiatla reszta byla za bardzo lamerska uhanie i itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
|
![]() Zgodnie z przypuszczeniami, w ciagu pieciu godzin od wlaczenia serwerow opublikowano pierwszego aimbota kompatybilnego z 7.7. Szkoda, ze zabezpieczenia wprowadzone przez CipSoft okazaly sie tak malo skuteczne. Podejrzewam ze 2-3 dni i boterzy znow zagoszcza na serverach
![]() |
![]() |
![]() |