|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozdro, pozdro, Własnie przed chwilą dostałem bana w pokoju #tibia.pl na serwerze [irc.quakenet.org]. Oczywiscie musiałem coś przeskrobać gdyż bana za "free" sie nie lapie. I tutaj dochodzimy do sedna sprawy: niczego nie zrobiłem i dostałem wpierw kicka, pozniej zostałem przyprawiony banem.
Przyznaje się Wam, ze napisalem kilka literek na kanale default -"ogólno widzącym". -Ani nie oferowalem pacca -Ani nie pytałem o "nie dozwolone porady" -Ani nie przeklinałem -Ani nie trollowałem Wypowiedziałem zdanie w kwestii zbanowania Pana który oferował IP OTSA. Powiedzialem ,ze dobrze zrobiono banując go. Uwazam, ze dostałem bana za nic i jestem z tego powodu zdenerwowany. Uwazam równiez iz ten kanał w/w jest przepełniony "bashowcami" i ludźmi rozmawiającymi "dla podpuchy" [czyt. głoszącymi herezję i piszącymi pod witrynę www.bash.org.pl]. Operatorzy tego kanału są aroganccy i "nie mają ochoty na dłuzsze dyskusje" z "przyszłą ofiarą". IRC schodzi na psy poprzez bash'a. Bez sensu... Pozdrawiam i dziękuję za uwagę. Dobranoc.
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Przeciez tam siedza same takie szumowiny, nie warto tam wchodzic, banuja nawet za "Czesc". Mówie ci daj sobie znimi spokój.
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Eeeeejjjj... Mogę sobie zrobić skrina na pamiątkę????
Macie wszyscy, kurfa, dowód, że jestem szumowiną!!!oenoeneo |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() No to tu żes mnie zranił, oni sa szumowinami, ja zawsze gram dobrego
![]() ![]() ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() chat #tibia.pl? Panie, Zuo i Mhrok... Nie wiem czego, ale zazwyczaj nowi mają jakiś dar\talent do pisania takich głupot, że żyjecie tam max 1H, potem ban
![]() Nie martw sie banem, pod koniec miecha wszystkie są kasowane ![]() Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 19-06-2006 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Apeluje o zamknięcie tematu bo znowu zrobi sie nieprzyjemnie(elyta itepe)
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Fire Necromacer:
Tu nie chodzi o to, ze ała! dostałem bana. Chodzi mi ogólnikowo, ze są aroganci. Mnie sie zawsze wydawało, ze taki kanał to jest dla Tibia Players a nie dla kibiców Realu, pijaków i szpanerów. -.-
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Poprzednicy maja racje, na IRcu nic ciekawego juz nie znajdziesz, spozniles sie o jakies 2 lata ;]. Masz ochote jeszcze wchodzic na ten kanal ? Lej na bana;]
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
A poza tym to gowno jeszcze widziales, trzeba bylo poczekac na Wujka Hoomika, Mistrza Cietej Riposty i jego slawna Cieta Riposte... |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A tak powaznie to widziałem wystarczająco duzo aby wyrobic sobie zdanie o tym kanale. Zal.pl. I jescze się Drogi Forumowiczu upajasz, ze jestes #tibia.pl userem. @Modek: proponuję aby temat raczej nie został zamknięty- wydaje mi się, ze problem z tym kanałem to nie tylko mój problem. Ale i rowniez innych PL TbiPlayers. Bo chcac pogadac o Tibii otrzymuje się dawke głupoty i braku szacunku.
![]() |
#11 | ||||
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Dementuje. Zalogowany na nick Haldan, nie dostałem kicka i bana nawet za:
1. Przywitanie Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Więc zluzujcie poślady. |
||||
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() @Luthi
nie sluchaj ich, pewnie znowu probuja udowodnic jacy to oni świeci i cacy. A sam widziales jak jest w rzeczywistosci
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() @Luthi
Proponuję, byś najpierw sprawy i smutki załatwiał na prv z osobą, przez którą cżujesz się poszkodowany, nie na forum.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() wszedłem kiedyś z ciekawości i co sie okazało powiedzałem czesc...porozmawiałem chwile i op/mod cos mi o mojej babci zaczoł mówić
![]()
#16 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A "ej" to raczej nie w moim stylu. Cytuj:
bana za nic?! Albo to co napisalem jest nie logiczne?. @Edit: Moderator: mozna zamknac temat bo raczej zamierzonego przezemnie skutku ten temat nie odniołs i nie odniesie. Skonczy sie pewno na ripostach osobistych. pozdrawiam.
. Ostatnio edytowany przez Luthi - 19-06-2006 o 23:31. |
|||
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() Apeluje do moda, o nie zamykanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() To że się tam nie da porozmawiać to taki margines tylko. Ze wszystkiego i wszystkich robią tam sobie jaja Ci "stali bywalcy", którzy gadają co im ślina na język przyniesie. Chyba mamy grupy i podgrupki w naszej małej społeczności. Czyli to by było od góry: Administratorzy + Moderatorzy; Cfaniaczki i osoby które myślą że zachowując się jak niedorozwinięci będą fajni; userzy, którzy po prostu są i zachowują się (przynajmniej na forum + IRC) normalnie; Newbie + Noobki (ale ich IRC nie dotyczy...). Happy end?
|
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() Afryki nie odkryłeś kiedyś było głośno o tym...jak widze chyba nic się nie zmieniło:-)teraz skumałem , że masz niepotrzebne żale,ja też je miałem ale bez irca przeżyjesz więc daruj sobie najzwyczajniej w świecie:-)
edit.a jeśli coś Ci przeszkadza w kibicowaniu realu to Ban słuszny i powinien być wieczysty Ostatnio edytowany przez PiXik - 20-06-2006 o 00:15. |
![]() |
![]() |
#20 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Zgiń, przepadnij zawistny katalończyku.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 20-06-2006 o 00:16. |
|
![]() |