| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #62 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 09 05 2005 Lokacja: Kraków Wiek: 34 Posty: 3   | No niezle pzynajmniej tu widac ze to nie feak'e   Za ile opyliles loot?? | 
|  |   | 
|  | #63 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 28 04 2005 Posty: 3 | no taaaaaa. jak looknolem pierwszy raz to pomyslalem ze fake     ale teraz pozostaje mi tylko pogratulowac loota  | 
|  |   | 
|  | #64 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 18 03 2005 Posty: 16 | No chopaki, bardzo ladnie, byle tak dalej   A moze teraz na anihilatora  pozdro, mythera rlz | 
|  |   | 
|  | #65 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 03 2005 Posty: 9 | Superowe Zdjecia!!!    Gratz zawalistego Loot'u  | 
|  |   | 
|  | #66 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 15 05 2005 Lokacja: Białystok Posty: 9 | Spoko ss-y   ŻEBYM JA KIEDYŚ MIAŁ TAKI LVL !!  JAGA JAGA JAGA [b] JAGA JAGA JAGA [K] JAGA JAGA JAGA [s] JAGIELLONIA BKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURDE CHYBA SIE PRZENIOSE NA MYTHERE JAK TAK CHWALICIE :/ Ostatnio edytowany przez Marcinek Fire - 25-05-2005 o 13:10. | 
|  |   | 
|  | #67 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 04 2005 Posty: 19 | Ja równierz dołanczam swoje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    Piękie to zrobiliście zazdroszcze   Polska mistrzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!        | 
|  |   | 
|  | #68 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 20 05 2005 Posty: 8 | Spoko Ss'y    Zawalisty loot mam nadzieje,że jak ja sie wybiore będe miał takiego samego farta   A tak wogule to zaje*** SS'y  | 
|  |   | 
|  | #69 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 25 05 2005 Wiek: 32 Posty: 13   | Nie dosc ze g legs ,mm's to jescze MPA :O:O:O wielkie GRATZ!! | 
|  |   | 
|  | #70 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 05 2005 Wiek: 18 Posty: 65 Stan: Na Emeryturze | gz loota ale to nie zmienia faktu ze Chuck kiedys haczyl na Myth ^-^ wiem cos o tym bo moi rl kolesie haczyli z nim i wiele razy to widzialem... a tak btw ze chuck bloczyl demona na 54 (czy tam na ktoryms   ) Chuck juz nie pamietasz ze uhala cie Przyjazna Dziefczynka (czy jakos tak) ? wiec nie chwal sie tak tym ze bloczyles demona na takim lvl  Police team RuLeZ!!!! 
				__________________ Spam | 
|  |   | 
|  | #71 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 12 04 2006 Posty: 9 Stan: Na Emeryturze Poziom: 82 | Wieleki Gratz i życze szczęscia dalej   | 
|  |   | 
|  | #72 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 02 2005 Lokacja: Łuków/Jungle Wiek: 37 Posty: 439 Imię: Elveth Profesja: Elite Knight Świat: Askara Poziom: 108 Skille: 86/83 Poziom mag.: 7 | Cytuj: 

__________________ "I ain't happy I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on" www.mangacity.go.pl | |
|  |   | 
|  | #73 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 08 07 2005 Lokacja: Uhowo Wiek: 33 Posty: 52 Stan: Na emeryturze Profesja: Sorcerer Świat: Askara   | Omfg xD farciarze   Gratz Jagiellonia! xD 
				__________________  Od początku, aż po życia kres, JAGIELLONIA BKS! | 
|  |   | 
|  | #74 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 28 05 2005 Wiek: 18 Posty: 65 Stan: Na Emeryturze | Cytuj: 

__________________ Spam | |
|  |   | 
|  | #75 | |
| Guest Posty: n/a | Cytuj: 
 | |
|   | 
|  | #76 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 02 2005 Lokacja: Uhowo Wiek: 34 Posty: 206 Stan: Na emeryturze   | @up lol. huehueheuhe 
				__________________ ^^" | 
|  |   | 
|  | #77 | |
| Zbanowany Data dołączenia: 19 04 2006 Lokacja: yy... zgierz? :S Posty: 109 Stan: Na emeryturze   | Cytuj: 
 I czy czasem Cie nie pojebalo z tymi wrl? ... idz sobie bloczyc dragi. | |
|  |   | 
|  | #78 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 10 2005 Posty: 68 Profesja: Brak (Rookgaard) | gratz gratz spoko loot btw: Jagiellonia BKS ROX szkoda mi barazy ze przegralismy ): | 
|  |   | 
|  | #79 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 21 06 2006 Lokacja: BIałystok Posty: 7 Stan: Na emeryturze Imię: Chuck Lokko Profesja: Knight Gildia: Niema ;) Świat: Mythera   | Na Mythera Znowu Wojna..    Nakopalismy do Du*** dla Brazoli ale znowu sie poklucili i bedzie druga.. i tak juz tam nie wruce ale przynajmiej benda mogli ziomki psokojnie pograc   Pozdro Yeenn ,Magi i Dominator !! | 
|  |   |