![]() |
#181 | |
Nikt ważny
|
![]() Cytuj:
Przecież nie mogliśmy napisać "TVN sux, FAKTY sux", bo by nas do sondu dali
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
|
![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nogi mi się uginają jak patrze na kolejne i kolejne, oraz kolejne posty Moderatorów i Administratorów.....
Zawsze pisali "mądre" i "mające coś w sobie" zdania a teraz....afffffffffffffffff "puste", nie zawierające nic w sobie posty "ktoś" wyprowadził ich z równowagi prostym postem, że koszulki są "be", a admini mają "kasiury" z "tego" I ZACZĘŁA SIĘ WOJNA POMIĘDZY OPATRZNOŚĆIĄ TIBII.PL A MAŁYM UŻYTKOWNIKIEM, KTÓREGO ZBANUJĄ (z powodu braku argumentów wystawianych przeciwko niemu -.-) @koszulki post na stronie 2
another player who just seems to get better and better Ostatnio edytowany przez pijopiwnik - 29-05-2006 o 17:57. |
![]() |
![]() |
#184 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Wievioor
Profesja: Knight
Świat: Danera
Poziom: ~15
Skille: 41/39/\
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja nie bede bluzgac na adminow itp, ale uwazam ze te koszulki NIE SA smieszne i ze nie umiecie przyznać się do porażki. Nie potraficie uznac swojeo błędu, przeciez wiekszosc jest PRZECIW tym koszulkom, to jest po to zeby podobac sie, a nie zniechecac do swojego serwisu. Proponuję zrobić ankietę o tym komu podoba się koszulka a komu nie,chociaz jak sadze nawet gdyby 90% było na nie, to wy, Admini i reszta bedziecie robic swoje nie zwazajac na opinie innych.
||
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() @pijopiwnik
Czyli twoim zdaniem modkowie nie mogą mieć swojego zdania ?? A z tego co czytałem te posty wcale nie były puste. I nikt nie został zbanowany z inne poglądy niż mają modkowie. |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @Wievioor
Cytuj:
Najepiej żebyście wszyscy kupili te koszulki (najlepiej kilka) i w ramach protestu spalili pod Pałacem Kultury. Pokażemy tym nupom z tibia.pl kto tu rządzi.
![]() |
#187 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Skille: 76/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#188 | ||||||
Nieobecny.
|
![]() Cytuj:
Po drugie, od dzisiaj powinieneś bojkotować "znudzonych cwaniaczków", przestać "napychać im kieszenie" i... zacząć chodzić nago. No bo co inaczej robisz? Pozatym, teksty w stylu "nabijanie kabz cwaniaczków" to teksty godne Gierka. Jak tak bardzo brakuje ci państwa kładącego łapę na wszystkim, zapraszamy na Białoruś. My płakać nie będziemy, ty się ucieszysz, wszyscy zadowoleni. Czy to że prowadzimy serwis oznacza że powinniśmy robić to za darmo? A kto zapłaci za utrzymanie serwerów i łącze? Ty? Nie? to co, mamy do leppera iść żeby nam dodrukował hajsu? BTW: skąd wiesz jak wygląda sytuacja rodzinna Droma? Telepator masz czy jak? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Być może nie zarabiasz na tym fortuny ale czasem cos tam wskoczy, bo napewno za hosting strony forum plus domena no to troche wyjdzie miesięcznie jednak same pacce zwrocą strate a korzysci, wiem, iż nnikłe lecz zawsze. Powiem tak nic zupełnie nie mam do tego komercyjnego projektu, a nawet powiem, że jest on słusznym krokiem, bo ceny nie są jakieś przesadzone a wręcz podobne do cen sklepowych, a tu ludzie którzy chcą kupić mają jeszcze takie fajne napisy i wogóle ![]() @Scorcerer mu chodziło o rodzine piosenkarza a nie droma poczytaj uważnie a propos Troli ( dzieci neostrady ) http://dziecineostrady.prv.pl/ @Rezz Jezeli twoi koledzy śmieją się z tego zapraszam niech tam pojadą zwiedzą, niech zobaczą, że nawet odremontowane, przebudowane mury ukazują ile cierpienia, łez i smutku oraz tęsknoty do dobra tam jest... Zresztą zapewne nie mówili wam na lekcjach co niemcy robili z polakami. Dla niemców polacy byli świniami zdolnymi jedynie do pracy, wolałbym zginąć w obozie czy podczas bitwy niż żyć i dosłownie liżąc dupy niemieckich spasłych pedałów... To był taki offtop A i dodam jeszcze ... Nienawidzisz żydów ? To poczytaj biblie, przecież Jezus był żydem i napewno wstyd mu patrzeć jak rasa ludzka schodzi do poziomu psów które walczą miedzy sobą właściwie o nic... Czy wierzysz w Boga czy nie... zastanów się czasem nad tym co robisz.
You wanted everything the easy way You wanted gain without pain Now your bill is in the mail You got stronger but your mind got weak You made a promise you couldn't keep You had it all - You lost more It's all there in the fee Ostatnio edytowany przez Lekjam - 29-05-2006 o 19:00. |
|
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Ochydny i zenujacy jest ten napis Tibia.pl omg...
|
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2006
|
![]() Fajne są te koszulki, sam bym sobie jakoms sprawil ale nie podoba mi sie na nich napis tibia.pl(jak by tego napisu na koszulkach by nie bylo to bym kupil)
a tak z tym napisem te koszulki to jende wielkie .... !!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() offtop:
http://powielacz.pl/koszulka_4931.html ta koszulka podoba mi się najbardziej ![]() edit: ta grafika*
You wanted everything the easy way You wanted gain without pain Now your bill is in the mail You got stronger but your mind got weak You made a promise you couldn't keep You had it all - You lost more It's all there in the fee Ostatnio edytowany przez Lekjam - 29-05-2006 o 19:55. |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Lee
Profesja: Sorcerer
Świat: Refugia
![]() |
![]() Koszulka mnie rozbawiła. Wysłałam też koleżance jako miły przerywnik w nauce.
Ale ludzie. Robić taką aferę z niczego? Ok, to co gnojek zrobił było złe. To znaczy w prostych słowach: nie próbujcie tego w domu itp.. Mimo wszystko, nie sądzę, żebyście wszyscy byli tacy święci i nikt z was nie powiedział nigdy dla żartu "oberwiesz ode mnie", albo "nakopię ci". No więc przyjmijcie do wiadomości, że autor koszulki to miał na myśli. Bo chyba wszyscy LUBIMY Tibię i NIE LUBIMY, kiedy się ją krytykuje. Kurcze, kupiłabym ją sobie gdyby się czarny kolor nadruku i koszulki nie różnił :/ |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Dziwne, jak temat dotyczy modków/adminów (niewiem kto ten pomysł z krzesłem wymyślił) to modki postują jak szeleńce. W normalnych tematach znalezienie waszych postów graniczy z cudem
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Imię: ciekawe i interesujące
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() yyyy... Czy macie za głupców osoby które to kupują? ja na pewno w czymś takim bym się nie pokazał. Na prawdę powinniście usunąć ten produkt a kogo obchodzi informacja : cytat
"Nadruki robione są na koszulkach firmy Fruit of the Loom, która zapewnia trwałość i przyjemne noszenie" Dla mnie taka koszulka to po prostu głupota żeby coś takieog wymyśleć to trzeba być ... |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Śmieszna to w tej koszulce jest cena. 5 dych za t-shirta z nadrukiem?! prrrrr...
Żarty z krzesłem przestały mnie już smieszyć. Nie zamierzam nikogo oczerniać, potępiać, mnie to po prostu nie bawi. Moim zdaniem obie strony tego "konfliktu" zachowały się żałośnie.
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() hmm nie czytalem wszystkich postow..al;e podejzewam ze sie powtarzaja. jednak wypowiem sie na ten temat.
moim (skromnym) zdaniem ten nadruk nie jest zbyt zabawny, a zwlaszcza zeby go umieszczac w newsach. rozumiem reklama produktu (studiuje marketing wiec mam jakies pojęcie) i fakt moze czesci ludzi z niskim poziomem kultury to bawi, jednak moim zdaniem pod ironie to tylko mozna zachaczyc i to tylko wtedy kiedy ktos wie co sie stalo. a posiadając taka koszulkei nosic ja = pokazanie tego innym, ktorzy nie sa poinformowani o co chodzi i bedzie to raczej zalosne niz smieszne, poniewaz ludzie moga to odebrac wrecz jako prawdziwe poglady posiadacza tego t-sherta. moze na kubku bylobyto bardziej odpowiednie, jednak i tak moim zdaniem idiotyzm w szeregach naszych rodakow powinno sie "ukrywac" a nie pokazywac go calemu otoczeniu. reasumujac.. pomysl z tym t-sherem nie podoba mi sie wcale. grafika moze i jest "smieszna" ale jest to zart wg mnie na dosc niskim poziomie. moze do zaakceptowania przez mlodych graczy..ale oni nie wiedza zabardzo co to ironia i kpina, wiec sobie pomysla on sie tak wyslawil z tym krzeslem to ja teraz jebne ojca z cluba(np mlotka do tluczenia kotletow) i tez bede slawny dzadza mi t shert...nie zapominajcie ze poziom uksztaltowania psychiki tych 10 latkow jest dosc podatny na wpływy, wiec nie lepiej zostac przy motywach tibijskich..a nie pokazywac takie zalosne sytuacje jak bicie matki krzeslem ??... have fun~ |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]() Za 50zł to ja mam obiady w szkole na 2 miechy. A t-shirta moge kupic na targu bez durnego napisu.
|
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() hahaha Rofl, to byl niezly zart ale komenty typu: "tragedia, katastrofa, masakra popieracie przemoc w rodzinie i uzaleznienie od tibi!!!!!!!!" go przebily ;] Sorry ale bardziej sie smialem z tych komentarzy niz z koszulki xDDDDDDDDD
btw. Wezmiecie mnie do spólki? Kazdy chce zarabiac miliony ;] Ostatnio edytowany przez Hupe - 29-05-2006 o 22:09. |
![]() |