![]() |
#21 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Przemyśl
Imię: Kyrio
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula
Poziom: 79
|
![]() Cytuj:
btw. Imię: Def data dołaczenia :16-04-2006 -.^ ----------------------------------- Imię: Mistrz Lomaxu data dołączenia:2-05-2006 MWAAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA coś jeszcze? ;> |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() ciekawe, kto w high lvli walil z GFB przed Ab'? paru przyjaciol mniej i by cie z temple wynosili...
a moze posmiejemy sie z dat dolaczenia? Tak, jakby to mialo jakiekolwiek znaczenie...
Valoria, Kazo 60lev, knight half-retired Ostatnio edytowany przez jura - 04-05-2006 o 16:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Z tego co ja slyszalem to caly lubaczów team ma hunta za to ze w tamtej wojnie doszedl do nich Sir Zesi...
Ktorym na poczatku gral obecny Bulibuli, potem go sprzedal jakiemus koledze z rl , ten kolega padl pare razy i sprzedal go na allegro... A dalej to ja juz nie wnikam, powiedzialem to co wiem, a to co wiem powiedzialem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Kyrio jak cie widze w dp Venore to mi sie arz chce smiać jak Cię widze....
Kyrio napewno bym cie rozwalil jak bym mial 70 MS-a.A z resztą niedługo dobije ten Sux 70 lvl.Kyrio jak wbije 65 lvl to się do Ciebie odezwe,Jeżeli będziesz mial "Ochote" zemną rozmawiać. - Nie ocenia sie ludzi kiedy doszli na forum,liczą się słowa.Kyrio Pamietaj o tym bo Ci się to przyda. Pozdro Morcik. |
![]() |