![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() O.o
Cytuj:
@wszyscy uwaga drodzy państwo! w waszych postach pod wpływem waszego emocjonalizmu możecie się zagalopować, więc radzę nim wyśle ktoś coś, przeczytać ową rzecz 10 razy, aby nie wyszło coś, czego potem będziecie żałować szczególnie jeśli będzie to jazda po kimś personalnie i wulgarność d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
|
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Tak sobie wg mnie ten wzor wyszedl, ja bym dodal karykature takiego noobika z krzeslem w rece
![]()
#83 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Terwagant Hellshot
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacred Brotherhood
Świat: Shanera
Poziom: 33
Skille: 65/40
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() A ja radzę przeczytać równierz posta Droma z 5 razy bo jak się go źle zrozumie (albo nie zrozumie) to czytanie 10 razy własnego nic nie pomoże. Ostatnio edytowany przez Sheriour - 28-05-2006 o 17:13. |
||
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pomysł świetny, wykonanie też nie jest złe. Można się nieźle uśmiac.
![]() Nie zdziwiłbym się nawet jakby tę koszulkę pokazali niedługo w TV ze słowami: "Maniakalni gracze Tibii właśnie wypowiedzieli wojnę rodzicom !".
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Mi się pomysł bardzo podoba. Tylko szkoda że takie drogie ;/. Bym sobie kupił i nosił w domu xD
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: Furora
|
![]() Fajne, nawet bardzo, ale przy koszulce z krzesłem napis Tibia.pl wybitnie nie pasuje... poza tym jakiś motyw z PK mógłby być, coś na kształt "Proud to be PK" albo coś podobnego : )
A wszystkim co nie mają poczucia humoru mówię głośne STFU! |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
![]() |
![]() Cytuj:
@idioci ![]() Jak wam sie nie podoba poczucie humoru Droma to mozecie stad wy*******ac... nikt was tu na sile nie trzyma.... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#88 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#89 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Terwagant Hellshot
Gildia: Sacred Brotherhood
Świat: Shanera
Poziom: 33
Skille: 65/40
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak, zdaje sobie sprawe, ze jakas czescia zawinila, ale nie rozumiem tych ludzi, ktorzy zwalaja cala wine na nia, broniac tego gowniarza. Powiecie, ze sie wymadrzam, skad moge to wiedziec - sam kiedys tak mialem, malo brakowalo a krzyknalbym na matke jak mi przeszkadzala, kiedy gralem w Tibie. Na szczescie szybko sobie uswiadomilem, ze jestem na pograniczu uzaleznienia ![]() |
|
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Ps:Ale i tak wy szanowna ekipa Tibia.pl bendzie bronic tego bo macie z tego zarobek.....
Wannabe Kurt Russel. Ostatnio edytowany przez Lord Wlodek - 28-05-2006 o 17:45. |
|
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Thais
Imię: Innos Headshot
Gildia: Moirai
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 84/63
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
A koszulki z nadrukiem "Jestem knajtem i wale z axa" byłoby wręcz zaje***** ![]() ![]() Ogólnie jestem zawiedziony "żartobliwością" Tibia.pl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
Chwyt reklamowy i tyle... niema sie co wysilac na krytykowanie
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#96 |
Master Alucard
|
![]() Ludzie, naprawde wam wspolczuje. Beznadzieja.
Śmialiście się z kawałów o Żydach? Fajne są/były? To czemu nie mozecie sie posmiac z takich glupot jak ta koszulka? Poczucie humoru ucieklo przez okno? Śmialiscie sie z kawalow o blondynkach? Smieszne sa/byly? Tak? Smialiscie sie z kawalow o policjantach? Tak? A co na to nasi funkcjonariusze? Tez sie potrafia z nich smiac! Tylko prosze, nie mowcie mi, ze nagle wszyscy sa przeciw takim dowcipom... Nagle sie tacy madrzy zrobiliscie? Litosci... To glupota, a nie madrosc. Polecam podchodzic do zycia z wiekszym dystansem.
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Moglisice poprostu cos lepszego wymyslec......
#98 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A najlepsze jest ze Modkowie i ich dupozlizcy jada na wszystkich, ktorzy sie z nimi nie zgadzaja. NIe ma to jak wolnosc slowa .. Btw : W czasach eksterminacji Żydow, zarty na ich temat byly na miejscu....
![]() |
#99 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() To jest po prostu chore... Nie powinno się tego promować ani wysmiewac ale potepiac... Kiedy przeczytalem newsa, o erze krzeseł w tibii, to pomyslalem ze CipSoft pracuje nad tym ze w tibii na krzesłach da sie usiasc... jak zobaczylem koszulke nadal myslalem ze tu chodzi o to ze "jestem za siadaniem na krzesłach" Ale dopiero jak przeczytalem komentarze to przypomnialem sobie ten reportaz z TVN i uswaidomilem sobie ze to w OGOLE nie jest smieszne... Czy nie lepsze byłyby koszulki typu: "Po co siedzieć? Lepiej stać" ze zdjęciem Tibijskiego krzesła... Tym promujecie tylko takie zachowanie... W każdym razie jestem całkowicie PRZECIW... A gdyby ktoś zrobił koszulke typu: Pokazana jest tibia.pl z tekstem: "Pamietaj ze aby nie dac sie zchackowac trzeba........", A pod spodem" serwis niedlugo zostanie zamkniety, schakowano adminow"
||
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
|
![]() Afiszowanie sie z tym że sie jest maniakiem który nie widzi nic innego poza grą(dla takich właśnie jest ta koszulka) jest żałosne.I co z tego ze kupisz sobie cos akiego i pójdziesz w tym do szkoły??co chcesz wtedy soab reprezentować? ja jakbym zobaczył kogos w takiej koszulce nawet bym się nie śmiał,bo szkoda śmiechu na to...kilku debilom sie nudzi i postanowiło sobie zarobić na gówniarzach którzy mają mózg wyprany przez gre.....brawo