|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Btw. Ja osobiście nie mam problemów z SUSE, a mój komp wcale taki boski nie jest. @Gentoo Może nie jest dla początkujących, a raczej na pewno (kompilacja ze źródeł etc.). Mimo to słyszałem same komplementy pod adresem tej dystrybucji, tak więc polecam. |
|
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Ja osobiście dla początkujacych polecam Mandrive. Jest bardzo prosta obsluga, latwa instalacja samego systemu, jak i oprogramowania na niego.
|
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() jak dla mnie to mandriva najfajniejsza i najlepsza zaraz obok suse-1 miejsce mandriva a drugie suse czy fedora czy ubuntu.Tylko jest problem-mandriva jest w starej wersji 2006 od jakiś paru miesięcy i nie chcę instalować czegoś aby potem kilkanaście godzin updatować za pomocą urpmi cały system prawie.Poczekam na mandrivę 2007 tylko ciekawe kiedy wyjdzie bo beta 3 2006.1 jest już od kilku miesięcy i nie idzie
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() Bardzo sie ciesze ze nareszcie ktos pomyslal o tych osobach ktore zmuszone byly skonczyc z tibia tylko i wylacznie z tego powodu bo musialy zmieniac system.Sam jestem taka osobą.Skonczylem grac w ta gre 4 miesiace temu i bardzo bym chcial zaczac grac spowrotem...Mam nadzieje ze CipSoft nieokaze sie "leniami" i bedzie im sie chcialo zrobic klijenta Tibi na Linuxa.
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Potęgowo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tass Paladine
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
|
![]() Też wysłalem petycję ;]. Oby CipSoft przyjął.
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski
Stan: Aktywny gracz
Imię: arthos`sorx
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 28
Poziom mag.: 39
![]() ![]() |
![]() Hehh.. A ja już sie wnerwiłem, bo musze mieć Linuxa(a myślałem, że sobie nie pogram) ..Ale widze, ze to sie zmiania
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Ja linuxa nie mam ale jesli ma to pomoc..
|
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() Polecam Linux'a Ubuntu.Poniewaz jest jakby połączeniem windowsa i linuxa.Co prawda nie jest to jakis nowy linux ale mnie sie podoba.
Tak, najwyzszy czas sie podpisać pod petycją ;].Chociaz i tak wiecej korzystam z Windowsa ale jesli to ma pomoc komukolwiek to porsze bardzo podpisze sie. ![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
|
![]() Też się podpisałem. Nam to nic nie szkodzi a innym może pomoże
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#71 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Juz oddales glos jezeli takie cos ci sie pojawilo. To jest tylko po to gdybys chcial wspomoc ten server na ktorym jest ta ankieta. Powtarzam JUZ ODDALES SWOJ GLOS W PETYCJI
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() zainstalowałem suse 10.1 z kde i xglem i wszystko pięknie i stabilnie chodzi-na gnomie się wieszao i padał gnome całkowicie i nie dało się potem uruchomić.Jednak wolę kde tylko jeszcze muszę mieć repozytoria do smarta do suse 10.1 aby pościągać media playery i kodeki a będzie gitez
|
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
http://www.kde.org/ <- Czekerap. |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Osobiście używam WinaXP ( moim zdaniem jest stabilniejszy itd, ale nie w tym rzecz ) jednak zgadzam się w 100% z waszą akcją! Przecież musi być toleracja, jest bardzo wielu graczy, którzy bardzo by chcieli grać lecz nie moga bo mają Linuxa POPIERAM
btw. może te CiPy to rasiści,.bo nie da się być czarnym w Tibii ;p Cytuj:
![]()
You wanted everything the easy way You wanted gain without pain Now your bill is in the mail You got stronger but your mind got weak You made a promise you couldn't keep You had it all - You lost more It's all there in the fee Ostatnio edytowany przez Lekjam - 23-05-2006 o 18:27. |
|
![]() |
![]() |
#76 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez LarvaExotech - 30-05-2006 o 20:17. |
|
![]() |
![]() |
#77 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Cytuj:
![]() |
#78 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Lekjam Wyobraź sobie, że paradoksalnie dlatego nie ma czarnych w Tibii żeby zapobiec rasizmowi jako takiemu. Co do " Przecież musi być toleracja" to kolejna głupota. Chyba nie myślisz, że CipSoft uważa Linuksa za be i dlatego nie ma Tibii linuksowych do ściągnięca z tibia.com, ech? |
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj: