Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-05-2006, 14:59   #61
Ronzidio
Użytkownik forum

Ronzidio's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Knurów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Ronzidio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Inferno
Świat: Xerena
Poziom: 58
Skille: 77/74
Poziom mag.: 5
Ronzidio ma numer GG 8445743 Ronzidio ma login Tlenu kondiii@tlen.pl
Domyślny

Co to ma być?? ......
Jestem tym obużony tibia.pl pierszy raz pokazała objaw głupoty

Nie szkoda mi w jakimś szczególny sposób tego gościa co dopuścił się tego czynu na własnej matce. Ten gość nie powinien mieć do nikogo pretensji, że się z niego śmieją.
Najbradziej szkoda mi właśnie jego matki, która napewno wstydzi się za swojego synalka, a jak zobaczy te koszulki to będzie jej bardzo przykro... ...

Dr. Omader czy ty myślałeś, że jak napiszesz że wszyscy któży wyrażą swoją negatywną opinie na temat tych badziewnych koszulek są idiotami to odrazu wszyscy będą pisać w samych superlatywach o tej koszulce bo kazał admin..

I jesce według mnie w społeczeństwie tibi ta koszulka może być odbierana jako żart ale poza społeczeństwem tibijczyków (tych co oglądali te reportaże w TVN itp.) jak zobaczą takie koszulki wybuchną gniewem..
Ronzidio jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-05-2006, 15:17   #62
Upierz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec

Upierz ma numer GG 8248642
Domyślny

Hehehe, mi się podoba
Upierz jest offline  
stary 28-05-2006, 15:22   #63
Tar-Toudi
Użytkownik Forum

Tar-Toudi's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Mława

Tar-Toudi ma numer GG 6709708
Domyślny

TO nie krzesło tylko Taboret
JA CHCE KRZESłO!
Tar-Toudi jest offline  
stary 28-05-2006, 15:32   #64
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

Jak dla mnie to jest żałosne, nie widze w tym nic zabawnego mimo iz posiadam poczucie humoru. Wyobrazcie sobie reakcje pobitej matki i jej rodziny ( nie wliczajac tego przypala ) kiedy zobaczy ta koszulke. Ktos tu sie zblaznil .....
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline  
stary 28-05-2006, 15:34   #65
pijany rolnik
Użytkownik Forum

pijany rolnik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia

Profesja: Master Sorcerer
pijany rolnik ma numer GG 2939702
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ronzidio
Co to ma być?? ......
Jestem tym obużony tibia.pl pierszy raz pokazała objaw głupoty
Też jestem obużony.

@topic
hje uwazam ze swietny pomysł

Ostatnio edytowany przez pijany rolnik - 28-05-2006 o 15:37.
pijany rolnik jest offline  
stary 28-05-2006, 15:40   #66
drut
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 02 2006

Domyślny

ja sobie taka kupiłem ;] we wtrek powinna juz byc u mnie. W srode pujde w niej do szkoły ;]
drut jest offline  
stary 28-05-2006, 15:43   #67
osaell
Użytkownik Forum

osaell's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Po co to dalej komentujecie, jak to byl "śmieszny żart prowadzącego" ....
stary 28-05-2006, 16:00   #68
Lord Evad
Użytkownik Forum

Lord Evad's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
Dumny xD

Eeee... ta Koszulka jest zawodowa ;] Fajny Pomysl
Lord Evad jest offline  
stary 28-05-2006, 16:06   #69
Recsio
Użytkownik Forum

Recsio's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Na emeryturze
Recsio ma numer GG 3785807
Domyślny

Dzięki Drom~, ze nazwałeś mnie idiotą, też Cie lubię. Mam nadzieję, że to powiedziałeś, bo Ci tak kazali, ale jeśli na serio uważasz, że pomysł z koszulkami, jest dobry, to jesteś skończonym debilem.

Po pierwsze, każdy człowiek jest inny i każdy może inaczej odebrać ten "żart". Wiem, że miał na celu ironię, wyśmiewającą tego czubka od krzesła, ale musiałem przeczytać pare razy newsa obejrzeć grafike, żeby dostrzec tą ironię. Wielu kupi koszulke, bo to "super" gadżet tibijczyka.
Wszyscy wiedzą, że w Tibię grają ~13-letnie oszołomy, które nie widzą świata poza tą grą. Znam z rl kilka przypadków, co okłamują starszych, że są w szkole, a tymczasem siedzą w domu przy kompie. Czasem nawet po kryjomu wyciągają kase z portfela, żeby pacc'a kupić.

I wyobraź sobie, że w tej chwili taki OSZOŁOM zobaczy Waszą koszulkę z krzesłem. "BĘDĘ BRONIŁ TIBII KRZESŁEM". No ku*wa! On na prawdę weźmie krzesło matkę nim przetrąci. W końcu jest GODNYM TIBIJCZYKIEM.

