Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-05-2006, 17:51   #181
Hegemmon
Nikt ważny

Hegemmon's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: Amroth
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: Vetius
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: -1
Hegemmon ma numer GG 3030954
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nornius
Szkoda, że Tibia.PL promuje takie zachowania taką koszulką. Pewnie zaraz zostane zbluzgany przez moderatorów, że nie mam poczucia humoru, że jestem dzieckiem neostrady itp... A ja mówię KIJ Z TYM! Moim zdaniem, ta koszulka nie powinna się pojawić.
W takim razie zastanów się ponownie z czego wyśmiewają się nosiciele tej koszulki?
Przecież nie mogliśmy napisać "TVN sux, FAKTY sux", bo by nas do sondu dali

I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers.
And you will know my name is the LAW
when I lay my vengence upon thee!
Hegemmon jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-05-2006, 17:52   #182
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nornius
Szkoda, że Tibia.PL promuje takie zachowania taką koszulką. Pewnie zaraz zostane zbluzgany przez moderatorów, że nie mam poczucia humoru, że jestem dzieckiem neostrady itp... A ja mówię KIJ Z TYM! Moim zdaniem, ta koszulka nie powinna się pojawić.
Ta koszulka raczej krytykuje takie zachowanie wlasnie przez wysmianie tego wg mnie.
stary 29-05-2006, 17:53   #183
pijopiwnik
Użytkownik Forum

pijopiwnik's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Nogi mi się uginają jak patrze na kolejne i kolejne, oraz kolejne posty Moderatorów i Administratorów.....

Zawsze pisali "mądre" i "mające coś w sobie" zdania

a teraz....afffffffffffffffff "puste", nie zawierające nic w sobie posty

"ktoś" wyprowadził ich z równowagi prostym postem, że koszulki są "be", a admini mają "kasiury" z "tego"

I ZACZĘŁA SIĘ WOJNA POMIĘDZY OPATRZNOŚĆIĄ TIBII.PL A MAŁYM UŻYTKOWNIKIEM, KTÓREGO ZBANUJĄ (z powodu braku argumentów wystawianych przeciwko niemu -.-)

@koszulki

post na stronie 2

Ostatnio edytowany przez pijopiwnik - 29-05-2006 o 17:57.
pijopiwnik jest offline  
stary 29-05-2006, 18:08   #184
Wievioor
Użytkownik Forum

Wievioor's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia

Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
Wievioor ma numer GG 8306287 Send a message via Skype™ to Wievioor
Smutny Ech...

Ja nie bede bluzgac na adminow itp, ale uwazam ze te koszulki NIE SA smieszne i ze nie umiecie przyznać się do porażki. Nie potraficie uznac swojeo błędu, przeciez wiekszosc jest PRZECIW tym koszulkom, to jest po to zeby podobac sie, a nie zniechecac do swojego serwisu. Proponuję zrobić ankietę o tym komu podoba się koszulka a komu nie,chociaz jak sadze nawet gdyby 90% było na nie, to wy, Admini i reszta bedziecie robic swoje nie zwazajac na opinie innych.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dwimenor
Life is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas very mocno.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gery.pl
Jeżeli zdecydowałeś, że Twoja postać będzie w grze idiotą, to stwierdzenie typu "Chcem pożreć wieeeelkom kupę mięcha" będzie do niej pasować jak ulał.
Wievioor jest offline  
stary 29-05-2006, 18:16   #185
Walrock
Użytkownik Forum

Walrock's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Tyria
Poziom: 20
Walrock ma numer GG 2462960 Send a message via Skype™ to Walrock
Domyślny

@pijopiwnik
Czyli twoim zdaniem modkowie nie mogą mieć swojego zdania ?? A z tego co czytałem te posty wcale nie były puste. I nikt nie został zbanowany z inne poglądy niż mają modkowie.
Walrock jest offline  
stary 29-05-2006, 18:25   #186
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

@Wievioor
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nołefeks
Majority rule don't work in mental institutions
@topic
Najepiej żebyście wszyscy kupili te koszulki (najlepiej kilka) i w ramach protestu spalili pod Pałacem Kultury. Pokażemy tym nupom z tibia.pl kto tu rządzi.
stary 29-05-2006, 18:38   #187
Rezz
Użytkownik forum

Rezz's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Stan: Aktywny gracz
Skille: 76/77
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pijopiwnik
Nogi mi się uginają jak patrze na kolejne i kolejne, oraz kolejne posty Moderatorów i Administratorów.....

Zawsze pisali "mądre" i "mające coś w sobie" zdania

a teraz....afffffffffffffffff "puste", nie zawierające nic w sobie posty

"ktoś" wyprowadził ich z równowagi prostym postem, że koszulki są "be", a admini mają "kasiury" z "tego"

I ZACZĘŁA SIĘ WOJNA POMIĘDZY OPATRZNOŚĆIĄ TIBII.PL A MAŁYM UŻYTKOWNIKIEM, KTÓREGO ZBANUJĄ (z powodu braku argumentów wystawianych przeciwko niemu -.-)

@koszulki

post na stronie 2
A koszulki Star Wars to co? No nie rób z siebie mądrali, dotyka Cie to, że ktoś ma coś z głową żeby bić krzesłem swoją matke? Są ludzie, którzy robią gorsze rzeczy a nawet o tym nie wiesz. W mojej klasie ludzie śmieją się z tego, że w Oświęcimiu palono żydów a ty robisz wielką afere z krzesła. Mają "kasiury"? Lol, to mnie zbiło z tropu. A Cipsoft to co za darmo robi? To także ich praca/hobby i chyba dobrze, że coś z tego mają. W końcu utrzymanie takiej strony kosztuje + poświęcanie jej czasu. Na przyszłość nie wypowiadaj sie w takiej sprawie jesli nie myślisz logicznie ani nie masz poczucia humoru.
Rezz jest offline  
stary 29-05-2006, 18:40   #188
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satyr
chodzi mi o to że nikt nie czerpał zysku z tej koszulki,pieniądze uzyskane ze sprzedaży pomogły przezyć rodzinie bez ojca,a nie napchały kieszenie znudzonych cwaniaczków którzy postanowili ludziom wcisnąc kolejny szajs
Po pierwsze, nikt do jasnej niedoli nie każe ci kupować ten koszulki i "napychać kieszeni znudzonych cwaniaczków"
Po drugie, od dzisiaj powinieneś bojkotować "znudzonych cwaniaczków", przestać "napychać im kieszenie" i... zacząć chodzić nago. No bo co inaczej robisz? Pozatym, teksty w stylu "nabijanie kabz cwaniaczków" to teksty godne Gierka. Jak tak bardzo brakuje ci państwa kładącego łapę na wszystkim, zapraszamy na Białoruś. My płakać nie będziemy, ty się ucieszysz, wszyscy zadowoleni.
Czy to że prowadzimy serwis oznacza że powinniśmy robić to za darmo? A kto zapłaci za utrzymanie serwerów i łącze? Ty? Nie? to co, mamy do leppera iść żeby nam dodrukował hajsu?

BTW: skąd wiesz jak wygląda sytuacja rodzinna Droma? Telepator masz czy jak?
Cytuj:
Moze i ten wzór ma śmieszyć ale dla mnie jest to doskonały przykład czarnego chumoru niby ironia itp wszystko sie zgadza. Ten wzór jest poprostu chwytem marketingowym bo wiekszosc dzieciaków napewno kupi ta koszulke. Boli mnie to ze znizacie sie do takiego poziomu zeby zarobic.
Masz lepszy sposób żeby opłacić stronę, czekamy na pomysły.
Cytuj:
sam zapracować na siebie
Właśnie to robi, ale Pan Wszechwiedzący twierdzi że tak nie można, bo takie jest jego widzimisię.
Cytuj:
ja nie narzucam nikomu toku myslenia
To samo robi drom. Tylko że jeżeli ktoś popiera jego, to jest wdupowłazem, ew tym cwaniaczkiem co leci na szmal. Ale jak ktoś popiera ciebie to kim jest? Prawdziwym i Jedynym Słusznym Obrońcą Sprawiedliwości i Uciśnionych?
Cytuj:
@$corcerer
Mam neostrade i jakoś nie czuję się szczególnie głupi/skretyniały/jak kto lubi.
Dzieci Neo+ to uniwersalne określenie. Nie każdy posiadający neo to dziecko neo. poszukaj na google hasła "dzieci neostrady", teraz linka nie pamietam
Cytuj:
nie umiecie przyznać się do porażki.
Nigdy nie było żadnej porażki (może prócz punktów reputacji) więc nie było się do czego przyznawać...

Dżizas!
$corcerer jest offline  
stary 29-05-2006, 18:45   #189
Lekjam
Użytkownik Forum

Lekjam's Avatar

Profesja: Elder Druid
Lekjam ma numer GG 7857853
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatKus
Mówiłem o pieniądzach.
Oczywiście mam coś z tego, że robię tą stronę, a mianowicie satyswakcję. Jestem osobą , która lubi tworzyć, a gdy taka ilośc osób, jaka odwiedza codziennie tibia.pl, docenia tą pracę, to jest to tym większa satyswakcja. Ale to nie zmienia faktu, żenie zarobiłem puki co nic na tibia.pl po za darmowym kubeczkiem.

A sama koszulka mi się podoba i zastanawiam się, czy sobie nie kupić (tak, też będę musiał zapłacić!). I nie będę się wstydził wyjść w niej mimo, że mam już blisko 26 lat.
edit: nie ilość tylko liczba

Być może nie zarabiasz na tym fortuny ale czasem cos tam wskoczy, bo napewno za hosting strony forum plus domena no to troche wyjdzie miesięcznie jednak same pacce zwrocą strate a korzysci, wiem, iż nnikłe lecz zawsze.

Powiem tak nic zupełnie nie mam do tego komercyjnego projektu, a nawet powiem, że jest on słusznym krokiem, bo ceny nie są jakieś przesadzone a wręcz podobne do cen sklepowych, a tu ludzie którzy chcą kupić mają jeszcze takie fajne napisy i wogóle . Jednak niektórzy poprostu nie znają się na ironi... bo to przecież czysty żart do ludzi mało bystrych "Będę bronił Tibii krzesłem", czy to jest obraźliwe lub 'chamskie' nie...

@Scorcerer
mu chodziło o rodzine piosenkarza a nie droma poczytaj uważnie
a propos Troli ( dzieci neostrady ) http://dziecineostrady.prv.pl/

@Rezz
Jezeli twoi koledzy śmieją się z tego zapraszam niech tam pojadą zwiedzą, niech zobaczą, że nawet odremontowane, przebudowane mury ukazują ile cierpienia, łez i smutku oraz tęsknoty do dobra tam jest... Zresztą zapewne nie mówili wam na lekcjach co niemcy robili z polakami. Dla niemców polacy byli świniami zdolnymi jedynie do pracy, wolałbym zginąć w obozie czy podczas bitwy niż żyć i dosłownie liżąc dupy niemieckich spasłych pedałów...

To był taki offtop
A i dodam jeszcze ... Nienawidzisz żydów ? To poczytaj biblie, przecież Jezus był żydem i napewno wstyd mu patrzeć jak rasa ludzka schodzi do poziomu psów które walczą miedzy sobą właściwie o nic... Czy wierzysz w Boga czy nie... zastanów się czasem nad tym co robisz.
Now your bill is in the mail
You got stronger but your mind got weak
You made a promise you couldn't keep
You had it all - You lost more
It's all there in the fee

Ostatnio edytowany przez Lekjam - 29-05-2006 o 19:00.
Lekjam jest offline  
stary 29-05-2006, 18:45   #190
Avatex
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 05 2006

Domyślny

Ochydny i zenujacy jest ten napis Tibia.pl omg...
Avatex jest offline  
stary 29-05-2006, 19:24   #191
Valex
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 05 2006

Domyślny

Fajne są te koszulki, sam bym sobie jakoms sprawil ale nie podoba mi sie na nich napis tibia.pl(jak by tego napisu na koszulkach by nie bylo to bym kupil)
a tak z tym napisem te koszulki to jende wielkie .... !!!!!!!!
Valex jest offline  
stary 29-05-2006, 19:49   #192
Lekjam
Użytkownik Forum

Lekjam's Avatar

Profesja: Elder Druid
Lekjam ma numer GG 7857853
Domyślny

offtop:
http://powielacz.pl/koszulka_4931.html ta koszulka podoba mi się najbardziej

edit: ta grafika*
Now your bill is in the mail
You got stronger but your mind got weak
You made a promise you couldn't keep
You had it all - You lost more
It's all there in the fee

Ostatnio edytowany przez Lekjam - 29-05-2006 o 19:55.
Lekjam jest offline  
stary 29-05-2006, 20:00   #193
Dark Lee
Użytkownik forum

Dark Lee's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Lee
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
Dark Lee ma numer GG 4875323
Domyślny

Koszulka mnie rozbawiła. Wysłałam też koleżance jako miły przerywnik w nauce.
Ale ludzie. Robić taką aferę z niczego?
Ok, to co gnojek zrobił było złe. To znaczy w prostych słowach: nie próbujcie tego w domu itp.. Mimo wszystko, nie sądzę, żebyście wszyscy byli tacy święci i nikt z was nie powiedział nigdy dla żartu "oberwiesz ode mnie", albo "nakopię ci". No więc przyjmijcie do wiadomości, że autor koszulki to miał na myśli. Bo chyba wszyscy LUBIMY Tibię i NIE LUBIMY, kiedy się ją krytykuje.

Kurcze, kupiłabym ją sobie gdyby się czarny kolor nadruku i koszulki nie różnił :/
Dark Lee jest offline  
stary 29-05-2006, 20:06   #194
-=DanieL=-
Użytkownik Forum

-=DanieL=-'s Avatar

Data dołączenia: 07 01 2005

Domyślny

Dziwne, jak temat dotyczy modków/adminów (niewiem kto ten pomysł z krzesłem wymyślił) to modki postują jak szeleńce. W normalnych tematach znalezienie waszych postów graniczy z cudem . Czyżby "wyższa" forumowa rasa czuła się urażona?

Gdy wypowiesz moje imię znikam. Kim jestem ?
-=DanieL=- jest offline  
stary 29-05-2006, 20:43   #195
Klikaczz
Użytkownik Forum

Klikaczz's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi

Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
Wyślij wiadomość przez ICQ do Klikaczz Adres Jabbera do Klikaczz Send a message via Skype™ to Klikaczz
Problem Ekhm...

yyyy... Czy macie za głupców osoby które to kupują? ja na pewno w czymś takim bym się nie pokazał. Na prawdę powinniście usunąć ten produkt a kogo obchodzi informacja : cytat

"Nadruki robione są na koszulkach firmy Fruit of the Loom, która zapewnia trwałość i przyjemne noszenie"

Dla mnie taka koszulka to po prostu głupota żeby coś takieog wymyśleć to trzeba być ...
Klikaczz jest offline  
stary 29-05-2006, 21:11   #196
Lord Evad
Użytkownik Forum

Lord Evad's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006

Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
Dumny lol

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olcia1112
Tak jasne róbcie co chcecie kupujcie sobie takie koszulki i walcie sie nawzajem krzesłami przecież to jakś paranoja a Tibia.pl tylko na tym zarabia
eee...jeżeli sa takie koszulki to nie znaczy ze mamy sie nawzajem nawalać krzesłami...
Lord Evad jest offline  
stary 29-05-2006, 21:25   #197
Aval'yah
Użytkownik Forum

Aval'yah's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn

Aval'yah ma numer GG 8876263 Aval'yah ma login Tlenu aval-yah@tlen.pl
Domyślny

Śmieszna to w tej koszulce jest cena. 5 dych za t-shirta z nadrukiem?! prrrrr...

Żarty z krzesłem przestały mnie już smieszyć. Nie zamierzam nikogo oczerniać, potępiać, mnie to po prostu nie bawi.
Moim zdaniem obie strony tego "konfliktu" zachowały się żałośnie.
gestating with all the other rats
nurse said that my skin will need a graft.
i am of pockmarked shapes
The vermin you need to loathe.
Aval'yah jest offline  
stary 29-05-2006, 21:42   #198
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

hmm nie czytalem wszystkich postow..al;e podejzewam ze sie powtarzaja. jednak wypowiem sie na ten temat.

moim (skromnym) zdaniem ten nadruk nie jest zbyt zabawny, a zwlaszcza zeby go umieszczac w newsach. rozumiem reklama produktu (studiuje marketing wiec mam jakies pojęcie) i fakt moze czesci ludzi z niskim poziomem kultury to bawi, jednak moim zdaniem pod ironie to tylko mozna zachaczyc i to tylko wtedy kiedy ktos wie co sie stalo. a posiadając taka koszulkei nosic ja = pokazanie tego innym, ktorzy nie sa poinformowani o co chodzi i bedzie to raczej zalosne niz smieszne, poniewaz ludzie moga to odebrac wrecz jako prawdziwe poglady posiadacza tego t-sherta.
moze na kubku bylobyto bardziej odpowiednie, jednak i tak moim zdaniem idiotyzm w szeregach naszych rodakow powinno sie "ukrywac" a nie pokazywac go calemu otoczeniu.

reasumujac.. pomysl z tym t-sherem nie podoba mi sie wcale. grafika moze i jest "smieszna" ale jest to zart wg mnie na dosc niskim poziomie. moze do zaakceptowania przez mlodych graczy..ale oni nie wiedza zabardzo co to ironia i kpina, wiec sobie pomysla on sie tak wyslawil z tym krzeslem to ja teraz jebne ojca z cluba(np mlotka do tluczenia kotletow) i tez bede slawny dzadza mi t shert...nie zapominajcie ze poziom uksztaltowania psychiki tych 10 latkow jest dosc podatny na wpływy, wiec nie lepiej zostac przy motywach tibijskich..a nie pokazywac takie zalosne sytuacje jak bicie matki krzeslem ??...
have fun~
Deaf Scream jest offline  
stary 29-05-2006, 21:44   #199
Actorron
Guest

Domyślny

Za 50zł to ja mam obiady w szkole na 2 miechy. A t-shirta moge kupic na targu bez durnego napisu.

stary 29-05-2006, 21:51   #200
Hupe
Użytkownik Forum

Hupe's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Hupefupe
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
Domyślny

hahaha Rofl, to byl niezly zart ale komenty typu: "tragedia, katastrofa, masakra popieracie przemoc w rodzinie i uzaleznienie od tibi!!!!!!!!" go przebily ;] Sorry ale bardziej sie smialem z tych komentarzy niz z koszulki xDDDDDDDDD
btw. Wezmiecie mnie do spólki? Kazdy chce zarabiac miliony ;]

Ostatnio edytowany przez Hupe - 29-05-2006 o 22:09.
Hupe jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania