|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() @up
Stali bywalcy na ircu, ktorzy siedza tam juz z conajmniej rok, wcale sie nie kłuća, moze kazdy ma inne poglady, upodobania, ale zawsze mozemy sie dogadac, PixelkU
![]() |
#102 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
A slyszeliscie, że bedzie wojna? I wojna Tibijska ! Forum VS #Tibia.pe el! ![]() Nawet mam dowody!! oenoenoenoene ;p A... i prosze mnie od zadnych Henrykow (?) nie wyzywac. Bo sie mylicie ;], ani zaden Janek, kurde ale wy macie male mozgi ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 05-07-2006 o 20:04. |
||
![]() |
![]() |
#103 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Ogólnie to ta dyskusja nie ma sensu i powinna zostać zamknięta, bo takiego typu tematy powstają coraz częściej a i tak nic z nich nie wynika.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#104 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
A teraz konkretniej. Byc moze ludzi drazni to, ze wiekszosc ludzi wchodzi na kanal IRC i zadaje pytania, ale... to jest normalne. To, ze wy macie inne ustawienie "trybu szukania" (google->FAQ->itp->zapytanie) nie oznacza, ze wszyscy musza tak miec. Ja sam uwazam, ze zanim zaczne poszukiwania czegos, lepiej zadac komus pytanie, zwlaszcza na ogolnodostepnym kanale dotyczacym tematu. Pozwoli mi to zaoszczedzic wiele czasu. Po drugie: nikt nie kaze wam odpowiadac na te pytania. BA! NIkt ich wam nie kaze czytac. Sam stosowalem opcje IGNORE z duzym powodzeniem, kiedy bywajac na irc'u nie mialem ochoty pewnych osob sluchac. I po trzecie, najwazniejsze IMO: czy tego chcecie czy nie, kanal #tibia.pl zwiazany jest, UWAGA, z tibia. TO chyba normalne, ze ludzie, ktorzy chca szybko dostac odpowiedz i nie chce przekopywac sie przez megabajty smieci na forum ida z zapytaniem tam? To, ze wy chcecie tam pogadac sobie w swoim towarzystwie to jedna sprawa, to, ze opy powinni pomagac to juz druga;] I bez gadania, ze #tibia.pl nie jest zwiazany ze strona, bo to jest co najmniej smieszne. Nie chcecie byc nekani przez debilow vel newbi: stworzcie sobie kanal i sie tam przeniescie, powiadomcie tych, ktorych lubicie i uwazacie, ze sa ołkej a reszte olejcie. I wilk syty i owca cala.
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.
Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
|
![]() Matek:
Ale zauwaz, ze na tym kanale prawie nikt nie gra w Tibie i nas ta gra nie interesuje. Owszem, mozna odpowiedziec na pytania, ale krew czlowieka zalewa jak co chwile przyjdzie ktos i mowi 'Gdzie gracie?(seria pytajnikow)' albo 'Gdzie moge expic sorcem?'; 'Dacie cos'? My chcemy spokojnie porozmawiac o wszystkim i to robimy, a to, ze kanal nazywa sie #tibia.pl wcale nie znaczy, ze musimy na nim odpowiadac na pytania tibijczykow. Ponadto wchodzac na kanal akceptujecie jego regulamin, a operator moze cie wyrzucic za swoje wlasne widzimisie. Mowisz, zeby zrobic sobie nowy kanal i tam siedziec? A powiesz mi, co sie wtedy stanie z #tibia.pl, kto tam bedzie siedzial? My sie mozemy przeniesc (chociaz i tak tego nie zrobimy) a na #tibia.pl bedzie wtedy zero ruchu. A jesli chcecie uzyskac pomoc to myslcie, myslcie i jeszcze raz myslcie, a moze ja otrzymacie.. A jak macie zamiar zadawac glupie pytania to ich nie zadawajcie, bo "jakie pytanie, taka odpowiedz". A jesli zostaniecie wyrzuceni to trudno, nie skarzcie sie na forum / nie wyzalajcie mamusi, a kulturalnie porozmawiajcie z osoba za co was wyrzucila. Jesli zrobicie to madrze i obiecacie poprawe - najprawdopodobniej wrocicie z powrotem. Jesli nie - to zapraszam pierwszego danego miesiaca. Ale jesli znow macie zamiar robic syf i szerzyc debilizm to lepiej nie wchodzcie...
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() @Sc0r
rozumiem o co Ci chodzi, ale nie zrozumiałeś dokońca mnie. Poprostu gdyby kanał nazywał się jakoś inaczej... nie przypominając nazwy jednego z największych serwisów o Tibii to myślę że byście mieli mniej zmartwień. Poprostu był/jest link do bramki na IRCa i ludzie z tego korzystają nieświadomi niczego, oraz ta nazwa która no tak czy siak kojarzy im się z Tibią. A klimat jaki panuje na Ircach to wiem ocb. Rozumiem Waszą flustrację, Tibijczykami. @Rylek,Yassek Żal mi Was, Proszę Cię nie udzielaj się już odnośnie IRCa, jest tu o wiele więcej osób co mają coś mądrzejszego do powiedzenia niż Wy. [Sarkazm]Tak Yassek i Ryłek jesteście najbardziej elytarni z ich wszystkich hahaha....[/Sarkazm] Miałem się nie wtrącać ale jak już wszyscy sie najeżdzają ![]() ![]() Aha każdy kto będzie zaatakowany niech sobie walnie w podpisie: "Proud member of My Źli i Utrapieni" ahhh i rozśmiesza mnie ten userbar o elycie ![]() ![]() Wszystkie topici jak te:d mają jeden wspólny koniec ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Tiligus - 05-07-2006 o 21:51. |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
No patrz, używasz takich mądrych słówek a sam nie potrafisz wypatrzeć sarkazmu lub ironii w czyjejś wypowiedzi/zachowaniu. Generalnie reprezentujemy to samo stanowisko co Scor, Ghost, Optyś, Cafe i May. Po prostu skończył Ci się na nich argumenty musiałeś zaatakować kogoś innego, przykre. ps. Mój pierwszy post w tym temacie jest jaki jest. Pisałem go, bo byłem pewny, że Scor zaraz wejdzie i usunie ten (powtarzający się) wątek. A że tak się nie stało i dostałem 3 punkty, mówi się trudno. ps2. Na ircu już mamy nowe przezwisko dla niektórych - pikselki ;]]] |
|
![]() |
![]() |
#108 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
pytaniami zadanymi w durnym stylu (ejczeplx). Poza tym, takie bezpardonowe pytania lamia regulamin, a za to jest kick/ban dla przykladu. Jak taki tibijczyk nie zalapie, o co nam chodzi, to juz nie nasza wina. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym - jak chcesz obslugiwac takich durnowatych ejplxowatych tibijczykow na naszym kanale, zapraszam cie bardzo, po trzecim cie po prostu szlag trafi. |
|||||
![]() |
![]() |
#109 |
Zbanowany
|
![]() uwielbiam wesoło pisać o elycie.bo ona sama w sobie jest wesoła...najweselsi są Ci którzy albo ledwo się wkupili wam w łaski albo Ci którzy są na samym szczycie<macha do Garg i Yassek>Drogi Yassq.dlaczego na mój normalnie zbudowany argument odpowiadasz kupą tudzież żartem;>Jeszcze jednego nie rozumiem koleś imieniem Tiligus kiedyś dał mi pozytywa,potem negatywa bo jak stwierdził inni mnie nie lubią...ups wzruszyłem się. a teraz jedzie po was jak po kaczkach.chorągiewka yeah bunna
żeby nie było nie chciałem się więcej wypowiadać w tym temacie ale zmuszają mnie do tego przezabawni ludzie:-) down:99,9% right;p Ostatnio edytowany przez PiXik - 05-07-2006 o 23:57. |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
|
![]() ja też dostałem bana za byle powiedzenia cześć tak samo na tibia.org.pl :/ irc staje się miejscem do szpanu a nie do normalnej rozmowy
|
![]() |
#111 | ||||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||
![]() |
#112 | ||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() |
#113 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() "I po trzecie, najwazniejsze IMO: czy tego chcecie czy nie, kanal #tibia.pl zwiazany jest, UWAGA, z tibia. TO chyba normalne, ze ludzie, ktorzy chca szybko dostac odpowiedz i nie chce przekopywac sie przez megabajty smieci na forum ida z zapytaniem tam?"
O rany. Wiesz, co mnie bawi? Że po tylu rozdmuchanych akcjach na tym forum jakoś NIKT się nie wystraszył i uznał, że z takimi osobami jak ja nie ma co rozmawiać. Skąd to przekonanie, że IRC jest najlepszym miejscem do uzyskania odpowiedzi? Mimo, że szukając parę minut można dostać DOKŁADNIEJSZĄ i PEWNIEJSZĄ odpowiedź od ludzi, którzy się na tym konkretnym aspekcie ZNAJĄ? Ad. nazwy - a to, że kanał nazywa się np. #a oznacza, że rozmawia się tam głównie o genezie literki a? Cytuj:
Cytuj:
A tak wogle, dzieci, to odpieprzcie się od tego IRC-a w końcu i wyjdźcie na dwór, jak wam gimli doradził. Ciepła pogoda jest, za parę dni już tak nie będzie. ;]
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 06-07-2006 o 09:41. |
||
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#115 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Cytuj:
Nie wiem czego wpychasz mnie w jedną strone, ja reprezentuje tylko i wyłącznie własne stanowisko, ewentualnie zgadzam sie z niektórymi użytkownikami. I nie wiem czemu miałbym być chorągiewką, po 1 nie obrałem żadnej strony po 2 swoich kumpli nie obrażam, więc drogi użytkowniku zastanów się niczym coś napiszesz. Co jakiś czas powstają takie tematy i tak z nich nic nie wynika...
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Proponuje zamknąć temat, który i tak zakończy, sie tak jak wiekoszoc tematów z ta sprawa. Zakończy sie na tym ze jest podział, Elyta vs Utrapiono-Gnebieni i tak dalej, i tak dalej. Powiedzmy ze wygląda to tak #tibia.pl jak media markt nie dla idiotów, co nie zawsze sie sprawdza, ale nie będę mówił, bo nie chce być konfliktowy
#119 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Ten kanal jest po***any, ja wszedlem sobie na niego i od razu z marszu dostalem bana. (napisalem "yo all" i po tym zostalem skickowany a nastepnie jak sie znowu zalogowalem to otrzymalem bana po 1 sekundzie). Zenada i parodia to malo powiedziane. Chyba nigdzie na swiecie nie ma drugiego takiego pokoju ze jeszcze sie nie zacznie rozmowy a juz jest ban! No ale ja juz wiem pewnie sie dopuscilem przestepstwa bo napisalem "all" zamiast "wszyscy" bo nic innego nie napisalem niz ***** to "yo all".
pokoj #tibia.pl ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 06-07-2006 o 12:10. |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Daj mi swoje logi, logi, logi... Zostales zbanowany juz za pierwszym razem, poprostu tak działa bot, za 1 razem cie kicknie a jak wejdziesz, to od razu zabnuje.