A po drugie, mogę się założyć, że ten typek z krzesłem, jak zobaczył newsa, to teraz czuje się dumny, a wielu wspomnianych oszołomów ma go za bohatera. Powinniście jak NAJBARDZIEJ dać do zrozumienia małolatom (i nie tylko), że takie rzeczy (przemoc, etc.) są złe, a robienie żartów na ten temat mija się z celem. Tak jak ktoś powiedział... lepsze by było "moj kolega jest knightemi wali z axa".

Więc kur... pomyślcie 10 razy, zanim zaczniecie robić takie głupoty, a mnie i kolegę Wu'Tanga oraz wielu innych wyzywać od idiotów.

Ostatnio edytowany przez Recsio - 28-05-2006 o 16:15.
Recsio jest offline  
stary 28-05-2006, 16:09   #70
Pulaski
Użytkownik Forum

Pulaski's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica

Stan: Niegrający
Domyślny

To mi wygląda na kolejną reklame ehhhh... czego to ludzie nie wymyślą by zarobić kilka groszy
Pulaski jest offline  
stary 28-05-2006, 16:10   #71
Master Vegan
Guest

Domyślny HehHehe

Heheheh Krzeslo jako Bron Jestem Knightem i wale z axa a moj kolega jest druidem i wali z krzesla

__________________________________________________ _______
chcesz zarabiac kase w euro siedzac tylko na kompie...? Zainteresowanych prosze na GG: 7539253(podaje wszystkie instrukcje) jezeli znasz dobrze jezyki obce mozesz poradzic sobie sam : http://www.eurobarre.com/index.php?p=044146057130

stary 28-05-2006, 16:23   #72
Gruszmen of the Pear Tree
Użytkownik forum

Gruszmen of the Pear Tree's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Mielec/Carlin

Gildia: Fear Factor
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 47
Gruszmen of the Pear Tree ma numer GG 2112153
Domyślny -.-

Ty to Drom nazywasz "poczucie humoru"? Właśnie pokazaliście ten swój humor, a raczej brak taktu. I nie wmawiaj mi, że zgubiłem na podwórku poczucie humoru, bo to się raczej tyczy administratorów tibia.pl, zauważyłem, że Tibia robi się bardziej uzależnieniem niż rozrywką. Nie rozumiem gości grających pół dnia, a ledwo przechodzących z klasy do klasy, lub takich, którzy twierdzą, że nie są uzależnieni choć grają 5h dziennie, nie ruszają się sprzed kompa i nie grają w nic innego tylko wołają na cały świat "tibia rlz", matko ludzie czy wy nie macie oczu? Można grać, ale z umiarem. A Tibia brzydnie właśnie przez takich przypałów zajmujących respy, kradnących, itd. I przykro, że to w większości są polacy

Pozdrawiam rozsądnych graczy oraz tych, którzy zgubili gdzieś poczucie humoru. eVul
Gruszmen of the Pear Tree jest offline  
stary 28-05-2006, 16:33   #73
Sheriour
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Shanera
Poziom: 33
Skille: 65/40
Poziom mag.: 10
Brak ikony Ręce opadają

Jak widzę niektóre teksty typu "Oj, a ten co mamusię krzesełeczkiem uderzył to taki biedny jest i wy się jeszcze z niego śmiejecie". NO I DOBRZE! Z głupoty ludzkiej należy się śmiać bo jest jej za dużo. Jeżeli teraz chłopakowi wstyd no to chyba właśnie o to chodzi, nie? No chbya, że ktoś go uwarza za chorego (ale uzależnienie od komputera to nie choroba)... psychicznie rzecz jansa.

Co do argumentów, że rózni ludzie różnie to odbiorą, to można by dojść do stwierdzenia, że z domu to wogóle nie wolno wychodzić, bo to jak sie ubierasz inaczej odbierze dres, inaczej moher, a inaczej twoja pani od polskiego. Każe Ci ktoś nosić taką koszulkę? Nie.

