|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ze swojego doswiadczenia wychodzi, ze ma znaczenie.Tzn wplywa na sile ciosu, ale malo.O wiele bardziej wplywa nowy skill.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Hmm wydaje mi sie ze lvl wplywa na moc uderzenia..
bodajze na tibia.xit.pl byl kalkulator ktory obliczal takie cos |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2003
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Zgadzam się, z pawelekthedruid. Ma rację.
Gdy bijemy Sword/Club/Axe/Distance, to niepływa na level. Ale, gdy bijemy Magią, to Level jest Lepszy od Magic Level.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() No to jest dobre pytanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Ja mam palla 28 lev a mój kumpel 22. Mamy takie same skile a ja bije mocnej z takiej samej broni... Tak samo jest ze swordem, clubem, axe. Wpływa ale mniej niż skill
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() zwykly level ma wplyw niezaleznie czym walczymy i w jakiej umiejetnosci szkolimy postac
![]() |
#10 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Moim zdaniem lvl ma znaczenie. Znam paru kolesi co na 30lvl maja skile 80/75 i niby oni maja takie same szanse na zwyciestwo co koles na 45lvl z takimi skilami?
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Wydaje mi sie ze lvl ma duze znaczenie na zadawane obrazenia .. niewiem czy mam racje ale chyba raczej tak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Buuuuu
|
![]() Kiedys ludziska prowadzili badania zeby stwozyc kalkulator max damage, otoz wychodzi ze knight na lvl 40 ze skillami 90/90 bije slabiej (max hit) niz knight na lvl 103 ze skillami 83/76 (obaj club fighting uzywajac warhammera).
Z shielding sprawa ma sie podobnie, podobnie kto nie wierzy niech zaatakuje sorca/druida na 15 lvl a potem takiego na 100+, nawet przy podobnym sprzecie w kolesia na 15 wchodza ladne hity, w tego na 100+ duzo chmurek a jak trafienia to na kilka-kilkanascie hp (a roznica shielding przeciez jest tylko kilka punktow max).
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Lvl moim zdaniem i jak wynika z moich obserwacji zwiększa prawdopodobieństwo większego damaga. |
|
![]() |
![]() |