|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2004
|
![]() wlaśnie bylem bardzo bilski kupienia pacca ale teraz mam wątpliwości bo Blessing (z innych postów wyczytałem ze po śmierci przepada) zmniejasza ilosc traconego exp podczas deda o 1% a PROMOCJA (koszt 20k) - niweluje 3% traconego expa i inne pierdoły - czy tylko jednorazowo aż do deda czy na okres PACCA? jeżeli jednorazowo to co trace po DEAD???
PS: DLACZEGO NIE ODPOWIADACIE NA: http://www.tibia.pl/thread.php?threa...1bc98b0e134ae3 ![]() PS2: UŻYWAŁEM OPCJI SZUKAJ @down KU...... ![]() PROMOCJI NIE TRACISZ PO DEAD!!!! jasne..... no a pozatym @co do mojego PS: to odpowiadac na ten post o motlsie ale to już.... 8) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jak masz promocję to ją tracisz jak tracisz pacc'a i jak pacc'a kupujesz to promocje masz zpowrotem. Po śmierci tracisz blessing. Ale promocja nie daje tylko tej niwelacji expa, niweluje też spadek skilli o ileś procent, wzrasta szybciej mana i hp i masz ładny tytuł i fajny czar. I również można mieć promocję i kupić blessing. Wtedy niwelacja expa się dodaje i tracisz jeszcze mniej.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Nie, jesli masz promocje to nie tracisz jej po smierci.
Nie wiem czy zobaczysz ta odpowiedz bo wlasnie daje ci bana za: -glupote, -klamstwo - napisales ze szukales i nie znalazles nic o MOTLS tymczasem jest na forum temat na 2 strony, z mapami i z wieloma informacjami na ten temat, jak miales watpliwosci mogles tam zapytac zamiast nowy temat zakladac. -wulgaryzmy oraz jezyk - odnosisz sie do userow z gory, mowisz im co maja robic dla ciebie i jeszcze ich obrazasz wulgaryzmami Wystarczy tych powodow na bana. Zegnamy... |
![]() |