Jeżeli ludzie nie są w stanie pojąć słowa "ironia", i tego że taka koszulka sprawi, iż wielu pomyśli zanim "sięgnie po krzesło", to może niech lepiej trzymają się zdala od forum i wszelkich form wysławiania się publicznego.
Sheriour jest offline  
stary 28-05-2006, 16:36   #74
Olcia1112
Guest

Brak ikony

jak to czytałam to sie BARDZO jak tak można najpierw muwiliście że to tylko 1 taki noob był że pobił matke krzesłem a teraz przyczyniacie sie do tego żeby było więcej takich noobów!!!!!!ja poprostu nie rozumiem jak można zarabiać na czyjimś nieszczęściu

stary 28-05-2006, 16:39   #75
Gruszmen of the Pear Tree
Użytkownik forum

Gruszmen of the Pear Tree's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005
Lokacja: Mielec/Carlin

Gildia: Fear Factor
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 20/24
Poziom mag.: 47
Gruszmen of the Pear Tree ma numer GG 2112153
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sheriour
Jak widzę niektóre teksty typu "Oj, a ten co mamusię krzesełeczkiem uderzył to taki biedny jest i wy się jeszcze z niego śmiejecie". NO I DOBRZE! Z głupoty ludzkiej należy się śmiać bo jest jej za dużo. Jeżeli teraz chłopakowi wstyd no to chyba właśnie o to chodzi, nie? No chbya, że ktoś go uwarza za chorego (ale uzależnienie od komputera to nie choroba)... psychicznie rzecz jansa.

Co do argumentów, że rózni ludzie różnie to odbiorą, to można by dojść do stwierdzenia, że z domu to wogóle nie wolno wychodzić, bo to jak sie ubierasz inaczej odbierze dres, inaczej moher, a inaczej twoja pani od polskiego. Każe Ci ktoś nosić taką koszulkę? Nie.

Jeżeli ludzie nie są w stanie pojąć słowa "ironia", i tego że taka koszulka sprawi, iż wielu pomyśli zanim "sięgnie po krzesło", to może niech lepiej trzymają się zdala od forum i wszelkich form wysławiania się publicznego.
Masz rację, ale nie w pełni. Zastanów się trochę. Tak, to jest ironia, ale w ironii nie chodzi o dawaniu pedalsko głupiego przykładu, żeby go wyśmiać i pokazać innym, że ten gość co zlał matkę krzesłem miał rację ;/
Gruszmen of the Pear Tree jest offline  
stary 28-05-2006, 16:44   #76
sebcio
Użytkownik Forum

sebcio's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.

Stan: Na emeryturze
sebcio ma numer GG 6.4.7.0.0.8.1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gruszmen of the Pear Tree
Masz rację, ale nie w pełni. Zastanów się trochę. Tak, to jest ironia, ale w ironii nie chodzi o dawaniu pedalsko głupiego przykładu, żeby go wyśmiać i pokazać innym, że ten gość co zlał matkę krzesłem miał rację ;/
Gdzie tu widzisz cos zboczonego seksualnie? :<
stary 28-05-2006, 16:56   #77
P0PI
Użytkownik Forum

P0PI's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Domyślny

hahaha Ale Perwersja tylko zeby noobki niebraly tego zapowaznie XD
P0PI jest offline  
stary 28-05-2006, 16:56   #78
Sheriour
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Shanera
Poziom: 33
Skille: 65/40
Poziom mag.: 10
Domyślny Tytuł zbędny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gruszmen of the Pear Tree

Ironizowanie mądrych przykładów mija się z celem, gdyż nie jest to wtedy śmieszne i w efekcie nie jest to ironią (jak znasz ironię czegoś mądrego to podaj). Ironia ma sens tylko wtedy kiedy ośmiesza poprzez (w tym przypadku) udawane popieranie tegoż czynu. Uważasz, że metale z naszywką radia maryja (tej w stylu metallici) to są wierni słuchacze Rydzyka którzy nawołują do wspónych modłów przy radyjku?

Ostatnio edytowany przez Sheriour - 28-05-2006 o 17:00.
Sheriour jest offline  
stary 28-05-2006, 16:58   #79
Matik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 10 2003

Matik ma numer GG 1856238
Problem

nie mówimy tutaj o braku poczucia humoru.
mysle ze sa pewne zasady i z pewnych rzeczy nienalezy sie smiac chyba ze zasmakowaliscie slawy i chcecie zeby byla uwaga jak to tibia.pl promuje agresje wsród malolatów....
a mysle ze afiszowanie sie ze gra sie w tibie jest zdeka chore ja akurat sie do tego nieptrzynaje...
a ty wyje^6any napis na koszulce tibia.pl.
moze jak ktorys z was dostanie kose xD za to ze gra w tibie to zpaoda cie koszulke "dostalem kosa za TIBIE "
Matik jest offline  
stary 28-05-2006, 17:01   #80
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Nadruk moze i fajny. Ale co z tego, skoro kosztuje to 35zl (na zwyklej bialej koszulce, ktora moge kupic na targu za 10zl), a i to w najbardziej badziewnym wydaniu (czarny nadruk pasuje jak cholera do bialego T-shirtu). Jedyna wersja to druga bluzka, kosztuje 48zl z groszami + koszty przesylki - wniosek - trzeba miec nierowno pod sufitem zeby kupowac bluzke z nadrukiem za prawie 60zl.
Ale pomysl "wypas"
sir Tifejo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania