![]() |
#21 | |
Włókniarzyk
Data dołączenia: 15 04 2005
Lokacja: Częstochowa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Botrex
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj:
Deeenne ! O ile mi wiadomo to jest 4um Tibii a nie dziecięcych tekstów. Śmiałbym się, jakbyś kiedyś trafił telefonicznie na policjanta po cywilu, nawrzucał mu a później poszedł przed sąd dla nieletnich za obrazę funkcjonariusza -.- Powodzenia. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Pare słów ode mnie o autorze i oczywiście o tym naśmiewaniu się ze starszej pani. Po 1 strasznie niewyraznie zrobione nie słychać wogóle było co ta klientka mówi. A co do autora to jak dorośniesz to zrozumiesz oco nam chodziło . Ciekawe czy będzie śmiesznie jak za pare lat do ciebie będą tak dzwonić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() tez tak robilem.
tylko ze z tekstami "spale ci dom masz placic haracz ;]. ale pozniej sie skonczylo sprawa w sadzie i od 2 lat podobnego niczego nie robie, ponadto przestalem byc takim dzieckiem zeby mnie bawilo nahalne lanie się a babc. btw. jemu to minie za kilka lat- poprostu usimy poczekac ![]()
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Co sie mnie pytasz?:P
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Halo Siema Zlodziej i Siema Stonek poproszę cenzure na te brzydkie ryje
Halo Siema Zlodziej i Siema Stonek poproszę cenzure na te brzydkie ryje " Śmiałbym się, jakbyś kiedyś trafił telefonicznie na policjanta po cywilu, nawrzucał mu a później poszedł przed sąd dla nieletnich za obrazę funkcjonariusza -.- Powodzenia." A to to jest żywy GPS i on umie komórke namierzyć przez satelity wojenne
I Must Fly... Over The Sky... Over My Life... 1 Night + 9 Month = One Noob more Don't Worry , Don't Cry , Take Amfa And Fly Ostatnio edytowany przez Shinjix - 20-05-2006 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A Ty jaki masz pyszczek? yyyyyyyyyy a te satelity to mnie rozlozyly...powiem Ci tyle jak nie wiesz o czym piszesz to stul dziubek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Co tu dużo mówić...
ż@l.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() oh noez... Tutaj na forum wszyscy sa tacy POWAZNI i ZROWNOWAZENI i W OGOLE trzeba miec szacunek... i do tego jeszcze to jest be, bo sypanie takimi tekstami jest zalosne. Chcialbym uslyszec twoje teksty jak kogos jedziesz i twoja niebywala elokwencje. Ciekawe ile wam z tego co mowicie na forum zostaje w RL. Takie pozerstwo.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() Ładnie ją wrobiliście bez przekleństw, wszystko przedtem przemyślane.
@do wszystkich co myślą że to nie ładnie nasmiewac sie ze staruszki Posłuchajcie jak tu jest, zero przeklenstw ani żadnyuch głupich zdan. Podeszli do tego profesjonalnie ![]()
![]() |
#30 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Arel Flyon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
Poziom mag.: 17
|
![]() Nie raz sie zaciołes jak byś mial lagi
![]() ![]() Do dupy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Profesja: Rookstayer
Poziom: 30+
|
![]() wow pojechaliście starszej pani !111 jesteście super "ziomami i bossami" -.-
nudzisz się ? daj swoje rl zdj. to bedzie polewa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
morde ma zjebaną ale robi niezle akcje
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: białystok
![]() |
![]() lol robiliśmy z qmplami podobne akcje tylko,że takie to były żarty
My- elówa,potrzebuje pani lodówki? Pani - Nie potrzebuje żadnej lodówki My-a to dobrze sie składa ,zaraz wyniesiemy Pani-zaraz zadzwonie po policje! i coś tam jeszcze gadała ^^ My - dzieńdobry,wie pan może gdzie moge kupić cd-keya? Facet - co takiego? My - No cd-keya do kamper-strike'a Facet- nie mam żadnego fidi kaja i sie rozłączył xD @up a ten rybi to podobno mistrz polski w jeździe na bmx'ie tak mi qmpel mówił buehehehe
20:11 Kedzierzawy: co to jest free items |
![]() |
![]() |