![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Moim zalozeniem jest byc w 1st 100 serva a jak dobrze pojdzie to best druidem na nowym servie (chociaz przez jeden dzien) i zrobic Hota
![]()
|
![]() |
#262 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Cytuj:
Mieć ogromną satysfakcje z advanców... Reszta nie ma znaczenia, liczą się tylko moji bracia, oraz dązenie do doskonalenia swojich zdonlości. Ostatnio edytowany przez Rico Mistik - 06-06-2006 o 18:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#265 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() A co do rozwoju swiata to przydala by sie pozadna polska glidia bo mam przeczucie ze sytuacja powtorzy sie z Xereny. Swe stworza swoje Dom i sie tylko beda smiac z polakow ... Atak na marginesie to polacy kiedys ze swe wygrali, bo tengu to w wiekszosci szwedzi??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na emeryturze
Imię: Oskaburth
Świat: Saphira
Poziom: 46
![]() |
![]() baniak - tak dla twojej wiadomosci, domnesticus to mieszana gildia w ktorej tez jest bardzo duzo Polakow, w Tengu rowniez jest wiele narodowosci i tak naprawde nigdy na xerenie nie bylo wojny Polska-Szwecja. Zawsze walczymy mieszane gildie, moze w wiekoszci byli polacy (np. New Stars vs. Black Widow) tam bylo w new stars wiekszosc polakow a w widow szwedow, a nooby roznosily plotki ze walczy polska ze szwecja
![]()
![]() |
#267 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na emeryturze
Imię: Oskaburth
Świat: Saphira
Poziom: 46
![]() |
![]() baniak - tak dla twojej wiadomosci, domnesticus to mieszana gildia w ktorej tez jest bardzo duzo Polakow, w Tengu rowniez jest wiele narodowosci i tak naprawde nigdy na xerenie nie bylo wojny Polska-Szwecja. Zawsze walczymy mieszane gildie, moze w wiekoszci byli polacy (np. New Stars vs. Black Widow) tam bylo w new stars wiekszosc polakow a w widow szwedow, a nooby roznosily plotki ze walczy polska ze szwecja
![]()
![]() |
#268 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Guest
|
![]() Bardzo bym sie chcal mylic ale uwazan ze new server bedzie po mundialu
![]() ![]() ![]() PS: ale to BARDZO chcialbym sie mylic ---------------------------------------------------------------------------- Pesymizm -??? ...optymizm z bagażem doswiadczeń ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Phranel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Achromatize
Świat: Mythera
Poziom: 125
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() 90% ludzi z tego tematu nie osiągnie 50 lvla , cu
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#272 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tizane/Violent Fighter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
90 % z tego tematu nie sharuje ![]() PS: a mój cel to top25, minimum top50 xD, jeżeli koledzy pozwolą ![]() ahhhh... i wojnaaaa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A z Tobą co się dzieje? Grasz czy nie grasz...? |
|
![]() |
![]() |
#274 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moje zadanie to być w pierwszej 150 expa + być w pierszej 50 wśród knightów + być w pierwszej 25 skill
![]() |
#275 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
You Are On The Edge Of The Map Mate, Here, Where The Monsters Are ![]() Jak to policeman przeszukuje mnie? Przecież mam prawo nosić to, co chcę To, co moje jest moje, co jara mnie W razie co nie wiem przecież jak i gdzie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() HUAhaaha Bacik, a moze skoczymy zOwnowac non-pvp
![]() Prawdopodobnie wyjdzie jakis w najblizszym czasie ![]() Bez kilku ownerow i mocnej ekipy i tak nie ma co startować bo nawwet jak bedzie dobrze szlo to w koncu ktos cie udupi ![]() .... chyba że ktos lubi byc low lvlem i miec paymenty bo sie komus cos przywidzialo ![]() btw z tym kickiem z Tengu to sciema czy rzeczywiscie odwaliło ci zeby ich bic?;p Zeby miec lvl nie trzeba sharowac, ja jestem tego dobrym przykladem, ale na new serwie zamierzam expic jeszcze szybciej, ZNACZNIE szybciej Ostatnio edytowany przez Sendrius - 09-06-2006 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() co wy z tymi nowymi serwami??? cigale nowe tematy powstaja kiedy bedzie nowy serwer itp, a tak na prawde to bez pacc to moze sobie pomarzyc o grze na nowym bo przez jakies 2 tyg bedzie serw dostepny tlyko dla pacc i po tym czasie juz bede kolesie z +30lvlami , potem bedzie inwzja facc ze przez 2 godizny sie nie wbijesz, wiec kolejne 2 tyg w plecy po ktorych beda juz chodzic masta z +60lvlami (oczywiscie ze nie sharerzy....) wiec nie wiem w jaki to ma sens ;/
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Reda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Carlo demoni
Świat: Inferna
Poziom: 85
Poziom mag.: 57
|
![]() nie no bez przesady az tak zle nie bedzie ja wbije z 40 lvl w miesiac gora a jak nie to nie gram na new world i czekam na nowy za rok albo za pol roku jak bedzie chyba ze znowu ledwo co wbije 20 lvl i juz mi sie odechce grac bo jakas banda frajerow mnie zabija za to ze expowisko zajmuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() W miesiąc to juz setki bedą biegały, a 40 to będzie low-middle lvl.. akurat taki do pomiatania i ściągania paymentów....
![]() |
![]() |
#280 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Sendrius poslij mi swoj nuemr gg privem tu.
|
![]() |
![]() |