|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @skill bar:
Steve czlonek CipSoft wyraznie powiedzial ze w tym update Nie bedzie skill bara Z obrazkow to zauwazylem: U druidow run UH, pozatym na ziemi chyba lezy warrior helmet ale nie widac szczegolow to nie jestem pewien. Gewof na IRCu jeszcze slusznie zauwazyl ze jeden z druidow trzyma wooden wanda ![]() U knightow: 1 z lewej: MM shield, na glowie horned helmet, zbroja przypomina starego magic plate armora, ma do tego na srodku cos co moze byc legendarnym klejnotem z opisu e-plate(An enchanted gem glows on the plate armor), no i buty ktory sa podobne do steel boots 2 z lewej: dragon lance, zbroja nie wiadomo ale ja bym obstawial demon armor, dlatego ze ma charakterystyczne tylko dla tej zbroji kolce na barkach, legsy to przez kolce tez przypominaja demon legs, ale te plomienie jakby to nie wiadomo w koncu -.-"" Paladyni: 1 z lewej: dragon hammer w rece, BOHy na nogach 2 z lewej: royal helmet, bow, sandaly Czarodzieje: Skull staff, magic hat Tyle ja zauwazylem i jak widze narazie najwiecej ![]() Kto jeszcze cos dostrzegl? |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Administrator
|
![]() Cytuj:
![]() OMFG! Czlowieku czy ty wiesz co piszesz? Czy kiedykolwiek widziales swoj katalog Tibii? Jakbys tam spojrzal to bys zobaczyl ze sa tam pliki z koncowka *.map ciekawe co to moze byc? jak myslisz? W pliku tibia.spr sa przechowywane wszystkie grafiki jakie sa w tibii, wszytkie elementy z jakich sie sklada nie mapy. Jak chcesz zrobic backup map to zgraj wszystkie pliki *.map a nie tibia.spr |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() Qrde... Drom chłopie... pomylić sie chyba można?....
pomyliłem sie po prostu i zamiast map chciałem skopiować grafike ?( ![]() ![]() (w swoim katalogu tibii byłem z 50 razy) P.S:A o tym że skill bar nie będzie już napisałem na pierwszej stronie
#44 |
Administrator
|
![]() @UP:
Piszesz na forum poradde dla kogos to by wypadalo sprawdzic co sie pisze? Ja tu jestem wlasnie tez od poprawiania takich bledow to musialem ludzia uswiadomic ze zeby zrobi kopie map musza pliki *.map nie tibia.spr skopiowac. @Lepa: No to jak? Bananik za spam? Czy moze juz sie uspokoisz? Poczekamy zobaczymy.... |
![]() |
![]() |
#45 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Jak juz Drom napisal wyzej zauwazylem Wooden wand u druida. Gosc ktory stoi obok paladynki trzyma w reku crown helmet i na na szyji jak i pani stojaca obok maga maja platinium amulet.
![]()
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy ktoś może mi pomóc bo nie wiem co robić . Po tym updacie tibia mi wysiadła . Wkleję to co pisze po wpisaniu Id i passa :
" Cannot connect to a login server. Error : Server name does not exist . For more information ..." Odinstalowywałem już i na nowo zainstalowałem. U znajomych działa moja postać a mi nie chce co robić ????
#47 |
Guest
|
![]() No dobra Doktorku nie bede juz spamowal.O i wogule to ja nie lubie bananuw.Moze pomarancza
![]() ![]() ![]() No, co do ciebie Maniakalny tez sie kapnelem, ze cos ci sie popapralo. Pozdrowienia dla modkuw.Please nie dajcie mi banana tylko pomarancze.Ok???? ![]() |
![]() |
#48 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() ~ |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() a miałem już taką podniete
![]() ![]() kurcze kiedy bedzie ten prawdziwy update a co do postu smoczasa to tak mi też sie czasem takie coś dzieje powinno inic sie nie da zrobić przez pewenen czas (góra u mnie dzień) ale potem wszystko działa ok |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() rysunki sa niesamowite radze się przyjżeć jak jest ubrany Knight i Palladyn
![]() Czekamy na konkretny update plz........ ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Zrobiłem tak jak mi na stronie kazali (www.tibia.pl) i nic jak odpalam tibie to mi wyskakuje takie coś:A Tibia is already running! Co to do ****y jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Prosta sprawa masz 2 do wyboru
![]() 1: albo wcisnąć CTRL+ALT+DELETE i zobaczyć czy nie masz odpalonej jeszcze innej tibi która mogła przez przypadek sie odpalić. 2: albo usunąć tibie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2004
![]() |
![]() kiedy bedzie nowa tibia GG
|
![]() |
![]() |
#55 | |
Dobo Srobo
|
![]() Cytuj:
![]() Jeszcze jedno pytanie o tibieGG, a posypią się bany~ |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() ja przepraszam bardzo ale jak zmienialem pass 2 miesiace temu musialem wpisac conajmniej 8 znaków i pass nie mogl sie konczyc na zadna litere od a-z tylko na jakas cyfre lub znak . . . i stfierdzielm ze nie a sensu wymyslac tylko wcisnalem lost pass i przyslali mi tesh 8 cyfrow niekonczoncy sie na zadna litere od a-z .. jak to wytlumaczyc??
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko że ten mój problem istnieje od wczoraj myślałem że samo się rozwiąże a tu nic
![]()
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: mmm....
Imię: Alexxander
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 8
Skille: 42/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Kiedy bedzie nowa tibia cam?
Tez mam nadzieje ze tibia gg juz nie bedzie!! Ja chce ten wielki upadate juz! |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: W willi w basenie z moim laptopem i otoczony przez piękne kobiety
|
![]() Czy może mi ktoś wytłumaczyć co to jest ta "Tibia GG" i o co w tej całej "Tibii GG" chodzi? Bardzo bym prosił o odpowiedź.
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Darmstadt
![]() |
![]() GG nie działa, a tak pogobała mi sie opcja sprawdzania ile brakuje do levelu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |