Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 05-07-2006, 19:18   #101
Cafe
Użytkownik Forum

Cafe's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Cafe ma numer GG 5247922
Domyślny

@up
Stali bywalcy na ircu, ktorzy siedza tam juz z conajmniej rok, wcale sie nie kłuća, moze kazdy ma inne poglady, upodobania, ale zawsze mozemy sie dogadac, PixelkU
Cafe jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-07-2006, 19:20   #102
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
w sumie jedyne co wynika z tego tematu to nowi elomłodzieżowi trendi bałwany typu Yassek.
Dobre ;P

A slyszeliscie, że bedzie wojna? I wojna Tibijska ! Forum VS #Tibia.pe el!

Nawet mam dowody!! oenoenoenoene ;p

A... i prosze mnie od zadnych Henrykow (?) nie wyzywac. Bo sie mylicie ;], ani zaden Janek, kurde ale wy macie male mozgi , mam na to dowód!! ;P

Cytuj:
<Ala> i przecinki stawia sie po spacji, a nie przed

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 05-07-2006 o 20:04.
Rybzor jest offline  
stary 05-07-2006, 19:25   #103
Raul
eX Moderator

Raul's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
@Raul
Tak, piszesz to, co pamiętasz ze swego powodu. Tylko odkąd rzuciłeś focha na połowę osób tam siedzących jakoś siebie w tej historii nie uwzględniasz.
Czy to, że nie przebywam na ircu to znaczy, że rzuciłem jakiegoś focha? Nie jestem ani po tej ani po tej stronie. Piszę poprostu, że idioci są również na #tibia.pl wśród stałych bywalców. Rozmawiamy o teraźniejszości, więc jak do cholery mogę uwzględniać w tych opowieściach siebie skoro już mniej więcej rok tam nie przesiaduję. Pewnie zapytasz to po co się wypowiadam skoro nie jestem w temacie. Bo jak już pisałem pamiętam jak to było za "moich" czasów i po wypowiedziach i logach widzę, że nadal się nic nie zmieniło.
Ogólnie to ta dyskusja nie ma sensu i powinna zostać zamknięta, bo takiego typu tematy powstają coraz częściej a i tak nic z nich nie wynika.

De las glorias deportivas que campean por Espa
ñ
a,
Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empa
ñ
a.
Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,
Veteranos y noveles, veteranos y noveles,
Miran siempre sus laureles con respeto y emoción.
¡
Hala Madrid! ¡Hala Madrid!
Raul jest offline  
stary 05-07-2006, 19:35   #104
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Co więcej, poprzez POMAGANIE takim użytkownikom nie osiągniemy zupełnie nic, bo jeżeli im pomożemy, to dalej będą nas traktować jak swoich służących, a kółko się zamknie.
Scor, odpowiedz mi na pytanie. Czy banowanie takich ludzi cokolwiek zmienilo? Jest ich mniej?

A teraz konkretniej. Byc moze ludzi drazni to, ze wiekszosc ludzi wchodzi na kanal IRC i zadaje pytania, ale... to jest normalne. To, ze wy macie inne ustawienie "trybu szukania" (google->FAQ->itp->zapytanie) nie oznacza, ze wszyscy musza tak miec. Ja sam uwazam, ze zanim zaczne poszukiwania czegos, lepiej zadac komus pytanie, zwlaszcza na ogolnodostepnym kanale dotyczacym tematu. Pozwoli mi to zaoszczedzic wiele czasu.

Po drugie: nikt nie kaze wam odpowiadac na te pytania. BA! NIkt ich wam nie kaze czytac. Sam stosowalem opcje IGNORE z duzym powodzeniem, kiedy bywajac na irc'u nie mialem ochoty pewnych osob sluchac.

I po trzecie, najwazniejsze IMO: czy tego chcecie czy nie, kanal #tibia.pl zwiazany jest, UWAGA, z tibia. TO chyba normalne, ze ludzie, ktorzy chca szybko dostac odpowiedz i nie chce przekopywac sie przez megabajty smieci na forum ida z zapytaniem tam?

To, ze wy chcecie tam pogadac sobie w swoim towarzystwie to jedna sprawa, to, ze opy powinni pomagac to juz druga;] I bez gadania, ze #tibia.pl nie jest zwiazany ze strona, bo to jest co najmniej smieszne.

Nie chcecie byc nekani przez debilow vel newbi: stworzcie sobie kanal i sie tam przeniescie, powiadomcie tych, ktorych lubicie i uwazacie, ze sa ołkej a reszte olejcie. I wilk syty i owca cala.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 05-07-2006, 19:57   #105
OpTyK
Użytkownik Forum

OpTyK's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2004
Lokacja: Z kątowni koło blachowni.

Imię: Froys
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 28
Skille: 64/63
Poziom mag.: 4
OpTyK ma numer GG 7440117 Adres Jabbera do OpTyK
Domyślny

Matek:

Ale zauwaz, ze na tym kanale prawie nikt nie gra w Tibie i nas ta gra nie interesuje.
Owszem, mozna odpowiedziec na pytania, ale krew czlowieka zalewa jak co chwile przyjdzie ktos i mowi 'Gdzie gracie?(seria pytajnikow)' albo 'Gdzie moge expic sorcem?'; 'Dacie cos'?

My chcemy spokojnie porozmawiac o wszystkim i to robimy, a to, ze kanal nazywa sie #tibia.pl wcale nie znaczy, ze musimy na nim odpowiadac na pytania tibijczykow.

Ponadto wchodzac na kanal akceptujecie jego regulamin, a operator moze cie wyrzucic za swoje wlasne widzimisie.

Mowisz, zeby zrobic sobie nowy kanal i tam siedziec? A powiesz mi, co sie wtedy stanie z #tibia.pl, kto tam bedzie siedzial? My sie mozemy przeniesc (chociaz i tak tego nie zrobimy) a na #tibia.pl bedzie wtedy zero ruchu.

A jesli chcecie uzyskac pomoc to myslcie, myslcie i jeszcze raz myslcie, a moze ja otrzymacie..
A jak macie zamiar zadawac glupie pytania to ich nie zadawajcie, bo "jakie pytanie, taka odpowiedz". A jesli zostaniecie wyrzuceni to trudno, nie skarzcie sie na forum / nie wyzalajcie mamusi, a kulturalnie porozmawiajcie z osoba za co was wyrzucila. Jesli zrobicie to madrze i obiecacie poprawe - najprawdopodobniej wrocicie z powrotem. Jesli nie - to zapraszam pierwszego danego miesiaca. Ale jesli znow macie zamiar robic syf i szerzyc debilizm to lepiej nie wchodzcie...
stary 05-07-2006, 21:48   #106
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

@Sc0r
rozumiem o co Ci chodzi, ale nie zrozumiałeś dokońca mnie. Poprostu gdyby kanał nazywał się jakoś inaczej... nie przypominając nazwy jednego z największych serwisów o Tibii to myślę że byście mieli mniej zmartwień. Poprostu był/jest link do bramki na IRCa i ludzie z tego korzystają nieświadomi niczego, oraz ta nazwa która no tak czy siak kojarzy im się z Tibią.
A klimat jaki panuje na Ircach to wiem ocb. Rozumiem Waszą flustrację, Tibijczykami.

@Rylek,Yassek
Żal mi Was, Proszę Cię nie udzielaj się już odnośnie IRCa, jest tu o wiele więcej osób co mają coś mądrzejszego do powiedzenia niż Wy.
[Sarkazm]Tak Yassek i Ryłek jesteście najbardziej elytarni z ich wszystkich hahaha....[/Sarkazm]

Miałem się nie wtrącać ale jak już wszyscy sie najeżdzają, jak w prawie każdym takim Topicu to cóż....

Aha każdy kto będzie zaatakowany niech sobie walnie w podpisie:
"Proud member of My Źli i Utrapieni"
ahhh i rozśmiesza mnie ten userbar o elycie widocznie Wam to się bardzo spodobało, odgrywanie tych takich

Wszystkie topici jak te:d mają jeden wspólny koniec , czekam aż tak owy nastąpi.

Ostatnio edytowany przez Tiligus - 05-07-2006 o 21:51.
Tiligus jest offline  
stary 05-07-2006, 23:15   #107
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tiligus
@Rylek,Yassek
Żal mi Was, Proszę Cię nie udzielaj się już odnośnie IRCa, jest tu o wiele więcej osób co mają coś mądrzejszego do powiedzenia niż Wy.
[Sarkazm]Tak Yassek i Ryłek jesteście najbardziej elytarni z ich wszystkich hahaha....[/Sarkazm]
Żal to mi Ciebie Tili, miałem Cię za porządnego człowieka... Kto jak kto ale Ty zauważy, że te posty to jedna wielka podpucha - a te userbary... it's teh same stuff.
No patrz, używasz takich mądrych słówek a sam nie potrafisz wypatrzeć sarkazmu lub ironii w czyjejś wypowiedzi/zachowaniu. Generalnie reprezentujemy to samo stanowisko co Scor, Ghost, Optyś, Cafe i May. Po prostu skończył Ci się na nich argumenty musiałeś zaatakować kogoś innego, przykre.

ps. Mój pierwszy post w tym temacie jest jaki jest. Pisałem go, bo byłem pewny, że Scor zaraz wejdzie i usunie ten (powtarzający się) wątek. A że tak się nie stało i dostałem 3 punkty, mówi się trudno.
ps2. Na ircu już mamy nowe przezwisko dla niektórych - pikselki ;]]]
Ryłek jest offline  
stary 05-07-2006, 23:43   #108
Wikt
Użytkownik Forum

Wikt's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!

Stan: Niegrający
Poziom: 69
Wikt ma numer GG 1491750
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Scor, odpowiedz mi na pytanie. Czy banowanie takich ludzi cokolwiek zmienilo? Jest ich mniej?

A teraz konkretniej. Byc moze ludzi drazni to, ze wiekszosc ludzi wchodzi na kanal IRC i zadaje pytania, ale... to jest normalne. To, ze wy macie inne ustawienie "trybu szukania" (google->FAQ->itp->zapytanie) nie oznacza, ze wszyscy musza tak miec. Ja sam uwazam, ze zanim zaczne poszukiwania czegos, lepiej zadac komus pytanie, zwlaszcza na ogolnodostepnym kanale dotyczacym tematu. Pozwoli mi to zaoszczedzic wiele czasu.
Wiesz, ale czym innym jest zadanie pytania kulturalnie, i w miedzyczasie szukanie odpowiedz, a czym innym bezpardonowe wbicie sie i "EJ JAK ZROBIC KONTO F TIBII??????????????????????????????????????"

Cytuj:
Po drugie: nikt nie kaze wam odpowiadac na te pytania. BA! NIkt ich wam nie kaze czytac. Sam stosowalem opcje IGNORE z duzym powodzeniem, kiedy bywajac na irc'u nie mialem ochoty pewnych osob sluchac.
Owszem, nie kaze. My po prostu nie zyczymy sobie, zeby ktos zasmiecal kanal
pytaniami zadanymi w durnym stylu (ejczeplx). Poza tym, takie bezpardonowe pytania lamia regulamin, a za to jest kick/ban dla przykladu. Jak taki tibijczyk nie zalapie, o co nam chodzi, to juz nie nasza wina.

Cytuj:
I po trzecie, najwazniejsze IMO: czy tego chcecie czy nie, kanal #tibia.pl zwiazany jest, UWAGA, z tibia. TO chyba normalne, ze ludzie, ktorzy chca szybko dostac odpowiedz i nie chce przekopywac sie przez megabajty smieci na forum ida z zapytaniem tam?
Owszem, pojawia sie na stronie Tibia.pl, jest zwiazany ze strona. Ale co z tego? Poza tym, jak wyzej. Tu nie chodzi o samo zadawanie pytan. Tu chodzi o kulture i spryt userow.

Cytuj:
To, ze wy chcecie tam pogadac sobie w swoim towarzystwie to jedna sprawa, to, ze opy powinni pomagac to juz druga;] I bez gadania, ze #tibia.pl nie jest zwiazany ze strona, bo to jest co najmniej smieszne.
Opowie powinni pomagac? Wiesz, opowie nie sluzacy. Co do drugiego - jak wyzej.

Cytuj:
Nie chcecie byc nekani przez debilow vel newbi: stworzcie sobie kanal i sie tam przeniescie, powiadomcie tych, ktorych lubicie i uwazacie, ze sa ołkej a reszte olejcie. I wilk syty i owca cala.
Po co? Owszem, mozemy zalozyc nowy kanal - ale wtedy #tibia.pl umrze, jak juz wczesniej bylo wspomniane.

Poza tym - jak chcesz obslugiwac takich durnowatych ejplxowatych tibijczykow na naszym kanale, zapraszam cie bardzo, po trzecim cie po prostu szlag trafi.
stary 05-07-2006, 23:50   #109
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

uwielbiam wesoło pisać o elycie.bo ona sama w sobie jest wesoła...najweselsi są Ci którzy albo ledwo się wkupili wam w łaski albo Ci którzy są na samym szczycie<macha do Garg i Yassek>Drogi Yassq.dlaczego na mój normalnie zbudowany argument odpowiadasz kupą tudzież żartem;>Jeszcze jednego nie rozumiem koleś imieniem Tiligus kiedyś dał mi pozytywa,potem negatywa bo jak stwierdził inni mnie nie lubią...ups wzruszyłem się. a teraz jedzie po was jak po kaczkach.chorągiewka yeah bunna
żeby nie było nie chciałem się więcej wypowiadać w tym temacie ale zmuszają mnie do tego przezabawni ludzie:-)
down:99,9% right;p

Ostatnio edytowany przez PiXik - 05-07-2006 o 23:57.
PiXik jest offline  
stary 05-07-2006, 23:56   #110
Inter Slayer
Guest

Domyślny

ja też dostałem bana za byle powiedzenia cześć tak samo na tibia.org.pl :/ irc staje się miejscem do szpanu a nie do normalnej rozmowy

stary 06-07-2006, 02:23   #111
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
uwielbiam wesoło pisać o elycie.bo ona sama w sobie jest wesoła...najweselsi są Ci którzy albo ledwo się wkupili wam w łaski albo Ci którzy są na samym szczycie<macha do Garg i Yassek>
pawełkuthedruidze kto to Garg?
Cytuj:
Drogi Yassq.dlaczego na mój normalnie zbudowany argument odpowiadasz kupą tudzież żartem;>Jeszcze jednego nie rozumiem koleś imieniem Tiligus kiedyś dał mi pozytywa,potem negatywa bo jak stwierdził inni mnie nie lubią...ups wzruszyłem się. a teraz jedzie po was jak po kaczkach.chorągiewka yeah bunna
Tak tak pawełkuthedruidze.
Cytuj:
żeby nie było nie chciałem się więcej wypowiadać w tym temacie ale zmuszają mnie do tego przezabawni ludzie:-)
Jesteś równie zabawny z tym Twoim avkiem ^;^
Cytuj:
ja też dostałem bana za byle powiedzenia cześć tak samo na tibia.org.pl :/ irc staje się miejscem do szpanu a nie do normalnej rozmowy
I jeszcze kretynie powiedz, że na tibia.org.pl perm bana nie dostałeś zasłużenie (3 konta, plagiaty, kretyńskie tematy, kretyński user) : /.

stary 06-07-2006, 08:09   #112
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikt
Wiesz, ale czym innym jest zadanie pytania kulturalnie, i w miedzyczasie szukanie odpowiedz, a czym innym bezpardonowe wbicie sie i "EJ JAK ZROBIC KONTO F TIBII??????????????????????????????????????"
Ale ja nie mowie o takich ludziach. Tylko o tych zadajacych wlasnie normalne pytania. A tacy niestety tez sa banowani. I nie wciskaj mi, ze nie, bo na kanale w zime spedzalem wiekszosc mojego jako-tako wolnego czasu. Z checia bym poszukal w logach, ale mi sie nie chce.

Cytuj:
Owszem, nie kaze. My po prostu nie zyczymy sobie, zeby ktos zasmiecal kanal pytaniami zadanymi w durnym stylu (ejczeplx). Poza tym, takie bezpardonowe pytania lamia regulamin, a za to jest kick/ban dla przykladu. Jak taki tibijczyk nie zalapie, o co nam chodzi, to juz nie nasza wina.
Wiec dlaczego 'stali' bywalcy nie sa banowani za to samo? Przeciez poziom bezczelnosci i debilizmu niektorych userow tam przebywajacych jest o wiele wiekszy niz ludzi wchodzacych tam by od razu rzucic "ej...".

Cytuj:
Owszem, pojawia sie na stronie Tibia.pl, jest zwiazany ze strona. Ale co z tego? Poza tym, jak wyzej. Tu nie chodzi o samo zadawanie pytan. Tu chodzi o kulture i spryt userow.
Nie, no nic z tego. Kompletnie nic.

Cytuj:
Opowie powinni pomagac? Wiesz, opowie nie sluzacy. Co do drugiego - jak wyzej.
Krva, ludzie - czy wam totalnie mozgi zrasowalo? Od kiedy pomaganie to forma sluzenia? Do jasnej cholery - nie podoba sie, wyjdz (dewiza IRCa). #tibia.pl to kanal zwiazany z tibia, op tego kanalu IMO powinien nie tylko dbac o porzadki, ale i pomagac userom. Ale byc moze ja jestem zbyt wymagajacy od ludzi, a pewnych rzeczy o operatorow kanalu nie powinno sie wymagac? Jak tak to szkoda - bo mialem nadzieje, ze Scor dobrze dobiera ludzi.

Cytuj:
Po co? Owszem, mozemy zalozyc nowy kanal - ale wtedy #tibia.pl umrze, jak juz wczesniej bylo wspomniane.
No ta, kanal umrze i biedne szaraczki z #tiba.pl (zeby nie powiedziec elita -Muahahaha ) straca frajde z dupienia innych z forum. Co jak co, ale dla mnie to zwykla oznaka tego, ze zjebanie nowego na kanale to forma dowartosciowania.

Cytuj:
Poza tym - jak chcesz obslugiwac takich durnowatych ejplxowatych tibijczykow na naszym kanale, zapraszam cie bardzo, po trzecim cie po prostu szlag trafi.
Wikt, wieczorem podesle ci moje logi z kanalu + logi prywatne, gdzie ludzie sie mnie o pewne rzeczy pytaja. Cierpliwosci starczylo mi na mase ludu. Oczywiscie zdarzali sie upierdliwi - ale wtedy ignorei jadem dalej.

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 06-07-2006, 09:34   #113
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

"I po trzecie, najwazniejsze IMO: czy tego chcecie czy nie, kanal #tibia.pl zwiazany jest, UWAGA, z tibia. TO chyba normalne, ze ludzie, ktorzy chca szybko dostac odpowiedz i nie chce przekopywac sie przez megabajty smieci na forum ida z zapytaniem tam?"

O rany. Wiesz, co mnie bawi?
Że po tylu rozdmuchanych akcjach na tym forum jakoś NIKT się nie wystraszył i uznał, że z takimi osobami jak ja nie ma co rozmawiać. Skąd to przekonanie, że IRC jest najlepszym miejscem do uzyskania odpowiedzi? Mimo, że szukając parę minut można dostać DOKŁADNIEJSZĄ i PEWNIEJSZĄ odpowiedź od ludzi, którzy się na tym konkretnym aspekcie ZNAJĄ?
Ad. nazwy - a to, że kanał nazywa się np. #a oznacza, że rozmawia się tam głównie o genezie literki a?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Inter Slayer
Logi?

Cytuj:
To, ze wy chcecie tam pogadac sobie w swoim towarzystwie to jedna sprawa, to, ze opy powinni pomagac to juz druga;]
Op/moderator to internetowy wykidajło - on ma trzymać porządek w swoim miejscu pracy i nigdzie nie ma w obowiązkach moda/opa, żeby pomagał bezmózgom.

A tak wogle, dzieci, to odpieprzcie się od tego IRC-a w końcu i wyjdźcie na dwór, jak wam gimli doradził. Ciepła pogoda jest, za parę dni już tak nie będzie. ;]

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 06-07-2006 o 09:41.
Ghost Nieudany jest offline  
stary 06-07-2006, 09:46   #114
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Ad. nazwy - a to, że kanał nazywa się np. #a oznacza, że rozmawia się tam głównie o genezie literki a?
Ludzi wyzywasz od bezmozgow a swoim nie umiesz sie poslugiwac. nazwa kanalu #a nie przekazuje zadnych informacji co do tego co moze sie na nim dziac. Natomiast nazwa kanalu #tibia.pl juz chyba to robi? Przynajmniej wg. mnie oznacza to "kanal, gdzie spotykaja sie ludzie z forum tibia.pl i PRAWDOPODOBNIE wielu z nich gra w tibie.

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 06-07-2006, 09:56   #115
Yassek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Ludzi wyzywasz od bezmozgow a swoim nie umiesz sie poslugiwac. nazwa kanalu #a nie przekazuje zadnych informacji co do tego co moze sie na nim dziac. Natomiast nazwa kanalu #tibia.pl juz chyba to robi? Przynajmniej wg. mnie oznacza to "kanal, gdzie spotykaja sie ludzie z forum tibia.pl i PRAWDOPODOBNIE wielu z nich gra w tibie.
Nazwę #tibia.pl można rozumieć na 2 sposoby #tibia.pl - dla ludzi ze strony www.tibia.pl, albo #tibia.pl - kanał dla polskich tibijczyków. W 1 przypadku kanał jest do spotkań ludzi ze strony, a w 2 dla tibijczyków. A i btw. mówcie co chcecie, ale nie siedzieliście na #tibiapl, kanale na polnecie i nie poznaliście elitarnej organizacji GTW, z którą na pewno jest ciężej się dogadać niż z Waszymi modami. Mimo tego lubiłem kiedyś tam siedzieć.
Cytuj:
A tak wogle, dzieci, to odpieprzcie się od tego IRC-a w końcu i wyjdźcie na dwór, jak wam gimli doradził. Ciepła pogoda jest, za parę dni już tak nie będzie. ;]
No, 39 stopni, cieplutko ^;^

stary 06-07-2006, 10:08   #116
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

Cytuj:
Drogi Yassq.dlaczego na mój normalnie zbudowany argument odpowiadasz kupą tudzież żartem;>Jeszcze jednego nie rozumiem koleś imieniem Tiligus kiedyś dał mi pozytywa,potem negatywa bo jak stwierdził inni mnie nie lubią...ups wzruszyłem się. a teraz jedzie po was jak po kaczkach.chorągiewka yeah bunna
Bo mnie w porównaniu do Ciebie je*ią notki, i wystawiłem Ci tą drugą bo tam z Ville miałeś jakiś konflikt ;],i mi zarzucał że dałem ci pozytywa. Savvy? Chcesz napiszę Ci że jesteś fajny.
Nie wiem czego wpychasz mnie w jedną strone, ja reprezentuje tylko i wyłącznie własne stanowisko, ewentualnie zgadzam sie z niektórymi użytkownikami. I nie wiem czemu miałbym być chorągiewką, po 1 nie obrałem żadnej strony po 2 swoich kumpli nie obrażam, więc drogi użytkowniku zastanów się niczym coś napiszesz.

Co jakiś czas powstają takie tematy i tak z nich nic nie wynika...
stary 06-07-2006, 10:42   #117
Cafe
Użytkownik Forum

Cafe's Avatar

Cafe ma numer GG 5247922
Domyślny

Proponuje zamknąć temat, który i tak zakończy, sie tak jak wiekoszoc tematów z ta sprawa. Zakończy sie na tym ze jest podział, Elyta vs Utrapiono-Gnebieni i tak dalej, i tak dalej. Powiedzmy ze wygląda to tak #tibia.pl jak media markt nie dla idiotów, co nie zawsze sie sprawdza, ale nie będę mówił, bo nie chce być konfliktowy
Cafe jest offline  
stary 06-07-2006, 11:15   #118
Maethi
Zbanowany

Maethi's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Polska

Maethi ma numer GG 4684801
Domyślny

Ja popieram pomysł Cafe. Dodatkowo prosze wszystkich o nie lączenie Ali vel. Yasska z Elytą . Zresztą nie rozumiem dlaczego na tibia.org.pl zostal szybciej wyrzucony niz tutaj.
Maethi jest offline  
stary 06-07-2006, 12:06   #119
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Ten kanal jest po***any, ja wszedlem sobie na niego i od razu z marszu dostalem bana. (napisalem "yo all" i po tym zostalem skickowany a nastepnie jak sie znowu zalogowalem to otrzymalem bana po 1 sekundzie). Zenada i parodia to malo powiedziane. Chyba nigdzie na swiecie nie ma drugiego takiego pokoju ze jeszcze sie nie zacznie rozmowy a juz jest ban! No ale ja juz wiem pewnie sie dopuscilem przestepstwa bo napisalem "all" zamiast "wszyscy" bo nic innego nie napisalem niz ***** to "yo all".
pokoj #tibia.pl

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 06-07-2006 o 12:10.
noobowaty mistrz jest offline  
stary 06-07-2006, 12:10   #120
Cafe
Użytkownik Forum

Cafe's Avatar

Cafe ma numer GG 5247922
Domyślny

@up
Daj mi swoje logi, logi, logi...
Zostales zbanowany juz za pierwszym razem, poprostu tak działa bot, za 1 razem cie kicknie a jak wejdziesz, to od razu zabnuje.
Cafe jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania