|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() ja do tibi cam zawsze używam klienta tibia-mc ...i na nim przynajmniej wszystko mi działa (nie gram na mc...ale czasem lubilem robić runki afk i oglądać filmiki na tibicam [to chyba legalne]..ale juz nie gram sorcem)
co do nowego klienta TibiaGG... uważajce na niego bo ja go wypuszcze...(qmpel mi pomoże)... i będzie miał pełno keylogerów ![]() edit ![]() ![]() lu po prostu wyłączyć kompa i uruchomić ponownie edit2:sorry Dobo byłeś pierwszy... ?( ...ale wysłałeś posta podczas gdy ja edytowałem
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Simas loodki
![]() ![]() ![]() ![]()
#24 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
masz dwie opcje 1) Reset komputera 2) CTRL+ALT+DEL, wybierz "tibia", a potem zakończ zadanie~ |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Sorrry rze sie tak darlem ale reset kompa pomogl narqa
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() dziex dobo pomoglo
![]() ![]() ![]()
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2004
|
![]() czy w związku z tym mini updatem jest nowa versja tibi.cam bo jak swoją włączam wyskakuje ze zły client .. fakt tibia gg nie dziala
![]()
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Ale update, że hej. Nic ciekawego nie zauważyłem. CIP-y zróbcie jakiś porządny up-ek, a nie tibia 7.24, 7.25, 7.27. A nie może byc 7.27, 7.37.
![]()
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Z moich zrudel uslyszalem ze nie tylko z tego powodu wyszela nowa wersja
![]() Slyszalem , ze jacys gracze odkryli blad w grze W nagrode za udowodnienia bledu mieli wybrac po 1 przedmiocie Wybrali Golden helmet i golden boots ^^ tylko pozazdrosic |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Sir Soulfire Strike
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Poziom: 25
Skille: 75/75
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() ludzie jesteście smieszni bo niedziala wam tibia gg i dobrze ja bym zrobil jescze cos takiego ze jak tibia wykryje ze jest oswietlone narozniki mapy [wszystkie 4] a jest noc i niema zrodel swiatla wyskakuje"bug" i papa ;p loguj sie od nowa ;p przydatne w godzinach 18+ na zaladowanych serwach ;p
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2004
![]() |
![]() ej to co w tym nowym updacie mialo sie znalesc- tylko skillbar?
![]() ja tu czekam czociaz na nieco polepszenie grafiki bo kanciaste lodzie itp to jest zenada... ![]() ewentualnie jakies nowe stworki (i darama dla faccow) ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
![]() |
![]() heh, i co z tego że tibiaGG nie działa? (Chociarz na moim kompie to uniemożliwia granie w Tibie, mam zrąbaną karte graficzną)
1-I mam takie pytanko-zupełnie serio i poważnie-tak jak Fiviso, chce wiedzieć kiedy wyjdzie następna TibiaCam 2-Kiedy bedzie nowa tibiaGG? (Pozwala mi grać bez resetów co pięć minut) 3-Wszyscy co mają problem z uruchomieniem Tibii po zupdate`owaniu po prostu zresetujcie kompa. |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 09 2003
Lokacja: Gorzow Wlkp
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Clession
Świat: Guardia
Poziom: 11
Skille: 51/50
![]() |
![]() Dobra wszystkie rysunki i inne bajerki są cool, ale mam pytanie czy accounty starych graczy(tych którzy już mieli acc przed update) bedą mieli zmienione numery czy tylko ci nowi. Bo juz zwatpilem jak wpisywalem haslo dzis po updacie to uzywaja zapewne znnemu dla wszytskich sposobu ctrl+v w okienku wyskakuje mi 8 gwiazdek i sie normalnie wszystko dobrze loguje. I jestem ciekaw czy bede musial coś zmieniać czy nie??
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2003
Lokacja: End of the World Liczba postów: 1337
|
![]() O jakich wy nowych obrazkach mowicie?
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() ee tamm taki "lol" juz mialem nadzieje patrze a tu lipa nic nie ma , buuuu co oni sobie wyobrazaja
![]() skad teraz wezme klienta ktory odtworzy filmiki z tibi cam !!!!!! FFS |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]() No to sie ludzie cieszcie.przez ten pieprzony update wogule Tibia nie chce mi sie uruchomic.Nawet po restarcie kompa nie moge uruchomic Tibii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heeeeeeeeelp!!!! Pliz niech mi kto pomorze bo kurwa nie moge.Nie dosc ze mnie fire elemental na foldzie zabil i stracilem 3300 doswa to jeszcze jakis pieprzony update zjebal mi tibie.Pomocy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() komu tibia nie działa pu update niech sobie przeniesie z katalogu tibi plik tibia.spr na pulpit...(by nie stracić mapy)
usunie katalog tibi... ściągnie nową wersje tibi z tibia.com ,zainstaluje i przekopjuje do nowego katalogu z tibią plik tibia.spr (żeby mieć odkrytą mape) ludzie czytajcie posty... sprubujcie skopjować katalog tibi,poszukać pliku tibiamc w necie (np. na www.tibia.kgb.pl) i podmienic plik tibia***** na ściągnięty plik... i używać tego do oglądania filmów... mi w takim układzie tibicam działa
#38 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Modki,mordki moga byc i portki ale bana dac moga wiec sie z nich nie nabijam bo bedzie banek, a jak banek to nie bedzie na modków pisanek bo sie modki wkurza i bidnego lepe z forum wykurza wienc zara sie zmywam i modków nie przezywam i jak grac na myterze pokaze wam> Młotki rzadam,Hujsajn zyje,a ja wpijam w sciany ryje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() Co tu tak cicho???Ze po dobranocce to wszyscy od razu do luzeczka
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po tym wspaniałym updacie tibia mi wysiadła na dobre . Wkleję to co pisze po wpisaniu Id i passa :
" Cannot connect to a login server. Error : Server name does not exist . For more information ..." I nie mam pojęcia co robić. Odinstalowywałem już u kumpla działa moja postać a mi coś nie chce co robić ???? ![]()