![]() |
#421 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ennesix
Profesja: Paladin
Gildia: Ade Infinitum
Świat: Morgana
Poziom: 45
|
![]() Za co dostał bana? a pozwoliłem sobie zachować akurat tamten trade channel bo wydał mi się zabawny
15:43 Lukasz'Neto: SELL PACC (2X90 DAY OR 1X 180 DAY!!!!!!)!!!!!!!! (...) 15:44 GM Sidnia on Morgana: Lukasz'Neto banished for real money advertisement - please don't buy or sell Premium Accounts in game! 15:44 Russel Inferno: ok ok xD 15:44 Zaan of Araghoth: Yeye xD 15:44 Ennesix: ![]() 15:44 Rambobambo of Morgana: ok ![]() 15:44 Yuri Tribal: hehe 15:44 Nazehar: np ![]() 15:45 Mokoko: good 15:45 Rivanel Shadowwalker: NOOB 15:45 Emesa Nati: gooooooooooooooodddddddddddddddddddd 15:45 Cry'ing Angel: najsss ![]() |
![]() |
|
![]() |
#423 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Lublin
Imię: Caldris Elethird
Profesja: Knight
Gildia: Union Youth
Poziom: 32
Skille: 69/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() dzisiaj było fajne wydarzenie jak 70 ms xxx walczył z 48 knightem i rozdzielal ich 69 lvl nirek devilek było nawet śmiesznie ze
![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Guest
|
![]() Ale pare osób głupoty tu pisze n/c nie potrzebnie sobie konto zakladalam, tylko beda mnie wkurzac ;s
@up: szkoda ze pod dp tyle ludzi stoi =/ |
![]() |
#425 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Hello Mr PG |
|
![]() |
#426 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() sry pomylilo mi sie przez te outfity ;>
Ostatnio edytowany przez Szkut - 24-06-2006 o 10:41. |
![]() |
![]() |
#427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]() Looknijcie lepiej to a nie jakies glupoty piszecie
![]() http://img70.imageshack.us/my.php?image=uo04854rn.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Profesja: Knight
Gildia: Black Tigers
Poziom: 33
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
|
![]() Knobik=kNOOBik
|
![]() |
![]() |
#429 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#430 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Cytuj:
Sam go wywalilem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() Gz Knobik 100 dista to juz cos
![]() Go go 101 ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Sry że głupie pytanie zadaje ale jest to dla mnie dosyć ważne a nigdzie nie znalazłem. Więc: Czy Blacklisty są tylko na światach Non-PvP? Bo dowiedziałem się od kogoś że jestem na blackliście Morgany
![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cortez Blackheart
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 90~
Skille: 93
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#434 |
Użytkownik forum
|
![]() @Nephar
Blacklisty to zawsze są wkręty, żeby cie hacknąć. Jeżeli lubisz swojego chara i przywiązany jesteś do itemów to nie właź na takie strony, zwłaszcza jesli adres to hack.me.plz.pl. Kiedyś daaaawno daaawno temu pierwszym charem nadziałem się na podobną stronę bo noob byłem i kolega dobry dawał mi link. Nie wiedziałem wtedy, że on też mogł być hacknięty ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
|
![]() Zamiast gadac bez sensu zajmijcie sie soba zdrajcy gdy gralem na tym servie nie bylo mowy o przyjazni pol-swe a teraz wchodze po pewnym czasie i co widze polacy liza tylki szwedom byle by pograc na servie gdzie macie honor a moze to dlatego ze gdy gralem tu jeszcze byliscie wszyscy zwyklymi szczurkami odpowiednio sie przylizaliscie pozwolily wam szwedzkie malpy expic a teraz kozaczycie wysokimi lvlami i co najgorsze dalej jestescie giermkami szwedzkimi wysluguja sie wami na kazdym kroku a wy nic gdyby sie tu polacy zjednoczyli bez problemu by wkopali swe z serva do tej pory ne zorientowaliscie ze nie ma w tibi gorszej zarazy od swe wiekszych judaszy niz oni ludzie przejrzyjcie na oczy i wezcie sie do roboty chyba ze wiekszosc z was potrafi sie tylko chwalic przed ziomkami swoim lvl a niestety pvp pozostaje takie jakie bylo czyli zenujace co boicie sie stracic swoje postacie boicie sie paisc pare razy aby pozniej odniesc sukces moze i szwedzi sa zgrani ale nigdy nei bedziecie mieli lepszego momentu aby odzyskac server niz obecna chwila wielu swe jest retired nie kazdy by walczyl na wojnie wiekszosc z was pewnie nei pamieta poczatkow serva i wielkich wojen miedzy pl a swe gdzie kazdy na servie albo szedl walczyc albo wspomagal swoich w jakis inny sposob nie bylo biernosci przemyslcie sprawe
![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#437 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
|
![]() Widze ze jestes na emeryturze wiec tam pozostan a co do furory to chyba nie znasz sytuacji szwedzi sie wysluguja polakami aby wybijali swoich pod jakimis glupimi pretekstami zenada polak polakowi wrogiem i co najgorsze nikt nikomu nie pomoze bo sie boi narazic.
![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#439 |
Użytkownik forum
|
![]() @White Patriots
Tez mam wrażenie, że pomyliłeś światy. Kiedyś jak grałem na elysii czy arcanii to tam zawsze byly akcje pl vs swe. Czytając twojego posta dopiero sobie uświadomiłem, że na morganie jeszcz ani razu nie slyszalem o tym, żeby ktoś, kogoś zabił za to jakiej jest narodowości. Według mnie na morganie nie ma takich problemów a post jest pisany tak ogólnie i bez sensu, że się zastanawiam czy nie jesteś politykiem. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem kto konkretnie na Morganie jest Szwedem i nie mam zamiaru się dowiadywać, bo mam wbite na to. ps. gratuluje postu. Jeszcze nigdy nie widziałem postu na 8linijek (w mojej rozdzielczości) bez ANI JEDNEGO przecinka, czy kropki. W szkole jeszcze nie doszliście do znaków interpunkcyjnych, czy jak? edit: dopiero teraz do końca przeczytałem twojego posta bo to jest tak męczące że wcześniej nie dałem rady ![]() Ostatnio edytowany przez Ennesix - 28-06-2006 o 22:41. |
![]() |
![]() |
#440 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |