Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-07-2006, 00:31   #61
Luthi
Użytkownik Forum

Luthi's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Elvenar
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel
1. Właścicielem kanału #tibia.pl jest Scorcerer, to on ustanawia tam prawo, i dopóki jemu nie podoba się działalność operatorów to możesz ich cmoknąć.
2. Wszyscy wiedzą że Scor jest szumowiną i bashowcem. I kocha pingwiny.
3. Jesteśmy tak źli i elytarni że nie wpuszczamy nikogo nowego, co siłą rzeczy procentuje przynajmniej 2 nowymi nickami kiedy wchodzę po miesięcznej nieobecności na kanale.
4. Nie wywalili mnie tylko dlatego że sam mam opa i moge sobie ściągnać bana
5. Idź do mamy i powiedz że zły op cię skopał. Może zgłosi pobicie na komisariacie.
Kolejny {l}user #tibia.pl pokazał swój talent. Cynizm, chamstwo, zgrywanie się-above all. Gorące gratulacje.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-07-2006, 01:49   #62
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Luthi
Kolejny {l}user #tibia.pl pokazał swój talent. Cynizm, chamstwo, zgrywanie się-above all. Gorące gratulacje.
O ile zauważyłem to Gangrel jest tu moderatorem a na # operatorem =]

Jak bardzo chcesz oceniać, to najpierw zbierz wszystkie fakty :>

Dżizas!
$corcerer jest offline  
stary 04-07-2006, 05:24   #63
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer

łał Scor aleś Ty spostrzegawczy ;P
Rybzor jest offline  
stary 04-07-2006, 10:33   #64
ciemne dropsy
Użytkownik Forum

ciemne dropsy's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
Domyślny

Cytuj:
I kocha pingwiny.p

Cytuj:
Idź do mamy i powiedz że zły op cię skopał. Może zgłosi pobicie na komisariacie.
Szczerze mowiac malo smieszne, ale za to na jakim poziomie !
stary 04-07-2006, 10:41   #65
Yassek
Guest

Domyślny

niech zgadne czemu Cię wypierd0lili, wbiłeś przez bramkę i zacząłeś dawać teksty typu
"PPPPPPPPPPPP"
"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
"hehehe"
"ROFL PPPPPPPPPPP"

Codziennie się przewija z 30 takich kretynów, nie martw się nie jesteś jedynym idiotą który zawitał na #.
Cytuj:
Wypowiedziałem zdanie w kwestii zbanowania Pana który oferował IP OTSA. Powiedzialem ,ze dobrze zrobiono banując go. Uwazam, ze dostałem bana za nic i jestem z tego powodu zdenerwowany.
Uwazam równiez iz ten kanał w/w jest przepełniony "bashowcami" i ludźmi rozmawiającymi "dla podpuchy" [czyt. głoszącymi herezję i piszącymi pod witrynę www.bash.org.pl]. Operatorzy tego kanału są aroganccy i "nie mają ochoty na dłuzsze dyskusje" z "przyszłą ofiarą".
Pewno napisałeś "HEHEHE BRAWO MODKI GRATZ ZIOMKI PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP"
Cytuj:
3. Jesteśmy tak źli i elytarni że nie wpuszczamy nikogo nowego, co siłą rzeczy procentuje przynajmniej 2 nowymi nickami kiedy wchodzę po miesięcznej nieobecności na kanale.
Np. mną. Ale np. teraz ja mam chyba bana na # ^;^

stary 04-07-2006, 10:51   #66
Ksabi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Wystarczy sie odpowiednio zachowywac, poniewaz na # panuja reguly tibijskie ; ). Czyli nie nalezy poruszac tematow zwiazanych z Tibia xD. Po za tym owszem zdarzy sie, ze ktorys z @ bedzie mial zly dzien i da komus nowemu bana, ale nie nalezy sie zrazac, jesli ma sie dobre intencje i probowac az do skutku

@up

Tez mam banana xD
Ksabi jest offline  
stary 04-07-2006, 12:10   #67
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Przepraszam, jakis debil z neo myslal ze mu wszystko wolno i jest nie do powstrzymania. Musialem go posadzic, a że rano spie dosc dlugo, to bylo jak bylo

Dżizas!
$corcerer jest offline  
stary 04-07-2006, 12:30   #68
OnlyM(PL)
Guest

Domyślny

Cytuj:
I kocha pingwiny.
Cytuj:
Idź do mamy i powiedz że zły op cię skopał. Może zgłosi pobicie na komisariacie.
\m/ ur great!

stary 04-07-2006, 13:33   #69
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

po co znowu kłótnie...przecież każdy z wywalonych z irca może przeżyć bez niego.dla tych którzy nie mogą pozostaje wkupianie się w łaski poprzez łapówki
nie warto zawracać sobie tym głowę...to jest grupa raczej zamknięta ale jak ktoś chce to się przedostanie proste
Gangrel@żal.pl
ODPUŚCiE SOBIE
PiXik jest offline  
stary 04-07-2006, 13:46   #70
Olorion.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2004
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer

;o HARRY YOU ARE A WIZARD!
Olorion. jest offline  
stary 05-07-2006, 01:40   #71
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Powiem wam jedno ,ze na IRCu jest takie same zroznicowanie ludzi jak i na swiecie ,ale przypada zawsze jakis noobek ,ktory mowi jak przeczytalem przed chwila na ircu:
ch*j
pier*****
i mysla ,ze sa fajni.

A co do problemu przydalby sie system taki jaki jest na stronie wp.pl(chat) ,ze za kazde slowo (wulgarne) daje sie ostrzezenie a pozniej kicka. No i jedno
SKASOWAC LUDZIOM MOZLIWOSC KICKOW/BANOW BO TO NIE DO POMYSLENIA. Jak ktos wspanialomyslny da kicka za slowo:
siema
nie przeklinaj
TO jest przyjety do clubu nocnych pozeraczow slowek.
Zalosne ,ze tibia.pl tylko traci popularnosc przez taki kanal :/ zalosne zalosne..
edit@
Zalosne jest tez to ,ze ludzie przyczepiaja sie (do ludzi antypogladow) wszystkiego tylko po to zeby miec swoje racje i bronic tego czego lubia/wielbia(nie wszyscy). Mam prawo wypowiadac swoje zdanie na ten temat i jak cos sie wam nie podoba(w moim wypowiedzeniu) to lepiej nie piszcze nowych postow nie na temat.

Ostatnio edytowany przez janek@ - 05-07-2006 o 18:35.
janek@ jest offline  
stary 05-07-2006, 02:16   #72
Wikt
Użytkownik Forum

Wikt's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!

Stan: Niegrający
Poziom: 69
Wikt ma numer GG 1491750
Domyślny

Az tak ci te wulgaryzmy przeszkadzaja?
Nie pasuja ci?

To nie wchodz!
stary 05-07-2006, 08:46   #73
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
Powiem wam jedno ,ze na IRCu jest takie same zroznicowanie ludzi jak i na swiecie. Ale przypada zawsze jakis noobek ,ktory mowi jak przeczytalem przed chwila na ircu:
ch*j
pier*****
i mysla ,ze sa fajni.
Nie fajni. Normalni.

Cytuj:
A co do problemu przydalby sie system jak na wp.pl(chat) ,ze za kazde slowo (wulgarne) daje sie ostrzezenie a puzniej kicka.
Można by zrobić coś takiego na błędy ortograficzne, ale Quakenet nie ma wbudowanego słownika.
Cytuj:
No i jedno
SKASOWAC LUDZIOM MOZLIWOSC KICKOW/BANOW BO TO NIE DO POMYSLENIA.
Dam Ci pare logów z kanału, bo nei chce mi się do archiwum wchodzić.
Cytuj:
<Radix_angry> Co chcesz wiedziec moje drogie dziecko ? <Tibijczyk849> dziecko z porazeniem muzgowym
Cytuj:
[21:54] <Tibijczyk735> bug za was umarl zdajecie se sprawe
Cytuj:
•22:03:57:757:357• <Tibijczyk732> dajcie jakis ling ots
Cytuj:
TO jest przyjety do clubu nocnych pozeraczow slowek.
Zalosne ,ze tibia.pl tylko traci popularnosc przez taki kanal :/ zalosne zalosne..
A wiesz dlaczego traci popularność? Bo większość userów, którzy wbijają na irca to kretyni. Jakoś dziwne, że jak ja wbiłem ~miesiąc temu, to nikt mnie nie gnębił, pomimo mojego nicku (oprócz Oxygane'a, jako iż ten dopiero po 3 pytaniu zajarzył).

stary 05-07-2006, 09:49   #74
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yassek
A wiesz dlaczego traci popularność? Bo większość userów, którzy wbijają na irca to kretyni. Jakoś dziwne, że jak ja wbiłem ~miesiąc temu, to nikt mnie nie gnębił, pomimo mojego nicku (oprócz Oxygane'a, jako iż ten dopiero po 3 pytaniu zajarzył).
No ta, teraz ty kozaczysz. A wiesz, co - kiedys byla taka sytuacja: ilekroc wchodzilem na swojego nicka, wszyscy czesc. Jak raz weszlem z bramkii i powiedzialem "czesc" staly bywalec odpowiedzial: spier.d.a.1aj. Proste. (nie to, zebym wypominal, wiekszosci z nich prezentuje dobry poziom)

Dales ledwo 3 linijki z logow i juz IRC jest normalny, a kazdy kickany przez ludzi z IRCa kretynem? Poknij sie w czolo dziecko.

Kretynow jest po rowno i w jednej i drugiej stronie. Cala roznica polega na tym, ze kretynow z IRCa usprawiedliwia sie poprzez "zarty" a jak ktos wejdzie z zewnatrz i pusci JEDNA (doslownie JEDNA) gafe, a ktos bedzie mial zly humor zostanie kickniety. Proste.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 05-07-2006 o 09:50.
Matek jest offline  
stary 05-07-2006, 10:27   #75
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Cytuj:
Powiem wam jedno ,ze na IRCu jest takie same zroznicowanie ludzi jak i na swiecie. Ale przypada zawsze jakis noobek ,ktory mowi jak przeczytalem przed chwila na ircu:
ch*j
pier*****
i mysla ,ze sa fajni.
Nie wiem jak innych, ale za moje przeklinanie to kieruj swoje pretensje do Crystal Dynamics, że jeden fragment Tomb Raidera jest taki zwalony.
Poza tym, nikt Cię tam nie zapraszał: "Kiedy wejdziesz między wrony musisz krakać jak i one"
Poza tym, Twój poziom wypowiedzi jest jeszcze bardziej denny niż nasze przekleństwa i zastanowiłbym się kogo tu dokształcać...
Ryłek jest offline  
stary 05-07-2006, 11:22   #76
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
No ta, teraz ty kozaczysz. A wiesz, co - kiedys byla taka sytuacja: ilekroc wchodzilem na swojego nicka, wszyscy czesc. Jak raz weszlem z bramkii i powiedzialem "czesc" staly bywalec odpowiedzial: spier.d.a.1aj. Proste. (nie to, zebym wypominal, wiekszosci z nich prezentuje dobry poziom)
Jakoś dziwne, że jak wchodzę czasem z bramki i pytam o tibię tak z czystej ciekawości nikt mnie nie banuje.
Cytuj:
Dales ledwo 3 linijki z logow i juz IRC jest normalny, a kazdy kickany przez ludzi z IRCa kretynem? Poknij sie w czolo dziecko.
Kod:
 (17:04:20) (Tibijczyk366) KTOS WIE JAK ZROBIC ZEBY MI SIE WLACZYLA TIBIA ... ENGINE ZMIENILI I TRZEBA COS USTAWIC'
Cytuj:
12:14:40) *-› Join: Tibijczyk125 ([email protected])
(Tibijczyk125) HREYA
(Tibijczyk125) Mam pytanie
(Tibijczyk125) mam pytanko plis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Cytuj:
(12:34:21) (Tibijczyk147) mam pytanie Co zrobic jak przy uruchamianiu Tibi wyskakuje komunikat
Video surface allocation failed. (Error Code 12) Please choose another video graphics mode.
Cytuj:
(@Ala) (16:04:32) (Tibijczyk743) czesc, mam pytanie
(Tibijczyk743) Jaki swiat jest najlepszy w Tibii ?
(16:05:07) (+Ala) astralny
(16:05:12) (+Togashi) Polandia i Satanera
(16:05:14) (+Racon) polandia
(16:05:30) (Tibijczyk743) mozna jakis link do niego ? jestem poczatkujacym a czuje ze mnie wciagnie ta gra ;]
(16:05:40) (+Togashi) www.tibia.com
(16:05:41) (+Ala) www.polandia.ru
(16:05:43) (+Togashi) poszukaj sobie
(16:05:47) (Tibijczyk743) a na jakim Wy gracie ?
(16:05:52) (Tibijczyk743) Polandia ?
(16:05:55) (+Fire-Necromacer) Tibijczyk, rusz dupe i posprawdzaj wszystkie swiaty!
(16:06:02) (+Fire-Necromacer) tak,polandia
(16:06:16) (+Ala) ja gram na Jabolandi
(16:06:26) (+Malkav) A ja w trumnie.
(16:06:28) (+Fire-Necromacer) Ala, ale on jest bardzo stary
(16:06:32) (+Togashi) Nie graj na Brazylandi
(16:06:38) *-› Quit: Tibijczyk743 (~[korn][email protected]) (Quit: tibia.pl rules)
Może nasze odpowiedzi nie zawsze są miłe, ale sorry - ta wiara czasem nie używa funkcji mózgu.
Cytuj:
Kretynow jest po rowno i w jednej i drugiej stronie. Cala roznica polega na tym, ze kretynow z IRCa usprawiedliwia sie poprzez "zarty" a jak ktos wejdzie z zewnatrz i pusci JEDNA (doslownie JEDNA) gafe, a ktos bedzie mial zly humor zostanie kickniety. Proste.
Jedną? Ja widzę codziennie z ~30. Zresztą takie są realia irca.

Ostatnio edytowany przez Yassek - 05-07-2006 o 11:25.

stary 05-07-2006, 12:52   #77
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
(12:34:21) (Tibijczyk147) mam pytanie Co zrobic jak przy uruchamianiu Tibi wyskakuje komunikat
Video surface allocation failed. (Error Code 12) Please choose another video graphics mode.
Co w tym pytaniu jest nie tak? Bo nic nie widze;]

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 05-07-2006, 15:24   #78
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:

Jeden z nielicznych userow szanowanych na IRCu, ktory nie jest zaślepiony i nie gada "nie podoba sie to wypad". Szacuneczek ;]
Rybzor jest offline  
stary 05-07-2006, 16:24   #79
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

Cytuj:
<Ville_Vallo> huh
<Ville_Vallo> kto to do nas zawital
<Ville_Vallo> nieslawny Tili =p
<Tiligus> gdzie?
<MayGyver> zbanowac?
<Ville_Vallo> cos ty
<Tiligus> tak wy to ku&&& tylko banowac umiecie
<Ville_Vallo> Tili - po twojej lewej
<Tiligus> a mialbys za co?
<Tiligus> nie
<Tiligus> wiec po co sie pytasz?
<Ville_Vallo> ktos cie zbanowal?
* Potoc has joined #tibia.pl
<MayGyver> dla zasady
<MayGyver> a zbanowac moge za darmo
* Tibijczyk130 has joined #tibia.pl
<Potoc> jaki hojny
Daje tak o żeby ludzie widzieli, ot dla ciekawostki, kiedyś tym Ircem się przejmowałem, teraz mi on z dupy. Wielką pomyłką jest że kanał się nazwał #tibia.pl bo z tibią on ma mało wspólnego. Atmosferę która idzie w forum tworzą (hmmm jak by tu ich nazwać żeby sobie tego do podpisu nie dali...hmm) idioci, którzy tam próbują poprawić sobie swoje zaniżone ego.
Jednak są też tam ludzie wporządku, ktorzy cierpia przez tych kutafońcow.

Cytuj:
po co znowu kłótnie...przecież każdy z wywalonych z irca może przeżyć bez niego.dla tych którzy nie mogą pozostaje wkupianie się w łaski poprzez łapówki
nie warto zawracać sobie tym głowę...to jest grupa raczej zamknięta ale jak ktoś chce to się przedostanie proste
Gangrel@żal.pl
ODPUŚCiE SOBIE
Tu masz rację...

Bardzo fajnie usłyszeć z ust ircownika kanału #Tibia.pl trochę słów krytyki, z takimi użytkownikami jak Matek można dyskutować, bo widać że nie muruje się przed prawdą,nie wypiera się, i nie obraża. Jesteś właśnie przykładem, że przesiadują tam także równi goście.

Cytuj:
Kretynow jest po rowno i w jednej i drugiej stronie...
Myślę, że te słowa są najbardziej kompromisowe w tym temacie... i powinny być odpowiedzią na Wasze zarzuty

@Edit:
Damn May ogląda top ;< już po mnie

Ostatnio edytowany przez Tiligus - 05-07-2006 o 17:05.
Tiligus jest offline  
stary 05-07-2006, 16:30   #80
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Jeden z nielicznych userow szanowanych na IRCu, ktory nie jest zaślepiony i nie gada "nie podoba sie to wypad". Szacuneczek ;]
Lansik źąą, szacuneczek, o kvrwa, ale zalatuje wiejską imprezą ;d.
Cytuj:
Co w tym pytaniu jest nie tak? Bo nic nie widze;]
30 takich pytań dziennie było tutaj i na Polnecie (jako iż tam również jestem często, to je widziałem), zaraz po updacie. Można się było w łeb pierdolnąć.

Ostatnio edytowany przez Yassek - 05-07-2006 o 16:31.

Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania