![]() |
#322 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Możliwe że ja ide na nowego serva.
Na Xerenie nie gralem, ale gralem na paru innych swiatach, mam doswiadczenie. A na wakacje nowy serv w sam raz ![]()
![]() |
![]() |
#323 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2005
![]() |
![]() Witonia here no i mój brat może też bedzie grac : ) Co do Alliance - bedzie gildia napewno ja + moje rle + Quariony z askary. Ja + moje rle robimy rodzinke ; ) Zapowiada się niezła atmosfera, fajnie jeszcze jakby Dzik~ i Untora byli z nami : )
Edit : Tigo wejdz czasem na Tibie i przypomnij sobie o starych znajomych ![]() Ostatnio edytowany przez ~irOn - 19-06-2006 o 21:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Braniewo
Stan: Aktywny gracz
Imię: ~
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Domnesticus
Świat: Xerena
Poziom: 70+
Skille: 83
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#325 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
wystarczy tylko spojżec na fora różnych serverów, na co drugim forum pisze o ekipach na nowy server itp. Pewnie większośc z nich wiele nie osiągnie, ale ostatnio też swe rozstrzygnięcie miało dużo wojen i większośc przegranych ekip, będzie chciała spróbowac jeszcze raz na new. Pewnie będzie podobnie jak z Kyrą, po tygodniu wojna i z Xereną gdzie toczy się już bodajże 11 wojna na tym krótkotrwałym jeszcze servie. War plx ^^ Gl dla wszystkich który są w stanie coś osiągnac! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 52
![]() |
![]() Zachecam wszystkich do grania na Xerenie =)
Nie ma juz tyle wojen ![]() Raczej spokojnie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 49+
Poziom mag.: 42
|
![]() Ja chętnie sie wybiore na new server tylko powiedz kiedy go zrobią i podaj nazwe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Legnica
Świat: Obsidia
|
![]() No to co, czekamy do lipca? A moze do sierpnia, przed update? Ile jeszcze...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]() Jak ktoś poważnie myśli o nowym serverze (mam na myśli osoby które potrafią utrzymać się w top 25 w expie) to pisać do mnie na gg 607017
|
![]() |
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#331 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Łowicz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Royal Vart
Gildia: tymczasowo nie posiadam
Świat: Furora
Poziom: 32
Skille: 71/51
Poziom mag.: 12
|
![]() Ja ide na 99%!!!Ekipa z Furory tez sie wybiera !!!Jak ktos chce do nas dolaczyc to moje gg.944015.Zainteresowani niech wymyslaja nazwe gildi !!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszyscy planuja, fantazjuja, obmyslaja strategie, koluja teamy, a jak zwykle 90% odpadnie jeszcze w pierwszym tygodniu. Siedzcie lepiej na dupie i w spokoju se pojdzcie na new, bez rozglos -tak jak ja.
@conrad: myslalem, ze chociaz ty na poziomie jestes, widocznie sie mylilem... (na forum se teamu szukac HAAHAHAH). Oczywiscie, zaraz bedzie po mnie pojazd, ze nie gralem nigdy na new, ze mialem max 20lv itp. - leje na to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
|
![]() Szczerze to mam obawy czy powstaną nowe serwery. W tibie gra coraz mniej osob rok temu w wakacja w tym samym czasie gralo wieczorami po 50 tysiecy osob a teraz gra nie wiecej niz 44 tysiace watpie ze zrobia nowe serwy a jesli juz to moze 2 max.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#335 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Tizane/Violent Fighter
Gildia: Dark Mortals/Demoralize
Świat: Hiberna/Saphira
|
![]() Cytuj:
cieszę się, że Cie tu widze (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Guest
|
![]() Witam wiecie co jak tak czytam to wszystko to smiac troche mi sie chce. Bo serwer jeszte nie powstał a wszyscy juz mysla o wojnach. Wedlug mnie polowa ludzi piszaca w tym poscie nigdy nie miala 50+ lvla. Wedlug mnie pierwszy tydzien bedzie wazny od powstania nowego świata wtedy sie okaze kto tak naprawde jest coś wart. Pozdro AlL.
|
![]() |
![]() |
#337 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Nowy Dwór Mazowiecki
Imię: Soul of Jawoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 100
Skille: 86/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Heh... Moj kolega z klasy tez czeka na new serv. Ma juz dosyc spora ekipe (ja niestety zostaje na swoim starym swiecie) i sam juz se kupil 2x PACC, jeden na swojego main chara (bedzie to sorc i bedzie go dzielil z innym kolega) a drugi na uhmakera
![]() ![]()
![]() |
#338 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
|
![]() Tak jak pisałem wcześniej. Moja obawy co do powstanie nowych serwerow sa coraz wieksze i zaczynam powatpiewac czy powstana wogule. Wszyscy są tu tak bardzo napaleni na nowe serwy, ja tez oczywiscie czekam i sie nie cierpliwie ale utrzymanie serwa kosztuje duzo cipsoft a przeciez widac ze w tibie coraz mniej osob gra wiec po co wedlug cipsoftu maja powstawac nowe swiaty. Obawiam sie ze nie bede juz powstawaly nowe swiaty i beda sie utrzymywac z tego co juz maja. Pozostaje nam miec nadzieje ze jednak te nowe swiaty jeszcze powstana chociaz 2 mogli by dac odrazu by zaczlo wiecej osob grac w tibie dla nich wiecej kasy z pacow bo teraz duzo osob czeka na nowe serwy i na nowo by zaczeli grac gdyby powstaly no ni czekamy dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Mozliwe ze i ja pojde sie zabawic ale zapewne tylko do momentu wojny, chcialbym troche powalczyc dla rozrywki a pozniej bym sobie odpuscil i ofc nie zrobie juz palla bo ta profesja jesli chodzi i wojne naprawde sux (przynajmniej na lvlu jaki osiagnalem na xerenie) sorce rox ![]() anyway do zobaczenia i pozdro 4 all ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Just Lca
Stan: Na emeryturze
Gildia: exSunblade
Świat: Furora
|
![]() Rotfl? Palle Sux? no moze na poczatkach ale z dobrym pvp oraz kolo 120lvl i 20+mlv Pallek na wojnie moze zrobic niezle zamiesznie:> Oczywiscie nie bedzie mogl zrobic "noob ue spam plx!!!!1111oneoneone" wiec dobre i wyzej pvp jest wymagane xD.
Ale co racja to racja na poczatkach nie ma to jak sorc.
![]() |
![]() |