![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
![]() bynajmniej Ja staram się tylko przekazywac informacje o osobach które idą na nowego serva z innych serverów, na których przegrali wojnę. Nie staram się szukac ekipy na forum, bo wiem że jest to praktycznie nierealne, gdyż dokładnie każdy może byc mocny tylko w gębie, gorzej w praktyce. A co do wypowiedzi: "Ja ide na new serv", "zabijemy wszystkich swe", "kto robi najta"... po co to piszecie? idizesz na nowy server? spoko, chcesz zabic Szwedów? powodzenia... , Robisz sorca? podobnie pewnie jak 90 % osób na nowy server więc nie jesteś nikim szczególnym. Wszystko wyjdzie w praniu ![]() btw: z tego co zauważyłem praktycznie na każdym forum na Tibia.com jest temat odnośnie pójścia na nowy server, pewne jest, iż będzie tłoczno Powodzenia dla wszystkich ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
|
![]() huh, ja też chyba na new pojde bo sytuacja na xerenie jest dobijająca
przez te wszystkie wojny pozwoliliśmy wybić się gildii Octal i teraz pewnie oni będą rządzić serwem :'( Co do wojen o władze to jest to nieuniknione, ale szczerze mowiac wolałbym żeby wojna rozpoczela sie gdzies na 60+ lvlach i była to wojna narodowościowa może nie tam z jakichś względów rasistowskich ale jednak taka jest prawda ,że z Polakiem lepiej jest się dogadać niż ze Szwedem... (prosze bez wjazdow ze nie umiem po angielsku, zdałem mature 19/20 ustny we wtorek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() mimo wszystko powodzenia i zapraszam do współpracy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sacred Senate
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() @kruliczek
Niemartw sie, jeszcze nie wszystko stracone. Tylko ze Xerena juz na poczatku byla serwerem na ktorym niebylo sensu grac. Wojna za wojna. Jezeli idziesz na nowy to zycze Ci powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
Świat: Obsidia
|
![]() Gralem troche na Xerenie, obecnie nie gram nigdzie. Na nowy server czekam od jakis dwóch miechow, po hacku nie chcialo mi sie od nowa zaczynac na Xerenie, na Obsidii (tam mialem hacka) czy na jakis innych servach. Najlepszy na pewno nie bede, do gildi rzadzacej raczej tez sie nie dostane (no chyba, ze na wakacjach nuda bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() rico mistik ty grasz an kyrze?? i masz tam glidie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
|
![]() Mogli ByŚmy StworzyĆ Gildie Tak PotĘŻnĄ Kto Jeszcze Nie Widzial
![]() Zbierajcie Na Pacc I Wchodzi Serv Wbijemay Lvl I Tworzymy Gildie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik forum
|
![]() @up @up
Tak troche ciosałem na kyrze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Również wybieram się na nowe serwer. Zanzaczam, że nie grałem dużo na Xerenie, głównie na Kyrze. Mam nadzieję, że serwy wyjdą gdzieś w następnym tygodniu. Z reguły wychodziły zaraz po up-date. Pożyjemy zobaczymy.
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Jeżeli będziecie tak nabijać lvl'e jak posty w tym temacie, to bedzie "gooooood", czego i wam i sobie życzę.
Cya there.
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Dodam tylko ze ciebie wyjebałem z servera jednym zdaniem na forum i wróciłes jak piesek do phy'a wbileś kilka marnych lvlków i kóóóóóniec dla ciebie tej przygody ![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. Ostatnio edytowany przez Bacik_ - 22-05-2006 o 17:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Mars
Poziom: 99
|
![]() Witam.
Widze tu powtórke z rozrywki ![]() Na wstepie namawiam do niewyzywania sie, bo to jest zbyteczne oraz do skromnosci niektórych z uzytkowników forum tu wypowiadających sie. Powiem tylko ze chce isc równiez na nowy server (mam nadzieje ze w przeciwienstwie do zeszlorocznego, na który nie udalo mi sie pujsc z przyczyn losowych,za co przepraszam, teraz mi sie uda). Nie chce zakladac zadnej przedwczesnej glidii, jednak jezeli ktos znajomy chce sie dolonczyc do kilku moich kolegów, z którymi razem ide server, moze mi przeslac pm. Prawdopodobnie rozmawiam z wami ostatni raz, bo wiekszosc tu nie znajdzie sie w pierwszej 50 expa na new servie, albo ja znowu nie pujde na new worlda ![]() A wiec baba .......i powodzenia wszystkim przyjaciołom, a w szczególnosci wrogom, by zemsta byla slodsza ;p Ostatnio edytowany przez Elysian Warior - 22-05-2006 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Mnie zapewne pamietasz, mam nadzieje ze nie zmaulisz własnie jak rok temu, proponuje dołaczenie Ci do mnie, pzegrałem wary ostatnie przez zdrady ale tutaj bedzie inaczej
Pozdrawiam AKlodah |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Zazwyczaj przed kompem ;)
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tigo'Avalord
Gildia: Sacred Senate
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() Cya in Tibia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mam pytanie..Możesz mi podac nick swojej byłej postaci? bo nie jestem pewny czy Ciebie nie kojaże ![]() btw: ostatecznie ksywe w rl :> Jeżeli jesteś tym o kim myśle to może byc ciekawie ![]() Ostatnio edytowany przez Arte - 23-05-2006 o 18:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bacik daj swoje gg, mam sprawe, a ollafa nie moge zlapac.. ;p Odnosnie new serva
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Widze, ze temat sie troche powiekszyl ;o Ja nie mam zamiaru grac 17/24 przez dwa tygodnie, tylko po 5h max dziennie. Gralbym dluzej gdyby nie to, ze moja mama pisze awans jakis i spedza po 10h czasami a ja biedny tylko patrze ;/ Szkoda troche, ze juz mi ulecialo 2 tyg. pacca, a ja wciaz czekam na nowy swiat
![]()
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
|
![]() Beltinia czy Belcinia jakos tak :>?
|
![]() |
![]() |