Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-05-2006, 17:04   #81
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

O.o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fenrir Alasthor
Jak na moj gust to komentarze tutaj juz przebijaja samego newsa, jak na blogu Lady Jewell
racja

@wszyscy
uwaga drodzy państwo!
w waszych postach pod wpływem waszego emocjonalizmu możecie się zagalopować, więc radzę nim wyśle ktoś coś, przeczytać ową rzecz 10 razy, aby nie wyszło coś, czego potem będziecie żałować
szczególnie jeśli będzie to jazda po kimś personalnie i wulgarność

d.Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-05-2006, 17:05   #82
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Tak sobie wg mnie ten wzor wyszedl, ja bym dodal karykature takiego noobika z krzeslem w rece
stary 28-05-2006, 17:09   #83
Sheriour
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Shanera
Poziom: 33
Skille: 65/40
Poziom mag.: 10
Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matik
nie mówimy tutaj o braku poczucia humoru.
mysle ze sa pewne zasady i z pewnych rzeczy nienalezy sie smiac chyba ze zasmakowaliscie slawy i chcecie zeby byla uwaga jak to tibia.pl promuje agresje wsród malolatów....
Eeee... Ja też myślę, że są pewne zasady ale z głupoty to się niestety można tylko śmiać bo płakać nie warto, walczyć się nie da, uciec nie ma od niej gdzie, a śmiech to zdrowie i często wyśmiany zaczyna NAGLE (cud!) myśleć.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
O.o
racja

@wszyscy
uwaga drodzy państwo!
w waszych postach pod wpływem waszego emocjonalizmu możecie się zagalopować, więc radzę nim wyśle ktoś coś, przeczytać ową rzecz 10 razy, aby nie wyszło coś, czego potem będziecie żałować
szczególnie jeśli będzie to jazda po kimś personalnie i wulgarność

d.Taube
Popieram i dorzuce swoje

A ja radzę przeczytać równierz posta Droma z 5 razy bo jak się go źle zrozumie (albo nie zrozumie) to czytanie 10 razy własnego nic nie pomoże.

Ostatnio edytowany przez Sheriour - 28-05-2006 o 17:13.
Sheriour jest offline  
stary 28-05-2006, 17:10   #84
Yoh Asakura
Użytkownik Forum

Yoh Asakura's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Emirates Stadium
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Pomysł świetny, wykonanie też nie jest złe. Można się nieźle uśmiac.
Nie zdziwiłbym się nawet jakby tę koszulkę pokazali niedługo w TV ze słowami:
"Maniakalni gracze Tibii właśnie wypowiedzieli wojnę rodzicom !".
stary 28-05-2006, 17:20   #85
Aggro
Użytkownik Forum

Aggro's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Domyślny

Mi się pomysł bardzo podoba. Tylko szkoda że takie drogie ;/. Bym sobie kupił i nosił w domu xD
stary 28-05-2006, 17:23   #86
Forc
Użytkownik Forum

Forc's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Świat: Furora
Domyślny

Fajne, nawet bardzo, ale przy koszulce z krzesłem napis Tibia.pl wybitnie nie pasuje... poza tym jakiś motyw z PK mógłby być, coś na kształt "Proud to be PK" albo coś podobnego : )

A wszystkim co nie mają poczucia humoru mówię głośne STFU!
Forc jest offline  
stary 28-05-2006, 17:24   #87
Bofedojo
Użytkownik Forum

Bofedojo's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk

Bofedojo ma numer GG 1439666
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Recsio
Dzięki Drom~, ze nazwałeś mnie idiotą, też Cie lubię. Mam nadzieję, że to powiedziałeś, bo Ci tak kazali, ale jeśli na serio uważasz, że pomysł z koszulkami, jest dobry, to jesteś skończonym debilem.

Po pierwsze, każdy człowiek jest inny i każdy może inaczej odebrać ten "żart". Wiem, że miał na celu ironię, wyśmiewającą tego czubka od krzesła, ale musiałem przeczytać pare razy newsa obejrzeć grafike, żeby dostrzec tą ironię. Wielu kupi koszulke, bo to "super" gadżet tibijczyka.
Wszyscy wiedzą, że w Tibię grają ~13-letnie oszołomy, które nie widzą świata poza tą grą. Znam z rl kilka przypadków, co okłamują starszych, że są w szkole, a tymczasem siedzą w domu przy kompie. Czasem nawet po kryjomu wyciągają kase z portfela, żeby pacc'a kupić.

I wyobraź sobie, że w tej chwili taki OSZOŁOM zobaczy Waszą koszulkę z krzesłem. "BĘDĘ BRONIŁ TIBII KRZESŁEM". No ku*wa! On na prawdę weźmie krzesło matkę nim przetrąci. W końcu jest GODNYM TIBIJCZYKIEM.

A po drugie, mogę się założyć, że ten typek z krzesłem, jak zobaczył newsa, to teraz czuje się dumny, a wielu wspomnianych oszołomów ma go za bohatera. Powinniście jak NAJBARDZIEJ dać do zrozumienia małolatom (i nie tylko), że takie rzeczy (przemoc, etc.) są złe, a robienie żartów na ten temat mija się z celem. Tak jak ktoś powiedział... lepsze by było "moj kolega jest knightemi wali z axa".

Więc kur... pomyślcie 10 razy, zanim zaczniecie robić takie głupoty, a mnie i kolegę Wu'Tanga oraz wielu innych wyzywać od idiotów.
Taaa... w TV wprowadz tylko kreskowki, to nie bedzie morderstw? ^.- Nie kazdy chyba jest takim idiota, ze jak zobaczy napis na koszulce to bedzie bil matke krzeslem....

@idioci
Jak wam sie nie podoba poczucie humoru Droma to mozecie stad wy*******ac... nikt was tu na sile nie trzyma....

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ronzidio
Co to ma być?? ......
Jestem tym obużony tibia.pl pierszy raz pokazała objaw głupoty

Nie szkoda mi w jakimś szczególny sposób tego gościa co dopuścił się tego czynu na własnej matce. Ten gość nie powinien mieć do nikogo pretensji, że się z niego śmieją.
Najbradziej szkoda mi właśnie jego matki, która napewno wstydzi się za swojego synalka, a jak zobaczy te koszulki to będzie jej bardzo przykro... ...

Dr. Omader czy ty myślałeś, że jak napiszesz że wszyscy któży wyrażą swoją negatywną opinie na temat tych badziewnych koszulek są idiotami to odrazu wszyscy będą pisać w samych superlatywach o tej koszulce bo kazał admin..

I jesce według mnie w społeczeństwie tibi ta koszulka może być odbierana jako żart ale poza społeczeństwem tibijczyków (tych co oglądali te reportaże w TVN itp.) jak zobaczą takie koszulki wybuchną gniewem..
Gdyby ta matka nie potraktowala swojego syna jak przestepce (nie zebym usprawiedliwial tego idiote), tylko dala mu dozywotnia kare na kompa, a jakby chodzil do kafejek do brak kieszonkowego, to by nikt sie o tym nie dowiedzial. To ona zrobila z tego sensacje, wiec nie jest mi jej zal pod tym wzgledem.

Cya in another life brothers

Bofedojo jest offline  
stary 28-05-2006, 17:29   #88
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bofedojo
@idioci
Jak wam sie nie podoba poczucie humoru Droma to mozecie stad wy*******ac... nikt was tu na sile nie trzyma....
Przyklad typowego wdupowlazenia.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bofedojo
Gdyby ta matka nie potraktowala swojego syna jak przestepce (nie zebym usprawiedliwial tego idiote), tylko dala mu dozywotnia kare na kompa, a jakby chodzil do kafejek do brak kieszonkowego, to by nikt sie o tym nie dowiedzial. To ona zrobila z tego sensacje, wiec nie jest mi jej zal pod tym wzgledem.
Wiec to jej blad, ze dostala krzeslem?
sir Tifejo jest offline  
stary 28-05-2006, 17:33   #89
Sheriour
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 03 2006

Świat: Shanera
Poziom: 33
Skille: 65/40
Poziom mag.: 10
Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sir Tifejo
Wiec to jej blad, ze dostala krzeslem?
No, a nie jej błąd, że syna nie umiała wychować? Dobrze wychowana osoba nie bije rodziców o.O. A już na pewno nie z powodu gry komputerowej. Jak się nie umie wychować dziecka, to lepiej nie mieć.
Sheriour jest offline  
stary 28-05-2006, 17:35   #90
tomexx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów

tomexx ma numer GG 3238768
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Czy to ze ktos nosi koszulke z napisem "Bede bronil tibii krzeslem" oznacza ze faktycznie to robi? Idz sobie do pierwszego lepszego sklepu z smiesznymi koszulkami... Czy ktos kto nosi koszulke z nadrukiem "Ksieza na ksiezyc!" jest od razu antyklerykalnym wyznawca szatana? Pomysl nad tym co piszesz, koszulki to kolejna forma ekspresji czlowieka, ale ilu ludzi nosi koszulki z jakimis firmowymi nadrukami? Masa. Ilu nosi koszulki ktore sa smieszne i szokujace, przez co przyciagaja uwage? Niewielu, bo niewielu ma odwage do tego.
Otóż zapewniam cie iż moja wypowiedz była przemyślana sam nosze koszulki z roznymi napisami czy to jakis zespol czy jakies głupoty, ale chcialbym zauwarzyc jedną rzecz na przkladzie który sam podałes "Ksieza na ksiezyc!" powiedzmy jakas gra słów wsumie można z tego sie pośmiać no i tak osoby w wieku srednim jak i młodziesz napewno sie z tego posmieją jakieś mocherowe babcie nie no i spoko... ale "bede bronil tibi krzesłem" to tekst do którego moze sie odnieśc (prawidłowo tak jak chcecie by to odbierano) tylko grono tibijczków z polski (niemowie ze jest ich mało) i moze im sie to spodobać bądz nie... cała reszta albo niezjazy tego, albo z podejsciem tvnu powie ci ze jesteś cpunem i maniakiem. Rozumiem wasze argumenty moze to być smieszne jest to jakas ironia itd ale szczeze wątpie w pozytywną reakcje społeczestwa ...
tomexx jest offline  
stary 28-05-2006, 17:38   #91
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sheriour
No, a nie jej błąd, że syna nie umiała wychować? Dobrze wychowana osoba nie bije rodziców o.O. A już na pewno nie z powodu gry komputerowej. Jak się nie umie wychować dziecka, to lepiej nie mieć.
A skad miala wiedziec, ze Tibia miala/ma negatywny wplyw na psychike jej dziecka? Z mediow? Nie. Od jego samego? Nie. Od sasiadki? Nie. Wiec skad?

Tak, zdaje sobie sprawe, ze jakas czescia zawinila, ale nie rozumiem tych ludzi, ktorzy zwalaja cala wine na nia, broniac tego gowniarza.

Powiecie, ze sie wymadrzam, skad moge to wiedziec - sam kiedys tak mialem, malo brakowalo a krzyknalbym na matke jak mi przeszkadzala, kiedy gralem w Tibie. Na szczescie szybko sobie uswiadomilem, ze jestem na pograniczu uzaleznienia
sir Tifejo jest offline  
stary 28-05-2006, 17:41   #92
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów

Profesja: Master Sorcerer
Lord Wlodek ma numer GG ni ma
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Oj chlopie, nie wiesz co to ironia, czy sarkazm. Wspolczuje twojemu poczuciu humoru, jest zamkniete gdzies na dnie czaszki...

btw. Dyska w Boleslawcu byla zauwielbiam jeść bananyista.
Nie wiem co w tej koszulce jest smiesznego

Ps:Ale i tak wy szanowna ekipa Tibia.pl bendzie bronic tego bo macie z tego zarobek.....

Ostatnio edytowany przez Lord Wlodek - 28-05-2006 o 17:45.
Lord Wlodek jest offline  
stary 28-05-2006, 17:47   #93
Chetszot
Użytkownik forum

Chetszot's Avatar

Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Thais

Gildia: Moirai
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 84/63
Poziom mag.: 17
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szpicel
Wiele rzeczy widziałem już na tym forum, ale ta koszulka to juz szczyt glupoty i nieodpowiedzialnosci. Moze i jest w tym jakas nutka ironii, ale to jest niesmaczne. Ciagle mam nadzieje, ze jak spojze w kalendarz to zobacze date: "1 kwietnia" i to wszystko okaze sie zartem. A co do:

Chcesz zeby wszyscy mieli takie poczucie humoru jak ty? Super! Niech wszyscy beda ludzmi z "dromaderskim" poczuciem humoru, bedzie nam sie lepiej zylo. Nikt niebedzie krzywo patrzal na kawaly "o zydach", "o problemie glodu w Afryce", "o Tsunami", "o katowickiej hali" etc.

Btw.
Lepiej byscie wyszli z nadrukami: "Jestem Drutem, wale z różdzki" , albo:"Mój kumpel jest Najtem i wali z axa". Taka moja skromna sugestia
I Pan ma tutaj rację. Osobiście uważam, iż taka koszulka nie jest zbyt dobrym pomysłem. Aha, jeszcze propos Droma - nie uważam, iż potrzeba mi poszukania humoru na dworze. Każdy ma inne poczucie humoru i NIE POWINNO się komentować humoru innych ludzi - na tym temacie widzimy tych, którym zarcik sie podoba i tych, którym żarcik się NIE podoba. Uważam, że komentowanie tych drugich nie jest dobrym pomysłem..
A koszulki z nadrukiem "Jestem knajtem i wale z axa" byłoby wręcz zaje***** i NAPRAWDĘ śmieszne
Ogólnie jestem zawiedziony "żartobliwością" Tibia.pl
Chetszot jest offline  
stary 28-05-2006, 17:48   #94
pijany rolnik
Użytkownik Forum

pijany rolnik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia

pijany rolnik ma numer GG 2939702
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Recsio
Dzięki Drom~, ze nazwałeś mnie idiotą, też Cie lubię. Mam nadzieję, że to powiedziałeś, bo Ci tak kazali, ale jeśli na serio uważasz, że pomysł z koszulkami, jest dobry, to jesteś skończonym debilem.

Po pierwsze, każdy człowiek jest inny i każdy może inaczej odebrać ten "żart". Wiem, że miał na celu ironię, wyśmiewającą tego czubka od krzesła, ale musiałem przeczytać pare razy newsa obejrzeć grafike, żeby dostrzec tą ironię. Wielu kupi koszulke, bo to "super" gadżet tibijczyka.
Wszyscy wiedzą, że w Tibię grają ~13-letnie oszołomy, które nie widzą świata poza tą grą. Znam z rl kilka przypadków, co okłamują starszych, że są w szkole, a tymczasem siedzą w domu przy kompie. Czasem nawet po kryjomu wyciągają kase z portfela, żeby pacc'a kupić.

I wyobraź sobie, że w tej chwili taki OSZOŁOM zobaczy Waszą koszulkę z krzesłem. "BĘDĘ BRONIŁ TIBII KRZESŁEM". No ku*wa! On na prawdę weźmie krzesło matkę nim przetrąci. W końcu jest GODNYM TIBIJCZYKIEM.

A po drugie, mogę się założyć, że ten typek z krzesłem, jak zobaczył newsa, to teraz czuje się dumny, a wielu wspomnianych oszołomów ma go za bohatera. Powinniście jak NAJBARDZIEJ dać do zrozumienia małolatom (i nie tylko), że takie rzeczy (przemoc, etc.) są złe, a robienie żartów na ten temat mija się z celem. Tak jak ktoś powiedział... lepsze by było "moj kolega jest knightemi wali z axa".

Więc kur... pomyślcie 10 razy, zanim zaczniecie robić takie głupoty, a mnie i kolegę Wu'Tanga oraz wielu innych wyzywać od idiotów.

Chwyt reklamowy i tyle... niema sie co wysilac na krytykowanie
stary 28-05-2006, 17:56   #95
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tfoa
Dzisiaj widziałem pewnego chłopaka a tą koszulką. Wyglądał w tym jak potłuczony! Tak samo się zachowywał. Zebrało się obok niego kilka chłopaków z jego otoczenia a on robił FURORĘ! No dobrze poszedłem na przystanek autobusowy i czekałem na autobus. Po jakimś czasie usłyszałem hałas i zobaczyłem jak TEN SAM CHŁOPAK któy nosił "krzesłową" koszulkę walił krzesłem o ławkę na przystanku. Za nim stało jesczze dwóch debili którzy krzyczeli "dawaj Marek to jest twoja stara co ci kompa wyłączyła!!!" . Potem podpałił krzesło. Gapili się tak i gapili. Nikt im nie przeszkadzał bo to było na wsi. Zadzwoniłem po policję i ich zgarnęła.

DALEJ SĄDDZICIE ŻE TE KOSZULKI NIE BUDZĄ AGRESI?

(sorki za błędy)
Nie wierze, z prostego powodu - Drom dodal newsa o tejze koszulce o 00:32, kolega z koszulka mogl zlozyc zamowinie w kazdej chiwli - poczta Polska nie jest az tak szybka, zeby dostarczyc ja w te ~8-10 godzin.
sir Tifejo jest offline  
stary 28-05-2006, 18:00   #96
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Ludzie, naprawde wam wspolczuje. Beznadzieja.
Śmialiście się z kawałów o Żydach? Fajne są/były? To czemu nie mozecie sie posmiac z takich glupot jak ta koszulka? Poczucie humoru ucieklo przez okno?
Śmialiscie sie z kawalow o blondynkach? Smieszne sa/byly? Tak?
Smialiscie sie z kawalow o policjantach? Tak? A co na to nasi funkcjonariusze? Tez sie potrafia z nich smiac!

Tylko prosze, nie mowcie mi, ze nagle wszyscy sa przeciw takim dowcipom...
Nagle sie tacy madrzy zrobiliscie? Litosci... To glupota, a nie madrosc.
Polecam podchodzic do zycia z wiekszym dystansem.
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One
Shinjix jest offline  
stary 28-05-2006, 18:03   #97
Lord Wlodek
Użytkownik Forum

Lord Wlodek's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów

Lord Wlodek ma numer GG ni ma
Domyślny

Moglisice poprostu cos lepszego wymyslec......
stary 28-05-2006, 18:08   #98
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Ludzie, naprawde wam wspolczuje. Beznadzieja.
Śmialiście się z kawałów o Żydach? Fajne są/były? To czemu nie mozecie sie posmiac z takich glupot jak ta koszulka? Poczucie humoru ucieklo przez okno?
Śmialiscie sie z kawalow o blondynkach? Smieszne sa/byly? Tak?
Smialiscie sie z kawalow o policjantach? Tak? A co na to nasi funkcjonariusze? Tez sie potrafia z nich smiac!

Tylko prosze, nie mowcie mi, ze nagle wszyscy sa przeciw takim dowcipom...
Nagle sie tacy madrzy zrobiliscie? Litosci... To glupota, a nie madrosc.
Polecam podchodzic do zycia z wiekszym dystansem.
Rozumiesz co to znaczy ze zart jest nie NA MIEJSCU ? Sprawa jeszcze nie ucichla na tyle zeby robic sobie niewinne zarciki. Jak jestes taki pewien siebie, wcisnij ta kaszulke poszkodowanej matce, zaloze sie ze kupi tez dla syna.
A najlepsze jest ze Modkowie i ich dupozlizcy jada na wszystkich, ktorzy sie z nimi nie zgadzaja. NIe ma to jak wolnosc slowa ..

Btw : W czasach eksterminacji Żydow, zarty na ich temat byly na miejscu....
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline  
stary 28-05-2006, 18:17   #99
Wievioor
Użytkownik Forum

Wievioor's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
Wievioor ma numer GG 8306287 Send a message via Skype™ to Wievioor
Problem TO nie jest godne jakiegokolwiek komentarza...

To jest po prostu chore... Nie powinno się tego promować ani wysmiewac ale potepiac... Kiedy przeczytalem newsa, o erze krzeseł w tibii, to pomyslalem ze CipSoft pracuje nad tym ze w tibii na krzesłach da sie usiasc... jak zobaczylem koszulke nadal myslalem ze tu chodzi o to ze "jestem za siadaniem na krzesłach" Ale dopiero jak przeczytalem komentarze to przypomnialem sobie ten reportaz z TVN i uswaidomilem sobie ze to w OGOLE nie jest smieszne... Czy nie lepsze byłyby koszulki typu: "Po co siedzieć? Lepiej stać" ze zdjęciem Tibijskiego krzesła... Tym promujecie tylko takie zachowanie... W każdym razie jestem całkowicie PRZECIW... A gdyby ktoś zrobił koszulke typu: Pokazana jest tibia.pl z tekstem: "Pamietaj ze aby nie dac sie zchackowac trzeba........", A pod spodem" serwis niedlugo zostanie zamkniety, schakowano adminow"

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Life is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas very mocno.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gery.pl
Jeżeli zdecydowałeś, że Twoja postać będzie w grze idiotą, to stwierdzenie typu "Chcem pożreć wieeeelkom kupę mięcha" będzie do niej pasować jak ulał.
Wievioor jest offline  
stary 28-05-2006, 18:19   #100
Satyr
Użytkownik Forum

Satyr's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: From The Darkest Past

Imię: *******
Gildia: nvm
Świat: Berylia
Poziom: 52
Skille: *
Poziom mag.: 50
Domyślny

Afiszowanie sie z tym że sie jest maniakiem który nie widzi nic innego poza grą(dla takich właśnie jest ta koszulka) jest żałosne.I co z tego ze kupisz sobie cos akiego i pójdziesz w tym do szkoły??co chcesz wtedy soab reprezentować? ja jakbym zobaczył kogos w takiej koszulce nawet bym się nie śmiał,bo szkoda śmiechu na to...kilku debilom sie nudzi i postanowiło sobie zarobić na gówniarzach którzy mają mózg wyprany przez gre.....brawo

Long live the man!To god- quick death!(your god is dead now...)
Satyr jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania